Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

دوستان یه نسخه خوب برای خرج کردن inquisition perk ها بدین. من الان 4 و نیم پرک دارم. به نظرتون کدوم هارو اول انتخاب کنم؟
هر قدرت یه inquisition perk مرفمی کنه؟ چرا بعضی ها قفلن؟ inquisition perk کم دارم؟

دوستان یه نسخه خوب برای خرج کردن inquisition perk ها بدین. من الان 4 و نیم پرک دارم. به نظرتون کدوم هارو اول انتخاب کنم؟
هر قدرت یه inquisition perk مرفمی کنه؟ چرا بعضی ها قفلن؟ inquisition perk کم دارم؟

اگر Deft Hand, Fine Tools رو نداری بدون فکر کردن برو بگیرش که از نون شب هم واجب تره :دی بقیه ـش بستگی به خودت داره :دی می تونی اونایی رو آنلاک کنی که گل و گیاه بیشتر بهت بده یا دیالوگ اختصاصی برات بازی کنه یا ظرفیت زنبیلت (تعداد وسایلی که می تونی حمل کنی :دی) رو بالا ببره و ... :دی ولی از همه مهم تر همون Deft Hand, Fine Tools ـه :دی

اگر Deft Hand, Fine Tools رو نداری بدون فکر کردن برو بگیرش که از نون شب هم واجب تره :دی بقیه ـش بستگی به خودت داره :دی می تونی اونایی رو آنلاک کنی که گل و گیاه بیشتر بهت بده یا دیالوگ اختصاصی برات بازی کنه یا ظرفیت زنبیلت (تعداد وسایلی که می تونی حمل کنی :دی) رو بالا ببره و ... :دی ولی از همه مهم تر همون Deft Hand, Fine Tools ـه :دی
این
Deft Hand رو برام قفل کرده زده 4 پاور و... منظورش چیه میگه باید برا این یدونه قابلیت باید 4 تا پرکم رو یجا بدم؟ یا باید تو تو اون شاخه تا قابلیت رو اول فعال کنم تا این باز بشه؟

اسم اونای دیگه که معرفی کردی رو داری؟

چه کاریه خب :دی هر چی آتیش ماتیش یا ... پرتاب کنه با سپر دفاع میشه :دی مثلاً طرف یه چیزی پرت میکنه تو سپر بگیری ، شوت میشه اینور اونور :دی مثلاً هر وقت اژدهاها (:دی) پرواز میکنن و از بالا می خوان با فلان چیز گروه رو بزنن من میرم جلوتر از بقیه وایمیسم و هر چیزی که ول داده باشه می خوره به سپر و کوفتش میشه :دی یعنی با کلاس Warrior اونم با سپر بری سراغ اژدها خیلی خیلی کم پیش میاد که نیاز به استفاده از پوشن داشته باشی (البته توی بازی کردن هم نباید خیلی بوق باشه طرف :دی) ، فقط تنها کاری که میکنی اینه که مراقبت پارتی ممبر هات باشی :دی اصن باقلوا :دی

خب من آرچرم علاقه ای هم ندارم کس دیگه ای که Warriorئه رو کنترل کنم هرچند بعضی موقع ها (یه اژدها که همین امروز کشتم) با این Iron Bull رفتم یعنی عین گاو بود دقیقا :d هرچی میخورد هیچیش نمیشد عین گاوم میزد :d

ولی نمیدونم چرا تو این بازی با کلاس آرچر از همه بیشتر حال کردم :d

آرچر ها هم کم پیش میاد این آتیشا بهشون بخوره چون فاصله داریم باهاشون هروقت آتیش ول کرد میتونیم با خونسردی جاخالیش بدیم اما بازم اگه اون جاهایی که تو پست قبلیم گفتم باشه بهتره چون نمیخواد هی اینور اونور بریم

(ای کاشکی آنلاین میتونستیم کاراکترای هم رو کتلت کنیم هی Warriorم Warriorم نمیکردی :d )

اااا چه باحال

نمیدونستم تو Craft کردن ربطی نداره چه Classیی هستی میتونی اگه Archerیی لباسای Light یا Heavy برا خودت درست کنی و این کار با یه سری آیتما انجام میشه

تو اسلات Armor یه سری آیتما هستن که Restriction رو برمیداره :d

نگین میدونستین که ضایع میشم :d

- - -ویرایش - - -

دوستان تو اینوتوری بجز اسلحه و شیلد یکسری دستبند و گردن بند هست اونا به چه درد می خوره؟
ویرایش:

اااا فکر کردم Valuable هارو میگی :d آقا مجتبی پایین جواب دادن

آخرین ویرایش:
دوستان تو اینوتوری بجز اسلحه و شیلد یکسری دستبند و گردن بند هست اونا به چه درد می خوره؟
اگه منظورتون گزینه سوم تو اینونتوری هست که هرکدوم ویژگی های خاصی به شخصیت مورد نظر اضافه می کنن که نوشته تو قسمت توضیحات!
اگه هم اون بخش Valuables رو میگین فقط واسه فروشه و البته گاهی هم ساخت چیزایی که Quartermaster پیشنهاد میده!

باز تخفيف خيلي خوبي خورده توي استور
اگر ميخواهيد بخريد دست به كار شيد تا يه سري نرن بازي رو الان بخرن بعد بيان شير شده اش رو به قيمت 60 دلاري ايش بهتون بفروشن :|

40% شيرين تخفيف خورده !

سلام.با یکی دیگه از گزارش های دراگون کشی در خدمتتونم.دراگون 5 ام یعنی دراگون The Emerald Graves رو زدم.در سومین مبارزه:dبار اول فقط یه اپسیلون از خونش مونده بود که منو کشت.البته به علت سر مستی از پیروزی های راحت قبلی فقط با 5 تا معجون خون رفته بودم و بدون معجون جانبی.بار دومم از پسش بر نیومدم.
دممو گذاشتم رو کولمو راهمو به سمت یکی از کمپ ها در پیش گرفتم.این بار هم 8 تا معجون خون بردم و هم معجون جانبی.
:d
دراگون بیچاره بار سوم مورد خشم و غضب من قرار گرفت جوری که تا لحظات آخر نذاشتم حتی یکی از همراهامو به زمین بندازه.و خودمم از هیچ معجونی استفاده نکردم.(یاران گرامی همه رو خوردن
:d)
البته با لوتی که از دراگون به دست آوردم خستگی مبارزه از تنم درد رفت.
بله کلاه خود معروف Helm Of The inquisitor رو سرانجام لوت کردم.
راستی چیزای خوبی از غولای The Emerald Graves لوت میشه تا میتونید تو این سرزمین غول بکشید
یه سوال دارم:
چه جوری میتونم اسب و... رو از استبل آنلاک کنم؟

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال :d

کنار این یه مغازه هست (مغاره؟ :d ) قراره کسی توش باشه که نیست؟ چون به این جاها که چیزی میفروشن میخوره (سمت چپی )

یه سوال دیگه

این پایین کنار Bonny انگار یه فروشنده باید باشه برا شماها هست؟

فرشاد الان فهمیدم مشکل از کجاست.داداش شما باید بری هینتر لند و ماموریتهای کشاورز رو کامل تموم کنی.بعد بری با استاد دنت صحبت کنی و بیاریش تو inquisition.اونجایی که ما میگیم باید یه فروشنده باشه میشه جای استاد دنت و میتونیم ازش اسب و الاغ و گوزن و .... بخریم و سوارشون بشیم

فرشاد الان فهمیدم مشکل از کجاست.داداش شما باید بری هینتر لند و ماموریتهای کشاورز رو کامل تموم کنی.بعد بری با استاد دنت صحبت کنی و بیاریش تو inquisition.اونجایی که ما میگیم باید یه فروشنده باشه میشه جای استاد دنت و میتونیم ازش اسب و الاغ و گوزن و .... بخریم و سوارشون بشیم

1-2 صفحه پیشم گفتم مشکلم اون اسب فروشیه نیست من اونو همون اول کاری گرفتمش و کل اسبارم رفتم تو کارشون یه فروشنده دیگست این اصلا :d

این armor tint عجب چیزیه ما نمیدونستیم.همش در کف این بودم temple armor امو با دراگون بون بسازم تا رنگ خاصی که فقط با استخوان اژدها به دست میاد و به خودش بگیره ولی چون استخوان اژدها به اندازه کافی نداشتم مجبور شدم با سنگ بسازمش.امروز متوجه شدم از طریق این armor tint با یه دونه استخوان اژدها میتونم رنگ لباسمو تغییر بدم.الان از خوشحالی سر از پا نمیشناسم آرمور و کلاهخود و .... رو همه به رنگ خاصی که فقط با دراگون بون به دست میاد در آوردم.

این باگاش امروز گند زد به بازی کردنم رفت :|

4 بار با یه اژدها جنگیدم هر 4 بارشم میبردم راحت اما باگ پیش اومد و ترکید :| 3 بارش کل کاراکترام فرو رفتن تو زمین هیچ کاری نمیشد کرد 1 بارشم Sera رفت تو بعد 7م و وقتی برگشت (حدود 20 درصد از جون اژدها مونده بود) اژدها جونش کامل پر شده بود :| دیگه اعصاب نزاشت گفتم به درک :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or