Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

سلام.شدیدا به dragon bone احتیاج دارم.یه شمشیر فوق العاده گیر آوردم به نام masterwork serrated great sword به 22 تا دراگون بون احتیاج دارم.یه دستور ساخت آرمور تمپل هم خریدم که به 17 تا دراگون بون احتیاج داره.دراگون بون رو فقط بعد کشتن اژدها میتونم به دست بیارم یا امکان خریدن و پیدا کردنشونم هست؟
تنها راه بدست آوردن Dragon Bone لوت کردن از کشتن High Dragonهاست!

بعضی از این ریفت ها اصن عجیب سختن!
به قیافشون نمیخوره ولی وقت wave دوم اسپان میشه یهو میبینی جز خودت سه تای دیگه اسکلت خوردن:| لولم 15 ه rouge الفم و این specialization تمپست رو برداشتم که شدید پشیمونم
هیچیش بدرد نمیخوره سال تا سال از قابلیتاش استفاده نمیکنم! توصیه میکنم اسسین بر دارین که تمپست و آرتیفیسر پکیده!

هیچی فقط ویرم گرفته اون خطا پر باشه :دی که خب گویا نمیشه :دی

اصن قاطی کردم :دی چند تا پیج بازه یکی از بچه ها افشین بود یهو اینجا اومدم گفتم افشین :دی لول یعنی در این حد :دی

اشکال نداره من گفتم حالا جواب بدم یهو ضایع بشم با من نباشه XD

من آخه به این درجه از Overpowerیی رسیده بودم که خسته شدم :d یعنی همرو پوغ میزدم میترکید فقط همین لویشن آخریست که خوب شده بود برا همین دیگه بچه پر روییم گل کرد گفتم برم یه چندتا اژدها بزنم الان از دست این آخریه دوباره رفتم تو حالت همون overpower شدن و همون تو 5 دقیقه بعدا نزنمش ول کن نیستم :d

از نظر ماموریت فرعی هم اکثرشونو رفتم دیگه از درون مغزم بهم فحش میده میگه بسه دیگه نرو :d

- - -ویرایش - - -

مجتبی آخه کلا 10 تا دراگون تو بازی هست.من الان 30 تا دراگون بون احتیاج دارم

بعضیاشون 10-20 تا یهو درا میکنن :d

بعضی Weapon ها هستن که به صورت ناجوان مردانه ای Schematic ندارن، نمونش همین Sulevin blade که خوشگلترین Two handed Sword بازیه، ولی خب چون Schematic نداره، سلاح هایی می تونی کرفت کنی که ازش قوی ترن :(

اشکال نداره من گفتم حالا جواب بدم یهو ضایع بشم با من نباشه XD

من آخه به این درجه از Overpowerیی رسیده بودم که خسته شدم :d یعنی همرو پوغ میزدم میترکید فقط همین لویشن آخریست که خوب شده بود برا همین دیگه بچه پر روییم گل کرد گفتم برم یه چندتا اژدها بزنم الان از دست این آخریه دوباره رفتم تو حالت همون overpower شدن و همون تو 5 دقیقه بعدا نزنمش ول کن نیستم :d

از نظر ماموریت فرعی هم اکثرشونو رفتم دیگه از درون مغزم بهم فحش میده میگه بسه دیگه نرو :d

منم مثل خودتم الان پشت سر هم 4 تا اژدها کله پا کردم ولی خب حواسمم به اون نره خراشون هست :دی آها فرشاد اون بنده خدایی که توی اسکای هولد هست و برات نمیاد چک کردم اسم نداره :دی همینجوری گم نام وایساده و به خرید و فروش مشغوله :دی

شما رو چه درجه سختی بازی میکنید؟من نرمال بازی میکنم کشتن دراگونا خیلی برام راحته.میخوام دراگون چهارم رو رو هارد برم.
اینم از کاراکتر من:نزدیک لول 17 ام:
صورت همچون ماهش:

آرمور و شیلد و ویپنش:

آخرین ویرایش:
دوستان چه کنم که یارهامم به سرعت خودم لول آپ کنن؟ جاشون بازی کنم؟
ماشالا بچه های فروم باچه سرعتی لول ها رو در می نوردن! ما هنوز بین 9 و 10 موندیم:) دور از شوخی دوستان روزی چند ساعت بازی می کنید ؟

منم مثل خودتم الان پشت سر هم 4 تا اژدها کله پا کردم ولی خب حواسمم به اون نره خراشون هست :دی آها فرشاد اون بنده خدایی که توی اسکای هولد هست و برات نمیاد چک کردم اسم نداره :دی همینجوری گم نام وایساده و به خرید و فروش مشغوله :دی

اتفاقا حال میده هر از چند وقتی برو پیش این نره خرا یکم از زندگی پشیمونت کنن که بری همون حرف خودت انقدر لول آپ بشی که مثل بچه باهاشون رفتار کنی :d یاد Dragon's Dogma افتادم :d تو DLCش یه یارو بود اسمش Death هرکاری میکردم آخ نمیگفت مردک (لولم دور و بر 70 بود) عصبانی شدم دفعه بعد وقتی برگشتم که لولم Infinite شده بود :d وقتی به لول 200 برسی علامت بینهایت میزاره جای عدد لولت اونجا بود که بهش میگفتم عمو جون وقته خوابه و تو 2 دقیقه Death رو به Death میرسوندم :d

شانس مارو نگا :| حالا اسمم نداره :| خدا خفش کنه :|

دوستان چه کنم که یارهامم به سرعت خودم لول آپ کنن؟ جاشون بازی کنم؟
ماشالا بچه های فروم باچه سرعتی لول ها رو در می نوردن! ما هنوز بین 9 و 10 موندیم:) دور از شوخی دوستان روزی چند ساعت بازی می کنید ؟
اونام که به صورت اوتومات لول آپ میشن.الان اگه تو لول دهی اونام یا آخر نه هستن یا خود ده.چون با کارکتر اصلی بیشتر بازی میکنیم همیشه تقریبا نیم لول جلوتره.روزی 4 ساعت بازی میکنیم:d

احسان اینم عکسی که خواسته بودی.البته آرمور رو با dragon bone نساختم با سنگ volcanic aurum ساختمش.

سلام.این پلی که در Exalted Plains هستش رو چه جوری باید فیکس کنم؟

Last edited by a moderator:
اژدهای Exalted Plains رو هم زدم.نسبت به دو اژدهای قبلی مبارزه باهاش لذت بخشتر و یه خورده سختر بود.و صد البته خوشگلترم بود.ولی بازم میگم متاسفانه تا الان تمام دراگونای بازی یه نقط ضعف بزرگ در برابر کلاس واریور سپر و شمشیر دارن.کافیه بری پاهاشونو بزنی وقتی خواستن پا بزنن سپر بگیری.به راحتی هرچه تمام تر نابود میشن.

اژدهای Exalted Plains رو هم زدم.نسبت به دو اژدهای قبلی مبارزه باهاش لذت بخشتر و یه خورده سختر بود.و صد البته خوشگلترم بود.ولی بازم میگم متاسفانه تا الان تمام دراگونای بازی یه نقط ضعف بزرگ در برابر کلاس واریور سپر و شمشیر دارن.کافیه بری پاهاشونو بزنی وقتی خواستن پا بزنن سپر بگیری.به راحتی هرچه تمام تر نابود میشن.

نکته جالبم اینجاست که همشونم یه راه نامردی برا زدنشون با Mage و Archer دارن (بیشتر با Archer )

بیشترشون (تا الان غیر اولی بقیشونو که زدم اینجوری بودن) یه جایی تو اون محیط مبارزه هست که میتونی بری اونجا و یه سنگی یا چیزی ازت محافظت میکنه که اژدها نمیتونه اونو خراب کنه و شروع کنی به زدنش هروقتم طرفت آتیشی چیزی پرت کرد میری پشت سنگه (حالا جاهای دیگه ممکنه چیز دیگه ای باشه) و در امانی

اگه اینارم برمیداشتن آدم میموند کجا بره بهتر بود

نکته جالبم اینجاست که همشونم یه راه نامردی برا زدنشون با Mage و Archer دارن (بیشتر با Archer )

بیشترشون (تا الان غیر اولی بقیشونو که زدم اینجوری بودن) یه جایی تو اون محیط مبارزه هست که میتونی بری اونجا و یه سنگی یا چیزی ازت محافظت میکنه که اژدها نمیتونه اونو خراب کنه و شروع کنی به زدنش هروقتم طرفت آتیشی چیزی پرت کرد میری پشت سنگه (حالا جاهای دیگه ممکنه چیز دیگه ای باشه) و در امانی

اگه اینارم برمیداشتن آدم میموند کجا بره بهتر بود

چه کاریه خب :دی هر چی آتیش ماتیش یا ... پرتاب کنه با سپر دفاع میشه :دی مثلاً طرف یه چیزی پرت میکنه تو سپر بگیری ، شوت میشه اینور اونور :دی مثلاً هر وقت اژدهاها (:دی) پرواز میکنن و از بالا می خوان با فلان چیز گروه رو بزنن من میرم جلوتر از بقیه وایمیسم و هر چیزی که ول داده باشه می خوره به سپر و کوفتش میشه :دی یعنی با کلاس Warrior اونم با سپر بری سراغ اژدها خیلی خیلی کم پیش میاد که نیاز به استفاده از پوشن داشته باشی (البته توی بازی کردن هم نباید خیلی بوق باشه طرف :دی) ، فقط تنها کاری که میکنی اینه که مراقبت پارتی ممبر هات باشی :دی اصن باقلوا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or