Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

دوستان چند سوال دارم.
1.برای سریع بالا رفتن power چیکار کنم؟الان پاورم 12 است ولی یه ماموریت هست که پاور 15 میخواد.
2.من فقط معجون سلامتی دارم.برای اینکه بتونم معجونای دیگه ای داشته باشم باید چیکار کنم؟
3.یکی از ماموریتهای اصلی بازی افتاده قسمتی از نقشه که هنوز باز نشده.مپها رو چه جوری میتونم گسترش بدم؟
اگه راهنمایی دارید که به درد من لول 4 میخوره خیلی ممنون میشم مطرحش کنید.

دوستان چند سوال دارم.
1.برای سریع بالا رفتن power چیکار کنم؟الان پاورم 12 است ولی یه ماموریت هست که پاور 15 میخواد.
2.من فقط معجون سلامتی دارم.برای اینکه بتونم معجونای دیگه ای داشته باشم باید چیکار کنم؟
3.یکی از ماموریتهای اصلی بازی افتاده قسمتی از نقشه که هنوز باز نشده.مپها رو چه جوری میتونم گسترش بدم؟

خود بازی همه چیز رو توضیح میده ها :d

1- معمول ترین کارها انجام ماموریتای فرعی و بستن Rift هاست. من به خودم اومدم دیدم 63 تا Power دارم XD

2- تو ماموریتایی که بهت میخوره بعضیاش رو بدست میاری بعضیاشم باید پیدا کنی

3- برو تو War Table اونجا میتونی منطقه های جدید رو باز کنی

تو که Level 4یی فعلا ماموریتای اصلی رو زیاد نرو برم فرعیاش خیلیییییی حال میده برو کل مپ هارو درو کن :d

دوستان چند سوال دارم.
1. یه مورد راحتش بستن rift ها هست. کلا انجام side quest ها power میده
2. باید بری روی میز و assign کنی به دو جای خالی ... البته بقیه معجونها رو باید توی دنیای بازی پیدا کنی . سعی کن از R3 برای سرچ محیط زیاد استفاده کنی
3. کدوم هست ؟ معمولا در اینده باز میشه ×_×
سعی کن فعلا grind کنی و level ات رو بالا ببری.

دوستان این بازی ارزش داره بخرم؟نسخه deluxe edition حراج شده واسه ایکس باکس وان. میخوام ویچر هم بخرم وقتی اومد موندم آیا اینم بخرم یا نه با توجه به بودجه.
چند ساعت گیم پلی هست و آیا آنلاینش هم خوب هست؟ آنلاین برام مهمه و میدونم ویچر آنلاین نداره اما اونو حتما باید خرید.
نسخه دلوکس چی اضافه داره؟

آخرین ویرایش:
ممنون از دوستان.الان یه دو ساعت بازی کردم تا لول 6 اومدم بالا فعلا فقط مراحل فرعیو میرم بازیش فوق العاده است.در مورد باز شدن مپ و گسترشش که راحته با گشتن مناطق جدید ،مپ بازی گسترش پیدا میکنه.

1. یه مورد راحتش بستن rift ها هست. کلا انجام side quest ها power میده
2. باید بری روی میز و assign کنی به دو جای خالی ... البته بقیه معجونها رو باید توی دنیای بازی پیدا کنی . سعی کن از R3 برای سرچ محیط زیاد استفاده کنی
3. کدوم هست ؟ معمولا در اینده باز میشه ×_×
سعی کن فعلا grind کنی و level ات رو بالا ببری.

ممنون.پس این همه گل و گیاه که جمه میکنیم به چه دردی میخوره؟نمیشه خودمون با اینا معجون بسازیم؟

ممنون.پس این همه گل و گیاه که جمه میکنیم به چه دردی میخوره؟نمیشه خودمون با اینا معجون بسازیم؟

یه میز برای ساختن potion هست :دی نوشته چیا باید جمع کنی برای آپگرید کردن potion هات :دی یکیش اینه ، یکیشم وقتی از انواع Potion ها توی بازی استفاده می کنی از این گل و گیاه ها برای پر کردنش می تونی استفاده کنی :دی مثلاً Elfort ها مخصوص پر کردن Heal Potion ـت هستن :دی

اولش همينجوريه،ولى يكم ادامه بده،درگير پاور جمع كردن و پاكسازى مناطق بازى كه بررسى ديگه معتادش ميشى و وقتى سيستم لول آپ بازيو درك كردى حسابى باهاش ارتباط برقرار ميكنى.

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان واقعا نمیدونستم این سوال رو کجا باید میپرسیدم خلاصه من دنبال یه بازیم که کاراکترش دست و پا و سرش جدا میشه و این طف اونطرف میندازدشون و باهاش معما ها رو حل میکنه

سلام دوستان واقعا نمیدونستم این سوال رو کجا باید میپرسیدم خلاصه من دنبال یه بازیم که کاراکترش دست و پا و سرش جدا میشه و این طف اونطرف میندازدشون و باهاش معما ها رو حل میکنه

سلام.اسم بازی NeverDead بود.البته ign اون موقع به بازیش از 10 نمره 3 داد.

لطفا جواب منم بدید دوستان ممنونم

دوست عزیز اگر یه خورده به خودت سختی می دادی و صفحات قبل رو که این همه در مورد بازی صحبت کردیمو می خوندی جوابتو می گرفتی خیلیم طول نمی کشید نهایتا 20 دقیقه
بازی اگر تمام ماموریت های جانبیشو بری 100 ساعت گیم پلی داره ، قسمت آنلاین هم فقط یه coop داره که ربطی به داستان اصلی نداره و بیشتر واسه خالی نبودن عریضه است در مورد ارزش خرید هم بستگی به علاقتون داره ولی بازی گوتی شده طرفدارای این سبک شدیدا راضی هستن

من که گول تعریف های شمارو خوردم خریدمش.... اصلا نمی تونم با بازی ارتباط برفرار کنم :|:|:|
میزارمش برای فروش

دوست عزیز کسی کسیو گول نزده تو صفحات قبل بچه ها بار ها گفتن کسانی که زبان ضعیفی دارن یا نمی تونن با پیچیدگی بازی های rpg ارتباط برقرار کنن بازیو نخرن الان blood born هم اومده به نظر من شاهکاره ولی مثل این به همه توصیه اش نمی کنیم این جور بازی ها حوصله می خواد شما باید با inventory سر و کله بزنید باید با انتخاب های مختلف در جاهای مختلف سر و کله بزنید مشخصه هر کسی نمی تونه لذت ببره

خیلی حالم گرفتس ، پس چرا للیانا اینقدر لعنتی شده ؟ توی DA:O اینقدر جون کندم که للیانا اون قاتل بیرحم و مروت نباشه ، الان که از خود مارژلین هم بدتر شده ! اصلا به حرفای منم گوش نمیده خودش برای خودش هر کاری که فکر میکنه برای گروه خوبه انجام میده !!!

راستی یه سوال : اسپویلر ویوین :

بنظرتون از ویوین برای Divine شدن پشتیبانی کنم ، یا بزارم کسندرا divine بشه ؟ صد در صد لیلیانای نامرد رو نمیزارم بی وجدان رسما روانیه ، اگه divine بشه دنیا رو بدتر از الان میکنه ----- اگه از vivi (!) حمایت کنم ، کسندرا ناراحتی نمیشه ؟ چون romance ام با کسندرا هست . . .

خیلی حالم گرفتس ، پس چرا للیانا اینقدر لعنتی شده ؟ توی DA:O اینقدر جون کندم که للیانا اون قاتل بیرحم و مروت نباشه ، الان که از خود مارژلین هم بدتر شده ! اصلا به حرفای منم گوش . . .[/SPOILER]

والا رفتار للیانا حول دو چیز می گرده یکی انتخاب هایی که تو keep به بازی انتقال دادی دومم انتخاب هایی که در طول بازی کردی اگر خودت زیادی خونخواری کنی شدیدا للیانا کینه ای می شه وگرنه حالت نرمالی داره در مورد ویوین
ببین در طول تاریخ هیچ میجی به درجه دیواینی نرسیده مسلما اگر برسه کلی آشوب به پا می شه و تنها با حمایت اینکیوزیتوره که می تونه به حکومت ادامه بده در کل اتفاقات بعدی به دو چیز برمی گرده یکی رابطه تو با هر کدوم از سه کاندیدا و دوم تصمیمات دیگرت مثله سرنوشت تمپلار ها که خودت قبلتر انتخاب کردی من خودم ویوینو انتخاب کردم آخه کاساندرا داشت متاهل می شد :d

والا رفتار للیانا حول دو چیز می گرده یکی انتخاب هایی که تو keep به بازی انتقال دادی دومم انتخاب هایی که در طول بازی کردی اگر خودت زیادی خونخواری کنی شدیدا للیانا کینه ای می شه وگرنه حالت نرمالی داره در مورد ویوین
ببین در طول تاریخ هیچ میجی به درجه دیواینی نرسیده مسلما اگر برسه کلی آشوب به پا می شه و تنها با حمایت اینکیوزیتوره که می تونه به حکومت ادامه بده در کل اتفاقات بعدی به دو چیز برمی گرده یکی رابطه تو با هر کدوم از سه کاندیدا و دوم تصمیمات دیگرت مثله سرنوشت تمپلار ها که خودت قبلتر انتخاب کردی من خودم ویوینو انتخاب کردم آخه کاساندرا داشت متاهل می شد :d

من از اول بازی هیچ انتخاب خونخوارانه ای نداشتم ، همه رو نجات دادم و خیلی پسر خوبی بودم ! keep ام هم مال بازی های قبلیم بوده (DA:O بودم elf-mage girl-alirstar romance برای DA2 هم mage-man شماره دو هم که هیچ انتخاب دیگه ای نداشت !) للیانا واقعا وحشیه ! اگه دست خودم بود اصلا از inquisition بیرونش میکردم !
اون جریان god child چی شد ؟ warden من توی شماره اول زن بود ، پس اون جریان بچه دار شدن موریگان رو نداشتم ، کسایی که داشتن ، جریانش توی این بازی چی شده (اگر اسپویلر داره نگین)

خسته شدم بازیش تموم نمیشه ، الان سه هفته دارم بازیش میکنم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or