Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

از تعریفها و تمجیدهای مخبران بازی و شما ها, ما هم این بازی رو دلمون خواست :)
خواستم کارکردشو بگیرم دیدم تو اپلیکیشن "دیوار" همه ریجن دو دارند, از طرفی هم اکانت بنده ریجن یکه
میخواستم ببینم میتونم برای دانلود دی ال سی ها و کلا آنلاین بازی کردن از همین ریحن دو هم استفاده کنم؟
انلاین بازی کردن که به ریجن اکانت هیچ کاری نداره. فقط برای dlc هاش ریجن اکانت مهمه که فوقش یک اکانت ریجن 2 بساز اش dlc و دانلود کن.با اکانت اصلیت بازی کن! (خودم تست نکردم ولی شنیدم هیچ مشکلی نداره)

دوستان من این بازی رو چند وقتی هست که گرفتم؛ سابقه RPG هم دارم مثلاً اسکایریم و ویچر 2 رو بازی کردم؛ اما هنوز نتونستم زیاد با دراگون ایج ارتباط برقرار کنم که فکر کنم بیشتر به خاطر سیستم Fighting بازی باشه
درست بلد نیستم با این دوربین بازی که مبارزه رو از بالا نشون می ده کار کنم؛ باید مثل Hack & Slash مبارزه ها رو انجام داد یا یه جوری استراتژیک تر پیش رفت؟

چند تا کوئست بیشتر نرفتم و فعلاً توی Hinterlandsـم، جلوتر بهتر میشه؟

دوستان من این بازی رو چند وقتی هست که گرفتم؛ سابقه RPG هم دارم مثلاً اسکایریم و ویچر 2 رو بازی کردم؛ اما هنوز نتونستم زیاد با دراگون ایج ارتباط برقرار کنم که فکر کنم بیشتر به خاطر سیستم Fighting بازی باشه
درست بلد نیستم با این دوربین بازی که مبارزه رو از بالا نشون می ده کار کنم؛ باید مثل Hack & Slash مبارزه ها رو انجام داد یا یه جوری استراتژیک تر پیش رفت؟

چند تا کوئست بیشتر نرفتم و فعلاً توی Hinterlandsـم، جلوتر بهتر میشه؟
به چشمه HnS به مبارزات بازی نگاه نکن. بسته به درجه سختی هم داره اما بخش از قسمتهای بازی خیلی سخت میشه و نیازه از این مد استفاده کنی
کلا باید strategic پیش بری
مثلا وقتی شلوغ هست میتونی به هر یک از شخصیتهات یه کاره خاصی بدی و شخصیت اصلی خودت رو خودت کنترل کنی
کلا به play style ربط داره

والا بهتر که از همون اولش که شروع شد همینطوری عالی بود فقط به سمته عالیتر شدن پیش رفت

دوستان کلاس میج به نظرتون rift mage پرکنم بهتر یا necoromancer ؟
یه توضیح کوتاهی هم بدید ممنون

من necoromancer رو ترجیح میدم خودمم از دوریان که نکرو بود استفاده میکردم :d قدرتش از rift بهتره و کاربردی تره :d necro از ترس دشمنا استفاده میکنه میتونی دشمن رو مارک کنی وقتی مارک بشه حتی 1 دمیجم نمیتونه بهت بزنه :d
rift فکر کنم قدرتاش مربوط به آتش و ایناست :d

خوب تا اینجای کار من 86 ساعت بازی کردم البته هنوز داستان اصلی بازی رو تموم نکردم فکر کنم یه بیست ساعتی هنوز جا داشته باشم مقدار زیادی تو بازی ولگردی کردم تا هیچ چیزیشو از دست ندم . بزرگترین پشیمونیم تا اینجا این بوده که از بس هول بودم اول کار نرفتم تو کیپ تا جهان خودمو بسازم مجبور شدم با حالت پیش فرض برم بازی خیلی سخت شروع می شه ولی با بالاتر رفتن لول شدیدا آسون می شه الان که لولم 24 شده اژدهای تو cresr wood رو تو 5 دیقه کشتم تنها چیزی که می تونه به چالشم بکشه اون giant هایی هستن که سنگ پرت می کنن البته اون اژدها لول 23 رو هم نتونستم بکشم البته اونم نتونست منو بکشه دیگه خسته شدم فرار کردم که راه چاره اشم یه fire resistance ساده است در کل بازی نقطه عطف نسل جدید rpg هاست خیلی کامل و سرگرم کننده است ولی خوب چندتا ایرادم تا اینجای کار دیدم که بد نیست اشاره کنم تا ببینیم نظر بقیه چیه
1. بازی باگ زیاد داره باگ ریز مثلا یه سگیو می کشی بعد نمی میره همینجوری فریز می مونه یه بار که کرش کرد منو پرت کرد بیرون از بازی یا یه میز می شکنه وسایل روش همینجوری رو فضا می مونن ولی خوب تو 86 ساعت بازیه من شاید خیلی کم از این ایرادات دیده باشم
2. سیستم لودینگ بازی تا میام کارتها رو بخونم یهو برای 20 ثانیه صفحه رو سیاه می کنه
3. سیستم کرفت خوبه ولی یهو یه آرمور با پوست و استخون اژدها می سازی رنگش می شه صوتی :))
4. اگر مثله من کاراکترتون male باشه و از اونجایی که هم ذات پنداری زیادی با کاراکترتون داشته باشین و استریت هم باشین اصلا رومنس آپشن های خوبی نداره از اونجایی که male و استریت هستین خوب مسلما سراغ iron bull یا dorian نمی رین اون وقت تو می مونیو جوزفین بد تکریب با او شخصیت مزخرفش و کاساندر هم که باب سلیقه من نیست یادش به خیر mass effect 2 من بودم و تالی و جک و میراندا اون منشیه که اسمش یادم نیست و سامارا و اگرم دی ال سی می ریختی لیارا هم بود واقعا از بایو ویر بعید بود
خوب فعلا تا اینجا بمونه تا تمومش کنمو بقیشو بگم

دوستان این شخصیت های اصلی بازی . مثل Dorian . iron bull و این چندتای دیگه . اینا قابل بازی هستن یا فقط همراهن؟

ببین تو یه شخصیت اصلی داری که خودت می سازیش و داستان بازی حول اون می چرخه بعد یه سری آدم که بهشون companian می گن دورت جمع می شن و متحدت می شن تو با این ها روابط دوستی داری و کارا و تصمیمات رو رابطه ات با اونها تاثیر می زاره در حین انجام ماموریت ها تو سه نفر و می تونی با خودت ببری و 4 تایی می جنگین بینشون هم می تونی switch کنی و کنترلشونو به دست بگیری ولی در تصمیم گیری و دیالوگ هایی که می گن نمی تونی تاثیر گذار باشی

ببین تو یه شخصیت اصلی داری که خودت می سازیش و داستان بازی حول اون می چرخه بعد یه سری آدم که بهشون companian می گن دورت جمع می شن و متحدت می شن تو با این ها روابط دوستی داری و کارا و تصمیمات رو رابطه ات با اونها تاثیر می زاره در حین انجام ماموریت ها تو سه نفر و می تونی با خودت ببری و 4 تایی می جنگین بینشون هم می تونی switch کنی و کنترلشونو به دست بگیری ولی در تصمیم گیری و دیالوگ هایی که می گن نمی تونی تاثیر گذار باشی
بهترینشون و پرکاربرد ترینشون کدومان از دید شما؟

بستگی داره که خودت چه کلاسی داشته باشی وقتی warrior هستی خوب باید mage ببری و بالعکس بعد رابطه ات با اونها هم خیلی تعیین کننده است مثلا من تصمیماتم یه جوریه که اکثرا solas از دستم شاکی می شه واسه همین ترجیح می دم نبرمش ، کلا تو حالت مبارزه های سخت من دو تا mage و دو تا warrior دارم تو حالتی گشت و گذار دو تا warrior و یه mage و یه دونه rouge می برم من خودم warrior هستم معمولا cassandra و varric و vivine رو می برم البته نظرها فرق داره من کلا با دیالوگ ها و تیکه هایی که varric میندازه خیلی حال می کنم ممکنه خیلی های sara رو ترجیح بدن همه چی بر می گرده به خودت

من خودم Vivi - Sera - Casan میبرم . تا حالا مشکلی نداشتم . خودمم Warrior هستن . اکثرا اگر بازیا این تیپی بوده همیشه Range و Melee رو بالانس نگه میداشتم . اکثریت اوقات هم Sera رو کنترل میکنم چون از دور میشه بیشتر روی محیط تسلط داشت.! Vivi هم spec اکثریت خیلی خوب هست برای Melee damage

من خودم Vivi - Sera - Casan میبرم . تا حالا مشکلی نداشتم . خودمم Warrior هستن . اکثرا اگر بازیا این تیپی بوده همیشه Range و Melee رو بالانس نگه میداشتم . اکثریت اوقات هم Sera رو کنترل میکنم چون از دور میشه بیشتر روی محیط تسلط داشت.! Vivi هم spec اکثریت خیلی خوب هست برای Melee damage
جماعت مونث؟‌:دی
کدومشون قدرت Winter داره؟ vivi?

جماعت مونث؟‌:دی
کدومشون قدرت Winter داره؟ vivi?
خودمم مونث بودم ×_× البته گاهی اوقات ( شاید 60% مواقع میشد جای Casan با Iron عوض کنم ) ,ولی جمشون جمع بود !
Vivi که knight enchanter
Casan هم Templar
Iron Bull هم Reaver
Sera هم Temptest
Dorian هم خوبه با Necromancer .... ترکیبه necro - tempast به نظرم خیلی برده tactical میده به بازی.

به نظرم منم اگه Warrior هستی و میخای به جنگای سخت مثل ارژها بری 3 تا Mage انتخاب کن Vivenne و Dorian و Solas . و قابلیتای Knight-Enchanter و Spirit و اون بنفش رنگا رو خوب آپگرید کن :دی واسه من که خوب جواب میداد. البته بعد از آپگرید کامل Health Potion ـها مبارزات خیلی راحتتر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or