Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

EA تایید کرد DA جدیدی در سال 2015 معرفی نخواهد شد منتظر سوپرایز نباشید شوخی هم نداریم :d.
/:)/:)
خوب واقعي كسي انتظار داشت؟؟؟ من بشخصه دلمو دارم براي ٢٠١٧-٢٠١٨ شايدم ٢٠١٩ صابون ميزنم! با اين سرعت ea كه٢-٣ ساله حرف از مث افكت جديده و هنوز بنظرم ١-٢ سالي تا انتشارش مونده، نميتونم خودمو خيلي براي دراگون ايج جديد اماده كنم!
از اون مدل بازي ها هم هست كه هرچقدر تاخير بخوره ناراحت نميش و در عوض خوشحال تر هم ميشم چون ميدونم قطعا نتيجه مطلوب تره

من عاشق سبکRPGهستم مخصوصا اسکایرم
می خوام بدونم چند ساعت گیم پلی داره و در حد اسکایرم هست یا نه؟
یعنی من موندم تو چطور عاشق سبک RPG هستی و اونوقت DA رو نمیشناسی :d
نمرات DA Inquisition خودش گواه شاهکار بودن بازیه، اصلا تو خریدش شک نکن

من عاشق سبکRPGهستم مخصوصا اسکایرم
می خوام بدونم چند ساعت گیم پلی داره و در حد اسکایرم هست یا نه؟
حدودا 50 الا 60-70 رو راحت داره
راحت جای 100 ساعت رو داره بخوای زیر و روش کنی D:

دوستان من تا الان این سبکrpg بازی نکردم
به نظر شما میتونم با این بازی حال کنم؟:d

اره . خیلی از بجه ها این تاپیک بودن که rpg بازی نکرده بودن همه خوششون اومده . بازیش فوق القعاده هست.

حدودا 50 الا 60-70 رو راحت داره
راحت جای 100 ساعت رو داره بخوای زیر و روش کنی D:

اره . خیلی از بجه ها این تاپیک بودن که rpg بازی نکرده بودن همه خوششون اومده . بازیش فوق القعاده هست.

پس فوق العاده است
شخصیت سازی داره؟

- - -ویرایش - - -

یعنی من موندم تو چطور عاشق سبک RPG هستی و اونوقت DA رو نمیشناسی :d
نمرات DA Inquisition خودش گواه شاهکار بودن بازیه، اصلا تو خریدش شک نکن

از نسخه های قبلی Dragon Age اصلا خوشم نمیومد اما تعریف این یکی رو زیاد شنیدم

پس فوق العاده است
شخصیت سازی داره؟

- - -ویرایش - - -

از نسخه های قبلی Dragon Age اصلا خوشم نمیومد اما تعریف این یکی رو زیاد شنیدم
به نسبت نسخه قبلی بسیار پیشترفش بالا بودهb-)
شخصیت سازی هم داره ;)
کلا بازی کن اگر rpg باز هستی و اگر نیستی خوشت میاد D: ناسلامتی GOTY شدا :x:\ این همه شک و تردید برای چیه دیگه :d:bighug:

دوستان چند تا سوال
آیا مانا کلا برداشته شده؟؟
بعد اینکه power point به چه دردی میخوره؟؟ و یه چیز دیگه هست آبی رنگ بقل همین پاور اون چیه و کجا ها بدرد میخوره؟؟
تو دو نسخه قبل وقتی لول آپ میشد بهت 3 attribute point میداد که میتونستی جونت مانا دیفنس دمیج و ... رو ببری بالا ولی مثل اینکه تو این نسخه وجود نداره واقعا چرا؟؟یکی منو توجیه کنه !! اعصابم خورده سر این .
بعد جایی نیست وسایلام رو بفروشم؟؟ یا باید destroy کنم؟؟

مپ واقعا بزرگه این خیلی خوبه ولی احساس میکنم خیلی شلوغ پلوغه من به شخصه گیج میشم.
potions هم قبلا میتونستی هر چقدر که دلت میخواست بردازی ولی تو این اینطوری نیست (البته نمیدونم همین قابل آپگرید هست یا نه مثل 8 بشه 16)

به نسبت نسخه قبلی بسیار پیشترفش بالا بودهb-)
شخصیت سازی هم داره ;)
کلا بازی کن اگر rpg باز هستی و اگر نیستی خوشت میاد D: ناسلامتی GOTY شدا :x:\ این همه شک و تردید برای چیه دیگه :d:bighug:

هیچی..:dدم همتون گرم این بازی خریدش صد در صد شد:d

دوستان چند تا سوال
آیا مانا کلا برداشته شده؟؟
بعد اینکه power point به چه دردی میخوره؟؟ و یه چیز دیگه هست آبی رنگ بقل همین پاور اون چیه و کجا ها بدرد میخوره؟؟
تو دو نسخه قبل وقتی لول آپ میشد بهت 3 attribute point میداد که میتونستی جونت مانا دیفنس دمیج و ... رو ببری بالا ولی مثل اینکه تو این نسخه وجود نداره واقعا چرا؟؟یکی منو توجیه کنه !! اعصابم خورده سر این .
بعد جایی نیست وسایلام رو بفروشم؟؟ یا باید destroy کنم؟؟

مپ واقعا بزرگه این خیلی خوبه ولی احساس میکنم خیلی شلوغ پلوغه من به شخصه گیج میشم.
potions هم قبلا میتونستی هر چقدر که دلت میخواست بردازی ولی تو این اینطوری نیست (البته نمیدونم همین قابل آپگرید هست یا نه مثل 8 بشه 16)
نواره استفاده از skill ها همون دوره skill ها هست که زرد رنگه .
power ها برای باز کردن مناطق و انجام مراحل اصلی نیاز هست . influ اگر میگی با اونم میشگه perk ها رو باز کرد.
نه دیگه اون طوری نیست. همه چیز level up میشه .... اکثریت بازیهای جدید دیگه وقتشون رو صرفه حالت classic نمیکنن . جاش اومدن روی crafting و انتخاب skill ها و اینا فکوس کردن که به نظرم خیلی بهتره .حتی توی 3diablo . اون زمان همش level up میشد فقط چندتا skill بازی میکرد و شخصیت قوی میشد اما این بار ساختن یک شخصیت بسته به ایمتها و skill ها داره که به نظرم حسه خیلی بهتری توی توسعه شخصیت میده ...
چرا توی haven / skyhold هستن merchant ها ...

اره Map بازی بسیار بزرگ هست ...

میشه تا 12 upgrade اش کرد با استفاده از perk ها و البته در طی بازی potion های مختلف پیدا میکنی و همچنین میشه Potion ها رو هم upgrade کرد.

چطوری میشه اسکیل هایی که گرفتی رو ریست کنی ؟؟؟؟
یه گردنبند هست که توی محل ساحت و ساز (لول) اون قسمت Buy/sell اش میفروشه. توی haven بقیه اهنگری گیر. سمت راست اطاق هست وقتی وارد میشی . توی skyhold هم پایین پله سمت راست هست.

از تعریفها و تمجیدهای مخبران بازی و شما ها, ما هم این بازی رو دلمون خواست :)
خواستم کارکردشو بگیرم دیدم تو اپلیکیشن "دیوار" همه ریجن دو دارند, از طرفی هم اکانت بنده ریجن یکه
میخواستم ببینم میتونم برای دانلود دی ال سی ها و کلا آنلاین بازی کردن از همین ریحن دو هم استفاده کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or