Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

بنظرم نباید اینهمه سرش داد و قال راه بندازیم. خداییش خیلی زوره چن صفحه بخونی به امید اینکه شاید کسی سوالتو پرسیده باشه! بهترین کار اینکه که یک فرد یک تایپک سوالات پر تکرار :)) :دی بزنه :دی :)) . سوالات متداول .:دی

دقیقا . ولی خب چه فایده ؟ نه خداییش چه فایده هان ؟ اون تاپیک سوالات متداول PS4 رو ببین . کی میره بشینه بخونه ؟ :|:دی
کاش اینقدر که ادعای گیمری و دانش و اینا میکردیم یکمم فرهنگمونو میبردیم بالا :دی

دقیقا . ولی خب چه فایده ؟ نه خداییش چه فایده هان ؟ اون تاپیک سوالات متداول PS4 رو ببین . کی میره بشینه بخونه ؟ :|:دی
کاش اینقدر که ادعای گیمری و دانش و اینا میکردیم یکمم فرهنگمونو میبردیم بالا :دی
خوب بجاي جواب دادن به فرد پرسشگر، بيايم لينك صفحه سوالاتو بديم. اتفاقا به نظر من براي اينجور بازياي rpg و گسترده تو پست اول بايد يكم توضيحات و سوالات اينجوريو بزاريم!

خوب بجاي جواب دادن به فرد پرسشگر، بيايم لينك صفحه سوالاتو بديم. اتفاقا به نظر من براي اينجور بازياي rpg و گسترده تو پست اول بايد يكم توضيحات و سوالات اينجوريو بزاريم!

شما پست اولو بده دست من . اصلا چرا من ؟ بده دست ارمان ببین اگه نذاشت . خب کووو صاحب تاپیک اخه ؟ :|

دوستان من معذرت میخوام واقعا ببخشید سوالی ممکنه بپرسم که تکراری باشه و ازقبل شرمنده ام .
سوالم اینجاست که دوستانی که تا الان بازی رو پیش رفتن و تا آخرش رسیدن به نظرشون بازی چطور بوده ؟؟
واقعیت من تو سبک RPG هیچ بازی رو انجام ندادم ... اما با تعاریف بسیاری که از این بازی شیندم میخوام این بازی رو تهیه کنم ... اما خوب به دلیل ایمنکه آشنایی با این سبک بازیها ندارم می ترسم بزنه به ذوقم . حالا می خواستم راهنمایی بفرمائید که این بازی واقعا اونطور که میگن حذاب و خیره کننده هست ؟؟ این بازی آنلاینش چطور هست امیدی بهش هست ؟ یعد اینکه آنلاین این بازی رو میشه دو نفره تو منزل با دو دسته انجام داد ؟؟ یا همین قسمت آفلاین جطور میشه با دو تا دسته تو خونه انجام داد ؟؟

بعد سوال مهم دیگه اینکه این بسته الحاقی یا همون DLC که قیمتش حدود 10 دلار هست که به نام Deluxe هستش چه ویژگی هایی به بازی اضافه میکنه ؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من معذرت میخوام واقعا ببخشید سوالی ممکنه بپرسم که تکراری باشه و ازقبل شرمنده ام .
سوالم اینجاست که دوستانی که تا الان بازی رو پیش رفتن و تا آخرش رسیدن به نظرشون بازی چطور بوده ؟؟
واقعیت من تو سبک RPG هیچ بازی رو انجام ندادم ... اما با تعاریف بسیاری که از این بازی شیندم میخوام این بازی رو تهیه کنم ... اما خوب به دلیل ایمنکه آشنایی با این سبک بازیها ندارم می ترسم بزنه به ذوقم . حالا می خواستم راهنمایی بفرمائید که این بازی واقعا اونطور که میگن حذاب و خیره کننده هست ؟؟ این بازی آنلاینش چطور هست امیدی بهش هست ؟ یعد اینکه آنلاین این بازی رو میشه دو نفره تو منزل با دو دسته انجام داد ؟؟ یا همین قسمت آفلاین جطور میشه با دو تا دسته تو خونه انجام داد ؟؟

بعد سوال مهم دیگه اینکه این بسته الحاقی یا همون DLC که قیمتش حدود 10 دلار هست که به نام Deluxe هستش چه ویژگی هایی به بازی اضافه میکنه ؟؟
DLC 10 دلار به درد نمیخوره به نظرم . یه چندتا ایتم اینا میده ..

طبیعتا بازی در حدی بود که Game Of The Year بشه دیگه D: همه بچه ها اینجا توی تاپیک اومدن راضی بودن ;)
مگه Diablo بازی نکرده بودی ؟ اونم rpg هست به نوعه خودش .
یه چند ساعت بازی کنی همه چیش دستت میاد. یه سری پستهای تاپیک هم میتونی بخونی ....
انلاینش خوبه .
خیر . انلاینش کلا انلاین هست و Local نداره و به single هم مربوط نیست. کلا یه بخشه جدا هست.
دو دسته نمیشه
موفق باشی.

دوستان مرحله بعد مرحله in your heart shall burn

یک مرحله ای هست که به یک منطقه بارونی میریم که grey warden رو پیدا کنیم. بعدش میریم تو یک غاری با یک فردی مکالمه می کنیم. وقتی مکالممون تموم شد میگه برو اون منطقه western همو ببینیم.
حالا یک مشکل مهم داشتمم اینه که وقتی به اون منطقه میرم وقتی با فرد ملاقات می کنم یک دفعه بعد 1 لاین حرف زند فرد انگار بازی رو حالت مکالمه میمونه ولی هیچ حرفی کسی نمیزنه و مکالمه ای هم رخ نمیده. کاری هم نمیشه کرد. فقط میشه از بازی بیرون اومد. مشکلش چیه؟
در ضمن میشه این مرحله رو یکی توضیح بده؟ امروز خیلی عجله ای بازیش کردم اصلا گوش ندادم چی میگن :دی

برای کدوم warrior ? برای Two -handed که Reaver خیلی خوب دمیج میده ... برای swords and shields نمیدونم :d
به نظره من temp خوبه
دیدم یه سری هم Assassins میرن ! اونم بد نیست D: دونه دونه میشه target رو ها رو سریع کشت به جای اینکه damage کلی temp به همه target ها بده ....

شما پست اولو بده دست من . اصلا چرا من ؟ بده دست ارمان ببین اگه نذاشت . خب کووو صاحب تاپیک اخه ؟ :|
صاحب تاپیک اینجاست، هر موردی بود به من بگین به پست اول اضافه کنم!
اون زمانی که من روزی ۲تا خبر از این بازی میزاشتم و کل دنیای بازی رو نوشتم کجا بودین شماها که تاپیک بازی رو بزنید?

چقدر بازی پیشرفت کرده:d
دنیای کاملا وسیع....مبارزات باحال و پویا...وسایل و تنوع نقش آفرینی خیلی خوب....روابط کارکترها خیلی پویاتر شده و ......و صد البته گرافیک که شدیدا پیشرفت کرده

تنها دو مورد تا حالا اذیت کرده :
1)دنیای بازی با وجود وسعت زیادش خیلی غنی و پر ایتم و پرماجرا نیس
2)کاراکتری که من انتخاب کردم یه ریش مخوفی داره که متاسفانه بافت و طراحی ریش خیلی مصنوعیه:d

در کل فوق العادس بازی...حالا اینکه بهتر از شماره 1 یا نه رو باید بعد اتمام بازی مقایسه کرد

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or