Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

بازی فوق العاده ـست و هر چقدر هم بازی میکنم خسته نمیشم :d شخصیت پردازی و داستانش عالی بوده تا حالا ( فعلا کامل نکردم بازی رو!! ) گرافیک هم برای یک بازی Open World خوبه.

فقط مژه و ریش شخصیت ها خیلی رو اعصابه!! :d

نمیدونم فط برای من از این اتفاق ها میوفته یا همه این مشکل رو دارن: گاها برای رسیدن به مکان مراحل کل منطقه رو به هم میزنم و حدود 30-20 دقیقه میگردم، آخرش میبینم باید مثل آدم از پله ها برم بالا :d

بازی فوق العاده ـست و هر چقدر هم بازی میکنم خسته نمیشم :d شخصیت پردازی و داستانش عالی بوده تا حالا ( فعلا کامل نکردم بازی رو!! ) گرافیک هم برای یک بازی Open World خوبه.

فقط مژه و ریش شخصیت ها خیلی رو اعصابه!! (1)
:d

نمیدونم فط برای من از این اتفاق ها میوفته یا همه این مشکل رو دارن: گاها برای رسیدن به مکان مراحل کل منطقه رو به هم میزنم و حدود 30-20 دقیقه میگردم، آخرش میبینم باید مثل آدم از پله ها برم بالا(2) :d

1- گرافیک خارق العادست. با توجه به وسعت! تنها مورد یکم رو اعصاب همین ریش سیبیل هاست که وقتی بلند ن مثل موهای سر لختن!
2- کاملا عادیه! سر اسکایریم نمیدونی 1 ساعت دور یک کوه میگشتم اخر سر بعد 2-3 دور چرخش کوه یک پلکان کوچیک پیدا می کردم!:دی همین هی پریدن رو سخره و افتادن ها اینقدر حال میده! ولی رو اعصاب میره وقتی میبینی 10 دقیقه هی داری تلاش می کنی اخرسر به بن بست میرسی! :))

1- گرافیک خارق العادست. با توجه به وسعت! تنها مورد یکم رو اعصاب همین ریش سیبیل هاست که وقتی بلند ن مثل موهای سر لختن!
2- کاملا عادیه! سر اسکایریم نمیدونی 1 ساعت دور یک کوه میگشتم اخر سر بعد 2-3 دور چرخش کوه یک پلکان کوچیک پیدا می کردم!:دی همین هی پریدن رو سخره و افتادن ها اینقدر حال میده! ولی رو اعصاب میره وقتی میبینی 10 دقیقه هی داری تلاش می کنی اخرسر به بن بست میرسی! :))

اسکایریم رو که دیگه نگو. من 1/3 وقت بازی رو فقط صرف پیدا کردن راه کردم. :d

من یکم دشوار پسند هستم. وقتی من میگم گرافیک خوبه، به زبان بقیه افراد همون خارق العاده میشه. :d

من خیلی از طراحی سایه اسب روی شن خوشم اومد. خیلی خوب طراحی کردن.

ارمان حالت خوبه :-/ اخه اینایی گه عرض نمودی برای Rouge میباشد :d
ظاهرا که حالم اصلا خوب نبود :d
Champion فقط ! انقدر armor ایناش قوی میشه که D: لول داره اصلا

چقدر بازی پیشرفت کرده:d
دنیای کاملا وسیع....مبارزات باحال و پویا...وسایل و تنوع نقش آفرینی خیلی خوب....روابط کارکترها خیلی پویاتر شده و ......و صد البته گرافیک که شدیدا پیشرفت کرده

تنها دو مورد تا حالا اذیت کرده :
1)دنیای بازی با وجود وسعت زیادش خیلی غنی و پر ایتم و پرماجرا نیس
2)کاراکتری که من انتخاب کردم یه ریش مخوفی داره که متاسفانه بافت و طراحی ریش خیلی مصنوعیه:d

در کل فوق العادس بازی...حالا اینکه بهتر از شماره 1 یا نه رو باید بعد اتمام بازی مقایسه کرد

.

1) این مورد دقیقا فراتر از انتظاره منم بود ! فک نمیکردم BioWare تا این حد پیش بره ولی واقعا Dragon Age پرشه بزرگی هست به نسبت ME - DA اولی !!!! به نظرم خیلی کارها هست که توی ME4 میتونن انجام بدن ...

فقط مژه و ریش شخصیت ها خیلی رو اعصابه!! :d

نمیدونم فط برای من از این اتفاق ها میوفته یا همه این مشکل رو دارن: گاها برای رسیدن به مکان مراحل کل منطقه رو به هم میزنم و حدود 30-20 دقیقه میگردم، آخرش میبینم باید مثل آدم از پله ها برم بالا :d

ریش اینا که هیچی یه قسمت داره برای لبه که shines رو حالت پیش فرض بالاست باید خاموش کرد. لباشون یه جوری میشه ×_× خیلی براقه.

اون قضیه پریدن که واقعا تقصیره skyrim لول . توی skyrim یا oblivion من کلا که راه میرفتم یه یه انگشت روی w و یکی هم روی space . همش میپریدی از در و دیوار بالا میرفتی D: لول .اینجا نمیشه

عجب چیزی ساختن....چیزی که شدید سوپرایزم کرد بزرگی محیط بود .....درسته عظمت محیط در حد مثلا اسکایرم غنی و پر از سوراخ سنبه نیس ولی در عوض خیلی طبیعیتر و تر و تمیز و خوش گرافیکتر
Carfting و ماموریتهای فرعی هم کامل و خوبن....تو بقیه زمینه هم که گفتن نداره چقدر پیشرفت کرده

در کل هر کی RPG باز باشه و اینو نخره اشتباه کرده....با فاصله به نظرم بهتریت بازی 2014

.

از بازی های open world بیشتر از توقعی نیست ولی انصافا خیلی عالی کار کردن و گرافیک خوبی داره اگه طرفدار سبکه rpg باشی بازی رو درک میکنی

دوستان چیزی که من بشخصه تو بازی کم میبینم قابلیت dodge هست. البته امشب تو ارشیوم یک چک کردم تریلر های بازیو دیدم. توش خیلی عادی dodge میکردن. میشه بگین چجوری؟ من تا الان 30 ساعت تقریبا (25 تا 30) بازی کردم متوجهش نشدم!

دوستان چیزی که من بشخصه تو بازی کم میبینم قابلیت dodge هست. البته امشب تو ارشیوم یک چک کردم تریلر های بازیو دیدم. توش خیلی عادی dodge میکردن. میشه بگین چجوری؟ من تا الان 30 ساعت تقریبا (25 تا 30) بازی کردم متوجهش نشدم!
Dodge و بلاک و پریدن اینور اونور اینا بسته به skill هایی که باز کردی داره و روی کلیدها basic تعریف نشده . باید skilll هاش رو assign کنی
مثلا Rough ها دارن -- Warrior ها block دارن و ... این طوری.

بچه ها توی یکی از این فایت ها گیر کردم متاسفانه HEALTH همه گروه داغونه . هرچی هم میمیرم لود میشه HEALTH پر نمیشه
الان باید چیکارکنم دقیقا راهنمایی کنید

بچه ها توی یکی از این فایت ها گیر کردم متاسفانه HEALTH همه گروه داغونه . هرچی هم میمیرم لود میشه HEALTH پر نمیشه

تو مرجله اصلیه؟ اگه اره که یا باید جون بکنی و ببری یا کلا بیای بیرون و دوباره بری (البته اگه save نکردی قبلا. تو مرجله)
اگر تو مرحله نیست یک fast travel کن اوکی میشه

2 راه داری کلا :
1. L3 یا R3 یکیش رو که بزنی محیط رو سرچ میکنه . محیط رو تا جایی که میتونی سرچ کن ببین جعبه SUPPLY وجود داره یا نه
2. سیو لود کنی و بیای قبل از مرحله .

هر چی جلوتر میرم بازی به طور تصاعدی زیبا تر میشه :دی واقعا مدتی بود چنین بازی زیبایی ندیده بودم از هر نظر. فوق العادست.
از یه قسمتی به بعد کلا خیلی epic و درست حسابی میشه D:
gud luck
نمیتونم بگم کجاش چون حتی یه اسمم بیارم اسپویل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or