Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

به به خداییش 2 تا بازی با سبک RPG بازی کردم اولیش اسکایریم بود که یه مدتی خسته شدم ازش . بعدیش هم این که واقعا عالیه . همیشه از مراحل فرعی ها زیاد خوشم نمیومد و خسته میشدم ولی توی این بازی بیشتر میرم سراغ مراحل فرعی !
واقعا شاهکاره . ادم بتونه بازی رو درک کنه زبانش خوب باشه و همینطور قلق ها و اینای بازی دستش بیاد دیگ واقعا لذت بخش میشه . الان 2 روزه همه چیه بازی اومده دستم واقعا دارم لذت میبرم . به به :دی

دوستان تصمیمات مهمی از origins و شماره ی 2 بازی که اینجا تاثیر دارن چیا هستن؟
فقط خواهشا اسپویل نکنید صرفا بگین کدوما موثرند و تا چه حد تاثیر دارند...
ممنون

به به . خداییش این بازی نظرم رو به کل درمورد بازی های این سبک عوض کرد . واقعا ادم از هر جای بازی لذت میبره . واقعا عالیه . امروز مراحل اصلی رو تمام کردم ولی بر خلاف بازی های قبلی اصلا حس نکردم بازی تموم شده . مراحل فرعی به اندازه مراحل اصلی جالب و قشنگ و جذابه . اصلا همین دنیای بازی رو که میگردی واقعا حس ادم رو بر می انگیزه . این DRAGON FIGHT ها هم عالیه . واقعا اژدها های بازی خیلی خیلی خوب کار شدن . ادم لذت میبره . تا الان 3 تاش رو کشتم واقعا حال کردم .

پ.ن : کسایی که بازی رو تموم کردن اگ تونستن یه توضیجی در مورد این قسمت بدن :
دقیقا اخر بازی وقتی SOLAS میره پیش همون خدای زنه اسمش یادم رفت و میگه من گوی رو دادم به COREPHYUS و اینا بعد یهو چی میشه ؟ زنه میمیره SOLAS چه مرگیش میشه ؟ :دی

بعد یه چندتا چیز دیگ :دی

1. چطوری میشه با این SERA دوست شد ؟ مراحلش رو هم روی WAR TABLE و هم هرجای دیگ رفتم . باهاشم صحبت میکنم . معمولا هم APPROVE کردمش . اما الان جدیدا از بس باهاش حرف زدم دیگ باهام حرفم نمیزنه :دی فقط میگه سلام دیگ گزینه ای نیست برای صحبت . مراحل اصلی هم تموم شده . خیلی ازش خوشم میاد لامصب :دی بگم که کرکترم هم زنه . I AM FEMALE :دی
2.
2.

آخرین ویرایش:
دوستان تصمیمات مهمی از origins و شماره ی 2 بازی که اینجا تاثیر دارن چیا هستن؟
فقط خواهشا اسپویل نکنید صرفا بگین کدوما موثرند و تا چه حد تاثیر دارند...
ممنون
بدون اسپویل که نمیشه گفت لول . همه تصیمامتش در جهته اسپویله داستان !
اگر 1-2 بازی نکردی ویدیو داستانش یا مطلبش رو اینجا بخون ... مهم نیست حتما اگرتصیمامت رو نسازی از Keep و به بازی import کنی

به به . خداییش این بازی نظرم رو به کل درمورد بازی های این سبک عوض کرد . واقعا ادم از هر جای بازی لذت میبره . واقعا عالیه . امروز مراحل اصلی رو تمام کردم ولی بر خلاف بازی های قبلی اصلا حس نکردم بازی تموم شده . مراحل فرعی به اندازه مراحل اصلی جالب و قشنگ و جذابه . اصلا همین دنیای بازی رو که میگردی واقعا حس ادم رو بر می انگیزه . این DRAGON FIGHT ها هم عالیه . واقعا اژدها های بازی خیلی خیلی خوب کار شدن . ادم لذت میبره . تا الان 3 تاش رو کشتم واقعا حال کردم .

پ.ن : کسایی که بازی رو تموم کردن اگ تونستن یه توضیجی در مورد این قسمت بدن :
دقیقا اخر بازی وقتی SOLAS میره پیش همون خدای زنه اسمش یادم رفت و میگه من گوی رو دادم به COREPHYUS و اینا بعد یهو چی میشه ؟ زنه میمیره SOLAS چه مرگیش میشه ؟ :دی

بعد یه چندتا چیز دیگ :دی

1. چطوری میشه با این SERA دوست شد ؟ مراحلش رو هم روی WAR TABLE و هم هرجای دیگ رفتم . باهاشم صحبت میکنم . معمولا هم APPROVE کردمش . اما الان جدیدا از بس باهاش حرف زدم دیگ باهام حرفم نمیزنه :دی فقط میگه سلام دیگ گزینه ای نیست برای صحبت . مراحل اصلی هم تموم شده . خیلی ازش خوشم میاد لامصب :دی بگم که کرکترم هم زنه . I AM FEMALE :دی
2.
2.
اون که باز نمیکنم چون هنوز مرحله اخر رو نرفتم

1. Sera باید باهاش صحبت کنی از اول . همشه عکسه قلبه میاد باهاش صحبت میکنی . تا توی skyhold که میرسی به ماموریت red jenny هست که میری توی storm coast اونجا یه مرده میاد که Sera میخواد بکشتش ولی مرده به ما پیشنهاد میده که باهم همکاری کنیم . اگر نزاری sera بکشتش اصلا دیگه نمیشه باهاش رابطه داشت تا جایی که میشناسم چون عصبانی میشه ...
بعده skyhold اگر تو رابطه باکسی هستی باید breakup کنی چون Sera میگه من نمیخوام دومیت باشم لول ! بعدش که breakup کردی . دفغه بعدی که برگشتی skyhold صحبت کردی میشه باهاش رفت تو رابطه !

بدون اسپویل که نمیشه گفت لول . همه تصیمامتش در جهته اسپویله داستان !
اگر 1-2 بازی نکردی ویدیو داستانش یا مطلبش رو اینجا بخون ... مهم نیست حتما اگرتصیمامت رو نسازی از Keep و به بازی import کنی

اون که باز نمیکنم چون هنوز مرحله اخر رو نرفتم

1. Sera باید باهاش صحبت کنی از اول . همشه عکسه قلبه میاد باهاش صحبت میکنی . تا توی skyhold که میرسی به ماموریت red jenny هست که میری توی storm coast اونجا یه مرده میاد که Sera میخواد بکشتش ولی مرده به ما پیشنهاد میده که باهم همکاری کنیم . اگر نزاری sera بکشتش اصلا دیگه نمیشه باهاش رابطه داشت تا جایی که میشناسم چون عصبانی میشه ...
بعده skyhold اگر تو رابطه باکسی هستی باید breakup کنی چون Sera میگه من نمیخوام دومیت باشم لول ! بعدش که breakup کردی . دفغه بعدی که برگشتی skyhold صحبت کردی میشه باهاش رفت تو رابطه !

توی رابطه با کسی نیستم . تروفیش هم نگرفتم . اون مرحله هم گذاشتم طرف رو بکشه . همیشه هم ازش طرفداری کردم :دی
ولی نمیدونم چرا دیگ باهام حرفم نمیزنه :دی=((

توی رابطه با کسی نیستم . تروفیش هم نگرفتم . اون مرحله هم گذاشتم طرف رو بکشه . همیشه هم ازش طرفداری کردم :دی
ولی نمیدونم چرا دیگ باهام حرفم نمیزنه :دی=((
دقیقا اطمینان ندارم ... ولی ممکنه به خاطره این باشه که بازی رو تموم کردی . چون میدونم پس از اتمامه بازی همه ماموریتهای Inner circle غیر فعال میشه. پس نمیشه اصلا در جهته گسترش رابطه پیشروی کرد.

یه مقدار در مورد نژاد ها و کلاس های بازی توضیح بدید لطفا!!!!
من می خوام امروز بازی رو شروع کنم اما در مورد نژاد ها و کلاس ها اطلاعاتی ندارم.....
همه رو یه توضیحی بدید و اینکه کدام بهتره...........ممنون

دقیقا اطمینان ندارم ... ولی ممکنه به خاطره این باشه که بازی رو تموم کردی . چون میدونم پس از اتمامه بازی همه ماموریتهای Inner circle غیر فعال میشه. پس نمیشه اصلا در جهته گسترش رابطه پیشروی کرد.
سلام آرمان جان میشه چند تا سوال بپرسم
1-اوایل بازی وقتی میری توی هینترلند بخش اصلی نوشته go to the war room and travel to ... یادم نمیاد دقیقا چیو میگه باید چیکار کنم اونجا دقیقا ؟
2-اژدها چطوری پیدا میشه و باید لول چند باشم حدودا برای اولین اژدها ؟
3-من هییروم واریور (انسان و جنگجو) هست و اسکیل رو واسش vanguard دارم میگیرم خوبه؟

- - -ویرایش - - -

دوستان میشه بگید چطوری میشه شخصیت های دیگه ای بجز اوایی که لوا بازی هستن پیدا کنم؟!

سلام آرمان جان میشه چند تا سوال بپرسم
1-اوایل بازی وقتی میری توی هینترلند بخش اصلی نوشته go to the war room and travel to ... یادم نمیاد دقیقا چیو میگه باید چیکار کنم اونجا دقیقا ؟
2-اژدها چطوری پیدا میشه و باید لول چند باشم حدودا برای اولین اژدها ؟
3-من هییروم واریور (انسان و جنگجو) هست و اسکیل رو واسش vanguard دارم میگیرم خوبه؟

- - -ویرایش - - -

دوستان میشه بگید چطوری میشه شخصیت های دیگه ای بجز اوایی که لوا بازی هستن پیدا کنم؟!
سلام عزیز
1. این داره میگه برو توی WarTable و سفر کن به .... حالا دیگه کجاش رو معلوم نیست چون ذکر نکردی D: لول ولی WarTable هم میزی هست که Advisor ها هم دورش جمع میشین توی Haven/SkyHold
2. توی نقشه ها رو بگرد. راحت پیدا میشه سخت نیست. وقتی کله نقشه رو زیر و رو کنی پیدا میشن .یه سری هم در ادامه Unlock میشن مثلا با انجام ماموریتهای مربوطه War Table .... باید 14 باشی
3. مشکلی نیست Ok هست !

بالاخره پلات شد :dboss ها تو مود nightmare خیلی راحت بودن:d فکر میکردم سخت تر از این باشه :-s
در کل بازی خیلی لذت بخش بود :bighug:

سلام عزیز
1. این داره میگه برو توی WarTable و سفر کن به .... حالا دیگه کجاش رو معلوم نیست چون ذکر نکردی D: لول ولی WarTable هم میزی هست که Advisor ها هم دورش جمع میشین توی Haven/SkyHold
2. توی نقشه ها رو بگرد. راحت پیدا میشه سخت نیست. وقتی کله نقشه رو زیر و رو کنی پیدا میشن .یه سری هم در ادامه Unlock میشن مثلا با انجام ماموریتهای مربوطه War Table .... باید 14 باشی
3. مشکلی نیست Ok هست !
الان من لول 5 هستم و توی هینترلند اونجایی که بهت میگه باید با جادوگرا بری و فکر میکنی یه تله هست الان لولم مناسبه یا باید معموریت های فرعی برم در ضمن چرا الان وقتی میرم ریفت بگیرم خیلی زود میمیرم ؟ الان من یه واریور با شیلد و سلاح دارم و یک واریور ونگارد و یک میج یخ و روژ آرچر دارم این ترکیب خوبه دیگه ایشالله؟ یه سوال فنی چقدر بازی طول میمشه تمومش کنم من روزی 5 ساعت اگه بازی کنم؟ در ضمن از بازی هایی نیست که ازش زده بشم بعد از یه مدت ؟ مثلا بعد 50 ساعت بازی ازش خسته نمیشم؟

الان من لول 5 هستم و توی هینترلند اونجایی که بهت میگه باید با جادوگرا بری و فکر میکنی یه تله هست الان لولم مناسبه یا باید معموریت های فرعی برم در ضمن چرا الان وقتی میرم ریفت بگیرم خیلی زود میمیرم ؟ الان من یه واریور با شیلد و سلاح دارم و یک واریور ونگارد و یک میج یخ و روژ آرچر دارم این ترکیب خوبه دیگه ایشالله؟ یه سوال فنی چقدر بازی طول میمشه تمومش کنم من روزی 5 ساعت اگه بازی کنم؟ در ضمن از بازی هایی نیست که ازش زده بشم بعد از یه مدت ؟ مثلا بعد 50 ساعت بازی ازش خسته نمیشم؟

سلام . من با اجازه ارمان توضیح میدم :دی
1. برای دراگون که باید حداقل 14 بشی تازه هنوزم برات سخته چون اولین اژدها هست یکمم اذیت میکنه ایتم درست راستم نداری :دی . بزار لولت 15-16 بشه و ایتم های خوب بگیری و اسکیل هات اوکی بشه اونموقع برو سراغ دراگون . مطمعن باش ایتم هم که دراپ میدن تا به اون لول نرسی اصلا نمیتونی USE کنی .
این مکان دراگون هاست لولشون رو هم برات زدم :
لول 11
dragon-age-inquisition-hinterlands-dragon-location.jpg

لول 12

لول 13

dragon-age-inquisition-crestwood-dragon-location.jpg

لول 14

dragon-age-inquisition-western-approach-dragons-location.jpg

لول 15

dragon-age-inquisition-exalted-plains-dragons-location.jpg

لول 17

dragon-age-inquisition-emerald-graves-dragons-location.jpg

لول 19 :

dragon-age-inquisition-storm-coast-dragons-location.jpg

لول 20

dragon-age-inquisition-hissing-waste-dragons-location.jpg

لول 19 و 21 و 23 :

dragon-age-inquisition-emprise-du-lion-dragons-location.jpg

dragon-age-inquisition-emprise-du-lion-dragons-location_0.jpg

dragon-age-inquisition-emprise-du-lion-dragons-location_1.jpg

علامت های ستاره قرمز جای دراگوناس . دقیقم هست :دی

در مورد تیم هم بنظر من همیشه 2 تا واریور داشته باش . یکیش که خودتی و بهت پیشنهاد میدم TWO HAND برداری که کارت اسون باشه چون تانکی یه مقداری سخته و خستت میکنه . برای تانک هم یه واریور دیگ رو بزار .
بعد یه MAGE داشته باش . یه ROUGE که رینجر باشه با کمان .

خب حالا برای اسکیل ها اینطوری کار کن :
1. خودت اسکیل های TWO HAND رو بگیر با اون درخت اسکیل ها که قرمز هستن اولیش هم لول زنجیره میکشه طرف رو به خودت و اتک میده اسمش یادم نیست . وقتی هم SPEC ها برات ازاد شد TEMPLAR کار کن .
2. برای تانک یه واریور بزار و براش اسکیل شیلد و شمشیر و VANGAURD که مال تانک و DEFENSE هست رو بگیر اگ اشتب نکنم :دی . بنظرم بهترین تانک هم BLACKWALL هست .
3. برای MAGE هم لول های ترکیبی باید بگیری ولی معمولا ELEC یا همون رعد و برق + 2-3 تا اسکیل SPIRIT و INFERNO و 1 اسکیل FROST بگیر . بعدا هم برای SPEC ها شخصیتی رو بردار که KNIGHT ENCHANTER یا RIFT MAGE باشه .
4. برای رینجر هم بهترینش SERA هست به نظرم . برای اسکیل هاش هم تیرکمون هارو بگیر با اسکیل های سمت راست TEMPEST که بعدا باز میشه و 2-3 تا اسکیل مهم هم از بقیه شاخه ها بجز اون شاخه ای که DAGGER میخواد و مخصوص MELEE هست .
خودت بشینی اسکیل هارو توضیحش رو بخونی میفهمی چی به چیه . وقتی لول 15-16 شدی قشنگ قلقش دستت میاد :دی
شرمنده من توی حفظ اسم و اینای اسکیل اصلا مهارتی ندارم یادم نمیمونه :دی

در مورد جذابیت هم برعکسه . اولاش شاید خسته بشی چون بلد نیستی بعدش اونقدرا لذت میبری اصلا دلت نمیاد تموم شه . مراحل فرعی از اصلی هم خیلی جذاب تر و قشنگ تره .

درمورد RIFT ها هم بعضیاش چون PRIME DEMON داره و لولشون بالاس نمیتونی بزنی . بعدا که قوی بشی میزنیشون . کلا بعضی جاها و بعضی چیزا رو الان خیلی زوده برات .

- - -ویرایش - - -

بالاخره پلات شد :dboss ها تو مود nightmare خیلی راحت بودن:d فکر میکردم سخت تر از این باشه :-s
در کل بازی خیلی لذت بخش بود :bighug:
خدا خیرت بده بیا این 2-3 تا تروفی هارو واس ما یه توضیح بده :دی
Botanist
[TABLE="class: zebra"]
[TR]
[TD] DecoratoR

keymaster

librator

regal

ممنون میشم بگی چیکارشون کنم اصلا قاطی دارن این تروفی ها :دی[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
Botanist
[TR]
[TD] DecoratoR

keymaster

librator

regal

[/TR]
[/TABLE]

Botanist وقتی به skyhold رسیدی باید بری تو باغش اونجا 2 تا گلدون گل هست.باید داخلش گل به کاری و هر وقت که وارد skyhold میشی باید بری گل ها رو از گلدون بچینی
50 بار این کارو انجام بدی تروفی رو میگیری .ضمن اینکه میتونی تعداد گلدون ها رو هم زیاد کنی که 6 عدد میشه :d دقیقا یادم نیست فکر کنم باید یکی از ماموریت های war table رو میرفتیم

DecoratoR برو یه شهر Val Royaeux .اونجا یکی از merchant ها وسایل دکوری میفروشه .تو یه اتاقی ایستاده که داخلش تخت و اینا میفروشه.کافیه فقط یکی از ایتم های مربوط به دکور skyhold رو بخری

keymaster این تروفی تقریبا اخرای بازی کامل میشه.باید جای تمام shards ها رو تو بازی پیدا کنی و بگیریشون که تعدادش 114 عدد هست . بعد از اینکه همه رو گرفتی باید بری به مرحله Forbidden Oasis و تقریبا بالای مپ یه معبدی هست که واردش میشی
این معبد چند تا در داره که با جمع کردن این shards باز میشه اخرین در رو که باز میکنی تروفی رو میده

librator باید 3 تا قلعه فتح کنی. این 3 قلعه هم تو شهر های

Crestwood
The Western Approach
Emprise du Lion

هست که میتونی از گوگل سرچ کنی موقعیتشون رو ببینی

regal برای این تروفی برو به war table یه ماموریتی هست به اسم Gather Coin اینو چند بار برو تا بهت به عنوان پاداش ایتم Throne Accessory II رو بده .وقتی گرفتیش تروفی رو میده :d

سلام . من با اجازه ارمان توضیح میدم :دی
1. برای دراگون که باید حداقل 14 بشی تازه هنوزم برات سخته چون اولین اژدها هست یکمم اذیت میکنه ایتم درست راستم نداری :دی . بزار لولت 15-16 بشه و ایتم های خوب بگیری و اسکیل هات اوکی بشه اونموقع برو سراغ دراگون . مطمعن باش ایتم هم که دراپ میدن تا به اون لول نرسی اصلا نمیتونی USE کنی .
این مکان دراگون هاست لولشون رو هم برات زدم :
لول 11

لول 12

لول 13

dragon-age-inquisition-crestwood-dragon-location.jpg

لول 14

dragon-age-inquisition-western-approach-dragons-location.jpg

لول 15

dragon-age-inquisition-exalted-plains-dragons-location.jpg

لول 17

dragon-age-inquisition-emerald-graves-dragons-location.jpg

لول 19 :

dragon-age-inquisition-storm-coast-dragons-location.jpg

لول 20

dragon-age-inquisition-hissing-waste-dragons-location.jpg

لول 19 و 21 و 23 :

dragon-age-inquisition-emprise-du-lion-dragons-location.jpg

dragon-age-inquisition-emprise-du-lion-dragons-location_0.jpg

dragon-age-inquisition-emprise-du-lion-dragons-location_1.jpg

علامت های ستاره قرمز جای دراگوناس . دقیقم هست :دی

در مورد تیم هم بنظر من همیشه 2 تا واریور داشته باش . یکیش که خودتی و بهت پیشنهاد میدم TWO HAND برداری که کارت اسون باشه چون تانکی یه مقداری سخته و خستت میکنه . برای تانک هم یه واریور دیگ رو بزار .
بعد یه MAGE داشته باش . یه ROUGE که رینجر باشه با کمان .

خب حالا برای اسکیل ها اینطوری کار کن :
1. خودت اسکیل های TWO HAND رو بگیر با اون درخت اسکیل ها که قرمز هستن اولیش هم لول زنجیره میکشه طرف رو به خودت و اتک میده اسمش یادم نیست . وقتی هم SPEC ها برات ازاد شد TEMPLAR کار کن .
2. برای تانک یه واریور بزار و براش اسکیل شیلد و شمشیر و VANGAURD که مال تانک و DEFENSE هست رو بگیر اگ اشتب نکنم :دی . بنظرم بهترین تانک هم BLACKWALL هست .
3. برای MAGE هم لول های ترکیبی باید بگیری ولی معمولا ELEC یا همون رعد و برق + 2-3 تا اسکیل SPIRIT و INFERNO و 1 اسکیل FROST بگیر . بعدا هم برای SPEC ها شخصیتی رو بردار که KNIGHT ENCHANTER یا RIFT MAGE باشه .
4. برای رینجر هم بهترینش SERA هست به نظرم . برای اسکیل هاش هم تیرکمون هارو بگیر با اسکیل های سمت راست TEMPEST که بعدا باز میشه و 2-3 تا اسکیل مهم هم از بقیه شاخه ها بجز اون شاخه ای که DAGGER میخواد و مخصوص MELEE هست .
خودت بشینی اسکیل هارو توضیحش رو بخونی میفهمی چی به چیه . وقتی لول 15-16 شدی قشنگ قلقش دستت میاد :دی
شرمنده من توی حفظ اسم و اینای اسکیل اصلا مهارتی ندارم یادم نمیمونه :دی

در مورد جذابیت هم برعکسه . اولاش شاید خسته بشی چون بلد نیستی بعدش اونقدرا لذت میبری اصلا دلت نمیاد تموم شه . مراحل فرعی از اصلی هم خیلی جذاب تر و قشنگ تره .

درمورد RIFT ها هم بعضیاش چون PRIME DEMON داره و لولشون بالاس نمیتونی بزنی . بعدا که قوی بشی میزنیشون . کلا بعضی جاها و بعضی چیزا رو الان خیلی زوده برات .

- - -ویرایش - - -

Botanist
[TR]
[TD] DecoratoR

keymaster

librator

regal

[/TR]
[/TABLE]
مرسی داداش فقط یه سوال فنی من الان لول 6 هستم جایی هست برم اسکیل هامو ریست کنم؟ اسکای هولد کجاس؟ و اینکه وقتی میخوای ریست کنی برای همه میشه یا فقط یه نفر؟ ببخشید سوالام زیاده آخه هنوز مبتدی هستم و اولین بازی ای هست که نقش آفرینی بازی میکنی گرچه توی بازی WOW حرفه ای هستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or