Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

بچه ها هرجایی رو که مشکل دارید راحت میتونید توی یو**** ببینید فیلمشو

بدبختی همینه که *****ه اقا ***** :دی

پ.ن : یه سوال اگ کسی میتونه این 2 تا تروفی رو به ما بگه چطور بگیریم ؟

1. تروفی که میگه باید 20 تا REQUISITION MISSION انجام بدی .
2. 1000 تا DEMON بکشی ( این رو من همه RIFT هارو بستم کل مپ هارو هم گشتم و ته دیگشم خوردم . اون تروفی 2500 تا ENEMY رو داده ولی اینو نمیده لامصب . امشب وقت دارم این 2 تا تروفی رو بگیرم و خلاص . نظری نیست ؟ :(

2. 1000 تا DEMON بکشی ( این رو من همه RIFT هارو بستم کل مپ هارو هم گشتم و ته دیگشم خوردم . اون تروفی 2500 تا ENEMY رو داده ولی اینو نمیده لامصب . امشب وقت دارم این 2 تا تروفی رو بگیرم و خلاص . نظری نیست ؟ :(
1. اینا همون mission ها هستن که هر دفعه که انجام میدی یه دونه power میدن . کلا تمومی هم ندارن . فقط حدر دادن material گرداوری شدس به نظرم . هر مپی که وارد میشی توی کمپ یه میز برای craft وسایل هست . هر منطقه یه request خودش رو داره که با material اون منطقه یه ایتمی میسازی ... 20 بار اینا رو انجام بده ...
2. یه تروفی Marked for Greatness که 75 تا Rift رو باید ببندی . توی اینا یه سری Demon میریزن بیرون ( همه دشمنها Demon حساب نمیشن ) باید به 1000 تا برسه. فک نمیکنم تروفیش گلیچ داشته باشه اما فکر نکنم لزوما بشه توی یه دست بازی کردن 1000 تاش کرد ! ولی اگر دومین دفعه رو شروع کنی تعدادی که توی دوره اوله بازی کشتی ریست نمیشه. ... !
باز کسی Platinum رو گرفته به نظرم بهتر میتونه کمک کنه.

منم یه دو روزیه شروع کردم به نظرم به نسبت دو نسخه قبلی یکم سخت تر شده چون قبلا وقتی بازیو می زاشتم رو نرمال امکان نداشت تا آخر بازی بمیرم ولی الان که لولم شیشه فرت و فرت می میرم البته دلیلشم اینه که این دفعه بازی واقعا اپن ورد شده توی نسخه های قبلی کوئست های فرعی و اصلی متناسب با روند بازی بهت داده می شدن و دشمنات توازن داشتن باهات ولی الان یهو جلوت دشمنایی که خیلی قویترن ظاهر می شن و اتفاقا همین موضوع هیجان بازیو خیلی برده بالا ، سیستم لول آپ هم عوض شده دیگه آتربیوت ها مثله استرنت و دکستریتی و ... اتوماتیکه و دست خودت نیست بیشتر به نفعه تازه وارد ها به دنیای rpg شده سیستم اپروو شخصیت ها هم عوض شده قبلا هر کاراکتری رو که انتخاب می کردی بغلش یه نوار بود که رابطه ات رو باهاش به صورت خطی نمایش می داد هر موقع هم خوششون میومد یا بالعکس یه عدد ظاهر می شد که وضعیت نوارو تغییر می داد به نظرم الانم همونه فقط اینبار نشونش نمی دن تا کاراکتر ها واقعی تر به نظر برسن ، واسه قضاوت های دیگه هنوز زوده هر وقت تمومش کردم نظر کلیمو می گم ولی در کل گرافیک و گیمپلی فوق العاده خوبی داره

خوب بالاخره منم بازي كردم ٣ ساعت... بشخصه با rpg حال نميكنم زياد ولي عاشق اين بازي شدم! خيلي فوق العادست! حتي بيرون اومدن از بازي هم بشدت سخت بود برام!!
گرافيك فوق العاده، سيستم كمبت عالي، داستان خوب (تو اين ٣ ساعت هر چند خيلي داستان نرفتم و سايد كوئست هاي عاليشو رفتم ولي داستان حذابي داشت) طراحي شخصيت بسيار كامل و زيبا! و مخصوصا مهم تر از همه طراحي محيط بشدت عالي و فراموش نشدني و زيبا!!
Rouge هم برداشتم و راضيم:دي

آخرین ویرایش:
خوب بالاخره منم بازي كردم ٣ ساعت... بشخصه با rpg حال نميكنم زياد ولي عاشق اين بازي شدم! خيلي فوق العادست! حتي بيرون اومدن از بازي هم بشدت سخت بود برام!!
گرافيك فوق العاده، سيستم كمبت عالي، داستان خوب (تو اين ٣ ساعت هر چند خيلي داستان نرفتم و سايد كوئست هاي عاليشو رفتم ولي داستان حذابي داشت) طراحي شخصيت بسيار كامل و زيبا! و مخصوصا مهم تر از همه طراحي محيط بشدت عالي و فراموش نشدني و زيبا!!
Rouge هم برداشتم و راضيم:دي

یه پیشنهاد دوستانه بهت میکنم اونم اینکه اگ میتونی وقتی SPEC ها ازاد شد TEMPEST کن خودتو . بعد اسکیل رینجر یعنی با تیرکمون بچین . خدا شاهده چنان DPS میدی اصلا کیف میکنی . خیلی هم حال میده وقتی لول 15-16 بشی و بتونی اسکیل های توپش رو باز کنی .

به Playstationtrophy سر بزنی خیلی راحت جوابت رو خواهی گرفت.
کامل و جامع توضیح داده.
ویدیو های Pew هم موثر هستن.

خب بالاخره با این بازی با همه زیبایی هاش خداحافظی کردم . واقعا یکی از بهترین بازی های این 10 سال اخیر برای من بود . میتونم بگم جزو 5 تا از بازی هایی بود که یه تحول عظیم توی فکر من و عقیده و سلیقه من نسبت به یک سبک بازی ایجاد کرد . تا قبل این از تمامی RPG ها متنفر بودم ولی الان :x

تروفی هاشم گرفتم فقط 4-5 تا بود که دیگ اصلا حسش نشد :دی

این تروفی ROMANCE و دوست شدن با 3 تا از یارا هم هرکاری کردیم هرچی مرحله براشون رفتیم نداد که نداد که نداد :(

اخرش داغش به دلم موند :دی

بازی شاهکاره من تا حالا 20 ساعت بازی کردم و لولم هم 12 هست فقط چند تا سوال داشتم
1-من الان میخوام اون دارو هامو از 8 به 12 برسونم چیکار کنم
2-توی بازی Balckwall (champion رو بردارم یا cassandra (templar میج هم ویوین که knight enchanter هست وو روژ هم sera خوبه این ترکیب؟
3-چطوری توی بازی سکه چمع کنم؟
خیلی ممنون میشم اگه به سوالام ج بدید

بازی شاهکاره من تا حالا 20 ساعت بازی کردم و لولم هم 12 هست فقط چند تا سوال داشتم
1-من الان میخوام اون دارو هامو از 8 به 12 برسونم چیکار کنم
2-توی بازی Balckwall (champion رو بردارم یا cassandra (templar میج هم ویوین که knight enchanter هست وو روژ هم sera خوبه این ترکیب؟
3-چطوری توی بازی سکه چمع کنم؟
خیلی ممنون میشم اگه به سوالام ج بدید
1. inquisition Perk ها رو باید unlock کنی .
3. هر جور راحتی D: لول ... خوشبختانه بالانسه کافی هستن همه ... من خودم Sera- Dorian - IRon جدیدا برمیدارم ! ترکیبه قدیمم Sera - Vivi - Casan بود ...
3. یه سری Mission هست روی wartable که gather coins هست . در کل توی بازی هم که farm کنی به دست میاری . valuable و ایتمهای به درد نخور هم بفروش بره ...

1. inquisition Perk ها رو باید unlock کنی .
3. هر جور راحتی D: لول ... خوشبختانه بالانسه کافی هستن همه ... من خودم Sera- Dorian - IRon جدیدا برمیدارم ! ترکیبه قدیمم Sera - Vivi - Casan بود ...
3. یه سری Mission هست روی wartable که gather coins هست . در کل توی بازی هم که farm کنی به دست میاری . valuable و ایتمهای به درد نخور هم بفروش بره ...
مرسی داداش فقط میشه بگی Dorian کیه و چه اسکیلی ورداشتی براش و از کجا بیارمش توی inqusition?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or