Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

جدی ؟ لول .... BioWare آحله bullshot کردن نبود که ×_× لول ...
اما روی هم رفته من استریمها رو دیدم خیلی زیبا به نظر میومد اما ظاهرا دنیای بازی کلا بیش از حده چیزی که همه فک میکردن بزرگه ولی با این احتساب گرافیکش خیلی عالیه ... حالا بیاد دستم ببینم چه جوره !
احیانا حست اومد حوصله داشتی 1-2 تا عکس بگیر از محیط بازی ( همون قسمت جنگلیه ! ) اونجا خیلی خوشگله لول...
لول ....
احتمالا پچ میدن حل میشه....
شاید bullshot نبودن تریلرایی که من دیدم pc بودن:دی
احیانا حست اومد حوصله داشتی 1-2 تا عکس بگیر از محیط بازی ( همون قسمت جنگلیه ! ) اونجا خیلی خوشگله لول...
برم خونه ...رو چشم
والا حقیقتش دیروز یه محیطی گیر کرده بودم 2 تا enemy بودن از boss سخت تر:دی باید به بلایی سرشون بیارم که عقده ای نشم بعد برم جنگل! 3 سری رفتم هر 3 سری نابودم کردن:دی

دوستانی که بازی کردن بی زحمت بگن بازی کاملا اپن ورلد یا نه مثل قدیم یه سری مپ داره که از هم جدان ؟!
مناطقه بازی جدا جدا هست اما هر منطقش بسیار عظیمه ... یعنی مثل قدیم نیست دیگه کوچیک باشه ! بازی کاملا Open world هست .... D: ....

شاید bullshot نبودن تریلرایی که من دیدم pc بودن:دی

برم خونه ...رو چشم
والا حقیقتش دیروز یه محیطی گیر کرده بودم 2 تا enemy بودن از boss سخت تر:دی باید به بلایی سرشون بیارم که عقده ای نشم بعد برم جنگل! 3 سری رفتم هر 3 سری نابودم کردن:دی
احتمال داره ! .... حالا df مقایسه نسخه ها رو میزاره . من اصلا حسم نمیاد روی Pc دیگه بازی کنم :( گرافیکش زیاد حالا مهم نیست لول....

لول .... شنیدم بازیش سخته کلا ! ظاهرا یه سری قسمتهاش خیلی چالش برانگیز میشه.... اما توی DA1 هم همه چیز با همون استفاده از Tactical Camera اش قابل حل و فصل بود D:

مناطقه بازی جدا جدا هست اما هر منطقش بسیار عظیمه ... یعنی مثل قدیم نیست دیگه کوچیک باشه ! بازی کاملا Open world هست .... D: ....

احتمال داره ! .... حالا df مقایسه نسخه ها رو میزاره . من اصلا حسم نمیاد روی Pc دیگه بازی کنم :( گرافیکش زیاد حالا مهم نیست لول....

لول .... شنیدم بازیش سخته کلا ! ظاهرا یه سری قسمتهاش خیلی چالش برانگیز میشه.... اما توی DA1 هم همه چیز با همون استفاده از Tactical Camera اش قابل حل و فصل بود D:
اینجوری که عالی میشه . کلی ساید کوست و گشت و گذار توی محیط بازی و ...:bighug:
ازون بازیهایی که آرشیو میشه :d

اینجوری که عالی میشه . کلی ساید کوست و گشت و گذار توی محیط بازی و ...:bighug:
ازون بازیهایی که آرشیو میشه :d
از اول گفته بودن بازی کلا open world خواهد بود !
100%
توی ign میگفت 90 ساعت بخشه داستانی بازی رو تموم کرد با کارهای فرعی اینا ... بعد میگفت هنوز نصفه نقشه کله بازی رو ندیده با side quest ها اینا .
همون قسمت اوله بازی هم نشون میداد توی review commentary ایش میگفت 20 ساعت تو منطقه اوله بازی بود ( همون جنگله که توی e3 هم نشون دادن ) اما هنوز شاید 30-40% برای جست و جو مونده ! کلا همه منتقدها گفتن دنیای بازی فوق القعاده پر جزییات و بزرگ و content بازی واقعا حیرت اوره.

منی که با اسکایریم زندگی کردم از دیشب تا حالا از پاش بلند نشدم..عااااااااااااااااااااااااااااللللللللللللللللللللیییییییییییییییییه اگه rpg عمیق می خوای

چقدر نژاد پرستی تو این سایت رخ میده:d خوب جواب ما هم بدین:((

​Dragon Age: Inquisition: The Kotaku Review

The script, assembled by a team of writers led by longtime Dragon Age scribe David Gaider, is unusually generous in its treatment of the supporting cast. Every character—including, crucially, the protagonist him or herself—is fleshed out with an astonishing amount of writing and voiceover work.

ولی‌ جالب‌ترین جای نقدش اینه

Once you're in the midst of the second act, Inquisition conjures a rare feeling of endlessness
slowly realizing that the game is so large that I can play it as much as I'd like and I won't even come close to reaching the bottom. Most importantly, things rarely repeat, and most every location is unique.
Every time I thought I'd hit a wall, I'd walk a little ways in one direction or another and instead find that the game kept going. And that's the thing: This game just keeps going, in every direction, much farther than I'd been conditioned to expect.

نقد gametrailers.com هم اگر ببینی‌ خیلی‌ از متنوع بودن کرکترها و دیالوگ شون تعریف کرده

چقدر نژاد پرستی تو این سایت رخ میده:d خوب جواب ما هم بدین:((

از نظر دیالوگ ها و انتخابها و نقش انتخابها تو بازی میشه گفت که سری DA یکی از بهترین هاست و از این نظر تضمین شدس . :d
اینم یه کلیپ در همین مورد از DA:I که تو بخش تریلرهای سایت موجود بود:
Wrong Choices

نسبت یه نسخه ی قبلی خیلی پیشرفت داشته و مشکلات نسخه قبل برطرف شده به علاوه اون خسته کنندگی نسخه قبلی هم خبری ازش نیست و کلی امکانات جدید در بازی وجود داره که ازشون میتونید استفاده کنید در کل بازی خیلی بهتر از نسخه های قبلی شده از همه لحاظ .

اقا با این توضیحاتی که شما دارین میدین یعنی همه نسخه رو گرفتین ؟
خب یه چند تا عکس بزارین حداقل
من شب برم خونه حتما عکس میزارم. فقط امیدوارم دانلودش تموم شده باشه.
صبح دیدم دانلودش متوقف شده مجبور شدم دستگاهو ریستارت کنم تا ادامه بده.

یونیتی خیلی‌ راحت دانلود شد. ولی‌ این همش اذیت می‌کنه هم pre-load تقریبا یه روز دیرتر شروع شد هم سرعت دانلودش خیلی‌ کمه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or