Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

ای جانم . وای خدایا این بازی تا فردا یا نهایت پس فردا میاد تو بازار ... مشتاقم شدید بگیرمش ...
به نظر امشب دوبي پخش ميشد فردا بايد بياد ديگه:d
البته از اونجا كه ممكنه سرور ها بسته باشه تا روز عرضه، نميشه از Dragon age keep استفاده كرد . تاثيري هم نداره زود تر بگيريم چون من ميخوام حتما از سيو خودم استفاده كنم.
راستي ميتونيد سيو هاي Dragon age keep رو Share كنيد

متاسفانه من سیوی از قبل نگه نداشتم اما رفتم توی Dragon Age Keep و جوری که داستان رو پیش رفته بودم پیش بردمش اما بعدش نمیدونم باید چیکار بکنم
این سایت درنهایت یه فایل سیو به ما میده و ما کپی میکنیم تو گیم یا اینکه با همین یوزری که تو سایت وارد شدیم توی گیم هم وارد میشیم و داستانمون وارد گیم میشه ؟

متاسفانه من سیوی از قبل نگه نداشتم اما رفتم توی Dragon Age Keep و جوری که داستان رو پیش رفته بودم پیش بردمش اما بعدش نمیدونم باید چیکار بکنم
این سایت درنهایت یه فایل سیو به ما میده و ما کپی میکنیم تو گیم یا اینکه با همین یوزری که تو سایت وارد شدیم توی گیم هم وارد میشیم و داستانمون وارد گیم میشه ؟
سیو نگه میداشتی هم فرقی نداشت:دی چون کافیه dragon keep انتخابارو درست کنی وقتی میری تو بازی همون default world state رو (دقت کن هم اسم سیو dragon keep باشه) انتخاب کنی کافیه!

سمت راست عكس يك كره هست، ميريد اونجا اين داستاني كه ساختيد اول قفلش كنيد بعد گزينه ي اخر نوشته DA I رو ست ميكنيد و يك تبك سبز ميبينيد، اين يوزره Origin رو با PSN ID تون لينك ميكنيد . بازي رو گرفتيد وقتي واردش بشيد به سيو دسترسي داريد(احتمالا با اكانت sync ميكنه).لازم نيست چيزي كپي كنيد.

به نظر امشب دوبي پخش ميشد فردا بايد بياد ديگه:d
البته از اونجا كه ممكنه سرور ها بسته باشه تا روز عرضه، نميشه از Dragon age keep استفاده كرد . تاثيري هم نداره زود تر بگيريم چون من ميخوام حتما از سيو خودم استفاده كنم.
راستي ميتونيد سيو هاي Dragon age keep رو Share كنيد
3 روز پیش یارو داشت استریم میکرد dragon keep باز بود الان که حتما بازه!
مشکل اینه عربا طرفدار RPG نیستن در نتیجه زودتر نمیاد! من احتمال میدم در بهترین حالت یه روز زودتر بیاد یعنی فردا عصری!

3 روز پیش یارو داشت استریم میکرد dragon keep باز بود الان که حتما بازه!
مشکل اینه عربا طرفدار RPG نیستن در نتیجه زودتر نمیاد! من احتمال میدم در بهترین حالت یه روز زودتر بیاد یعنی فردا عصری!
الانم بازه، منظورم ingame بود اونجا بازه؟:d
عربا عشق fps هستن ، همشونم تو انلاين داغونن:d

الانم بازه، منظورم ingame بود اونجا بازه؟:d
عربا عشق fps هستن ، همشونم تو انلاين داغونن:d

منم ingame رو گفتم دیگه:دی بازی که شروع میشه آنلاین باشی دقیقا اسم world stateـتو میاره! که البته اگه دوست داشتی انتخاب میکنی و زوری نیست من از قصد اسم عجیب غریب گذاشتم اون موقع خیالم راحت باشه که اشتباه import نشه:دی

دوستان یکی از دوستان لطف میکنه یه نقدی یه مصاحبه ای یه تریلری چیزی
درباره پیچدگی دیالوگ های بازی و نقش بازیباز تو انتخاب هاش بزاره بیبینیم چند چندیم؟
چون یکی از لذت بخش ترین قسمت RPG برام همین دیالوگ هاست:x

امتیازهایی که سایتها دادن به بازی تا الان خیلی خوب بوده معلومه که بازی خیلی خوبی از اب در اومده

و از همه مهمتر حالت کلاسیک خودشو حفظ کرده

من که برا اومدنش لحظه شماری میکنم:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or