Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

از اول گفته بودن بازی کلا open world خواهد بود !
100%
توی ign میگفت 90 ساعت بخشه داستانی بازی رو تموم کرد با کارهای فرعی اینا ... بعد میگفت هنوز نصفه نقشه کله بازی رو ندیده با side quest ها اینا .
همون قسمت اوله بازی هم نشون میداد توی review commentary ایش میگفت 20 ساعت تو منطقه اوله بازی بود ( همون جنگله که توی e3 هم نشون دادن ) اما هنوز شاید 30-40% برای جست و جو مونده ! کلا همه منتقدها گفتن دنیای بازی فوق القعاده پر جزییات و بزرگ و content بازی واقعا حیرت اوره.

البته اون KEVIN VAN ORD بود داخل نقد GS كه اين رو گفت :d

من 1 رو بازي كردم روي PC و زياد جلو نرفتم ( در حد 2-3 ساعت ) نميدونم چرا از بازي زده شدم :| شايد چون فكر مي كردم كليه حركات زير دست خودم ادمه و مثلا" ميشه كمبو زد و يه H&S بازي كرد :d ولي با اين تعاريف ادم حريص ميشه به گرفتنش

شاید bullshot نبودن تریلرایی که من دیدم pc بودن:دی

برم خونه ...رو چشم
والا حقیقتش دیروز یه محیطی گیر کرده بودم 2 تا enemy بودن از boss سخت تر:دی باید به بلایی سرشون بیارم که عقده ای نشم بعد برم جنگل! 3 سری رفتم هر 3 سری نابودم کردن:دی

به به همینه که بازی رو قشنگ میکنه همه جا میتونی تو بازی بری ولی باید از پس موجودات قویشم بر بیای بسیار عالی راستی الان چند نفرین خودت تنهایی یا دوست هم کنارت هست.موسیقی بازی چطوره منظورم موسیقی متن بازیه.چه کلاسی رو انتخاب کردی واریور یا ویزارد یا ..... بگو دلم داره اب میشه :d

البته اون KEVIN VAN ORD بود داخل نقد GS كه اين رو گفت :d

من 1 رو بازي كردم روي PC و زياد جلو نرفتم ( در حد 2-3 ساعت ) نميدونم چرا از بازي زده شدم :| شايد چون فكر مي كردم كليه حركات زير دست خودم ادمه و مثلا" ميشه كمبو زد و يه H&S بازي كرد :d ولي با اين تعاريف ادم حريص ميشه به گرفتنش
نه 100% همین Ign بود . review commentary بود که فک کنم 17 دقیقه بود . من سالی هم به gamespot سر نمیزنن ... خلاصه review از meta فقط میبینم D: .... یا میرم سریع فقط نکاته +و- رو میبینم لول ....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا فک کردی بازی HnS ! لول. ... بازیش کلا tactical .... حالا اولاش دوستم میگفت خیلی خیلی سادت . یه جاهاییش یهوی اوج میگیره سختیش قشنگ میبازی پشته سره هم فقط !
اصلا HnS نیست. RPG عمیقه ....

به به همینه که بازی رو قشنگ میکنه همه جا میتونی تو بازی بری ولی باید از پس موجودات قویشم بر بیای بسیار عالی راستی الان چند نفرین خودت تنهایی یا دوست هم کنارت هست.موسیقی بازی چطوره منظورم موسیقی متن بازیه.چه کلاسی رو انتخاب کردی واریور یا ویزارد یا ..... بگو دلم داره اب میشه :d
4 تاییم دیگه مثل DA های قبلی! موسیقی خیلی بهتر شده از قبلیا! قبلیا اصلا موسیقی به چشمت نمیومد! من میخواستم ELF بردارم بازم نتونستم و HUMAN برداشتم و البته warrior ! به نظرم گروه حتما باید 2 تا warrior داشته باشه!
اینم عکسا:
شرمنده که محیطایی که ازشون عکس گرفتم تکرارین! چون واقعا وقت نکردم خیلی بازی کنم!

4 تاییم دیگه مثل DA های قبلی! موسیقی خیلی بهتر شده از قبلیا! قبلیا اصلا موسیقی به چشمت نمیومد! من میخواستم ELF بردارم بازم نتونستم و HUMAN برداشتم و البته warrior ! به نظرم گروه حتما باید 2 تا warrior داشته باشه!
اینم عکسا:
شرمنده که محیطایی که ازشون عکس گرفتم تکرارین! چون واقعا وقت نکردم خیلی بازی کنم!
موسقی اصلی Dragon Age 1 خیلی قشنگ بودا ! کلا موسقیش خیلی قشنگ بود ....
گرافیکش خوبه به نسبت !_! به نسبت اینکه سایزه مپه بازی فوق القعاده بزرگه !_! !_! من یه نمه محیطهای که میشه روی نقشه سفر کرد رو دیدم D: کلا خیلی بزرگه . تنوع زیادی هم داره ×_×
راستی حجمه نصبه بازی چقدر شد دقیقا .
من باید کلی پاک کنم ... کلا 38 گیگ جا دارم D: فک کنم 45 تایی باشه !

کسایی که بازی کردن، بیان توضیح بدن لطفا
در مورد گرافیکش هم بگید
ارزش خرید مسلما داره دیگه؟
اگر احله این تیپ بازی هست که اصلا سوال نداره ...
احله این تیپ بازی باشه اصلا به گرافیک اهمیت نمیدی لول ... اما در مجموع گرافیکش خوب هست ....
پسته بالایی محمد رضا عکس گذاشته ... ببین :)

اگر احله این تیپ بازی هست که اصلا سوال نداره ...
احله این تیپ بازی باشه اصلا به گرافیک اهمیت نمیدی لول ... اما در مجموع گرافیکش خوب هست ....
پسته بالایی محمد رضا عکس گذاشته ... ببین :)

آرمان من عشق اسکاریم دارم، مطمئنا اینم مثل همونه دیگه تقریبا؟
عکس ها که میگن گرافیکش خوبه

راستی هوش مصنوعی دوستات خوبه خوب مبارزه میکنن :d
دشمنها چطور هوش مصنوعیشون خوبه
عکسای قشنگی بود بازم بزار.گروه باحالی رو انتخاب کردی من عاشق ویزاردم حتما یکی تو گروهم میزارم;)
راستی هنوز با دراگون یا هیولاهای بزرگ برخورد نکردی؟ اگه برخورد کردی حتما عکساشو بزار :bighug:

آخرین ویرایش:
آرمان من عشق اسکاریم دارم، مطمئنا اینم مثل همونه دیگه تقریبا؟
عکس ها که میگن گرافیکش خوبه
نه مثل skyrim نیست ...
توی بازی 4 نفر کنترل میکنی .. توی نبردها باید بازی رو پاز کنی به هر کدوم جدا دستور بدی بعد play کنی . کلا با skyrim فرق داره . یه سری المنتهای مشابه توی سبکهای RPG توی همه RPG ها هست اما هسته بازی خیلی کلاسیک تر و عمیقتر هست به نسبته Skyrim ...

راستی هوش مصنوعی دوستات خوبه خوب مبارزه میکنن دشمنها چطور خوبه عکسای قشنگی بود گروه باحالی رو انتخاب کردی من عاشق ویزاردم حتما یکی تو گروهم میزارم;)
از هوش مصنوعی کلی توی نقدها تعریف کرده بودن البته گفته بود قسمتهای اولیه بازی سادس بعد یهویی جدی میشه D: ... اما در کل خوب هست و بالانسه ...
به نظرم wizard خوبه ! کلا range attack رو همیشه خودمم میخوام داشته باشم ! از هر نوعش ... wizard حالا support هم داره یکم

دقیقا همینطوره یه واریور یه ویزارد یه نکرومنسر و یه هیلر عالی میشه

ویزاردها بیشتر رو ضربات المنتی تخصص دارن و برای رنج اتک عالیه مخصوصا اینکه اریا اسپلش هم باشه چه حالی میده.
نکرومنسرها رو من بیشتر برای تضعیف دشمن همراه میبرم که عالی عمل میکنه به غیر این میتونی باهاشون اسکلت یا موجودات تاریکی رو احضار کنی.
هیلر که مشخصه برای ساپورت تیم و همینطور قدرتهای مقدس همرام میبرم که رو موجودات تاریکی عالی عمل میکنه .
واریور هم که عشق منه جای بحث نداره همیشه خط مقدمه :sniper:
اینا در کنار هم یه گروه عالی رو تشکیل میدن.:d

آخرین ویرایش:
نه مثل skyrim نیست ...
توی بازی 4 نفر کنترل میکنی .. توی نبردها باید بازی رو پاز کنی به هر کدوم جدا دستور بدی بعد play کنی . کلا با skyrim فرق داره . یه سری المنتهای مشابه توی سبکهای RPG توی همه RPG ها هست اما هسته بازی خیلی کلاسیک تر و عمیقتر هست به نسبته Skyrim ...

البته تو حالت سوم شخص گیم پلی اصلا اینطوری نیست و یه جورایی حالت اکشن کامل داره و کلا بخواید تو وسط یه میدون جنگ شلوغ دونه دونه کاراکترها رو کنترل کنید یکم سخت میشه و اکثر اوقات مجبورید از همون دوربین تاکتیکال استفاده کنید:) من تا اینجا که بازی کردم Que حمله و دفاع ندیدم متاسفانه یعنی اینکه توی هر لحظه نمیتونید چند تا دستور پشت سر هم به یه شخصیت همراه بدید که به ترتیب انجامشون بده. درکل بازی محیطش خیلی بزرگه و واقعا ماموریت ها و جاهای مخفی زیادی داره و خیلی قابلیت های جدیدی به گیم پلیش اضافه شده مثلا میتونید معجون درست کنید، آرمور درست کنید، اسلحه بسازید. میتونید همه اینارو ارتقا بدید، توشون از Enchantment و الماس استفاده کنید;) Skill Tree بازی هم واقعا عالیه و خیلی شاخه های زیاد و جالبی برای ارتقا داره. مثلا من که Dual Wielded Rouge هست کاراکتر اصلیم یه قابلیت رو انتخاب کردم که یه پودر تو صورت دشمنا میپاشه که اونارو برای 10 ثانیه خواب میکنه و اگه همینو یه لول دیگه ارتقا بدید باعث میشه هم ضرباتی که وقتی خواب هستن وارد می کنید Critical بشه.

فقط من زیاد با این شخصیت های همراهی که اول بازی میده حال نمیکنم:d قبل بازی کلی برنامه ریخته بودم که Blackwall و Cole و Dorian رو با خودم ببرم ولی ظاهرا برای پیدا کردنشون باید حالا حالا بگردم. شخصیت سازی بازی هم خیلی تنظیمات جالب و زیادی داره، آرمورها و اسلحه ها هم خیلی با کیفیت و قشنگ طراحی شدن. گرافیک بازی هم خیلی خوبه و سرشار از رنگ های گرم و شاده ولی بنظر میرسه یکم نسبت به تصاویر و تریلرهای قبلی بازی افت داشته باشه. درکل این بازییه که حالا حالا ها سرگرمتون میکنه، پس اصلا در خریدش شک نکنید!

البته تو حالت سوم شخص گیم پلی اصلا اینطوری نیست و یه جورایی حالت اکشن کامل داره و کلا بخواید تو وسط یه میدون جنگ شلوغ دونه دونه کاراکترها رو کنترل کنید یکم سخت میشه و اکثر اوقات مجبورید از همون دوربین تاکتیکال استفاده کنید:) من تا اینجا که بازی کردم Que حمله و دفاع ندیدم متاسفانه یعنی اینکه توی هر لحظه نمیتونید چند تا دستور پشت سر هم به یه شخصیت همراه بدید که به ترتیب انجامشون بده. درکل بازی محیطش خیلی بزرگه و واقعا ماموریت ها و جاهای مخفی زیادی داره و خیلی قابلیت های جدیدی به گیم پلیش اضافه شده مثلا میتونید معجون درست کنید، آرمور درست کنید، اسلحه بسازید. میتونید همه اینارو ارتقا بدید، توشون از Enchantment و الماس استفاده کنید;) Skill Tree بازی هم واقعا عالیه و خیلی شاخه های زیاد و جالبی برای ارتقا داره. مثلا من که Dual Wielded Rouge هست کاراکتر اصلیم یه قابلیت رو انتخاب کردم که یه پودر تو صورت دشمنا میپاشه که اونارو برای 10 ثانیه خواب میکنه و اگه همینو یه لول دیگه ارتقا بدید باعث میشه هم ضرباتی که وقتی خواب هستن وارد می کنید Critical بشه.

فقط من زیاد با این شخصیت های همراهی که اول بازی میده حال نمیکنم:d قبل بازی کلی برنامه ریخته بودم که Blackwall و Cole و Dorian رو با خودم ببرم ولی ظاهرا برای پیدا کردنشون باید حالا حالا بگردم. شخصیت سازی بازی هم خیلی تنظیمات جالب و زیادی داره، آرمورها و اسلحه ها هم خیلی با کیفیت و قشنگ طراحی شدن. گرافیک بازی هم خیلی خوبه و سرشار از رنگ های گرم و شاده ولی بنظر میرسه یکم نسبت به تصاویر و تریلرهای قبلی بازی افت داشته باشه. درکل این بازییه که حالا حالا ها سرگرمتون میکنه، پس اصلا در خریدش شک نکنید!
یکی از جالبیهای BioWare همیشه همین بود دیگه . کلی جست جو برای شخصیتهای بازی میکردیم تازه حتما هم معلوم نیست باهامون همراه بشن . بسته به انتخابها داشت ! توی Mass effect هم همینطوری بود ! کلا من با این حالتش خیلی حال میکردم .... ^_^...
فک میکنم نسخه Pc مقداری بهتر باشه توی نورپردازی اینا ... نمیدونم ! در حده حدس D: ...

دونه دونه که نمیشه !_! سخت میشه. از همون حالت tactical cam باید استفاده کرد بقیه رو با شخصیت اصلی بیشتر میشه رفت. من یادم نیست چطوری Origins بعضی جاهای سختش رو رد میکردم اما یادمه کلا اولش عادت به استفاده tactical cam نداشتم که بعدا از سره اولین Boss fight های بازی یهو سختیش دوچندان میشد ....

چندتا سوال:
۱- این نسخه مثل نسخه های قبل مسخره بازی کد تقلب زدن رو داره؟
۲- بخش آنلاینش چه طوریه؟ منظورم اینه محتواش چیه و هدفش از آنلاین بازی کردن چی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or