Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

آقا داستان بازی به شماره های قبل ربطی داره ؟ من هیچ کودوم رو بازی نکردم .

چطوری محمد خوبی ؟! :-"

با اینکه سهراب درست میگه ولی من تورو میشناسم محمد :d
تو خودت یک RPG/JRPG باز خفن هستی بدون که هیچ مشکلی پیدا نمیکنی .

به قول خارجی ها : Trust Me محمد هیچ مشکلی به وجود نمیاد ;;)
راحت بگیر بازی رو حال خواهی کرد .

level up كه ميشيم چرا Stats رو به صورت پيش فرض بر اساس كلاس ميبره بالا؟ كاش ازاد ميزاشتن:d
--
بازي پر از Side quest مثلا توي قسمت اولي كه بعد شروع بازي انلاك ميكنين ، ٤-٥ ساعتي شايد توش بودم هنوزم يه چيزايي موند.
من خيلي راضي هستم، حس و حال همون DA:O رو داره.
-
coop ام ٣ مرحله داره و هركدوم ٥ تا Chapter هست، فكر كنم ١٣ تا كاراكتر داشت. ٣ تاشون باز بودن.
چند دستي بازي كردم مثل انلاين Mass effect هست و رياد فرق نداره.
با پولي هم كه در مياريد ٣ تا Chest ميتونيد بخريد كه اخريش ١٢٠٠ بود.

آخرین ویرایش:
level up كه ميشيم چرا Stats رو به صورت پيش فرض بر اساس كلاس ميبره بالا؟ كاش ازاد ميزاشتن:d
--
بازي پر از Side quest مثلا توي قسمت اولي كه بعد شروع بازي انلاك ميكنين ، ٤-٥ ساعتي شايد توش بودم هنوزم يه چيزايي موند.
من خيلي راضي هستم، حس و حال همون DA:O رو داره.
.
منم فک میکردم stat هاش دستی بره بالا اما اینطوری نیست. شاید بیشتر به سمته skill based - item based رفتن ... اینا همش زیره سره diablo ×_× لول ....
اما همینطوریش هم خوبه ! بخشه skill ها و crafting اش خیلی عمیق میشه وقتی بازی سخت میشه ×_×

Hinterland ? دوست میگفت Hinterland ( توی pc شروع کرده ) حدودا 25-30 ساعت زمان بردش تا قشنگ 100% کاملش کنه ته توش رو در بیاره دیگه چه برسه بقیش D:

منم فک میکردم stat هاش دستی بره بالا اما اینطوری نیست. شاید بیشتر به سمته skill based - item based رفتن ... اینا همش زیره سره diablo ×_× لول ....
اما همینطوریش هم خوبه ! بخشه skill ها و crafting اش خیلی عمیق میشه وقتی بازی سخت میشه ×_×

Hinterland ? دوست میگفت Hinterland ( توی pc شروع کرده ) حدودا 25-30 ساعت زمان بردش تا قشنگ 100% کاملش کنه ته توش رو در بیاره دیگه چه برسه بقیش D:
كاري به ديابلو ندارم:d ،اخه DA :O اينجوري بود :d يا اشتباه ميكنم؟
اره پس كلي مونده:))من زياد وقت نكردم بازي كنم.
كلا خيلي بازي بزرگه از اولم ميدونستم قراره مدت زيادي سرگرممون كنه.
ارتباط داستاني با شماره هاي قبلي جالبه ، به خصوص اونايي كه سيو منتقل كردن و يادشونه چه اتفاقي افتاده.
Crafting اشم خيلي خوبه.

منم بالاخره دیشب وقت شد بازی کنم! وای وای وای... خیلی خوبه!! دیشب محل اول بازیو کامل کردم و یه کمی هم توی هینتر لندز چرخیدم.
تنها نقدم به بازی این پوشنا هستن از یه جهتایی خوبه که هیل نا محدود نداری ولی از یه جهتم محیژ بازی بزرگه هی باید برگردی پرشون کنی. البته میگن وسط مپا هم جاهایی هست که بتونی پر کنی ولی من پیدا نکردم.
من واریور الف با شمشیر بزرگ انتخاب کردم. میدونم الف برا کلسهایی که از دور حمله میکنن بهتره ولی هم میخواستم واریور باشم هم الف. چون همه به الفا بد بین هستن و طبقه خیلی پایین جامعه هستن با حال ترن :d
کلا خیلی خوبه!!
چقدرم کتابو نوشته و نامه و این چیزا تو بازی هست. اینجوری باشه من فکر کنم ۲۰۰-۳۰۰ ساعت طول بکشه بازیو تموم کنم چون همرو کامل میخونم. :x
اون باردی که توی کافه آواز میخونه هم صداش خیلی خوبه. کلی واستادم جلوش آهنگاشو گوش دادم :d
امیدوارم تون این شماره هم لیلیانا یه موزیک اجرا کنه.

آخرین ویرایش:
ویتچر خیلی خوبه اینم خیلی خوبه. نمیشه گفت کدوم بهتره.
یه چیزایی تو دراگون ایج بهتره یه چیزایی تو اون.
به نظرم هردو جزو بازیهایی هستن که هر RPG بازی باید بازی کنه و مقایسشون خیلی بی فایدس.

منظورش به ßexual content بازیها بود :d

كاري به ديابلو ندارم:d ،اخه DA :O اينجوري بود :d يا اشتباه ميكنم؟
اره پس كلي مونده:))من زياد وقت نكردم بازي كنم.
كلا خيلي بازي بزرگه از اولم ميدونستم قراره مدت زيادي سرگرممون كنه.
ارتباط داستاني با شماره هاي قبلي جالبه ، به خصوص اونايي كه سيو منتقل كردن و يادشونه چه اتفاقي افتاده.
Crafting اشم خيلي خوبه.
منم یادم نیست سیستم level up اش چه شکلی بود ×_× بازی فک کنم 2009 اومد نه ×_× ؟ هیچ یاد ندارم ! اما این رو فقط حس کردم که بعد از5-6 ساعت که پای DA2 بودم هیچی از اصالتش بو نبردم اما این رو بعد همون 2 ساعت اولیه قشنگ تمامه خاطراته DA1 برام زنده شد !
اما همینشم خوبه ×_×
اپگرید کرده کلیش خیلی طول میکشه ...
اره خیلی مونده .... میگم توی ign گفته بود ( با یکی دوتا از نقدهای دیگه از سایتهای مختلف ) بخشه داستانی رو توی 70-90 ساعت تموم کردن هنوز خیلی چیزها هست که ندیدن و نرفتن لول D: کلا بزرگه بازی خیلی ...
دقیقا ! من معمولا احله crafting نیستم اما سیستم crafting این خوب در اومده ! مخصوصا potion ها !

یه نکته جالبش اینه که با خوندن نوشته ها و کتاب ها بهتون EXP میده و انصافا بعضیهاشون هم چیزای جالبی توشون نوشته ولی خوندن کامل همشون خیلی وقتگیره!! راستی میخواستم بدونم کاراکترهای دیگه هم میتونن همون اول بازی درهای قفل رو باز کنن؟ آخه من چون شخصیتم Rogue هست و اسکیل هایی که Cunning + میده رو انتخاب کردم یه چیزی مثل ابزار باز کردن قفل روی آرمورم اضافه شده و هر در قفلی رو میشه باهاش باز کرد. اون میز کنسول جنگ هم خیلی جالبه که میتونید یکی از سه شخصیت Josephine، Leliana و Cullen رو بفرستید که هرکدمشون زمان و نتیجه متفاوتی در برمیگیرن و ممکنه بهتون Reward بدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or