Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

چندتا سوال:
۱- این نسخه مثل نسخه های قبل مسخره بازی کد تقلب زدن رو داره؟
۲- بخش آنلاینش چه طوریه؟ منظورم اینه محتواش چیه و هدفش از آنلاین بازی کردن چی هست؟
cheat نمی دونم داره یا نه و بعید می دونم داشته باشه.
یک بخش co-op داره که می تونی از بین کلاس های بازی یکیو انتخاب کنی و همراه با سه نفر دیگه به انجام ماموریت های مخصوص بخش co-op بپردازی.
...............
من حدود 3 ساعت دیگه از EA Access باقی مونده اگه کسی دوست داشت، بیاد Co-Op با هم بازی کنیم. (من و عرفان) :d

دوستانی که این بازیو دارن زبانشون خوبه دیگه ؟ یه امار بدین هر کی چقدر زبانش خوبه وتوی بازی موقه انتخاب میره کلماتی که بلد نیستو ترجمه کنه ؟ b-)

من با نسخه اولم درست نتونستم ارتباط برقرار کنم ( بیشتر به Action RPG ) علاقه دارم
این نسخه هم مثل شماره اول هستش؟

کم و بیش

آقا من اصلا فراموش کرده بودم، ریجن های بازی سانسور ندارن که!؟ یا حتما باید ریجن 1 بخریم؟ چون جایی که فردا دارم میرم بخرم ازش فقط ریجن 2 داره.....

- - -ویرایش - - -

دوستانی که این بازیو دارن زبانشون خوبه دیگه ؟ یه امار بدین هر کی چقدر زبانش خوبه وتوی بازی موقه انتخاب میره کلماتی که بلد نیستو ترجمه کنه ؟ b-)

دانش انگلیسی خب باعث میشه از بازی خیلی بتونی لذت ببری چون صحبت بین کاراکتر ها، روابظشون و دیالوگ های بازی کلا خیلی جذاب هستن، ولی در حدی نیستن که بتونی بری با لغتنامه چک کردن به جایی برسونی قضیه رو، تصمیمات رو هم راستش نمی دونم چقدر حوصله داری ولی بعضی هاشون رو اگر درست متوجه نشی خیلی نکات ظریفی رو از دست میدی.....

کم و بیش

آقا من اصلا فراموش کرده بودم، ریجن های بازی سانسور ندارن که!؟ یا حتما باید ریجن 1 بخریم؟ چون جایی که فردا دارم میرم بخرم ازش فقط ریجن 2 داره.....
نه نداره !
بازی در حده یه عوض شدن رنگه شلوار به نسبت ریجنهای دیگش هم فرق داشته باشه توی reddit منفجر میشه چه برسه به سانسور :d

من با نسخه اولم درست نتونستم ارتباط برقرار کنم ( بیشتر به Action RPG ) علاقه دارم
این نسخه هم مثل شماره اول هستش؟
فک نمیکنم بتونی کنار بیای :d

منم بازی رو شروع کردم
Yeeeaaaaahhhh
walt-fedora.gif

در حده ویچر هست ایا :-"

Dragon Age قبلیا که مسخره بازی بود....Dry Humping میگیم اصطلاحا :d در حد Witcher نبود....ولی این جدید رو نمی دونم، هنوز شروع نکردم ولی بعید میدونم در اون سطح باشه....به هر رو DA از یه شرکت گنده میاد که بازی که میسازه از هزارتا fitler رد میشه ولی Witcher اینطوری نیست....مثل بازیهای دیوید کیج قبل اینکه برای سونی به صورت انحصاری بسازه. :d

آقا داستان بازی به شماره های قبل ربطی داره ؟ من هیچ کودوم رو بازی نکردم .

ربط داره، و توی Gametrailers توی نقد گفته بود که کسایی که تازه وارد دنیای Dragon Age شدن خیلی گیج میشن چون یه عالمه اسم و مفهوم بدون هیچ توضیحی توی بازی ول داده میشه.....کلا دنیای بازی یکم Complex ه اگه فقط بازیهارو هم انجام داده باشی و رمان های مربوط و Codex هارو مطالعه نکرده باشی، بعضی چیزهای بازم گنگ باقی میمونن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or