Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

سلام . خب نوبتون برگشت :دی
میگم من توی یکی از این فایت ها گیر کردم متاسفانه HEALTH همه گروه داغونه . هرچی هم میمیرم لود میشه HEALTH پر نمیشه . POTION هم ندارم . اطرافمم هیچ میز ساخت POTION یی نیست . دقیقا چکار کنم الان ؟ راهی هم نیست بتونم برگردم شهر . دقیقا وسط مراحل اصلی هستم اونجا که باید یه LORD رو بکشم شده هیولا . همون که میخواست شکل من بشه و اینا و کردمون توی توهم . دقیقا کسی میدونه چکار کنم ؟ نه راه پس دارم نه راه پیش :((

هیچی:|:|

خب لولت بالا نباشی که معلومه سرویست میکنن:دی
فقط crafting
یه دکمه هست (الان یادم نیست:| ) وقتی میزنی یه پالس نارنجی میزنه هرچی متریال توی محیط اطرافه معلوم میشه برشون دار
Spirit که ضروریه همیشه ولی دمیجی نیست توی Lightning اسکیل Energy barrage , Static cage ضروریه اولی یه دایره درست میکنه از الکتریسیته هیشکی ازش رد نمیشه و دومی نوع عنصر عصاـت رو 19 تا ازش میزنه خودش میره تو آدما! از توی Inferno بهترین اسکیل Fire mine هست که 1500 درصد دمیج سلاحتو میده و از توی winter بهترینش Fade step هست که برای در رفتن از موقعیت های بد بدردبخوره و مانا استفاده نمیکنه

این قابلیتا چون زیادی گولاخن از یه چیزی استفاده میکنن به نام Focus که با وارد کردن دمیج پر میشه و وقتی پر شد میتونی استفاده کنی

اخه فال آوت اول شخص/سوم شخصه ولی این فقط سوم شخص تازه این شمشیریه اون شوتینگ و اصن ربطی بهم ندارن:|
خدايا توبه :|
منظورم جو و ...
آقا بيخيال
:d

خدايا توبه :|
منظورم جو و ...
آقا بيخيال
:d

د آخه جو فال آوت آخر الزمانه! این یه جو بسیار زیبا و ملایم داره:|:|:|

- - -ویرایش - - -

میگم من توی یکی از این فایت ها گیر کردم متاسفانه HEALTH همه گروه داغونه . هرچی هم میمیرم لود میشه HEALTH پر نمیشه . POTION هم ندارم . اطرافمم هیچ میز ساخت POTION یی نیست . دقیقا چکار کنم الان ؟ راهی هم نیست بتونم برگردم شهر . دقیقا وسط مراحل اصلی هستم اونجا که باید یه LORD رو بکشم شده هیولا . همون که میخواست شکل من بشه و اینا و کردمون توی توهم . دقیقا کسی میدونه چکار کنم ؟ نه راه پس دارم نه راه پیش :((

بازیو بزار روی ایزی بعدش وسط بازی revive کن شانس بیاری بتونی بری

اگه تو اتاق قبلی سیو داری یه resupply crate داره اونجا که معجون هات رو پر می کنه
+ چقدر زود رسیدی اینجا :| لول چندی الان؟ اونا envy demon لول چنده؟

اگه تو اتاق قبلی سیو داری یه resupply crate داره اونجا که معجون هات رو پر می کنه
+ چقدر زود رسیدی اینجا :| لول چندی الان؟ اونا envy demon لول چنده؟

اره دقیقا . چقدر احمق بودم یه R3 نزدم ببینمش . اومدم سیو رو از اول اوردم قبل مرحله باز نشستم این مرحله رو رفتم رسیدم به اونجا که بریم ENVY DEMON رو بکشم یهو R3 زدم دیدم بعله . میشه SUPPLY REFRESH کرد :| اصلا دماغم سوووختا :دی
ولی خب باس رو با HP پر زدیم خیلی راحت روی نورمال اخرش هم 6 تا POTION از 8 تا باقی موند . ایتم اینا هم رفتم HINTERLANDS و اینا و مراحل رفتم پیدا شد الان اوکی شدم از نظر ایتم فعلا در این سطح خوبه . لولم الان 8هه . یارام هم : CASSANDRA که واریور تانک هست . BLACK WALL که واریور DPS از نوع TWO HAND هست . SERA رو هم رینج کردم . خیلی خوب شده . خودمم DPS هستم . اسکیل هارو هم درستشون کردم . فقط مشکلم الان دقیقا سر ساخت ITEM یا همون CRAFTING هست که چون تاحالا باهاش کار نکردم یکم گیجم :دی
الان 20 تا پاور هم دارم . کلا خیلی مراحل فرعی رفتم واس همین هم لولم برای مراحل اصلی کافیه هم ایتم و هم پاور . فقط مشکل همچنان CRAFTING .
راستی یه مشکلی که هست اینه که داخل HEAVEN نمیدونم چرا یهو شخصیت گیر میکنه بعضی موقع ها هم بازی هنگ میکنه باید بازی رو ببندم دوباره اجرا کنم . امروز 3-4 بار پشت سر هم اینطور شد دقیقا هم توی یه مکان خاص ! اپدیت هم هست بازی . !!!!

یه سوال :
قسمتی که باید بین میج و تمپلار ها یکی رو انتخاب کنی دقیقا کجا هست ؟ میترسم رد بشم ازش ؟ دقیقا چطور باید بینشون انتخاب کرد ؟

اره دقیقا . چقدر احمق بودم یه R3 نزدم ببینمش . اومدم سیو رو از اول اوردم قبل مرحله باز نشستم این مرحله رو رفتم رسیدم به اونجا که بریم ENVY DEMON رو بکشم یهو R3 زدم دیدم بعله . میشه SUPPLY REFRESH کرد :| اصلا دماغم سوووختا :دی
ولی خب باس رو با HP پر زدیم خیلی راحت روی نورمال اخرش هم 6 تا POTION از 8 تا باقی موند . ایتم اینا هم رفتم HINTERLANDS و اینا و مراحل رفتم پیدا شد الان اوکی شدم از نظر ایتم فعلا در این سطح خوبه . لولم الان 8هه . یارام هم : CASSANDRA که واریور تانک هست . BLACK WALL که واریور DPS از نوع TWO HAND هست . SERA رو هم رینج کردم . خیلی خوب شده . خودمم DPS هستم . اسکیل هارو هم درستشون کردم . فقط مشکلم الان دقیقا سر ساخت ITEM یا همون CRAFTING هست که چون تاحالا باهاش کار نکردم یکم گیجم :دی
الان 20 تا پاور هم دارم . کلا خیلی مراحل فرعی رفتم واس همین هم لولم برای مراحل اصلی کافیه هم ایتم و هم پاور . فقط مشکل همچنان CRAFTING .
راستی یه مشکلی که هست اینه که داخل HEAVEN نمیدونم چرا یهو شخصیت گیر میکنه بعضی موقع ها هم بازی هنگ میکنه باید بازی رو ببندم دوباره اجرا کنم . امروز 3-4 بار پشت سر هم اینطور شد دقیقا هم توی یه مکان خاص ! اپدیت هم هست بازی . !!!!

یه سوال :
قسمتی که باید بین میج و تمپلار ها یکی رو انتخاب کنی دقیقا کجا هست ؟ میترسم رد بشم ازش ؟ دقیقا چطور باید بینشون انتخاب کرد ؟
blackwall وقتی specializationـش باز بشه تانک قوی تری می شه از Cassandra.
کرفت کردن هم کاری نداره واقعا، هر schematicsـی که می گیری بسته به نوع آیتمی که تحویل می ده و Tierـش چند تا slot داره (که به صورت درختی به هم وصلن) که می تونی با material مختلف پرشون کنی.
هر slot هم یه ویژگی خاصی داره.
اون slotـی که تو بالاترین قسمت نمیدار قرار داره Primary slotـه که نشون می ده این سلاح چقدر دمیج می ده یا این armor چقدر armor داره.
slot های پایین تر یکیشون utility slot که مربوط می شه به attribute ها. مثل strength یا dexterity و willpower و ...
defensive slot هم مربوط می شه به مقاومت armor نسبت به یه نوع elemnt یا Damage type خاص. مثلا 14% مقاومت نسبت به سرما یا آتش و ...
offense slot هم که به سلاح هات اتک های منحصر به فرد می ده
حالا هر slot یک نوع material خاص می خواد. سه گروه material کلی وجود داره یعنی Metal، Cloth و Leather. انواع material تو هر گروه وجود داره که به چهار tier تقسیم می شن، هر چی Tier بالاتر باشه effect ها هم قوی می شه. material مختلف تو هر گروه هم ویژگی مختلف دارن.
مثلا فرض کن می خوای یه Armor بسازی. مثلا superior battlemage armor
نگاه کنی می بینی 4 تا Slot داره، یکی که primaryـه و با Cloth پر می شه، سه تای دیگه defenseـن که یکی cloth می خواد، یکی metal و یکی دیگه leather. برای primary slot باید حتما یه material از جنس cloth بذاری، حالا می تونی cotton که tier 1ـه بذاری و کلا 187 تا ارمور بگیری، یا می تونی dragon webbingـه Tier 4 بذاری و 269 تا ارمور بگیری.
defense slotـی که با leather پر می شه رو می تونی Canine leather پر کنی یا با snoulfeur skin. اینا جفتشون بهت cold resistance می دن، ولی اولی tier 1ـه و فقط 10 درصد بهد مقاومت به سرما می ده، ولی دومی tier 3ـه و 14% مقاومت می ده. یا اصلا می تونی یا Dragon scales پر کنی که بهت fire resistance بده، هر کدوم یه ویژگی خاصی دارن.
بقیه ی slot ها هم همین طوریه
یه slot دیگه هم هست برای Masterwork crafting که بعدا بازش می کنی

powerـات هم زیاد نیستن :d مراحل بالاتر 40 تا 60 تا power می خوان، من الان 200 و خورده ای power دارم، کلا این قدر جمع می کنی نمی دونی چی کار کنی باهاشون :d

اون مشکل هنگ رو نمی دونم والا با PC بازی می کنم

از اون قسمت هم رد شدی تموم شد رفت :d

blackwall وقتی specializationـش باز بشه تانک قوی تری می شه از Cassandra.
کرفت کردن هم کاری نداره واقعا، هر schematicsـی که می گیری بسته به نوع آیتمی که تحویل می ده و Tierـش چند تا slot داره (که به صورت درختی به هم وصلن) که می تونی با material مختلف پرشون کنی.
هر slot هم یه ویژگی خاصی داره.
اون slotـی که تو بالاترین قسمت نمیدار قرار داره Primary slotـه که نشون می ده این سلاح چقدر دمیج می ده یا این armor چقدر armor داره.
slot های پایین تر یکیشون utility slot که مربوط می شه به attribute ها. مثل strength یا dexterity و willpower و ...
defensive slot هم مربوط می شه به مقاومت armor نسبت به یه نوع elemnt یا Damage type خاص. مثلا 14% مقاومت نسبت به سرما یا آتش و ...
offense slot هم که به سلاح هات اتک های منحصر به فرد می ده
حالا هر slot یک نوع material خاص می خواد. سه گروه material کلی وجود داره یعنی Metal، Cloth و Leather. انواع material تو هر گروه وجود داره که به چهار tier تقسیم می شن، هر چی Tier بالاتر باشه effect ها هم قوی می شه. material مختلف تو هر گروه هم ویژگی مختلف دارن.
مثلا فرض کن می خوای یه Armor بسازی. مثلا superior battlemage armor
نگاه کنی می بینی 4 تا Slot داره، یکی که primaryـه و با Cloth پر می شه، سه تای دیگه defenseـن که یکی cloth می خواد، یکی metal و یکی دیگه leather. برای primary slot باید حتما یه material از جنس cloth بذاری، حالا می تونی cotton که tier 1ـه بذاری و کلا 187 تا ارمور بگیری، یا می تونی dragon webbingـه Tier 4 بذاری و 269 تا ارمور بگیری.
defense slotـی که با leather پر می شه رو می تونی Canine leather پر کنی یا با snoulfeur skin. اینا جفتشون بهت cold resistance می دن، ولی اولی tier 1ـه و فقط 10 درصد بهد مقاومت به سرما می ده، ولی دومی tier 3ـه و 14% مقاومت می ده. یا اصلا می تونی یا Dragon scales پر کنی که بهت fire resistance بده، هر کدوم یه ویژگی خاصی دارن.
بقیه ی slot ها هم همین طوریه
یه slot دیگه هم هست برای Masterwork crafting که بعدا بازش می کنی

powerـات هم زیاد نیستن :d مراحل بالاتر 40 تا 60 تا power می خوان، من الان 200 و خورده ای power دارم، کلا این قدر جمع می کنی نمی دونی چی کار کنی باهاشون :d

اون مشکل هنگ رو نمی دونم والا با PC بازی می کنم

از اون قسمت هم رد شدی تموم شد رفت :d

اها دستت طلا . خیلی خوب بود . فقط حالا به نظرت این تیم چطوره ؟ :
خودم MAGE اتکر یعنی اسکیل INFERNO و ELECTRIC و اون SPRIT های لازم . بعدشم هم KNIGHT ENCHANTER از نظر SPEC
BLACKWALL واسه تانک بجای CASSANDRA
SERA بعنوان ROUGE که اتکر رینج باشه با همون تیرکمون .
IRON BULL که به عنوان WARRIOR اتکر TWO HAND بزارم .

بعد این schematics ها کجا گیر میان ؟ چی هستن اصلا ؟ :دی
یادمه وقتی کمپ میزنم یه میزی کنار کمپ هست بعضی ایتم ها توشه میگه متریال بیار بزار توی جاهای خالی و بسازش . همونه ؟ :دی یه استاف ساختم اونطوری خیلی هم خوبه !!

بعد اون قضیه اپگرید چیه ؟ یه جایی هم هست توی HEAVEN که مثل اهنگریه میری AMULT هم میخری واسه ریست اسکیل . اونجا هم میشه یه مشت چی ساخت . اون چیه پس ؟
اصلا گیج شدما چون دفعه اولمه :دی

اقا یکی کمک کنه. نمیتونم از mark of the rift استفاده کنم. همش غیر فعاله ولی بقیه اسکیلها کار میکنه و فقط یکبار تونستم ازش استفاده کنم. حالا دقیقا چه کنم؟

- - -ویرایش - - -

اقا یکی کمک کنه. نمیتونم از mark of the rift استفاده کنم. همش غیر فعاله ولی بقیه اسکیلها کار میکنه و فقط یکبار تونستم ازش استفاده کنم. حالا دقیقا چه کنم؟

- - -ویرایش - - -

فقط با پر شدن focus ها قابل استفاده هست .
که اینا هم با damage دادنه کلی پر میشه.

بعد این schematics ها کجا گیر میان ؟ چی هستن اصلا ؟ :دی
یادمه وقتی کمپ میزنم یه میزی کنار کمپ هست بعضی ایتم ها توشه میگه متریال بیار بزار توی جاهای خالی و بسازش . همونه ؟ :دی یه استاف ساختم اونطوری خیلی هم خوبه !!

بعد اون قضیه اپگرید چیه ؟ یه جایی هم هست توی HEAVEN که مثل اهنگریه میری AMULT هم میخری واسه ریست اسکیل . اونجا هم میشه یه مشت چی ساخت . اون چیه پس ؟
اصلا گیج شدما چون دفعه اولمه :دی
مثله blue plan هستن برای ساخت اسلخه و armor و اینا ...
کلا دستت رو از روی r3 بر ندار لول . توی خیلی از صندقها و اینا Schematics ها گیر میاد ! حالا خوب و بدش بستگی داره دیگه ....
اون کنار camp یه سری ایتم داره برای upgrade خوده skyhold هست . یه سری هم داره برای منطقه هست که power میده ... زیاد material حرج اونا نکن . برای upgrade های skyhold استفاده کن ...

اونجا میشه armor - weapon ساخت به علاوه اینکه armor و weapon ها رو upgarde کرد.

بچه ها گفتید چطوری میشه اسکیلایی که گرفتمو بخوام عوض کنم؟
اون چیزایی که توی valuables هست فقط به درد فروختن میخورن؟نیازی نمیشه بهشون برای کرفت و اینجور چیزا؟

آخرین ویرایش:
بچه ها گفتید چطوری میشه اسکیلایی که گرفتمو بخوام عوض کنم؟
اون چیزایی که توی valuables هست فقط به درد فروختن میخورن؟نیازی نمیشه بهشون برای کرفت و اینجور چیزا؟
یه ایتم هست که میخری reset میکنه از merchant ها . توی haven بقله اهنگری هست ...توی skyhold هم توی اهنگری میفروشه باز .
به درد نمیخورن .... الا اونایی که زرد هست ! اونا رو میدی طبقه زیره Leliana برای research کردن .

سلام . دوستان من رسیدم جایی که باید برم TRAINER هارو از WAR TABLE بیارم واسه SPEC . اما وقتی میرم سر میز اصلا گزینه ای نداره . پاور هم 1 دونه میخواد که دارم . دقیقا چکار باید کرد !!!!

سلام . دوستان من رسیدم جایی که باید برم TRAINER هارو از WAR TABLE بیارم واسه SPEC . اما وقتی میرم سر میز اصلا گزینه ای نداره . پاور هم 1 دونه میخواد که دارم . دقیقا چکار باید کرد !!!!

اون مرحله ی روی war table رو میگی ؟ رو war table گزینه نیست باید بگردی پیدا کنی از رو اسم ماموریت ها :d

بعد از این که انجام دادی نشون میده سه نفر میان تو sky hold برو جلو دروازه پیداشون میکنی:d

اون مرحله ی روی war table رو میگی ؟ رو war table گزینه نیست باید بگردی پیدا کنی از رو اسم ماموریت ها :d

بعد از این که انجام دادی نشون میده سه نفر میان تو sky hold برو جلو دروازه پیداشون میکنی:d
آقا اگه میونی کمکم کن.همونجا هرکدومشون سه تا چیز میخوان.از کجا میشه پیداشون کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or