Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

بچه ها کسی تونسته اون ترانه هایی که توی بار ها و کافه های بازی میخونن رو گیر بیاره؟!! خیلی قشنگن لامصبا :-s توی OST بازی نبودن هیچکدوم :(

دیوانه کننده ان :| هر موقع پخش میشن اینو روانی ها کاراکتر رو نگه میدارم تا گوش بدم به اهنگ ها :| :دی کاشکی میشد گیر بیارتشون ادم :|

جوزفین نیست منظورت؟:d
اره منظورم همی ایشون بودن :p
دراگون رو که دوباره کشتم و تروفی رو داد اما این 10 تا ایجینت رو نداد بهم . همچنین این ترفوی که باید تو ده منطقه یا کمپ بزنی
الان دارم رو درجه سختی Nightmare میرم . حالا ببینم میشه تا آخرش رفت یا نه

این که همه آهنگ ها نیست ولی خیلی فوق العاده است!

- - -ویرایش - - -

اره منظورم همی ایشون بودن :p
دراگون رو که دوباره کشتم و تروفی رو داد اما این 10 تا ایجینت رو نداد بهم . همچنین این ترفوی که باید تو ده منطقه یا کمپ بزنی
الان دارم رو درجه سختی Nightmare میرم . حالا ببینم میشه تا آخرش رفت یا نه

گفتم برو توی Emerald Graves اون Quest که اسمش Pure hearts, Pure deeds هستش که باید Noble lineage یه مرده رو پیدا کنی انجام بدی، فکر کنم بعد تروفی Agent هارو بگیری. عجله نکن :d من روی Nightmare روزی 4 تا Quest میرم :d

هنوزم یه علامت سوال تو مغزمه:-/
چرا تاپیک بهترین بازی سال مهم نمیشه!#:-s
والا منم توش موندم ! :|
تا وقتی که بازیهای بی نظیری به مانند Assassin's Creed و Call of Duty هستند بازی دیگه ای غلط میکنه تاپیک مهم بشه :d
جدا از شوخی من میدونم IGN و Gamespot و سایت های بزرگ دیگه از یوبی سافت و اکتیویژن پول میگیرن که بد نگن زیاد راجع به بازیهاشون، بازیسنتر قضیه اش چیه Maker knows :d
.

اینو لایک بزنین تا بلکه توجه بشه
http://forum.bazicenter.com/thread859/page483/#post3570323

میگم دوستان به نظرتون بهترین کلاس تو بازی چیه ؟به نظر من warrior two handed و Mage
به نظره من Rouge و Warrior اونم با سپر D: همچین من خودم دیگه two handed دووم نتونستم بیارم همه جاهای بازی :(

نمیدونم ولی من همش احساس میکردم دندون ها و چشماش رو یطوری ساختن شبیه خون آشام ها شده :d منظورم از لباس هم یه چیزی بود که نمیشه خیلی واضح بهش اشاره کرد :d در کل خوب بود، منتها زیاد به سلیقه من نمیخورد.
فکر کردم سلیقت خوبه ها (#jane):d
ولی در مجموع از نظره چشمهاش باهات موافق D: ....
ولی در کل عالیه ×_×
لیاسش هم من خوشم اومد ...

عالیه:x :دی

براس کسایی هم که بازی رو ندارن شدید توصیه میشه :دی بخصوص Oh Grey Warden :x

Sera was never به نظرم باحالترینشونه
انصافا با اینکه به شدت شدت با عقاید Sera از لحاظ ایدئولوژیکی مخالفم ( اون Anti-nobility ه و من Super duper pro-Feudalism Noblity) ولی خیلی دوستش دارم، جوکیه واسه خودش. :d

اونجا که بهم گفت
You're not my thing, your thing is not my thing
مردم از خنده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or