Multi Platform Dragon Age : Inquisition

سومین شماره از عنوان CRPG استدیوی Bioware یعنی Dragon Age در اکتبر ماه پارسال به طور رسمی توسط Mark Darrah به نام Inquisition معرفی شد.
بازی تایید شده است که از انجین Frostbite 3 استفاده میکند و سازندگان بازی ابراز رضایت کامل در استفاده از این انجین کرده اند.
داستان بازی در مورد شورش های اخیر در Thedas است که به علت جنگ داخلی در Orlais، جدا شدن Templars و The Seekers of the Truth و شورش جادوگران به وجود آمده است.
نام Inquisition در بازی به گروهی بسیار قدیمی اطلاق می شود که در زمان دور هنگام Blight اول در مقابل جادو و مرتدان به Maker ایستادگی کردند.در حال حاضر دو گروه Seekers of Truth و محفل Templar Order از Inquisition مشتق شده است.
آرت ورکهای متشر شده از بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Bioware[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dragon Age: Inquisition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بزرگترین دانشنامه Dragon Age به زبان پارسی

یه دراگون تو کویر هست یبار دیدمش سیاه بو بنظرم.
جاش دیدم تو نقشه میرم نیست اونجا!!!!
باید مرحله خاصی انجام بدم تا بیاد؟

اگر اژدها Western Approach رو میگی، بعله، باید یه سری ماموریت هارو که یه Researcher که مال Orlais هستش و جاش بغل یکی از Camp ها توی جنوب نقشه هستش انجام بدی (فکر میکنم 3 تا ماموریت که همه رو از همون یارو میگیری) بعد باید بری توی War table یه ماموریت مربوط هم اونجا انجام بدی، بعد برگردی پیش یارو، بهت یه سری Bait میده باید بری اونارو کار بگذاری تا اژدها بیاد، اونوقت میتونی بکشیش.

- - -ویرایش - - -

بازى بخش مولتى جالبى هم داره,حتما امتحان کنيد,

باورم نمیشه هنوز دستم نزدم به بخش آنلاینش :d اینقدر که حالت تکنفره فوق العاده است! (دقیقا برعکس Battlefield 4 که کلا تکنفره باعث خوابم میشد)

میدونید یکی از خاصیت های Dragon Age چیه که خیلی از بازی رقیب یعنی Witcher فاصله گرفته و پیروزی خودش رو قطعی کرده چیه ؟ اینه که اونقدر بخش تک نفره جذاب هست که دیگه بخش آنلاین به کنار کلی شما باید توی سینگل ماجراجویی کنید و مخصوصا تو این نسخه که دیگه واقعا عالی کار شده . همچنین تاریخ عرضه Dragon Age به طور کلی تاریخ شلوغی هستش و شور و شوق سازندگان برای رقابت و جلو افتادن بیشتر هست اما زمان عرضه Witcher خیلی خلوت هست و میدونن که توی اون ماه بیشترین فروش رو دارن راحت . و این مهمترین برتری Dragon Age نسبت به Withcer هستش .

واقعا عاليه,بخش تک نفره خيلى خوووب طراحى شده,فقط اگه مثل Skyrim سيستم Dynamic Quest داشت,خيى خوب ميشد,بعضيا ميگن بعد از چندسال هنوز تو بازيش Quest پيدا ميشه

بله حق شماست . البته هر بازی ای ویژگی های خاص خودش رو داره اما با مرور زمان تمام بازی ها امکانات بیشتری رو میخوان در خودشون جا بدن و سازندگان توجه دارن به اینجور بخش ها و آینده ی درخشانی بخش Quest در اینجور بازی ها خواهد داشت .

میدونید یکی از خاصیت های Dragon Age چیه که خیلی از بازی رقیب یعنی Witcher فاصله گرفته و پیروزی خودش رو قطعی کرده چیه ؟ اینه که اونقدر بخش تک نفره جذاب هست که دیگه بخش آنلاین به کنار کلی شما باید توی سینگل ماجراجویی کنید و مخصوصا تو این نسخه که دیگه واقعا عالی کار شده . همچنین تاریخ عرضه Dragon Age به طور کلی تاریخ شلوغی هستش و شور و شوق سازندگان برای رقابت و جلو افتادن بیشتر هست اما زمان عرضه Witcher خیلی خلوت هست و میدونن که توی اون ماه بیشترین فروش رو دارن راحت . و این مهمترین برتری Dragon Age نسبت به Withcer هستش .
دلیله تاخیر witcher برطرف سازی باگها هست نه شور شوق سازنده ها و فروش راحت

دوستان چندتا اپدیت منتشر شده و حجم کلی ؟و ایا همون مشکلات ریزی که داشت کامل برطرف شده؟
اینشالله بازی 4 روز دیگه میرسه دستم ، خریت کامل کردم که زودتر نگرفتمش :((:((

دوستان چندتا اپدیت منتشر شده و حجم کلی ؟و ایا همون مشکلات ریزی که داشت کامل برطرف شده؟
اپدیت اخری فک کنم 300 خورده ای بود . بخشه بزرگی از باگها برطرف شده !

تاز پس از اپدیت دیدم خیلی باهم بیشتر صحبت میکنن D:

آماده گذروندن بهترين 100 ساعت گيمريت باش داداش,

یک عدد گلیچ
سر میز وار برید و ایجینت رو بفرستید به ماموریت . بعد برید تو date & Time سیستم و تاریخ رو یک روز ببرید جلو و دوباره برگردید تو بازی تا ماموریت رو انجام شده ببینید . میتونید تمام ماموریتهای میز رو به سرعت تموم کنید
البته پیشنهادم برای کسایی هست که برای دفعه دوم بازی رو انجام میدن

دیشب یه خطر بزرگ از کنارم گذشت :d

توی crestwood بودم اونجا که پایین صخره ها یه اژدها مرده قاعدتا نمیتونید اونجا برید من با اسب بودم رفتم نمردم پیاده که شدم بازی قاط زد مردم اما همین طور درازکش موندم بازی قاطی کرد دوباره خاموش روشن که کردم auto save اونجا را می اورد اعصابم بهم ریخت اما خدا راشکر سیو دستیم را لود کردم درست شد. 40 ساعت رفته بودم حوصله دوباره رفتن نداشتم.
واقعا بازی فوق العاده هست حالا میفهمم چرا گوتی شده .اگه کسی ماموریت فرعی نره به نظرم از لذت بازی هیچی نمیفهمه .فقط دوست دارم اینور اونور بچرخم ماموریت فرعی برم گشت و گذارشم حال میده .

سلام دوستان من الان لول 13 کلاس mage برداشتم من تو یکی از گیم پلی ها دیدم طرف میج یکی از skill خودشو غیب کرده طرف mage بوده من چطوری میتونم این skill بگیرم؟؟یه skill گرفتم که تلپورت میکنه. اولین dragon بازی تو
Hinterlands کشتم
:d

یک عدد گلیچ
سر میز وار برید و ایجینت رو بفرستید به ماموریت . بعد برید تو date & Time سیستم و تاریخ رو یک روز ببرید جلو و دوباره برگردید تو بازی تا ماموریت رو انجام شده ببینید . میتونید تمام ماموریتهای میز رو به سرعت تموم کنید
البته پیشنهادم برای کسایی هست که برای دفعه دوم بازی رو انجام میدن

عزیزم به این نمیگن گلیچ یا اشکال فنی.

ماموریت ها بر اساس زمان کنسول شما هست. حالا شما میتونی بری ساعت کنسول رو هی عوض کنی و ماموریت ها رو سریعتر بگذرونی. خیلی بازی ها هستند که روند زمانی ساعت با کنسول شما یکی هست.

اپدیت اخری فک کنم 300 خورده ای بود . بخشه بزرگی از باگها برطرف شده !

تاز پس از اپدیت دیدم خیلی باهم بیشتر صحبت میکنن D:

پس دیگه هلو بیا برو تو گلو:d
خیلی ممنون از جوابتون

- - -ویرایش - - -

اقا سهیل
والله من خیلی وقت اماده ایم جیبمون اماده نبود:d
بسی منتظرم;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or