Dragon Age II | PC

988968_158517_front.jpg

بایوویر رسما از قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها رونمایی و ماه مارس سال آینده‌ی میلادی (اسفند 1389 - فروردین 1390) را بعنوان تاریخ انتشار این بازی برای پلت‌فرم‌ رایانه‌های شخصی تایید کرد.
ری میوزکا، مدیرعامل کمپانی بایوویر در این خصوص گفت: "قسمت نخست از مجموعه بازی‌های عصر اژدها یکی از موفق‌ترین محصولات بایوویر طی تاریخ 15 ساله این استودیوهای بازی‌سازی بشمار می‌رود و هم‌چنین یکی از موفق‌ترین بازی‌های جدیدی است که الکترونیک‌آرتز طی تاریخ 28 ساله خود منتشر کرده است."

مارک دارا، تهیه‌کننده ارشد استودیوهای بازی‌سازی بایوویر ضمن معرفی سیستم مبارزه‌ی پویاتر، جلوه‌های بصری و گرافیکی گسترده‌تر و روایت داستانی وسیع‌تر تاکید کرد قسمت دوم از مجموعه بازی‌های عصر اژدها در مقایسه با قسمت نخست از هر لحاظ گسترش پیدا کرده است.
خط داستانی عصر اژدها 2 دوره‌ای 10 ساله را در بر گرفته و بازی‌کننده را در نقش Hawke قرار می‌دهد. مسوولان بایوویر قول داده‌اند راهی که بازی‌کننده برای انجام بازی در پیش می‌گیرد، خط داستانی را شکل داده و دنیای بازی را دگرگون خواهد کرد.

عصر اژدها مانند بازی‌های امروزی كه به سوی ساده‌تر شدن پيش می‌روند عمل نكرد و سختی بازی يكی از نقاط قوت آن بود. بايووير بار ديگر قصد دارد ريسک كند و تمام مكانيزم‌های قسمت نخست را زير پا بگذارد. عصر اژدها 2 يک بازی كاملا متفاوت خواهد بود.

شخصيت اصلی عصر اژدها را خودتان انتخاب می‌كرديد. انتخاب جنسيت، نژاد، داستان و شكل و شمايل شخصیت در دست شما بود. اما اين بار با مکانیزمی مشابه اثر جرمی روبه‌رو هستيم. نام شخصيت اصلی عصر اژدها 2، Hawke خواهد بود که به حتی شباهت هایی در شمشیر زنی به کلود استریف هم دارد!.

بازی‌کننده می‌تواند جنسيت Hawke را انتخاب کند ولی نژاد او فقط انسان خواهد بود. شخصیت Hawke کاملا صداگذاری شده است و امکان لذت بردن از یک اثر سینمایی تر وسیر روایی محکم تر (حتی بهتر از بازی قبل ) را برای ما فراهم میکند.

Developer : BIOWARE
Publisher : Electronic Arts
Genre : Computer Role-Playing
Rating : M
Release: March 8, 2011​

آخرین ویرایش:
سلام.
کار ساخت بازی به اتمام رسیده و بازی داره Gold میشه.
منیع
خوب شاید قبل از اینکه کامل گلد بشه دارن به سایتا میدن:دی اگه واقعا 9از 10(90از100)گرفته باشه که یعنی با یه شاهکار طرفیم!من برم pc gamerببینم چی خبره(لولتره:دی ولی میشه توش رفت هنوز:دی)

من برم pc gamerببینم چی خبره

خبری نیست. این مجله است که معمولا خیلی نقدهاش هم آنلاین نمیذاره! در واقع الان که فوریه است شماره ماه مارس گویا منتشر و ارسال شده برای مشترکینش
اطلاعات بیشتر میخوای فروم Bioware درباره‌اش نوشتن ببین:

bioware

بچه ها تو عصر اژدهای جدید قابلیت چند کلاسی هست؟مثلا هم Warrior و هم Mage باشی؟:-/
نمیدونم!
الان آخرین دموشو دیدم یه چیزایی دستگیرم شد بسی جالب:دی
1.نمیدونم فکر کنم گفت کلاس آرچر(تیر کمون دار)کلاس کندی هست و به سختی حمله میکنه مثلا 10یا 15ثانیه ریلودش طول میکشه
2.خون هاک به سرعت پر میشه!به خصوص خط جادو که تخیلی شده:دی
3.افکت خونش حرف نداره!نور هم توش انعکاس میشه!
4.هاک خیلی سریع هستش!
5.یه شمن اومد ه هاک حمله کنه هاک جاخالی داد (عقبی پشتک زد:دی)بعد تن یکی از دشمنا از پاهاش جدا شد!!(خودی خودی رو کشت!!!!!!و قطع عضو هم هست!)
یکی به سمت هاک نیزه پرتاب کرد هاک با کمرش از رو نیزه پرید!
کلا صبر ندارم!!!!
آخرین بار این سئوال تکراریو میپرسم مگه بازی ماه دیگه(اسفند)نمیاد؟

بچه ها تو عصر اژدهای جدید قابلیت چند کلاسی هست؟مثلا هم Warrior و هم Mage باشی؟
نه فکر نکنم باشه، ندیدم تا حالا همچین چیزی جایی گفته باشن

بله ۱۷ اسفند تاریخ عرضه آمریکاست

نمیدونم!
الان آخرین دموشو دیدم یه چیزایی دستگیرم شد بسی جالب:biggrin1:
1.نمیدونم فکر کنم گفت کلاس آرچر(تیر کمون دار)کلاس کندی هست و به سختی حمله میکنه مثلا 10یا 15ثانیه ریلودش طول میکشه
2.خون هاک به سرعت پر میشه!به خصوص خط جادو که تخیلی شده:biggrin1:
3.افکت خونش حرف نداره!نور هم توش انعکاس میشه!
4.هاک خیلی سریع هستش!
5.یه شمن اومد ه هاک حمله کنه هاک جاخالی داد (عقبی پشتک زد:biggrin1:)بعد تن یکی از دشمنا از پاهاش جدا شد!!(خودی خودی رو کشت!!!!!!و قطع عضو هم هست!)
یکی به سمت هاک نیزه پرتاب کرد هاک با کمرش از رو نیزه پرید!
کلا صبر ندارم!!!!
لینک بده ما هم ببینیم!:دی

من که نسخه قبل رو به زور ترینر و جون کندن تموم کردم:d! راستش تنها عاملی که باعث شده بود تا اخر برم فقط داستانش بود وگرنه مبارزاتش برام شده بود مثل یه کابوس تکراری:d!
امیدوارم این شما یه h&s به تمام معنا شده باشه تا یه فیضی ازش ببریم:d.

من که نسخه قبل رو به زور ترینر و جون کندن تموم کردم:d! راستش تنها عاملی که باعث شده بود تا اخر برم فقط داستانش بود وگرنه مبارزاتش برام شده بود مثل یه کابوس تکراری:d!
امیدوارم این شما یه h&s به تمام معنا شده باشه تا یه فیضی ازش ببریم:d.
ها؟!!
بابا انقدرها هم دیگه سخت نبود. . .:|
خب مطمئن باش در مود Hack&slash شدنش نا امید میشی چون محاله در این حد فایت بازی تغییر بدن.سازنده بازی تو GC اشاره کرد که شیوه جنگ بهتر شده ولی تا این حد تغییر نکرده. . .کلا Dragon Age حالش به استراتژی که موقع مبارز باید استفاده کنی.

آخرین ویرایش:
ها؟!!
بابا انقدرها هم دیگه سخت بود. . .:|
خب مطمئن باش در مود Hack&slash شدنش نا امید میشی چون محاله در این حد فایت بازی تغییر بدن.سازنده بازی تو GC اشاره کرد که شیوه جنگ بهتر شده ولی تا این حد تغییر نکرده. . .کلا Dragon Age حالش به استراتژی که موقع مبارز باید استفاده کنی.
نمیدونم ولی برا من نهایت جون کندن بود:d به خصوص اون غول اخره اون اژدها لعنتی که با ترینر جون کندم تا بترکونمش:d!
راستش من یه چندتا دمو تو یوتیوب دیدم که کارگردانش داشت گیم پلی جدیدش رو شرح میداد بعد میگفت که شما میتونید به دو شکل بازی رو انجام بدید یا به صورت یه action-rpg بازی کنید که اتفاقا خیلی هم خفن بود این بخشش.یه چیزی شبیه شاهزاده پارس ولی با سرعت بیشتر! از طرف دیگه هم تو بخش rpg دقیقا مثل شماره قبلش میشد بازیش.

نمیدونم ولی برا من نهایت جون کندن بود:d به خصوص اون غول اخره اون اژدها لعنتی که با ترینر جون کندم تا بترکونمش:d!
راستش من یه چندتا دمو تو یوتیوب دیدم که کارگردانش داشت گیم پلی جدیدش رو شرح میداد بعد میگفت که شما میتونید به دو شکل بازی رو انجام بدید یا به صورت یه action-rpg بازی کنید که اتفاقا خیلی هم خفن بود این بخشش.یه چیزی شبیه شاهزاده پارس ولی با سرعت بیشتر! از طرف دیگه هم تو بخش rpg دقیقا مثل شماره قبلش میشد بازیش.
نههههههههههههه. . . Archdemon اصل خنده بود برای کشتنش فقط کافی بود بری پشت اون نیزه پرتاب کن ها. . .
جدا . . . !!!دقیقا چطور همچین چیزی میشه یعنی دوتا Mode داره گیم پلی بازی؟؟؟

اگه نقش آفرینی بلد نباشی یا نخوای که بلد باشی(:دی) نمیتونی بری جلو!و گرنه رو درجه سختی آسان و متوسط بازی رو خیلی راحت میشد برد جلو!;)
هزار جور بمب و سم و کوفت و زهر مار بود که میشد باهاش Damage های وحشتناک به حریف زد،هم چنین اسلات های تاکتیک خیلی کار آیی داشت!>:d<
http://trailers-ak.gametrailers.com/..._int_gt_hd.wmv
بفرما خیلی باحاله گرافیکشم عالیه!(فکر کنم تو شهر lothering باشه!)
واو!عجب چیزی بود!:-oولی مگه قرار نبود دشمن ها یه نژاد دیگه باشن؟اینا که همون دارک اسپاون های اسکل خودمون بودن!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or