خوشحال میشم replay بزاری...
ولی هیچ وقت نمی تونم بگم که بهترین هیروی گروهی هست!!!!! یکی از بهترین ها هست.
البته بستگی داره معیارهای شما برای انتخاب چی باشه ، چون بعضی وقت ها 1یا 2 تا معیار کافیه ...
بحث روی این موضوع هم هیچ نتیجه ای نمیده و بهتره عوض بشه.
موافقم
ریپلی رو امروز نمیتونم بذارم چون فردا امتحان دارم منتها فردا سعی میکنم چند تا از بچه ها رو خبر کنم برای بازی که بفرستم .
لول های فوریون به ترتیب : 1- حریف رو توی درخت گیر میندازه
2- تله پورت میکنه به جایی که میخواد
3- 5 تا یونیت قابل کنترل میسازه .
6- به صورت رندم به تمامی دشمنانتون تو نقشه دمیج میزنه
از لول 1 این هیرو میشه استفاده های زیادی کرد .
میتونید با این لول حریف و کریپ هاش رو جلو تاورتون گیر بندازید و مانع بشید که اتک بدن به تاور
میتونید تو درگیری ها دوستانتون رو از حمله هیرو های میلی حفظ کنید یا اینکه یه هیرو رو گیر بندازید توی درخت ها تا هیرو های رنج بهش اتک بدن و یا اینکه هیروی حریف رو کنار هیروی نزدیک زن خودتون نگه دارید تا بتونه اتک بده (این رو شدیدا برای هیروهایی مثل Treant توصیه میکنم)
همچنین از لول 1 میتونید برای تامین درخت برای لول 3 استفاده کرد .
لول 2 این هیرو به شما امکان میده که برای ساپورت دوستانتون در هر کجایی سریعا حاضر بشید .
لول 3 این هیرو که به نظرم بهترین لول این هیرو هستش که اهمیتش از ورژن 6.40 به بعد که باگ پر شدن هلث تاور ها برترف شده چند برابر شده .
شما از کریپ های قابل کنترلتون میتونید برای اتک دادن به تاور حریف در کنار کریپ های عادی استفاده کنید . از اونجایی که میتونید این کریپ ها رو کنترل کنید میتونید به یه گروه از کریپ هاتون به پیشواز کریپ های جدید حریف بید و فرصت رو برای دوستانتون ایجاد کنی تا تاور اول یا دوم رو بکنن.
همچنین میتونید از این کیپ ها برای چک کردن رودخونه استفاده کنید تا اگه چیز به درد بخوری بود برید و ازش استفاده کنید . چند نقطه در مپ وجود داره که امکان داره هیرو های دشمن کمین کنن اونجا و هیرو های دوستانتون که تک هستن رو بکشن . شما با استفاده از یونیت هاتون میتونید ای منطقه ها رو چک کنید .
از لول 6 هم میتونید هم برای جمع کرن کریپ هایی که حمله میکنن به بیس شما و هم دمیج زدن به هیرو ها استفاده کنید . (به نظرم لول 6 یه مقدار نا مناسبه برای این هیرو . بهتر بود لول 6 این هیرو مثل Treant میبود چون لول 6 Treant یه قابلیت دروید هستش.)