dota allstar بازها بریزن اینجا

سلام بر همهء دوستان.

این تاپیک ویژهء گفتگوی تخصصی در مورد Map مهم و مسابقاتی Dota Allstar در بازی استراتژیک Warcraft III ایجاد شده. با وجود قدیمی بودن این بازی و همچنین وجود تاپیکهایی دیگر در مورد خود Warcraft III، به دلیل مسابقاتی بودن این مپ لازم دیدم که این بحث رو آغاز کنم؛ تا کسانی که این بازی و مخصوصاً این مپ به خصوص رو به طور حرفه ای بازی می کنند بیان اینجا و بتونن از نظرات همدیگه استفاده کنند و به ذکر استراتژی ها و تاکتیکهای جدید در مورد این نقشهء جذاب بپردازند

تازه وارد

یاهو

سلام به همه بروبچ dotA باز !

آقا ما تازه کاریم ;) میشه هوای مارو هم داشته باشین ؟:-"

من با Troll warloard حال میکنم میشه بگین واسه اول بازی چه آیتم هایی واسش ببندم بهتره ؟

خیلی خیلی قویه و یه جور باگ به حساب میاد...
شما همه آیتم های Aura رو واسش ببند ببین چه شاخی میشه ....
در ضمن اگه کسی به دوتا علاقه داره میتونه بیاد به این سایت www.oxogame.com تاپیک خیلی خوب و پربازدید واسه دوتا داره....

درود
برای شروع بازی باید پچ فروزن ثرون رو داشته باشی و بسته به ورژن دوتایی که داری پچت رو آپگرید کنی که به نظر من 1.21 بهترین انتخابه چون آخرین پچه :دی
اگه مپ رو هم نداری خودت میتونی از اینجا دانلود کنی .
برای یاد گرفتن بازی هم هیچ کاری بهتر از دیدن کسایی که بازی میکنن نیست و تمرین کردن هم فراموشت نشه .

اقا جديد ترين پچ واركرفت فروزن... رو ميخوام با يه پچي از دوتا كه بشه با كامپيوتر بازي كرد و يه پچ هم براي انلاين لطفا كمك;)كنين كه ما هم اين بازي رو شروع كنيم
راستي پچ واركرفت رو كجا بايد بريزيم يه راهنمايي بكنيد
مرسي

سلام دوستان
هومن هستم تازه رجیستر کردم امید وارم اینجا بتونیم واسه هم مفید باشیم

عرض کنم من خودم گیم نت دارم و الان تقریبا 2 سالی هست که Dota بازی میکنیم هر شب شاید روزی 6 تا 10 ساعت هر دو هفته یکبار هم مسابقه میدیم
سوالی بود در خدمتم
یکی بگه ما واسه این face و viper چی ببنیدم؟
واسه viper ,وقتی تونستی پول جمع کنی اولین ایتمش monkey king bar هست خیلیها واسش sang& yasha هم میبندم ولی به نظر من خوب نیست چون خودش لول یا مجیک slow داره
بعد براش butterfly (سبز) ببند ولی اول از همه اینا سعی کن power Treads ببندی
اما facelees بعد از power Treads به نظر من واسش battle fury ببند البته تو network ما کسی با من موافق نیست خیلی ها ایتم اول سنگ یاشا میرن خیلیها بش ولی اول اگه battle fury رو ببندی ایتم های دیگه سریع بسته میشه facelees اگه دو طرفه یا همون battle fury دو تا بش و دوتا سبز یا butterfly جمع بشه تو مپ هر کی رو ببینه از دستش زنده در نمیره

برای lich هم اول aghanims scepter یا همون شش قوی کن میببندن بعد هم ریفرش

بیشترین اتک اسپید هم
razor..viper..nightstalker
و ursa

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or