dota allstar بازها بریزن اینجا

سلام بر همهء دوستان.

این تاپیک ویژهء گفتگوی تخصصی در مورد Map مهم و مسابقاتی Dota Allstar در بازی استراتژیک Warcraft III ایجاد شده. با وجود قدیمی بودن این بازی و همچنین وجود تاپیکهایی دیگر در مورد خود Warcraft III، به دلیل مسابقاتی بودن این مپ لازم دیدم که این بحث رو آغاز کنم؛ تا کسانی که این بازی و مخصوصاً این مپ به خصوص رو به طور حرفه ای بازی می کنند بیان اینجا و بتونن از نظرات همدیگه استفاده کنند و به ذکر استراتژی ها و تاکتیکهای جدید در مورد این نقشهء جذاب بپردازند

اولا بهتر بود برای قرار گذاشتن برای دوتا یه Topic میذاشتین و زمان جدید رو هی Edit میکردید.
بعد هم str ها هیروی mid هستند و در آخر ضعیف میشوند!
اگه علاقه به بحث در مورد دوتا هستید میتونید به سایت www.IGMportal.net سر بزنید و اونجا در مورد دوتا بحث کنیم تاپیک های خوبی داره!حتما یک سر بهش بزنید پشیمون نمیشید!

سلام به همه دوستان گل....
من رو به احتمال زیاد خیلی هاتون میشناسید...
سلام به امیر جون خودم (OxO) و به یکی دیگه از دوستانم سالار عزیز (بازیکده)
امیدوارم بتونم اینجا کمکتون بکنم...

اولا مال Unite تنها نیست و نبوده ...
بعد قدرت هیروش به همین دیگه , تو با Magic War راحت می اندازیش .
1- متوجه هستم چی میگید . (اگه هیرو اتک بده بهش فقط افکتش میمونه رو هیرو اونم بلافاصله میره .)
ولی تاثیری نداره رو اتک و موو اسپید هیرو . (خود سازنده هم متوجهش هستش و به هیچ وجه باگ نیست)
2- طبیعتا slayer & lion پدر آهو خانم رو در میارن (این از جملات قصار خودمه :biggrin1:)
من کی گفتم زدی!!!؟!؟
در ضمن فکر کنم در صدش کمتر میشه!
1-بابا اونجا رو شوخی کردم . علت این حرفم نقل قول پستم بود .
یادمه یه ورژن بود که عمل میکرد هایپر استن که بلافاصه تو پچ b رفعش کردن .
2- از اونجایی که معمولا پولمو بابت آیتم های اینطوری هدر نمیدم تو بازی (به جز 6.42مپ های به بعد. اونم برای ترکیب با پلیت میل و چین میل) زیاد تو نخ این آیتم نیستم ولی متاسفانه هر چند تا که بگری با هم اتک اسپیدتو بالا میبره البته به اتک اسپید اولیت 55% اضافه یکنه و ربطی به بقیه آیتم هات نداره .(پوینت های سفید رنگ اگیلیتی فقط حساب میشه)

سلام به همه دوستان گل....
تو این پست قصد دارم آموزش همه چیزهایی که باید راجع به Viper بدونید رو بدم...
البته من این پست رو در اصل واسه سایت gamerforum.ir نوشتم ولی گفتم این جا هم بذارم...
BTNNetherDragon.gif

دید کلی:
یکی از هیروهایی که به راحتی می تونه Kill بگیره
برای خفت کردن خیلی به درد می خوره (به دلیل داشتن Level های Slow کننده زیاد)
آخر بازی هم به خوبی Tower میزنه...
اگر هم خفت بشه اگه فقط یه هیرو خفتش کرده باشه می تونه به راحتی فرار کنه ولی اگه بیشتر از یکی باشه فرار کردن خیلی واسش سخته(چون اگه یه هیرو باشه فقط یه Viper Strike میندازه وطرف 80% Slow میشه)
Stats:
Strength: 17 + 1.9 Per Level
Agility: 21 + 2.5 Per Level
Intelligence: 15 + 1.8 Per Level
Attack range of 575
HP: 473
MP: 193
DMG: 44-46
Armor: 2
MS: 300

Hero Abilities:
1.Frenzy
BTNUnholyFrenzy.gif

*با عث میشه که Attack Speed این هیرو زیاد بشه ولی در عوض بیشتر اتک بخوره که در زیر مقدارش رو توضیح دادم*
بیشتر Damage می خوره Level 1 - 25% Attack Speed, 5% .
بیشتر Damage می خوره Level 2 - 50% Attack Speed, 10% .
بیشتر Damage می خوره Level 3 - 75% Attack Speed, 15% .
بیشتر Damage می خوره Level 4 - 100% Attack Speed, 20% .
Level 1: 80 mana, 40 sec cooldown.
Level 2: 90 mana, 40 sec cooldown.
Level 3: 110 mana, 40 sec cooldown.
Level 4: 130 mana, 40 sec cooldown.
(For 20 Seconds)
2.Poison Attack
BTNSlowPoison.gif

*باعث میشه که با هر اتکی که با این Magic میده فردی که این اتک رو خورده Slow بشه و به مدت خاصی دمیج بخوره*
Level 1 - Slows speed by 10%, deals 6 damage per second.
Level 2 - Slows speed by 20%, deals 12 damage per second.
Level 3 - Slows speed by 30%, deals 18 damage per second.
Level 4 - Slows speed by 40%, deals 24 damage per second.
Level 1: 20 mana, 4 sec cooldown.
Level 2: 20 mana, 3 sec cooldown.
Level 3: 20 mana, 0 sec cooldown.
Level 4: 20 mana, 0 sec cooldown.
(For 2 Seconds)
3.Corrosive Skin
PASBTNMagicImmunity.gif

*این Spell باعث میشه که هرکس به هیرو شما اتک بده به مقدار خاصی هم اتک بخوره و هم Slow بشه در ضمن باعث میشه که Viper ه مقدار خاصی در مقابل Magic ها مقاوم بشه که مقدارش رو در زیر توضیح می دم*
Level 1 - 5% reduction, 5 damage per second. 5% magic reduction.
Level 2 - 10% reduction, 10 damage per second. 10% magic reduction.
Level 3 - 15% reduction, 15 damage per second. 15% magic reduction.
Level 4 - 20% reduction, 20 damage per second. 20% magic reduction.
(For 3 Seconds)
4.Viper Strike
BTNShadowStrike.gif

*این Spell باعث میشه که حریف به میزان قابل ملاحظه ای اتک بخوره و Slow بشه*
Level 1 - Deals 60 damage per second and slows speeds by 40%.
Level 2 - Deals 100 damage per second and slows speeds by 60%.
Level 3 - Deals 145 damage per second and slows speeds by 80%.
Level 1: 125 mana, 80 sec cooldown.
Level 2: 175 mana, 80 sec cooldown.
Level 3: 250 mana, 80 sec cooldown.
(For 5 Seconds)

نحوه گرفتن Level:
1=Poison Attack
2=Corrosive Skin
3=Poison Attack
4=Corrosive Skin
5=Poison Attack
6=Viper Strike
7=Corrosive Skin
8=Poison Attack
9=Corrosive Skin
10=Frenzy
11=Viper Strike
12=Frenzy
13=Stats
14=Frenzy
15=Stats
16=Viper Strike
17=Frenzy
18 تا 25= Stats
نحوه آیتم زدن:
اول بازی:
1.Wraith Band
2.Wraith Band
3.Boots Of Speed
4.Ring Of Health
اواسط بازی:
1.Vangurd
2.Hood Of Defiance
3.Power Treads
4.Sang And Yasha
آخر بازی:
1.Lothars Edge
2.The Buttrefly
3.Monkey King Bar
4.Buriza-Do Kyanon
آیتم های بد:
ٍEye Of Skadi
Satanic
Radiance
Battle Fury
BloodStone

بهترین دوستان:
BroodMother
Lord Of Avernus
Ursa Warrior
Life Stealer
به طور کلی بیشتر Melee ها با Viper خوب کار می کنن....
بدترین دشمنان:
Dragon Knight
Ursa Warrior
Faceless Void
Bane Elemental
تموم شد!!!
حالا نظرتون رو بگید....

ba arze salam khedmate doostan
man keyboardam farsi nadare yekam sakhte vasam farsi benevisam
migam in Iteme battle fury ke vase viper gofti che faydei dare? in item mage male heroe melee nist ? merci
rasti mitonim ye topic dar morede GG Client Bezanim Va Amozeshhaye morede niazo bedim ke chejori dota online bazi konan va chejori varede bzi beshan o az in joor chiza
Thanks All

ba arze salam khedmate doostan
man keyboardam farsi nadare yekam sakhte vasam farsi benevisam
migam in Iteme battle fury ke vase viper gofti che faydei dare? in item mage male heroe melee nist ? merci
rasti mitonim ye topic dar morede GG Client Bezanim Va Amozeshhaye morede niazo bedim ke chejori dota online bazi konan va chejori varede bzi beshan o az in joor chiza

آیتم های بد:
ٍEye Of Skadi
Satanic
Radiance
Battle Fury
BloodStone
فکر میکنم منظور دوستمون از این حرف آیتم هایی هستش که آدم ببنده زید به دردش نمیخوره . ولی به نظرم رادیانس آیتم Radiance جزو بهترین ها برای وایپر هستش و چون با لول 3 ش مچ هستش و کسایی که اتک میدن بهش خیری راحت می میرن . (کریپا رو جمع میکنه قبل از رسیدن به تاور) و دو چیز دیگه هم هست در مورد توضیحات بالا که اول Lothars Edge برای وایپر زیاد لازم نیست چون لول 3ش باعث میشه که بتونه فرار کنه از کسایی که اتک میدن و همچنین میتونه با لول 2و 6 کند کنه و فرار کنه .
دوم اینکه فکر نکنم دراگن نایت خیلی خطرناک باشه برای وایپیر چون عملا تا لول 16 جلوی وایپر نمیتونه دووم بیاره.

فکر میکنم منظور دوستمون از این حرف آیتم هایی هستش که آدم ببنده زید به دردش نمیخوره . ولی به نظرم رادیانس آیتم Radiance جزو بهترین ها برای وایپر هستش و چون با لول 3 ش مچ هستش و کسایی که اتک میدن بهش خیری راحت می میرن . (کریپا رو جمع میکنه قبل از رسیدن به تاور) و دو چیز دیگه هم هست در مورد توضیحات بالا که اول Lothars Edge برای وایپر زیاد لازم نیست چون لول 3ش باعث میشه که بتونه فرار کنه از کسایی که اتک میدن و همچنین میتونه با لول 2و 6 کند کنه و فرار کنه .
دوم اینکه فکر نکنم دراگن نایت خیلی خطرناک باشه برای وایپیر چون عملا تا لول 16 جلوی وایپر نمیتونه دووم بیاره.

eee . sharmande man balasho nadidam bebakhshid hagh ba dostemon bood .man fekr kardam neveshte itemhaei ke bayad badan(bad) bebande.

beharhal sharmande

سلام
اگه به خاطر گلد میگی آیتم Radiance ببنده که return damage خیلی بهتره.چون radiance آیتم بد حساب میشه.
به طور کلی بیشتر Melee ها با Viper خوب کار می کنن....>>>Melee هایی که می تونند تانک شند.

اگه به خاطر گلد میگی آیتم Radiance ببنده که return damage خیلی بهتره.چون radiance آیتم بد حساب میشه.
damage return مال موقعی هستش که هیرو یا یونیت های میلی بهمون اتک بدند و با وجود دمیج پایین یونیت ها تاثیر آنچنانی نداره رو پول در آوردن . اگر هم تاثیری داشته باشه مال موقعی هستش که 2 تا ببندی و جلو یونیت هات حرکت کنی که همه به شما اتک بدن ولی رادیانس در هر شرایطی به همه نوع کریپی (به جز مکانیکال) دمیج یکسان میزنه و میتونی به جای اینکه کتک خور یونیت ها شی از دور اتک بدی .

من اصلا با رادیانس موافق نیستم....
وایپر نیباید اصلا اجازه بده که کسی بهش نزدیک شه نه اینکه بخواد به حریف نزدیک شه که رادیانس روش بگیره.....
اصلا یکی از سختی های کشتن وایپر همون نزدیک شدن بهشه....
فکر کنم گرفته باشی من چی می گم....؟؟؟؟؟؟؟؟

من اصلا با رادیانس موافق نیستم....
وایپر نیباید اصلا اجازه بده که کسی بهش نزدیک شه نه اینکه بخواد به حریف نزدیک شه که رادیانس روش بگیره.....
اصلا یکی از سختی های کشتن وایپر همون نزدیک شدن بهشه....
فکر کنم گرفته باشی من چی می گم....؟؟؟؟؟؟؟؟
البته شما وقتی میخوای جواب یه نفر رو بدی بهتره بدونی اصلا چی گفته .
اولا بالا رو که بخونید برای پول در آوردن این آیتم رو میبندیم .
دما اگر هم برای پول در آوردم نبندیم رادیانس 8% شانس میس دادن اتکی که میخوری میده بهت .
درضمن تو درگیری که حداقل 10 ثانیه تو لول های بالا اتفاق میوفته میدونی ثانیه ای چقدر دمیج به طرف میزنه ؟
و یه مسئله دیگه هم هست :
مشکل هیرو ها در برابر وایپر این نیست که بهش نزدیک بشن . مشکل اینه که نمیتونن ازش دور شن.
توجه : این توضیحات بالا فقط در مورد خواص جانبی رادیانس هستش و ما 60 تا دمیجی که میده رو کاری نداریم بهش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or