Multi Platform DOOM: The Dark Ages

سازنده
id Software
تاریخ انتشار
2025 May 15
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
DOOM-TheDarkAges_Premium_16x9.jpg

Developer: id Software
Publisher: Bethesda Softworks
Composer: Finishing Move
Engine: id Tech 8
Genre: First-person Shooter
Platforms: Microsoft Windows, Xbox Series X|S, PlayStation 5

Release Date: May 15th, 2025

DOOM,_The_Dark_Ages_Game_Cover.jpeg

Key Art

هشتمین نسخه از فرنچایز افسانه‌ای DOOM و سومین نسخه از از سری مدرن آن در شوکیس اکس باکس در 9 ژوئن 2024 معرفی شد. داستان این نسخه در ادامه نسخه Eternal روایت می‌شود و همانند نسخه قبلی، از لحاظ داستانی برای نسخه 2016 حکم پیش درآمد را دارد.
اید سافتور کار بر روی این نسخه را پس از انتشار آخرین بسته الحاقی اترنال، یعنی Ancient Gods شروع کرد و این بازی در سال 2022 وارد مرحله full production شد. بر خلاف دو نسخه قبلی که بر گیمپلی سریع و نفس‌گیر تاکید داشتند، این نسخه از دووم اسلیر یک تانک متحرک و مخرب ساخته است که با استفاده از سپر اره‌ای خود، دشمنان را قطعه قطعه می‌کند.

50a64b3a-b0e4-4dc8-a9a2-039c48084c26.jpg doom-the-dark-ages-demon.jpg

فضای این نسخه بر خلاف دو نسخه قبلی، تاثیرپذیرفته از المان‌های Dark Fantasy و قرون وسطایی است که می‌توان گفت روح جدیدی به این سری بخشیده است.
آهنگساز افسانه‌ای این سری یعنی میک گوردون، با توجه به دعاوی حقوقی که با ناشر این سری، یعنی بتزدا پیدا کرد، دیگر بر روی این سری کار نمی‌کند. هم‌اکنون، گروه Finishing Move که سابقه کار بر روی چند نسخه از Halo را در کارنامه خود دارند، وظیفه ساخت موسیقی برای این عنوان را بر عهده گرفته‌اند. باید دید که آیا آن‌ها می‌توانند جای خالی بزرگ میک گوردون را برای عاشقان این سری پر کنند یا خیر.

426810637_founditonreddit.png dtda_reveal_05.jpg

نکته متمایزکننده این نسخه با نسخه‌های قبلی آن این است که به بازیکن اجازه می‌دهد گیمپلی را بنا بر سلیقه دلخواه خود تغییر دهد، برای مثال سرعت آن را کم یا زیاد نماید. بنا بر ادعای اید سافتور، این نسخه بزرگ‌ترین بخش داستانی ساخته شده برای این فرنچایز را دارا خواهد بود.

آخرین ویرایش:
Id software وعده داده که جهش عظیمی در گیم پلی قراره ارائه بده توی دی ال سی. تغییری در حد تفاوت بین نسخه ۲۰۱۶ و eternal .
سلاطین ژانر fps هستن واقعا با نوآوری و خلاقیت بی انتها.

دوستات میخوام برا اولین بار برم سمت doom.توصیتون اینه همون ترتیب ۲۰۱۶ ایترنال و اینو به ترتیب برم؟ و این که بهتره چطور بازی کرد؟ کلا حالت سند باکس طور و لوتینگ هم داره بازی یا فقط سر راست باید تیکه پاره کرد؟

دوستات میخوام برا اولین بار برم سمت doom.توصیتون اینه همون ترتیب ۲۰۱۶ ایترنال و اینو به ترتیب برم؟ و این که بهتره چطور بازی کرد؟ کلا حالت سند باکس طور و لوتینگ هم داره بازی یا فقط سر راست باید تیکه پاره کرد؟
اگه ترتیب داستانیشو میخواین اینحوریه:
۱- doom the dark ages
2- doom 2016
3-doom eternal
4- doom eternal ancient gods 1
5- doom eternal ancient gods 2

اینا ترتیب داستانی نسخه های جدید دووم هست.
به لحاظ طراحی و کامبت هر نسخه مختص خودش هست و با اینکه یک وحدت خاص دارن تمام نسخه ها ولی گیم پلی و کامبت دیزاین هر کدوم متفاوته تقریبا. تمامشون اکسپلوریشن رو دارن این اکسپلوریشن و لوت کردن آیتم های مختلف کاملا روی آپگریدها و شخصی سازی ها موثر هستن.
نسخه eternal خیلی روی سرعت و پلتفرمینگ مانور داره
نسخه ۲۰۱۶ یک ران اند گان حرفه ایه
نسخه دارک ایج یک دووم کلاسیک با داستانسرایی اپیک و حماسی و دارک هست.
از نظر من بهترین و کاملترین نسخه سری dark ages هست ولی اگر خیلی کیفیت های گرافیکی و... برات مهم نیست و داستانش رو میخوای قشنگ دنبال کنی همون ترتیبی که گفتم رو برو. ولی خب اگر احساس میکنید کیفیت مهمتره براتون، مثلا دارک ایج که آخرین نسخه هست رو بعد از بازی کردنش ممکنه روی نگاهتون روی قدیمی ترینش که ۲۰۱۶ هست تاثیر منفی بزاره با توجه به همون سال عرضه از قدیم به جدیدترین بازی کنید.

آخرین ویرایش:
یک قابلیت توی این آپدیت اضافه شده به نام horde mode .
شما میتونید یکی از ۳ منطقه موجود در بازی رو مشخص کنید و اونو شخصی سازی کنید. موزیک مورد نظرتون رو روش بزارید، دشمنان، موج های حملات، زمانش و... رو مشخص کنید.
به نظرم الان که بازی آف خورده بهترین زمان هست که تهیه ش کنن کسانی که هنوز تجربه ش نکردن.

آقا من دیشب اترنال رو دوباره بازی میکردم به نظرم خیلی آسونه نسبت به دارک ایج 😁 . یعنی در واقع توی درجه های سختی مشابه و متناظر احساس میکنم دارک ایج خیلی خیلی سختر میشه. حتی توی آسونترین سطح بین اترنال و دارک ایج برای من اترنال آسونتر بود احساس میکنم.
ولی عجب دیزاین های شاهکاری داره. حقیقتا قله fps هست. پای doom میشینی نمیتونی بلند شی از جات، مدام میخوای ادامه بدی. خیلی طراحی اکشنش منحصر به فرده این 3 نسخه.

آقا من دیشب اترنال رو دوباره بازی میکردم به نظرم خیلی آسونه نسبت به دارک ایج 😁 . یعنی در واقع توی درجه های سختی مشابه و متناظر احساس میکنم دارک ایج خیلی خیلی سختر میشه. حتی توی آسونترین سطح بین اترنال و دارک ایج برای من اترنال آسونتر بود احساس میکنم.
ولی عجب دیزاین های شاهکاری داره. حقیقتا قله fps هست. پای doom میشینی نمیتونی بلند شی از جات، مدام میخوای ادامه بدی. خیلی طراحی اکشنش منحصر به فرده این 3 نسخه.
اگه مردی Ancient good 1 و 2 رو رو همون درجه معمولی برو :D :Gunner: :Gunner: :Gunner: ~X( ~X( ~X(

اگه مردی Ancient good 1 و 2 رو رو همون درجه معمولی برو :D :Gunner: :Gunner: :Gunner: ~X( ~X( ~X(
یادت باشه با یک fps باز هاردکور قدیمی داری کل کل میکنی 😁 . البته منظور من خود نسخه اترنال بود. انشنت گادها یه لول سختتر بودن واقعا. مخصوصا جایی که باید با دوتا marauder روبرو میشدی.
اترنال دشمنان چالشی تری مثل مرادرها داشت و باس فایت هاش مخصوصا باس یکی مونده به آخر (اسمشو نمیارم برای اسپویل و...) بسیار حرفه ای و سخت بودن. منتها دارک ایج توی درجه سختی های بالاتر به خاطر حجم دشمنان و تعدادشون واقعا کابوس میشه.

یادت باشه با یک fps باز هاردکور قدیمی داری کل کل میکنی 😁 . البته منظور من خود نسخه اترنال بود. انشنت گادها یه لول سختتر بودن واقعا. مخصوصا جایی که باید با دوتا marauder روبرو میشدی.
اترنال دشمنان چالشی تری مثل مرادرها داشت و باس فایت هاش مخصوصا باس یکی مونده به آخر (اسمشو نمیارم برای اسپویل و...) بسیار حرفه ای و سخت بودن. منتها دارک ایج توی درجه سختی های بالاتر به خاطر حجم دشمنان و تعدادشون واقعا کابوس میشه.
اینقدر قدیمی و هاردکور هستی که نسخه های پی سی x486 و پنتیوم ها رو هم تموم کرده باشی ؟ :D :D :D
کل doom eternal ی طرف این دو تا dlc اش ی طرف دیگه B-(:Coolgun::Censored::Censored::Censored:

اینقدر قدیمی و هاردکور هستی که نسخه های پی سی x486 و پنتیوم ها رو هم تموم کرده باشی ؟ :D :D :D
کل doom eternal ی طرف این دو تا dlc اش ی طرف دیگه B-(:Coolgun::Censored::Censored::Censored:
اندازه 486 قدیمی هستم و هم دوره ش هستم 😁 ولی واقعیتش خودم نداشتمش اون موقع. من پنتیوم داشتم و بعد پنتیوم 2 گرفتم و الی آخر. منتها واقعا دسترسی ها مثل الان نبود. کلا نسل ماها عجیب رشد تکنولوژی رو دیدیم و لذت خفنی بردیم. اون موقع ها جهش ها در عرصه تکنولوژی خیلی شدید و قابل لمس بود. الان واقعا اینطور نیست. منظورم بیشتر woow شدن هست. الان اونجوری نیست ولی زمان ما یه حرکتای کوچیک مثلا توی بازی ها واقعا آدم رو به وجد میاورد.
دی ال سی های اترنال به جز روایت داستانیشون، واقعا کولاک بودن و خب آره واقعا سختتر هم بودن. البته با دارک ایج خیلی از ابهامات لور بازی جانمایی شد و درست شد. واقعا عالی جمع کردن اون گنگ شدن داستان دو تا دی ال سی رو

اندازه 486 قدیمی هستم و هم دوره ش هستم 😁 ولی واقعیتش خودم نداشتمش اون موقع. من پنتیوم داشتم و بعد پنتیوم 2 گرفتم و الی آخر. منتها واقعا دسترسی ها مثل الان نبود. کلا نسل ماها عجیب رشد تکنولوژی رو دیدیم و لذت خفنی بردیم. اون موقع ها جهش ها در عرصه تکنولوژی خیلی شدید و قابل لمس بود. الان واقعا اینطور نیست. منظورم بیشتر woow شدن هست. الان اونجوری نیست ولی زمان ما یه حرکتای کوچیک مثلا توی بازی ها واقعا آدم رو به وجد میاورد.
دی ال سی های اترنال به جز روایت داستانیشون، واقعا کولاک بودن و خب آره واقعا سختتر هم بودن. البته با دارک ایج خیلی از ابهامات لور بازی جانمایی شد و درست شد. واقعا عالی جمع کردن اون گنگ شدن داستان دو تا دی ال سی رو

خب الان روی استیم هست برو بزن بر بدن :D بهانه نیار :D
خیلی دوست دارم دارک ایج رو هم برم اما وقتش نیست :-w
eternal و اون دو تا dlc ش رو 1 سال و نیم طول کشید تا تموم کردم B-(

خب الان روی استیم هست برو بزن بر بدن :D بهانه نیار :D
خیلی دوست دارم دارک ایج رو هم برم اما وقتش نیست :-w
eternal و اون دو تا dlc ش رو 1 سال و نیم طول کشید تا تموم کردم B-(
قبلا که بازی کردمشون البته رو 5 😁 . ولی تمام لذت اصیل fps روی pc هست و تمام👌. وقت کنم حتما دوباره میرم سراغشون.جادو هست این بازی. نمیدونم چجوری همچین گیم دیزاین مواجی ساختن که ابدا خسته ت نمیکنه.
دارک ایج رو برو، من با وجودی که اترنال رو بینهایت دوست دارم ولی دارک ایج به نظرم بهترین fps تاریخه. البته این نظر من هست و ممکنه بقیه مخالف باشن ولی خودم بعد از هاف لایف 2 چنین تجربه منحصر به فردی رو نداشتم توی این ژانر تا امروز و این بازی. کاملا میتونم راجبش ساعت ها بحث و گفتگو هم کنم😁.
ویرایش: آها خود نسخه های کلاسیک رو منظورت بود 😁 . اونارو که اصلا باهاشون بزرگ شدم، فکر کنم شمارش از دستم در رفته که چند بار بازی کردمشون. توی هر نسلی و با هر سیستمی که بگی اونارو بازی کردم. حتی تعداد تیرها و دشمنان و ... رو توی تمام درجات سختیش حفظ هستم😁

دوستان این لباس رو آزاد کنید، خیلی خوشگله....
برای گرفتنش هم فقط کافیه تا 1 سپتامبر وارد بازی بشید و اکانت Bethesda رو لینک کنید و بعد از 48 ساعت اسکین رو دریافت می‌کنید.

Screenshot_20250808-174655-046.png

پ. ن:
خب منم بازیو 1000 اچیومنتی کردم و بسی چسبید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or