دوتا خبر: اول اینکه بازی مولتی پلیر نداره، دوم اینکه روی پی سی گویا از قفل دنوو استفاده میکنه
متاسفانه در مدیوم امروزی خیلیا حتی خود من هم بیش از حد درگیر آنلاین گیمینگ هستیم و از عناصر جذاب و خوب بازی های تک نفره مثل همین دووم تا حدودی دور شدیم
ولی چقدر خوبه که سازنده هنوز میتونه تصمیم بگیره بازیش صرفاً تک نفره باشه و هیچ بخش مولتی پلیری نداشته باشه (بر خلاف یک سری ناشر ها که بیش از حد فشار میارن بازی حتما باید مولتی پلیر داشته باشه و در آخر هم میبینم گاها شکست میخورن)
اگر خود بازی اندازه تریلرش خفن باشه قطعاً به یکی از نامزدهای گوتی 2025 هم میتونه تبدیل بشه.
واقعا به نظرم برترین شوتر تاریخ میشه این نسخه اون صحنه داخل یک راهرو که با اون سلاح جمجمه خورد کن تیراندازی میکرد منی که از پشت مانیتور داشتم میدیدم ارضا شدم چه برسه به زمانی که کنترلر رو دستت بگیری. درود بر اید
واقعا به نظرم برترین شوتر تاریخ میشه این نسخه اون صحنه داخل یک راهرو که با اون سلاح جمجمه خورد کن تیراندازی میکرد منی که از پشت مانیتور داشتم میدیدم ارضا شدم چه برسه به زمانی که کنترلر رو دستت بگیری. درود بر اید
اینو آپلود نکردم چون بیت ریتش پایینه (حدود 40mbps). وقتی فریز فریم میکنی خیلی از جزئیات از بین میره و در کل تفاوتی زیادی با ورژن 4K-60 یوتوب (قطعا سورس با کیفیت تری رو اونجا آپلود کردن) نداره. به نظر من حداقل بیت ریت باید 65 تا 70 باشه. حالا بتزدا خوبه بازم بعضی تریلرهاش با کیفیته، WB عملا کیفیت "اصلی" ویدیوهاش از یوتوب پایین تره
هنوز چیزی در حد کیفیت Trailer 2 ایترنال ندیدم. جزئیات بکگراند هم میتونستی ببینی.
ادیت: الان چک کردم حجم 2 تریلر اخیر MK1 (یعنی Ghostface و Conan) هر کدوم بالای 1.8 گیگ بودن. بالاخره WB هم دوباره داره به راه راست برمیگرده.
اینکه بازی مالتی پلیر نداره و خود سازنده گفته عظیم ترین کمپین سری هست و بهترین بازی id software و خیلی قراره به روایت داستانی پرداخته بشه عطش منو هزار برابر کرده. نمایشش هم هرچی بیشتر میبینی بیشتر کف بر میشی. بعضی چیزاش حقیقتا میتونه تکرار نشدنی باشه به لحاظ جذابیت.
موزیک های بازی هم به نظرم خیلی عالی کار شدن حالا البته باید تا انتشارش صبر کرد ولی همین چیزی که الان توی تریلر شنیدیم هم ادرنالین خالصه.