Multi Platform DOOM: The Dark Ages

سازنده
id Software
تاریخ انتشار
2025 May 15
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
بازی نیست اصلا، اثر هنریه لامصب.
احساس میکنم بهترین شوتر تاریخه این نسخه. خداروشکر زیاد نمیخواد متتظرش بمونیم وگرنه نمیدونم چجوری میشد صبر کرد براش.
فقط من موندم چه تیم نخبه و درجه یکی داره این id . حقیقتا بعد eternal با خودم میگفتم آخر و تهایت چیزی که میشه از دووم ساخت همینه. اینا الان چیزی نشون دادن که من کرک و پری برام نموند.
الان و با این تیم خداوکیلی وقتشه که یه Quake هم بسازن، ظلمه بخدا اگر نسازن.

بازی نیست اصلا، اثر هنریه لامصب.
احساس میکنم بهترین شوتر تاریخه این نسخه. خداروشکر زیاد نمیخواد متتظرش بمونیم وگرنه نمیدونم چجوری میشد صبر کرد براش.
فقط من موندم چه تیم نخبه و درجه یکی داره این id . حقیقتا بعد eternal با خودم میگفتم آخر و تهایت چیزی که میشه از دووم ساخت همینه. اینا الان چیزی نشون دادن که من کرک و پری برام نموند.
الان و با این تیم خداوکیلی وقتشه که یه Quake هم بسازن، ظلمه بخدا اگر نسازن.
سیستمشم ببین. ریتریس همونطور که گفته بودت از پایه رو بازیه

ایشون کی هستن ؟ :-?
View attachment 364896
والا داستانش خیلی عجیب غریب میزنه. این جونورا چیکار میخوان بکنن خدا میدونه.
ولی کلا doom یعنی این چیزی که اینا توی این نسخه ساختن، بهترین و خفنترین پرزنتی که میشه از دووم داست همین چیزیه که دیدیم.

ایشون کی هستن ؟ :-?
1737662247978.png

عجب کارکتر زن با آرایش و چهره آدمیزادی اونم توی بازی دووم!

کل بخش DOOM از Developer Direct با کیفیت بالا اومده که حجمش 3.2 گیگه. اگه gamersyde نذاشت، آپلودش میکنم.
gamersyde فعلا فقط با زیرنویس چسبیده (فرانسه) گذاشته. سعی میکنم بدون زیرنویسش رو آپلود کنم.

اون سلاح پلاسما که دوبل شده منو یاد nailgun بازی quake 1 انداخت. یه جورایی احساس میکنم این بازی قبلا قرار بوده quake بشه ولی بعدا پروژه رو شیفت دادن روی یونیورس doom. آخه تم بازی هم خیلی دارک شده که دقیقا مختص quake هست این حال و هوا و structure و ساختارش هم medieval شده و حتی سرعت مبارزات هم شدیدا آوردن پایین که تمام اینا بازی رو بیشتر میبره سمت quake . البته نسخه های کلاسیک doom هم سرعتی به همین شکل داشتن و بعدا اسپیدران ها و ... باعث شدن نگرش سرعتی به سری حاکم بشه.
ولی نمایش امشب به طور قطع برای منی که طرفدار سرسخت این بازی هستم بهترین نمایش تمام این سال های اخیر بود. من برای تمام بازی های این استودیو همیشه هایپ میشدم ولی یادم نمیاد از زمان doom 3 به اینور اینقدر برای هیچ بازی ای هایپ شده باشم بعد از نمایشش تا همین dark ages. کولاک بود واقعا و قشنگ میشه کاندید بهترین بازی سال رو هم براش کنار گذاشت.

این کی موسیقی متنش منتشر میشه؟
id خیلی نامرده اگه زودتر ریلیز نکنه.

تیم آهنگساز هم Finishing Move هستن که قبلا روی بوردرلندز 3 و Halo wars 2 کار کردن.
همچنین روی Halo 2 anniversary ، Callisto Protocol و...

تیم قویه ولی باید دید نتیجه نهایی در مقایسه با کیفیت کار گوردون چطوره.
=======
خلاصه عجیب هایپم براش.

اول سالی دو سه تا نمایش خیلی خوب داشتیم.
به امید اینکه تو کل سال همینقدر تریلر و بازی با کیفیتت پشت به پشت ببینیم و بازی کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or