Multi Platform DOOM: The Dark Ages

سازنده
id Software
تاریخ انتشار
2025 May 15
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
DOOM-TheDarkAges_Premium_16x9.jpg

Developer: id Software
Publisher: Bethesda Softworks
Composer: Finishing Move
Engine: id Tech 8
Genre: First-person Shooter
Platforms: Microsoft Windows, Xbox Series X|S, PlayStation 5

Release Date: May 15th, 2025

DOOM,_The_Dark_Ages_Game_Cover.jpeg

Key Art

هشتمین نسخه از فرنچایز افسانه‌ای DOOM و سومین نسخه از از سری مدرن آن در شوکیس اکس باکس در 9 ژوئن 2024 معرفی شد. داستان این نسخه در ادامه نسخه Eternal روایت می‌شود و همانند نسخه قبلی، از لحاظ داستانی برای نسخه 2016 حکم پیش درآمد را دارد.
اید سافتور کار بر روی این نسخه را پس از انتشار آخرین بسته الحاقی اترنال، یعنی Ancient Gods شروع کرد و این بازی در سال 2022 وارد مرحله full production شد. بر خلاف دو نسخه قبلی که بر گیمپلی سریع و نفس‌گیر تاکید داشتند، این نسخه از دووم اسلیر یک تانک متحرک و مخرب ساخته است که با استفاده از سپر اره‌ای خود، دشمنان را قطعه قطعه می‌کند.

50a64b3a-b0e4-4dc8-a9a2-039c48084c26.jpg doom-the-dark-ages-demon.jpg

فضای این نسخه بر خلاف دو نسخه قبلی، تاثیرپذیرفته از المان‌های Dark Fantasy و قرون وسطایی است که می‌توان گفت روح جدیدی به این سری بخشیده است.
آهنگساز افسانه‌ای این سری یعنی میک گوردون، با توجه به دعاوی حقوقی که با ناشر این سری، یعنی بتزدا پیدا کرد، دیگر بر روی این سری کار نمی‌کند. هم‌اکنون، گروه Finishing Move که سابقه کار بر روی چند نسخه از Halo را در کارنامه خود دارند، وظیفه ساخت موسیقی برای این عنوان را بر عهده گرفته‌اند. باید دید که آیا آن‌ها می‌توانند جای خالی بزرگ میک گوردون را برای عاشقان این سری پر کنند یا خیر.

426810637_founditonreddit.png dtda_reveal_05.jpg

نکته متمایزکننده این نسخه با نسخه‌های قبلی آن این است که به بازیکن اجازه می‌دهد گیمپلی را بنا بر سلیقه دلخواه خود تغییر دهد، برای مثال سرعت آن را کم یا زیاد نماید. بنا بر ادعای اید سافتور، این نسخه بزرگ‌ترین بخش داستانی ساخته شده برای این فرنچایز را دارا خواهد بود.

آخرین ویرایش:
آقا خیلی نامردیه که به نسخه کنسولها ساپورت موس/کیبورد اضافه نمیکنن.
بازی که کاملا سینگله و مولتی پلیر نداره ، عجیبه که چرا این ساپورت رو نداره.

اگه اضافه کنن من همون روز بازی رو جویدم ، اصلا دست و دلم به سمت کنترلر برای این بازی نمیره.

اگه اضافه کنن من همون روز بازی رو جویدم ، اصلا دست و دلم به سمت کنترلر برای این بازی نمیره.
ماکان تجربه fps قطعا بستر اصلیش ماوس و کیبورده بدون هیچ شکی. ولی کنترلر هم به اون بدی نیست😁. من خودم اترنال رو روی ۵ بازی کردم. خیلی خیلیییییی سخت بود ولی تجربه واقعا عجیبی بود در نوع خودش، یه بار امتحان کن😁

خب منم یکم بیشتر بازی کردم و نظرم رو بگم
اول بازی که دیدم گلوری کیل از بازی حذف شده مقداری نا امید شدم و بازی دلم رو زد :D

البته بعدا فهمیدم با پرش میشه به نوعی گلوری کیل رو اجرا کرد.
بازی در کل خوبه. موزیکش هم خوبه فقط بخش اژدها سواری به شدت meh هست واسم.
بعد من حس میکنم چیز میزای مخفی بازی رو راحت میشه پیدا کرد و نسبت به eternal خیلی آسونتر شده.

در کل به شخصه من منتظر یچیزی مث اترنال ۲ بودم که گلوری کیلای خونین تر و خفن تر داشته باشه و سرعت و آدرنالین بیشتری داشته باشه. امیدوارم نسخه بعدی اینطوری باشه.
این نسخه از بازی هم خوبه اگه توقع نداشته باشی مث اترنال باشه.

دقیقا یکی از معدود مشکلاتی که رو PS5 با بازی دارم همین خالی بودن جای موس و کیبورده. با اینکه بازی کاملا با dualsense بهینه‌ست اما بازم ای کاش بود همچین گزینه‌ای. البته این موضوع با ایترنال حیاتی تر بود ولی بازم جاش خالیه

آقا وقتشه کارت گرافیک بگیری :D
من با کنترلر بازی کردم تا تکیه بدم راحت .هیچ ضعفی احساس نکردم.

Glory kill های جدید iframe کم دارن یا من توهم زدم؟ حس میکنم وقتی میزنم HP دیر پر میشه بلافاصله بعد از تموم شدن انیمیشن میمیرم و اصلا یادم نمیاد تو Eternal چنین اتفاقی برام افتاده باشه

• Like
Reactions: Thundersky
Glory kill های جدید iframe کم دارن یا من توهم زدم؟ حس میکنم وقتی میزنم HP دیر پر میشه بلافاصله بعد از تموم شدن انیمیشن میمیرم و اصلا یادم نمیاد تو Eternal چنین اتفاقی برام افتاده باشه
دووم مثل اترنال دیگه تکرار نمی شه

آقا وقتشه کارت گرافیک بگیری :D
من با کنترلر بازی کردم تا تکیه بدم راحت .هیچ ضعفی احساس نکردم.
آره امسال دیگه نهایتا سال آخره که بشه با این کارت کجدار و مریز سر کرد.
چون فقط کارت نیست هزینم سنگینه ، کارت خوب بگیرم قطعات فعلی گلوگاه میشن ، برای همین گفتم امسال رو هم با همین سر کنم تا ببینم نسل جدیدتر چی معرفی میشه.
=========

منظورم این نبود بازی که قطعا ضعفی داره و با کنترلر خوب نیست.
من هیچ جوره اول شخص رو نمیتونم با گیم پد بازی کنم ، نه که نتونم دلم نمیخواد:D
این Auto Aim و... هم اصلا نیستم.
روی این حساب رفته جزو بکلاگم.

آخرین ویرایش:
من هیچ جوره اول شخص رو نمیتونم با گیم پد بازی کنم ، نه که نتونم دلم نمیخواد:D
این Auto Aim و... هم اصلا نیستم.
منم همینطورم.
اول شخص فقط موس و کیبورد. یکی از لذت های تجربه Doom Eternal حس فوق العاده ی latency بسیار کمش بود. ظاهرا برای TDA بازم پیشرفت داشته و توی فریم ریت های پایین تر از 60 هم latency و حس کنترل خیلی خوبی داره. (با توجه به آنالیزها و ویدیوهایی که آنلاین دیدم)

@m.d.makan
ماکان جان از وضعیت رک این بازی اطلاعی داری؟
منظورت کرک بود؟
جاش تو این تاپیک نیست ولی فقط میدونم دنوو داره.
پس خیلی امید نداشته باش :D
===========
الان با این گیم پس اشتراکی ها که سالانش پول یه ساندویچ هم نمیشه واقعا انتظار برای کرک رو بی معنی کرده.
همین رو جستجو کنی کلی سایت برات میاره که معتبرن.
================

منم همینطورم.
اول شخص فقط موس و کیبورد. یکی از لذت های تجربه Doom Eternal حس فوق العاده ی latency بسیار کمش بود. ظاهرا برای TDA بازم پیشرفت داشته و توی فریم ریت های پایین تر از 60 هم latency و حس کنترل خیلی خوبی داره. (با توجه به آنالیزها و ویدیوهایی که آنلاین دیدم)
دقیقا دوستانی که به کنسول دچار شدن درک نمیکنن یا مجبورن:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or