Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

دوستان بلاخره تونستم شخصا mgs twin snakes رو با دولفین اجرا کنم وفریم قابل قبولی رو هم بگیرم.فقط میتونم بگم محشره.هم گرافیک و هم... این بازی در سال 2004 دقیقا هم زمان با mgs3 snake eater برای gamecube عرضه شد.بازی همان mgs1 سال 1998 هست که روی ps1 تولید شده بود.اما با گرافیکی بمراتب بهتر.

super mario galaxy 2 هم قابل اجراست و میشه با شبیه ساز تمومش کرد.اما فریم ریت بازی چندان جالب نیست.باید صبر کرد و منتظر ورژن های جدید شد بلکه فرجی بشه.;)

من تو اجرا کردنHarvest_Moon_A_Wonderful_Life مشکل دارم
یه سری ارور میده که اصلا نمیدونم چی هست!!!!
اگر امکان داره من رو هم راهنمایی کنید

از error ها یه عکسی بذار.سیستمت چی هست؟ و در آخر Directx و کارتت هم حتما باید آپدیت شده باشه.

دوستان عزیز من به دنبال رزیدنت اویل ریمیک هستم اگر کسی میتونه من رو راهنمایی کنه چون خیلی وقته دنبالشم خدا خیرتون بده.::((

دوستان عزیز من به دنبال رزیدنت اویل ریمیک هستم اگر کسی میتونه من رو راهنمایی کنه چون خیلی وقته دنبالشم خدا خیرتون بده.::((

واسه خريد؟
ميتوني از فروشگاه رزيدنت اويل استفاده كني.
از امضا وارد سايت و بعد فروشگاه شو.

این شبیه ساز واقعا برای wii هست؟:eek:مگه میشه؟تازه 3-4 سال از عرضه wii میگذره.یعنی به این سرعت شبیه سازش درست شد؟:eek:خوب یعنی اگر من این نرم افزار رو دانلود کنم میتونم باهاش ماریو گالکسی رو بازی کنم؟

این شبیه ساز واقعا برای wii هست؟:eek:مگه میشه؟تازه 3-4 سال از عرضه wii میگذره.یعنی به این سرعت شبیه سازش درست شد؟:eek:خوب یعنی اگر من این نرم افزار رو دانلود کنم میتونم باهاش ماریو گالکسی رو بازی کنم؟

آره تقريباً ميشه گفت همه بازي هارو ميتوني باهاش بازي كني.
اما يه موضوع اينجا مطرحه...
ببين دوست عزيز، لذت داشتن Wii‌ با بازي كردن بازي هاي Wii به موضوع جداگانه س.
من خودم Wii دارم اين شبيه ساز رو هم دارم، اما لذتي كه تو استفاده از Wiimote يا Zapper هست تو موس كامپيوتر كه نيست!

اينم بايد بدونيم كه اين شبيه ساز هنوز ايراد داره، سرعت بازي ها گرافيكشون و... هنوز واسه پيشرفت جا داره. حالا هك شدنش واسه امولاتور رو بايد پاي سياست هاي Nintendo بزاري.

يه لحظه فكر كنيد اين برنامه كه از ليزانز GNU ساخته شده، و كلي استاندارد داره، شركت Nintendo نميتونه بياد در شركت دلفين رو تخته كنه؟! اول از همه بايد بگم كه تمامي هك و ساخت اين شبيه ساز با كمك نينتندو انجام شده، اگرنه بدون رضايت و حضور اعضاي نينتندو اين برنامه اصلاً ساخته نميشد.

پس نتيجه ميگيريم كه نينتندو تو ساخت اين شبيه ساز شريك بوده. سودش هم فروش بازي هاس! كساني كه ويي يا گيم كيوب ندارن هم بازي هاي اين دو كنسول معروف رو خريداري ميكنن!

موفق و مويد باشي.

آره تقريباً ميشه گفت همه بازي هارو ميتوني باهاش بازي كني.
اما يه موضوع اينجا مطرحه...
ببين دوست عزيز، لذت داشتن Wii‌ با بازي كردن بازي هاي Wii به موضوع جداگانه س.
من خودم Wii دارم اين شبيه ساز رو هم دارم، اما لذتي كه تو استفاده از Wiimote يا Zapper هست تو موس كامپيوتر كه نيست!

اينم بايد بدونيم كه اين شبيه ساز هنوز ايراد داره، سرعت بازي ها گرافيكشون و... هنوز واسه پيشرفت جا داره. حالا هك شدنش واسه امولاتور رو بايد پاي سياست هاي Nintendo بزاري.

يه لحظه فكر كنيد اين برنامه كه از ليزانز GNU ساخته شده، و كلي استاندارد داره، شركت Nintendo نميتونه بياد در شركت دلفين رو تخته كنه؟! اول از همه بايد بگم كه تمامي هك و ساخت اين شبيه ساز با كمك نينتندو انجام شده، اگرنه بدون رضايت و حضور اعضاي نينتندو اين برنامه اصلاً ساخته نميشد.

پس نتيجه ميگيريم كه نينتندو تو ساخت اين شبيه ساز شريك بوده. سودش هم فروش بازي هاس! كساني كه ويي يا گيم كيوب ندارن هم بازي هاي اين دو كنسول معروف رو خريداري ميكنن!

موفق و مويد باشي.
شما طبق چه منبعی میگید که نینتندو یه همچین حرکت احمقانه ای رو انجام داده؟؟ خودتون فکر میکنید عقل سلیم همچین چیزیو میپذیره؟؟
emulatorهای دیگه ای هم هستند برای انواع کنسول ها! پس باید نتیجه گرفت که سونی سگا و ... تو این کار همکاری داشتن؟

1. بر اساس قانون GNU
2. پس چرا جلوي اين شبيه ساز هارو نميگيرن؟

كه مانع فروش كنسول ها ميشه؟ مخصوصاً Wii كه به قول اين دوستمون جديد هم هست؟

3. چون اينا يه سياست فروش بازي هاست... با يه كم تامل بهش ميرسيد. نيازي نيست منبع باشه. اگرم حرف من اشتباهه، پس واسه شركت هاي سوني سگا نينتندو متاسفم! كه انقدر قدرت ندارن جلوي چنين كاري رو بگيرن!

شما خودت منطقي فكر كن كه چرا نينتندو شكايت نميكنه؟!

1. بر اساس قانون GNU
2. پس چرا جلوي اين شبيه ساز هارو نميگيرن؟

كه مانع فروش كنسول ها ميشه؟ مخصوصاً Wii كه به قول اين دوستمون جديد هم هست؟

3. چون اينا يه سياست فروش بازي هاست... با يه كم تامل بهش ميرسيد. نيازي نيست منبع باشه. اگرم حرف من اشتباهه، پس واسه شركت هاي سوني سگا نينتندو متاسفم! كه انقدر قدرت ندارن جلوي چنين كاري رو بگيرن!

شما خودت منطقي فكر كن كه چرا نينتندو شكايت نميكنه؟!
عزیز شما متاسفانه خیلی اصرار بر درست بودن حرفتون دارید!
ببینید این حرف که شما میگی شاید تا حد کمی درست باشه! شما از کجا فهمیدی که مردم برای این که بازی ها رو روی این emulatorها اجرا کنن ارجینال میخرن؟؟ در حالی که لینک ها و تورنت های این بازیا بصورت گسترده تو نت یافت میشه و چیزیم که تو دنیا راحت گیر میاد سرویس های پرسرعته(البته ایرانو فاکتور بگرید)!
مورد بعدی اینه که فروش کنسول اگه برای هیچ نوعش سود نداشته باشه و اهمیت نداشته باشه حداقل wii تو این یه مورد استثناس و سود خوبی در فروش این کنسول هست!
طبق حرف شما باید مایکروسافت هم در ساخت emu برای xbox اقدام میکرد ولی کجاست؟ نسل xbox منقرص شد ولی emu براش موجود نیست!
چطوری جلوشونو بگیرن؟؟؟ یه تیم این emuهارو میسازن ممکنه یکی از ایران باشه یکی از برزیل یکی از روسیه و .. ! حالا پیدا کن پرتقال فروشو!
به هر حال عزیز اگه بازم رو حرفت تاکید داری من دیگه جوابی ندارم
موفق باشی!

ببخشید پا برهنه میپرم وسط ولی چند تا نکته هست که باید بگم :

1 - تمام کنسول های شبیه ساز دارند از دم . این شبیه ساز ها به طور کلی دو دسته هستند

1. شبیه ساز های آفیشال که خود شرکت سازنده تولید میکنه و در دست دولوپر ها قرار میگیره که بتونند بازی رو تولید کنند.
  2. شبیه ساز های غیر آفیشال که معمولا از لو رفتن شبیه ساز اصلی و رسیدنش به دست یک هکری چیزی تولید میشه .

2 - هک شدن هر کنسولی رابطه مستقیم داره با سیاست های شرکت سازنده ، برای نمونه کنسول Playstation3 هک نمیشه ، چونکه سونی به کسی برای این کار باج نمیده و تا میبینه یه هکری تا یه جایی پیش رفته فوری یه پول گنده میده به طرف و سر و تهش رو هم میاره ، وگرنه هر کنسولی با وسیله ای به نام مودچیپ و یا شبیه ساز های درایو هک میشه .

3 - ماجرا اینه که تمام امولاتور ها و مودچیپ ها و هک ها و ... با اطلاع خود سازنده بوجود میاند و معمولا هم زمانی یک کنسول کپی خورش میاد که اون کنسول یا اون نسل بازار کشور های توسعه یافته رو اشبا کرده باشه که در نتیجش بتونند با کپی خور کردن یا هک کردنش بازار کشور های جهان سوم رو هم بدست بیارند و در نتیجه سود بیشتری بکنند .

4 - حالا چرا امولاتور برای اجرای بازی های کنسول در میاد ؟ در حقیقت یک نوع تبلیغه ، اغلب 80% کسانی که با امولاتور یک بازی رو اجرا میکنند میرند و اون کنسول رو هم میخرند ، برای همینه که امولاتور ها همیشه یه جاییشون میلنگه ! مگر اینکه اون کنسول از رده خارج شده باشه مثل PSX .

آخرین ویرایش:
دوستان این مشخصات سیستم من هست.میخواستم بدونم میتونم باهاش بازیهای wii رو بازی کنم یا نه؟
processor:intel core-2 quad-cpu q 6600-2400ghz
ram:4g DDR3
grapfhic:nvidia-geforce 9800 gtx
ممنون میشم راهنمائی کنید.

دوستان این مشخصات سیستم من هست.میخواستم بدونم میتونم باهاش بازیهای wii رو بازی کنم یا نه؟
processor:intel core-2 quad-cpu q 6600-2400ghz
ram:4g DDR3
grapfhic:nvidia-geforce 9800 gtx
ممنون میشم راهنمائی کنید.

دوست عزیز با این سیستم تقریبا همه بازی ها رو میتونی روون اجرا کنی.اما یه نکته ای.mario galaxy رو نمیتونی خوب فریم بگیری و بیشتر از 47 یا 50 نمیده بهت.مشکل از خود شبیه سازه.mario galaxy 2 هم به همین شکل.اکثر بازی معروف های wii و GC رو من تست کردم.برای اجرای مناسب mario galaxy 1 باید i7 cpu و gtx 285 داشته باشی.که اونم سر به فلک میکشه.در ضمن بعضی از مراحل رو هم نمیتونی اجرا کنی و به پایان برسونی.چون باید دسته wii رو یه جورایی بچرخونی که امکانش با موس نیست.امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم.موفق باشی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or