Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

یه سوال خیلی مهم
خواهش میکنم جواب بدید لطفا پلیز
بازی METAL GEAR SOLID TWIN SNAKE روی GAME CUBE با شبیه ساز اجرا میشه؟؟
خواهش میکنم جواب بدید :(

بله دوست عزیز میتونی این بازی رو فول فریم و بدون هنگ و مشکل تمومش کنی.فقط یه ذره باید تنظیمات شبیه ساز رو تغییر بدی.من خودم به شخصه تمومش کردم با دولفین.
شما مشخصات PC تون رو بگید ببینم میتونید روون اجراش کنید;)

بله دوست عزیز میتونی این بازی رو فول فریم و بدون هنگ و مشکل تمومش کنی.فقط یه ذره باید تنظیمات شبیه ساز رو تغییر بدی.من خودم به شخصه تمومش کردم با دولفین.
شما مشخصات PC تون رو بگید ببینم میتونید روون اجراش کنید;)
نمیدونم چرا صفحات سایت دیر برام لود میشن:|
سیستم من:
Intel core 2 Quad Q6600 2.41GHz
2G RAM
8800GT
میشه روون اجراش کرد؟؟

سلام بچه ها من با این سیستم میتونم GAMECUBE رو اجرا کنم؟؟؟؟
Cpu: intel CORE i5
Ram : 4GB DDR3
Vga : گرافیکم گرافیک 128 خود لب تاپ هست دیگه که روش توشنه تا 2گیگ شیر میکنه

البته اینم بگم من الان دارم با همین لب تاپ با شبیه ساز ps1 به راحتی و حتی بهتر از خود سونی اجرا میکنم همهههههههههههه بازیاشو

سوال 2 منم بی زحمت جواب بدید که :
من از سایت اصلیش اخرین ورژن برنامه دلفین رو برای ویندوز 7 32بیتی دانلود کردم اگه تنظیمات لصلیشو یا اگه پلاگینی میخواد لطف کنید منو راهنمایی کنید
یک دنیا ممنونتوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننمممممممممممممممممممم

سلام بچه ها من با این سیستم میتونم GAMECUBE رو اجرا کنم؟؟؟؟
Cpu: intel CORE i5
Ram : 4GB DDR3
Vga : گرافیکم گرافیک 128 خود لب تاپ هست دیگه که روش توشنه تا 2گیگ شیر میکنه

البته اینم بگم من الان دارم با همین لب تاپ با شبیه ساز ps1 به راحتی و حتی بهتر از خود سونی اجرا میکنم همهههههههههههه بازیاشو

سوال 2 منم بی زحمت جواب بدید که :
من از سایت اصلیش اخرین ورژن برنامه دلفین رو برای ویندوز 7 32بیتی دانلود کردم اگه تنظیمات لصلیشو یا اگه پلاگینی میخواد لطف کنید منو راهنمایی کنید
یک دنیا ممنونتوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننمممممممممممممممممممم

دوست عزیز این برنامه مثل pcsx2 نیست که نیاز به تنظیمات خاص و آزمون و خطا داشته باشه و با همون تنظیمات default هم میتونی گیم های GC و wii رو انجام بدی.اما کارت شما برای اجرا خیلی ضعیفه و شاید فقط بتونی بازی رو اجرا کنی. در کل باید قید مطلوب فریم گرفتن و روون اجرا شدن رو بزنی.;)

دوستان من متال گیر بازی میکنم بعضی جاها که بازی میواد لود بشه(دمو بشه یا چیز دیگه)یه سری ارورر میده(مثلا میگه ادرس ffffc درست نیسن!!مشکل از بازیه یا از emulator؟؟همون اولای بازی گیر کردم که !!
خیر سرم دو و نیم گیگ بازی دان کردم:(

دوستان من متال گیر بازی میکنم بعضی جاها که بازی میواد لود بشه(دمو بشه یا چیز دیگه)یه سری ارورر میده(مثلا میگه ادرس ffffc درست نیسن!!مشکل از بازیه یا از emulator؟؟همون اولای بازی گیر کردم که !!
خیر سرم دو و نیم گیگ بازی دان کردم:(

متال گیر جزو استثنا ها هست. برای اجرا کردنش این کارایی که میگم رو بکن .
1)یه NEW FOLDER درست کن و دیسک 1 رو توی اون کپی کن.حالا شبیه ساز رو باز کن و روی آیکن Browse که شکل ستاره رو داره کلیک کن و فایلی که توش MGS1 رو ریختی انتخاب کن.

2)حالا باید عکس بازی روی صفحه اصلی شبیه ساز ظاهر شده باشه.روی عکس mgs کلیک راست و گزینه properties رو انتخاب کن. توی قسمت CORE تیک TLB hack رو بزن. درضمن از پلاگین open GL تو قسمت گرافیک استفاده کن.

امیدوارم مشکلت حل بشه و بتونی بازی رو بدون دردسر تموم کنی.موفق باشی

میشه ولی نه با این ورژن های جدید.بهتره از ورژن های قدیمی که حدود 6mb هستش استفاده کنی.بیلد های 4000 تا 4700 . این پلاگین تو ورژن های جدید حذف شده.

ممنون فهمیدم
یه سوال دیگه این مموری کارت چیه؟ از کجا باید بگیرمش؟سیو که میکنم کجا میره؟

ممنون فهمیدم
یه سوال دیگه این مموری کارت چیه؟ از کجا باید بگیرمش؟سیو که میکنم کجا میره؟

نیازی نیست منتظر بمونی تا حتما مرحله رو به اتمام برسونی تا خود بازی بهت سیو بده.میتونی به کمک quick save هر جا که خواستی تو بازی save کنی. سیوت هم میره تو پوشه user قسمت StateSaves.;)

متال گیر جزو استثنا ها هست. برای اجرا کردنش این کارایی که میگم رو بکن .
1)یه NEW FOLDER درست کن و دیسک 1 رو توی اون کپی کن.حالا شبیه ساز رو باز کن و روی آیکن Browse که شکل ستاره رو داره کلیک کن و فایلی که توش MGS1 رو ریختی انتخاب کن.

2)حالا باید عکس بازی روی صفحه اصلی شبیه ساز ظاهر شده باشه.روی عکس mgs کلیک راست و گزینه properties رو انتخاب کن. توی قسمت CORE تیک TLB hack رو بزن. درضمن از پلاگین open GL تو قسمت گرافیک استفاده کن.

امیدوارم مشکلت حل بشه و بتونی بازی رو بدون دردسر تموم کنی.موفق باشی
منظورت از فایل چیه؟؟همون New Folder رو میگی؟؟
راستی من این بازی رو دان کردم!!دیسکی نیست ولی دوتا فایل ISo رو دارم اونا رو کپی کنم؟؟
راستی وقتی quick save میکنم تا زمانی که تو برنامه هستم بازی لود میشه ولی وقتی از برنامه میام بیرون و بعد دوباره اجراش میکنم موقع لود کردن صفحه ثابت میشه و هنگ میکنه!!!
امکان داره مشکل از بازی باشه؟؟الان میخوام ویندوز 7 رو نصب با نسخه 64 بیتی برنامه کار کنم شاید حل بشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or