Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

من فکر میکنم که یه فایلتو دست کاری کردی.با 4552 تست کن و بدون انگولک کردن همرو توی یه پوشه مجزا بریز.یا اینکه یه پلاگینت پاک شده حالا بهر دلیلی.تست کن ببین درست میشه.موفق باشی ;)

نه من اصلا" به فایلا دست نزدم.وقتی اجرا میشه صفحه سیاه میاد همیشه.

دوستان یه چیز میگم ناراحت نشید! اینجا فروم هست نه چت روم ! بگو بخنداتونو بذارید تو پروفایل!
------------------------------------
حالا سوال! یکی میتونه بگه چطور میشه تو بازی Resident evil remake مشکل افت فریم در بعضی از سکانس ها رو رفع کرد؟ اصلا حل میشه یا همینطوریه؟

------------------------------------
حالا سوال! یکی میتونه بگه چطور میشه تو بازی Resident evil remake مشکل افت فریم در بعضی از سکانس ها رو رفع کرد؟ اصلا حل میشه یا همینطوریه؟

دوست عزیز این سوال خیلی از کاربرا هستش.فکر میکنم بهتره از بیلد های 3000 استفاده کنی.من عید امسال تقریبا 1 سال پیش بدون افت تمومش کردم.اون موقع بیلد ها تو 3000 بود.الان با بیلد های جدید یه مقدار افت فریم وجود داره.دلیلشم بخاطر سازگاری بیشتر با بازی های wii هستش.موفق باشی;)

مژده به دوستاران و طرفداران بازی های انحصاری NINTENDO.بازی زیبا و جذاب F-Zero GX که جزو معدود بازیهای کنسول gamecube بود که با شبیه ساز دولفین قابل اجرا نبود هم اکنون به صورت فول فریم و 720p قابل اجرا میباشد.تنها با دانلود اخرین بیلد(SVN 4869) قادرید این بازی زیبا در سبک racing اجرا کنید.
این لینک اصلی شبیه ساز دولفین: http://www.dolphin-emu.com/news.php
و اینم اطلاعات بیشتر درباره F-zero gx :
http://www.gamespot.com/gamecube/driving/fzero/index.html?tag=result;title;0

دوستان من با ورژن r3887 بازی های re0 , re1 رو به بهترین شکل ممکن اجرا کردم کسی خواست تا بهش تنظیمات هم بگم!

اینجا اکثران resident ها رو تموم کردن.منتها شما فقط چت روم ها رو میبینی.اگه یه سر به صفحه های قبلی میزدی بد نبود.برای همین بهت پیشنهاد دادم که با قدیمی ها تست کنی.

با این پستت خوب نشون دادی که اون پست خیلی ناراحتت کرده! جنبه وقتی نباشه اینطور میشه!که شما میای اینجوری جواب میدی! دیگه ادامه نده!
شاید شما و چندتا از کسانی که اینجا پست میدن بازیو تمام کردن اما خیلی از دوستان رو هم میشناسم که هنوز دنبال بازی کردن و تنظیمات درست و حسابی میگردن!

من اگه از حرفت ناراحت میشدم که بهت نمیگفتم چکار کن.خیلی زود قضاوت نکردی؟من این همه تو این تاپیک پست درباره بازی دادم شما فقط اون دوتا که اسمشو میذاری چت رومو میبینی؟ولی من اصلا با این لحن حرف زدنت ناراحت نشدم.چون خودمو خوب میشناسم و قصدم هم کمک بود.ولی شما میگی بی جنبه ای.اشکال نداره.ولی سعی کن زود قضاوت نکنی.موفق باشی

لیستی چیزی از بازی ها نیست که چیا اجرا میشه؟
الان دارم سایلنت هیل میزنم. جالبه خیلی روونه.

سایت اصلی دولفین حدود 1 سالی میشه که قسمت compatibility گیم ها رو update نکرده.الانم بری توی اون قسمت جدید ترین بازی رو Ssbb زده.این بازی مال سال 2008 هستش.خودت حساب کن دیگه.;)

مشکل من تو اجرا بازی های وی با اجرای بازی در win 7 حل شد.فقط نمی دونم چرا وقتی گراقیک بازیو تو تنظیمات زیاد می کنم تو بازی هیچ تغییری نمی کنه.کسی میدونه چرا؟ vga 9500 GT 1 gig

Release date(s) PlayStation 2 / PSP
NA January, 19, 2010
EU March, 5, 2010
Nintendo Wii
NA December, 8, 2009
بابا کجا قدیمیه
Silent Hill: Shattered Memories رو می گم.
مشکل من تو اجرا بازی های وی با اجرای بازی در win 7 حل شد.فقط نمی دونم چرا وقتی گراقیک بازیو تو تنظیمات زیاد می کنم تو بازی هیچ تغییری نمی کنه.کسی میدونه چرا؟ vga 9500 GT 1 gig
به نظر میاد تنظیمات گرافیکی تاثیری نداشته باشه . چیزی ندیدم من .یعنی تنظیمات شاخی ندیدم که اثر خاصی داشته باشه.

عذر میخوام وسط مناظرتون پریدم ولی اون حمید چیه اون وسط؟:biggrin1: پای منو چرا وسط میکشین.فکر کنم پیکسل شدن بازی برای کارتت باشه.برو تو این لینکی که بهت میگم.بازیهایی که بیشتر از cpu استفاده میکنن رو تست کن ببین چجوری میشه.ببین بازم مربع مربع میشه
http://forums.dolphin-emu.com/thread-6199.html

سلام به همه
آقا تنظیماتی هم برای Mario Tennis دارین؟ یه جوراییه تو بازی. اگر امتحان کرده باشید دیدن که انگار از بدن هر بازی کن یک سری خط اضافی زده بیرون!
راستی این بازیهای رزیدنت (به غیر از Zero) و ماریو ها رو دارین؟ کلا تو کفیم واسشون!!!
مرسی همه!

سلام به همه
آقا تنظیماتی هم برای Mario Tennis دارین؟ یه جوراییه تو بازی. اگر امتحان کرده باشید دیدن که انگار از بدن هر بازی کن یک سری خط اضافی زده بیرون!
راستی این بازیهای رزیدنت (به غیر از Zero) و ماریو ها رو دارین؟ کلا تو کفیم واسشون!!!
مرسی همه!
من تا حالا ماریو تنیس بازی نکردم وگرنه بهت می گفتم تغیرات در پلاگین گرافیک بده بده ببینم چی میشه دایرکس رو هم اپدیت کن:love: بازی های رزیدنت رو من دارم ماله گیم کیوب و wii همشون خوب میارن ماریو ها هم دارم گالکسیو و...:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or