Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

همه اینهایی که گفتی امتحان کردم درست نشد از بازی mario brose همش 23 فریم میگیرم
جالبه وقتی فیلم هاش نشون میده 60 فریم هست ولی وقتی وارد بازی میشی میشه 23 فریم
کسی راه حل دیگه ای نداره ؟؟؟؟
2> دوستان با تجربه راه حلی برای اجرای mario galaxy ندارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه سیاه میاد

همه اینهایی که گفتی امتحان کردم درست نشد از بازی mario brose همش 23 فریم میگیرم
جالبه وقتی فیلم هاش نشون میده 60 فریم هست ولی وقتی وارد بازی میشی میشه 23 فریم
کسی راه حل دیگه ای نداره ؟؟؟؟
2> دوستان با تجربه راه حلی برای اجرای mario galaxy ندارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه سیاه میاد

دوست عزیز از اول اینجوری میشد؟یعنی هیچ وقت نتونستی اجراش کنی؟اگه جواب مثبت هستش که باید dvd رو عوض کنی.چون برای منم همین مشکل وجود داره.هر کاری هم بگی کردم درست نشد.

سلام
برای انجام دادن بیشتر بازیهای Wii به طوری که از لحاظ سیستم مشکلی نداشته باشیم Cpu وRam باید چند باشه(از برند اینتل) که راحت بشه بازیها را در کامپیوتر آنجام داد.تشکر

سلام
برای انجام دادن بیشتر بازیهای Wii به طوری که از لحاظ سیستم مشکلی نداشته باشیم Cpu وRam باید چند باشه(از برند اینتل) که راحت بشه بازیها را در کامپیوتر آنجام داد.تشکر

اگه از برند اینتل میخوای که همین سیستم منو که در امضام هست بگیر که در بازی های wii اصلا مشکل نداری.البته سیستم من برای بازی های ویی در حد متوسط هست.اگه یکم از این پایین تر باشه مشکل خواهی داشت.
کارت گرافیک هم gts 250 بگیر به بالا.

DOLPHIN SHOP

imgad

بچه ها من بازی رو روی دلفین ورژن 4771 روی تنظیمات use real xfb فرم 60 رو گرفتم ولی بازم بازی کند است ( resident evill:remake ) مشخصات سیستم من این است

cpu : athlon II 2800 X2 REAL
GPU : ATI 4890
RAM: 2GIG 800

لطفا" راهنمایی کنید چطوری بازی را بهتر اجرا کنم.

من در اجرای بازی re: dc با شبیه ساز دلفین مشکل دارم. بازی اصلا" اجرا نمیشه و ارور wiimot plugin میده در حالی که این پلاگین تو شاخه پلاگین های نرم افزار هم هست دایرکتس هم اپدیت پس مشکل چیه؟ error loading plug in can't read info

من در اجرای بازی re: dc با شبیه ساز دلفین مشکل دارم. بازی اصلا" اجرا نمیشه و ارور wiimot plugin میده در حالی که این پلاگین تو شاخه پلاگین های نرم افزار هم هست دایرکتس هم اپدیت پس مشکل چیه؟ error loading plug in can't read info

برو توی منو wiimote و بعد قسمت emulated extension برو و گزینه nunchuck رو انتخاب کن و بعد به button mapping برو و wiimote رو روی keyboard و nunchuck رو روی analog 1 قرار بده.امیدوارم مشکلت حل شه.

برو توی منو wiimote و بعد قسمت emulated extension برو و گزینه nunchuck رو انتخاب کن و بعد به button mapping برو و wiimote رو روی keyboard و nunchuck رو روی analog 1 قرار بده.امیدوارم مشکلت حل شه.

اصلا تو منوی wiimote نمی ره که بخوام این کارارو انجام بدم انگار اصلا همچین پلاگینی نداره و لی من خودم دیدم که تو شاخه پلاگین ها بود .تازه خودمم این پلاگینو دانلود کردم بازم اصلا وارد منو نمیشه :( can't find plugin

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or