mori_morteza
کاربر سایت
حمید رضا مصعودی اخرین ورژن رو بگیر و اسمشو فارسی نزار اون فولدری که می زاری:blushing:من در اجرای بازی re: dc با شبیه ساز دلفین مشکل دارم. بازی اصلا" اجرا نمیشه و ارور wiimot plugin میده در حالی که این پلاگین تو شاخه پلاگین های نرم افزار هم هست دایرکتس هم اپدیت پس مشکل چیه؟ error loading plug in can't read info
دیدی گفتم من استام هستم و تو شاگرد شوخی کردم من کو چیکتمبرو توی منو wiimote و بعد قسمت emulated extension برو و گزینه nunchuck رو انتخاب کن و بعد به button mapping برو و wiimote رو روی keyboard و nunchuck رو روی analog 1 قرار بده.امیدوارم مشکلت حل شه.
منظورت همون بازی هایwii هست که پسوند بازی ها wav هستش:confused: من هر بازی از گزاشتم اورده:confused:خب من فرض رو بر این گرفتم کسی تست نکرده و نظرم رو گفتم . من احتمال نمیدادم کسی تست کرده باشه ...
اکثر بازی ها تست شدن و جواب دادن ولی شما هم تست کن تا مطمئن شیم.
اگه نیومد روی دایرکس بزار و قسمت وی همه تیک ها رو بردار
مگه سوپر ماریو چشه:confused: بهترین بازی wii ماریو هاش هستن نمی دونم روی چه جریانی می گیو اون وقت با سوپر ماریو هیچ فرقی نمیکنه :cheesygri
فک کنم سیستمت پایین باشه اگه نیومد روی دایرکس بزار و قسمت وی همه تیک ها رو بردار وسلام موفق باشی
من فکر میکنم که یه فایلتو دست کاری کردی.با 4552 تست کن و بدون انگولک کردن همرو توی یه پوشه مجزا بریز.یا اینکه یه پلاگینت پاک شده حالا بهر دلیلی.تست کن ببین درست میشه.موفق باشیاولش opengl error میداد.هرچقدر هم که سیستمم ضعیف باشه باید بازی رو بیاره که. حالا فوقش خیلی اروم میگیره ولی باید بازیو لود کنه.
مگه سوپر ماریو چشه:confused: بهترین بازی wii ماریو هاش هستن نمی دونم روی چه جریانی می گی:biggrin1:
نه بابا اصلا به گرافیک ربطی نداره بهضی کارتها بازی رو روی دایرکس بهتر میارن بعضی ها هم روی opengl اون تیک ها خیلی مهم هستن همه رو برداره خوبه همه بازی های wii رو میاره من توی بعضی از بازی ها این مشکل رو داشتممنظور ایشون اینه که اونوقت گرافیک بازیها خیلی میاد پایین و انگار دست و پا چوبی میشن:biggrin1:![]()
نه بابا اصلا به گرافیک ربطی نداره بهضی کارتها بازی رو روی دایرکس بهتر میارن بعضی ها هم روی opengl اون تیک ها خیلی مهم هستن همه رو برداره خوبه همه بازی های wii رو میاره من توی بعضی از بازی ها این مشکل رو داشتم![]()