Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

سلام به همه
آقا تنظیماتی هم برای Mario Tennis دارین؟ یه جوراییه تو بازی. اگر امتحان کرده باشید دیدن که انگار از بدن هر بازی کن یک سری خط اضافی زده بیرون!
راستی این بازیهای رزیدنت (به غیر از Zero) و ماریو ها رو دارین؟ کلا تو کفیم واسشون!!!
مرسی همه!

من مشکل خط های بازیتو میتونم بر طرف کنم ولی سرعت فریم بازیت میاد پایین.از direct3d استفاده کن اگه هیچ تغییری نکرد برو تو config و تیک Optimize Quantiziers رو بردار.حتما درست میشه ولی سرعتت میاد پایین.در ضمن از بیلد های جدید استفاده کن.امید وارم مشکلت حل شه.

سلام بچه ها
لطفا کمکم کنید
می گم کسی بازی این سایلنت هیل جدیده wii رو که برای pc هکش کردن رو اجرا کرده
من یه مشکلی دارم وقتی تو بازیش میرم میگه حتما بایستی نانچاک داشته باشی کسی میدونه چجوریه
داخل بازی میره ها ولی وقتی اون جونورا آدم رو میگیرن دیگه دکمه های کامپیوتر کار نمی کنن.....
فقط اگه کامل توضیح بدین که این مشکل رو چطور حل کنم ممنون میشم
ممنون

میخوام سیستممو ارتقا بدم . مثلا الان گرافیکم geforce 6200 .
بازی های Wii Ware رو هم میشه بازی کرد؟
بازی Muramasa رو کسی اجرا کرده؟
این SVN چیه ؟
من از این لینک http://www.mediafire.com/orleans آخرین ورژن رو DL کردم . باید plugin هم DL کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

آخرین ویرایش:
من خودم ماراموسا رو بردم اخر ولی فک نکنم با این گرافیک اجرا بشه بالای 8400 یا 8600 لازم هم نیست پلاگین رو بگیری کامل هست بر نامه سی پی یو هم خیلی تاثیر داره موفق باشی ;)

من خودم ماراموسا رو بردم اخر ولی فک نکنم با این گرافیک اجرا بشه بالای 8400 یا 8600 لازم هم نیست پلاگین رو بگیری کامل هست بر نامه سی پی یو هم خیلی تاثیر داره موفق باشی ;)
با تشکر
شما چه CPU ای پیشنهاد میکنین؟

آخرین ویرایش:
با تشکر
شما چه CPU ای پیشنهاد میکنین؟
ها والا من چی بگم ولی i7 خوبه البته بستگی به پولت داره:love: ولی در کل 2 هسته ای هم برای اجرای بازی های گیم کیوب و wii خوبه ولی تو سیستمو که برای بازی های کیم کیوب و wii نمیخری یه چیزی بزار که در همه زمینه به دردت بخوره 4 هسته ای جالبه به نظر من ارزون هم هست گرافیک هم الان زیر 9800 نخر چون الان کارت های خوبی هست توی بازار بگذریم بحشو کش ندیم :love::biggrin1:

بلاخره mario galaxy بهترین بازی wii رو بدون هیچ ایرادی تمومش کردم.به همتون پیشنهاد میکنم که تجربش کنید.خیلی خیلی روی بازیش کار کردن.فکر کنم اولین نفری تو این سایت باشم که تونستم با دولفین mario galaxy رو تموم کنم.:p

بلاخره mario galaxy بهترین بازی wii رو بدون هیچ ایرادی تمومش کردم.به همتون پیشنهاد میکنم که تجربش کنید.خیلی خیلی روی بازیش کار کردن.فکر کنم اولین نفری تو این سایت باشم که تونستم با دولفین mario galaxy رو تموم کنم.:p
ایولا :biggrin1:البته اسمی هم از ما می اوردی بد نبود :biggrin1:منم تا نصفه رفتم بیکار نشدم ببرم اخر:love:

سلام. آقا اینقدر تعریف می کنید از این بازیها دست ما رو هم بگیرین!!!!
تا لااقل ما هم یه دو روز دیگه که امتحاناتمون تموم شد بتونیم یه دستی به سر و گوش این بازیها بکشیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or