Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

سلام به همه دوستان بعد از مدت ها من هم مشکلم با دلفین حل شد و رزیدنت اویل صفر رو بازی کردم . تمام مشکل من از انتی ویروس بود بهترین ویندوز برای نرم افزار دلفین سرویس پک 3 ولی بدون انتی ویروس حتی بطور موقت از کار انداختن انتی ویروس افاقه نمیکنه و باید کامل پاکش کنید تا بازی اجرا بشه (مخصوصا کاسپراسکای) .

برای رفتن به دیسک دوم هم بعد از یک باز زدن emulation==>change disc بازی رو در همین حال سیو کنید .
بعد کلا خارج بشید وبا دیسک دوم بازی رو اجرا کنید و از لود خود بیایید و دوباره emulation==>change disc روبزنید تا وارد بازی بشید .

سلام به همه دوستان بعد از مدت ها من هم مشکلم با دلفین حل شد و رزیدنت اویل صفر رو بازی کردم . تمام مشکل من از انتی ویروس بود بهترین ویندوز برای نرم افزار دلفین سرویس پک 3 ولی بدون انتی ویروس حتی بطور موقت از کار انداختن انتی ویروس افاقه نمیکنه و باید کامل پاکش کنید تا بازی اجرا بشه (مخصوصا کاسپراسکای) .

برای رفتن به دیسک دوم هم بعد از یک باز زدن emulation==>change disc بازی رو در همین حال سیو کنید .
بعد کلا خارج بشید وبا دیسک دوم بازی رو اجرا کنید و از لود خود بیایید و دوباره emulation==>change disc روبزنید تا وارد بازی بشید .

من Kaspersky 2009 استفاده ميكنم ولي واسه من هيچ ايرادي نگرفت. فقط سرعت اجراش پاينن بود كه اونم به خاطر CPU ذغالي من هست.

سلام و با تشکر ازدوستانی که زحمت زیادی برای اجرای بازی هاکشیدند .
من اویل صفر و تا آخرش رفتم اما برای اجرای بازی های wii مشکل دارم بازی هارو اجرا میکنه اما دسته و کیبورد رو نمیشناسه باید چکار کنم .

کسی نیست جواب ما رو بده؟
آیا راهی هست برای وصل کردن دسته های وی و وی فیت wii fit

آره دوست عزیز میشه.خوبم کار میکنه.من امتحان نکردم.ولی آموزش شو تو youtube و چندتاجا دیدم.در ضمن تو همین تاپیک طریقه اتصالش توضیح داده شده.

مرسی دوست عزیز
دوستان من بازی رزیدنت اویل 1 ریمیک رو بازی میکنم همه چیز عالیه ولی بعضی از جاها فریم در حد 9 میشه آخه برای چی هر کار ی هم کردم نشد بهتر بشه چیکار بکنم تنظیمات خاصی داره ؟
سیستم :
vga 4870
cpu 7400 core 2 duo
ram 2gig

سلام دوستان من دلفین 4556 رو گرفتم بازی رزیدنت زیرو رو که میزارم یا همون 1 رو که میزارم شخصیت رو نشون نمی ده فیلم های اول بازی 60 فریم هست ولی داخل بازی نه کمک کنید ممنون می شم تنظیمات خاصی داره

سلام دوستان من دلفین 4556 رو گرفتم بازی رزیدنت زیرو رو که میزارم یا همون 1 رو که میزارم شخصیت رو نشون نمی ده فیلم های اول بازی 60 فریم هست ولی داخل بازی نه کمک کنید ممنون می شم تنظیمات خاصی داره

با DolphinIL اجرا کن.

ورژنهای جدید دلفین اینطوری بازی RE0 رو میارن! برای من هم همینطوره.از ورژن قدیمی تر استفاده کنی درست میشه.

یکی از اون دلفین هایی که کار میکنن برای سیستم من بزارید ممنون می شم چهار هسته ای ای ام دی گرافیک 9800 رم 2 گیگ این 4556 و 4565 رو دارم ویندوزم هم ایکس پی sp3هست در مورد بازی هم میارمشون ولی داخل بازی میشه 12 فریم و صدا شخصیت ها هم هست ولی خود شخصیت ها نیست من منتظرم

یکی از اون دلفین هایی که کار میکنن برای سیستم من بزارید ممنون می شم چهار هسته ای ای ام دی گرافیک 9800 رم 2 گیگ این 4556 و 4565 رو دارم ویندوزم هم ایکس پی sp3هست در مورد بازی هم میارمشون ولی داخل بازی میشه 12 فریم و صدا شخصیت ها هم هست ولی خود شخصیت ها نیست من منتظرم

آخرین ورژن رسمی 4525
ار اینجا
http://www.dolphin.jcf129.com/

آخرین ورژن غیر رسمی تا به امروز 4571
در اینجا
http://www.mediafire.com/orleans

بازی ها هم با فایل DolphinIL.exe اجرا کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or