Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

بازی اویل آمبرلا رو که مال wii هست رو دلفین چطوره قابل اجراس ? .با گیم پد های معولی میشه این بازی رو انجام داد ؟

سوال بعدی اویل 2 و 3 برای گیم کیوب گرافیکش مثل ریمارک بالا هست یا همون نسخه ps1 هست .

مرسی.

تا اونجا که من میدونم و دوستان اطلاع دادند قابل اجراست و میشه بازی کرد.
چون از هدف استفاده میکنه بهتره با موس بازی کنید.

شماره 2و3 بازسازی نشدند و فقط یک مقدار کیفیت بازی بالا رفته و میشه گفت همون نسخه PS1 هستند.

سلام اول از همه دستت واسه اینا درد نکنه
من میخوام دوباره re 0 و بقیه رو انجام بدم(چون مال گیم کیوب ریمیک شدن)
من اول اومدم یه نیگا به حجم اویل 0 انداختم 2 دیسک بود دیسک اول 992 مگ !
میخوام ببینم اشتباهی شده یا حجم واقعیش اینه!

بازی های GC روی MiniDVD بودند که ظرفیتشون 1.35 گیگ بوده.
بعد از ایمیج گرفتن و فشرده کردن این رقم عادیه...

بهتون پیشنهاد میدم سراغ RE Umbrella نرید.دقیقا ورداشتن RE0 گیم کیوب رو First person کردن.تازه به نظر من مال گیم کیوبش خیلی بهتره.اولا نه مشکل صدا داره و نه First person ه.من سیستمم برای اجرای بازیهای کنسول ها خیلی خوبه.اینو گفتم که مشکلات توی بازی هابه سیستم ربطی نداره.توی Umbrella یه جاهایی صدا قطع میشه.Re0 بهترین گزینست.من تمومش کردم بدون یه ذره ایراد.

نه اویل داستان آمبرلا خیلی باحاله!
البته چون ما تو پی سی بازی میکنیم باحالیش کمه!
اما غیر از اولی 0 بقیه اویل ها هم توش هست
حتی با آلبرت وسکر هم توش بازی میکنیم!(فکر کنم!)
یه مرحله هم انگار داره با جیل و کریس که به آمبرلا توی روسیه حمله میکنیم

دوستان اول اویل 1 ریمار من موندم اونجا که کلید رو باید ورداری آدم آهنیه میاد می کشتت راه فراری هم نیست پشتت بسته میشه

دوست عزیز اونجا اول بازی نباید بری.

اول باید از تیر کمونه که بهش الماس چسبیده بری تو قبرستون بذاریش بعد یه راهرو باز میشه.توی راهرو یه کتابه.پشت کتاب یه کلید که باهاش چند تا در باز میشه.

دوستان اول اویل 1 ریمار من موندم اونجا که کلید رو باید ورداری آدم آهنیه میاد می کشتت راه فراری هم نیست پشتت بسته میشه

دوست عزیز اونجا اول بازی نباید بری.

اول باید از تیر کمونه که بهش الماس چسبیده بری تو قبرستون بذاریش بعد یه راهرو باز میشه.توی راهرو یه کتابه.پشت کتاب یه کلید که باهاش چند تا در باز میشه.

حمید جان مرسی از راهنماییت هم برای شبیه ساز هم برای بازی .

این تیر کمونه که الماس بهش چسیبیده کجاس .

عزیزم سرشو:biggrin1:نگاه کن الماس داره.Review کن .یعنی برو تو option و تیرکمون رو بچرخون و روی الماس دکمه تیرو بزن.مال من چون با X360 controller بازی میکنم A هس.

حمید جان درست شد دمت گرم حال دادی . می بینی که آی دی من اویله ,من سال 78 اویل 1 بازی کردم همه چی یادمون رفته . یاد جوانی بخیر :دی

آقا باز مزاحم میشیم گیر کردیما :دی

جدا از شوخی مرسی ممنون.

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم.به نظر من سخت ترین Resident Evilساخته شدست. 2هفته روزی 2 ساعت بازی کردم تا تموم شد.نه بخاطر Action ش.واسه معماهاش.مطمین باش 8 یا 9 بار بدجوری گیر میکنی.خواستی PM بده راهنماییت میکنم.;)

داخل پست اول براي دانلود باري ها يه لينك ديگه هم دادم تا چند وقت ديگه چند تا چي ديگه اضافه مي كنم:cheesygriدر ضمن بهتره براي راهنمايي به تاپيك مربوطه مراجعه كنيد و از بحث اصلي پرت نشيد.باتشكر.

داخل پست اول براي دانلود باري ها يه لينك ديگه هم دادم تا چند وقت ديگه چند تا چي ديگه اضافه مي كنم:cheesygriدر ضمن بهتره براي راهنمايي به تاپيك مربوطه مراجعه كنيد و از بحث اصلي پرت نشيد.باتشكر.
با سلام
2 تا سوال داشتم:
1. آیا بازی Contra rebirth که برای کنسول Wii اومده رو کسی با دلفین بازی کرده؟
2. اگر جواب مثبته لینک مستقیمش رو دارین؟ از تورنت نمی خوام. حجم فشرده شدش هم 72 مگ فکر کنم باشه. اگه دارین زحمتش رو بکشین و اگه اینترنت پر سرعت دارین توی media fire آپلودش کنین عالی میشه.
با تشکر از زحمات دوستان

artoor جان به جاي اين همه لينك تبليغاتي كه توي پست اول گذاشتي يه آموزش مختصر و مفيد براي اين شبيه ساز بزار. بعدا اگه وقت كردم خودم يه كامل به صورت PDF براش درست ميكنم.

راستي پست اول خيلي شلوغ هست يه دستي به سرش بكش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or