Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

دوستان من چند تا از دلفین ها رو دانلود کردم هم 32 بیت هم 64 بیت ولی همشون موقع که فایل رو باز کردم یه صفه داس فوری باز و بسته میشه و دیگر هیچ!
البته ویندوذ من 7 هستش
اگه کسی لینک مستقیمی بهم بده که روی ویندوز 7 راحت نصب و اجرا بشه و توی بازی های resident evil مشکلی نداشته باشه خیلی ممنون میشم

دوستان من چند تا از دلفین ها رو دانلود کردم هم 32 بیت هم 64 بیت ولی همشون موقع که فایل رو باز کردم یه صفه داس فوری باز و بسته میشه و دیگر هیچ!
البته ویندوذ من 7 هستش
اگه کسی لینک مستقیمی بهم بده که روی ویندوز 7 راحت نصب و اجرا بشه و توی بازی های resident evil مشکلی نداشته باشه خیلی ممنون میشم

با Winrar امتحان كن. روي فايل راست كليك كن و Extract Here بزن.

دستت درد نکنه ولی اونجا هم این ارور رو توی یه کادر قرمز نوشته
Invalid File. This error has been forwarded to MediaFire's development team.
زیرش هم اینو :
The key you provided for file download was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on Mediafire. This occurs when the file is removed by the originating user or Mediafire.
p-e4m3Yko6bFYVc.gif
q.gif

خوب معلومه كه بايد پسوندشون exe باشن، چون sfx هستن!
با Winrar كاري كه گفتم رو امتحان كردي؟
منظورم اینه که پسوندش rar. یا چیز دیگه ای نیست که!
اون 3 تا فایلی که من دانلود کردم فشرده نبودن و آماده نصب
اونیم که لینکشو آقا فرهاد گذاشت توی صفحش یه ارور هست

منظورم اینه که پسوندش rar. یا چیز دیگه ای نیست که!
اون 3 تا فایلی که من دانلود کردم فشرده نبودن و آماده نصب
اونیم که لینکشو آقا فرهاد گذاشت توی صفحش یه ارور هست

وقتی ورژن جدید میاد لینک ورژن های قدیمی پاک میشن،اون ارور برای همینه از اینجا دانلود کنی درست میشه

http://www.mediafire.com/orleans

خیلی ممنون آقا آرش
تو لینک فایلای زیادی بود من Dolphin-r4389 رو دانلود کردم برای شبیه سازی گیم کیوب باید اونو دانلود میکردم؟!

درسته همونه.اما اگه میخواید بازی رو توی ویندوز 64 بیت اجرا کنید باید Dolphin-x64 رو دانلود کنید

سلام .

من اویل 0 رو با دولفین اجرا کردم ، ولی یه مقداری آرومه کسی میدونه چه کنم که درست بشه ؟

من با این سخت افزار :
PHP:
VGA : Gforce 9200 256 MB GDDR + 1 GIG Share
CPU : Intel 2 Ghz Dual core T3200
3 Gig ram

بازی های PS2 رو تست زدم خیلی نرم می آورد ، مال PSP هم همین طور مال اکس باکس هم می آورد ولی این رو خیلی آروم میاره ، کسی میدونه چرا ؟

من برای اویل Code veronica رفتم Ps2 خریدم ، فکر کنم برای این هم مجبور شم برم Gamecube یا WII بخرم :cool:

سلام .

من اویل 0 رو با دولفین اجرا کردم ، ولی یه مقداری آرومه کسی میدونه چه کنم که درست بشه ؟

من با این سخت افزار :
PHP:
VGA : Gforce 9200 256 MB GDDR + 1 GIG Share
CPU : Intel 2 Ghz Dual core T3200
3 Gig ram
بازی های PS2 رو تست زدم خیلی نرم می آورد ، مال PSP هم همین طور مال اکس باکس هم می آورد ولی این رو خیلی آروم میاره ، کسی میدونه چرا ؟

من برای اویل Code veronica رفتم Ps2 خریدم ، فکر کنم برای این هم مجبور شم برم Gamecube یا WII بخرم :cool:

بازی های ایکس باکس که از اینم بدتر اجرا میشن:cheesygriاویل Code veronica رو که اینقدر روش کار کردن روی سگا هم میاد:biggrin1:اما این اویل سیستم و مخصوصا Cpu بالایی میخواد با cpu 5200 هم نمیشه راحت بازی کرد بازم یکمی گیر میزنه اما من خودم با cpu 8400 راحت بازیش می کنم

سلام. از دوستان کسی هست مارو راهنمایی کنه!من رزیدنت اویل بازسازی شده رو دیسکه اولشو تموم کردم حالا هر کاری میکنم رو دیسکه 2 نمیاد تمامه ورژنارو امتحان کردم نشد!کسی میدونه مشکل کجاست؟

سلام. از دوستان کسی هست مارو راهنمایی کنه!من رزیدنت اویل بازسازی شده رو دیسکه اولشو تموم کردم حالا هر کاری میکنم رو دیسکه 2 نمیاد تمامه ورژنارو امتحان کردم نشد!کسی میدونه مشکل کجاست؟

موقه ای که میگه دیسک دو رو بزار از قسمت منو گذینه ی emulation==>change disc رو میزنید،این کارو انجام دادین؟؟

راه اندازی Final Fantasy crystal chronicles با دلفین.اگه توجه کرده باشید هنگام راه اندازی از New game دیگه بازی بالا نمیاد و یه صفحه سیاه رنگ دیده میشه.باید شما از Save game استفاده کنید تا داخل بازی بره.من برای شما Save از ورژن NTSC و PAL میزارم،شما ابتدا بوسیله مموری کارت منیجر یکی از فایلهای MemoryCardA.USA.raw یا MemoryCardA.EUR.rawباز میکنین.بعدش فایلی رو که دانلود کردید به داخلش Import میکنید.توجه داشته باشید اگه بازی شما از نوع NTSC باشه باید حتما Save شما هم ورژنش همون باشه وگرنه توسط نرم افزار پذیرفته نمیشه و در مورد PAL هم به همین صورت.:)

Attachments

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or