Dolphin | Game Cube-Wii Emulator

تست کردم مشکلی نداشت.باید پوشه ویی رو روی ویی کپی کنی.

کپی کردم اما درست نشد . فکر کنم به ورژن دلفین مربوط میشه از چه ورژی استفاده میکنی شما ؟

(پوشه wii رو داخل پوشه دلفین - < یوزر کپی کردم که جایگزین پوشه قبلی wii شد )

سلام ار تور یه سوال اقا راهی بلد نیستی که ریذیدنت زیرو رو مطلوب بازی کرد من تا 59 میره ولی تا 39 هم میاد فریم بهتر می تونه بشه تنظیماتی بگی که تاثیر داشته باشه ممنونم
اقا یکی کمک کنه ثواب داره:love: اگه یه سایتی برای ستینگ برای بازی ریزیدنت زیرو بدی یه ضرب میری بهش

اقا یکی کمک کنه ثواب داره:love: اگه یه سایتی برای ستینگ برای بازی ریزیدنت زیرو بدی یه ضرب میری بهش
RESIDENT EVIL 0 (GC)
Notes:
- The Wii version is not out yet so those are the setings for GC version.
- Run the 64bit JIT version (Dolphin.exe)
- The PAL version has less bugs on Dolphin than the NTSC one

Important configuration options:

General Tab:
Enable Dual Core .................................. Checked
Enable Idle Skipping .............................. Checked
Optimize Quantizers .............................. Checked
Framelimit ........................................... off

OpenGL - General Tab:
Full screen ........................................... Checked
Fullscreen resolution: ............................. 1280x1024
Native ................................................. Unchecked
2x ...................................................... Unchecked
Auto scale ........................................... Checked
Anisotropic ******: .................................. 8x
Antiailias (MSAA): ................................. 8x
Force linear ****** ................................... Checked
Post-processing shader: ......................... off / bad_bloom

OpenGL - Advanced Tab:
Overlay FPS ......................................... Checked
Disable Fog .......................................... Checked
Hacks ................................................. None
Use Safe texture cache .......................... Checked

سلام ار تور یه سوال اقا راهی بلد نیستی که ریذیدنت زیرو رو مطلوب بازی کرد من تا 59 میره ولی تا 39 هم میاد فریم بهتر می تونه بشه تنظیماتی بگی که تاثیر داشته باشه ممنونم

سیستمت رو بگو ؟ من با آخرین ورژن بازی میکنم و با همون تنظیمات پیش فرض و در ورژن های جدید دیگه هیچ نیازی به تنظیماتی نیست فقط باید سیستم خوبی داشته باشی.

هیچی خود کنسول نمیشه!
اگه سیستم خوبی داشته باشی به نظرم بهترین شبیه سازی هست که تا به حالا دیدم و به کنسول خیلی نزدیکه و بازی های زیادی رو اجرا میکنه.به نظرم به جای اینکه چند کنسول رو داشته باشی که بعد از مدتی قدیمی بشه , امروزه داشتن یه pc قوی ضروری تره و جدیدا بیشتر بازی ها برای pc هم پورت میشه.

کپی کردم اما درست نشد . فکر کنم به ورژن دلفین مربوط میشه از چه ورژی استفاده میکنی شما ؟
(پوشه wii رو داخل پوشه دلفین - < یوزر کپی کردم که جایگزین پوشه قبلی wii شد )

من در ریو های قدیمی که مشکلی نداشتم.الانم با 4579 دارم بازی می کنم.شاید ریجن بازی شما فرق داشته باشه.ولی باید پوشه wii با تمام محتویات روی پوشه ی wii کپی و overwrite بشه.

من در ریو های قدیمی که مشکلی نداشتم.الانم با 4579 دارم بازی می کنم.شاید ریجن بازی شما فرق داشته باشه.ولی باید پوشه wii با تمام محتویات روی پوشه ی wii کپی و overwrite بشه.[/QUOTE]

مرسی مشکلم حل شد .

سیستمت رو بگو ؟ من با آخرین ورژن بازی میکنم و با همون تنظیمات پیش فرض و در ورژن های جدید دیگه هیچ نیازی به تنظیماتی نیست فقط باید سیستم خوبی داشته باشی.

سیستم 4 هسته ای ای ام دی گرافیک 9800 رو 2 گیگ :blushing:
اقا میشه خوب بازی کرد البته باید بشه کرایسیس رو میکنه حلوا نمیدونم چرا این بازی ما رو میکنه حلوا دارم رو تنظیمات چک میکنم ویندوز من 32 بیت هستش سرویس پک سه :love: ببینم چه کار میکنی کار درست:smile:

سلام دوباره یه کم زود تر جواب بدید ممنون می شم اونChecked ینی تیک رو بردارم اونUnchecked باید تیک باشه بدش گزینه نتیو تیکش ثابت مونده چه کار کنم دستکاری کردم ولی هیچی نشد همون بود

سلام دوباره یه کم زود تر جواب بدید ممنون می شم اونChecked ینی تیک رو بردارم اونUnchecked باید تیک باشه بدش گزینه نتیو تیکش ثابت مونده چه کار کنم دستکاری کردم ولی هیچی نشد همون بود

checked یعنی تیک داشته باشه و برعکسش هم که دیگه معلومه. البته با این تنظیمات هم اتفاق خاصی نمیفته!
این شبیه ساز در حالت default کاملا جوابگو هستش.
من توی ویندوز هفت 64 بیتی یه کم سرعت بالاتری ازش می گیرم. یکی دیگه از مواردی که سرعت رو یه کم برای این شبیه ساز کمتر می کنه آنتی ویروسهای مختلف هستند.
در کل مثل شبیه ساز PS2 نیست که با تغییر تنظیمات منتظر تغییرات شدید باشی. بعضی از تنظیمات فقط ممکنه شبیه ساز دلفین رو برای بعضی از بازیها compatible یا سازگارتر کنه.
این بازیها رو باهاش امتحان کردم راحت بود:
Mario Kart
Pac Man World Rally
Super Mario Strikers
Legend of Zelda Twilight Princess
Resident Evil 0
و Metal Gear Solid که این آخری یه جورایی بود.
یه سری بازی دیگه رو هم میخوام امتحان کنم چون لیست Compatibility یا سازگاری سایت اصلی دلفین به هیچ وجه آپدیت نیست و اتفاقا یه سری از بازیهایی که به عنوان بازیهایی که اجرای کامل ندارن به راحتی اجرا میشن!!!! نمونه بارزش:
کاش یه قسمت مجزا یا در همین بخش در مورد تنظیمات خیلی ظریف که دلفین رو سازگارتر می کنند صحبتهایی میشد مثل خیلی از سایتهای شبیه سازی و البته انگلیسی!

checked یعنی تیک داشته باشه و برعکسش هم که دیگه معلومه. البته با این تنظیمات هم اتفاق خاصی نمیفته!
این شبیه ساز در حالت default کاملا جوابگو هستش.
من توی ویندوز هفت 64 بیتی یه کم سرعت بالاتری ازش می گیرم. یکی دیگه از مواردی که سرعت رو یه کم برای این شبیه ساز کمتر می کنه آنتی ویروسهای مختلف هستند.
در کل مثل شبیه ساز PS2 نیست که با تغییر تنظیمات منتظر تغییرات شدید باشی. بعضی از تنظیمات فقط ممکنه شبیه ساز دلفین رو برای بعضی از بازیها compatible یا سازگارتر کنه.
این بازیها رو باهاش امتحان کردم راحت بود:
Mario Kart
Pac Man World Rally
Super Mario Strikers
Resident Evil 0
و Metal Gear Solid که این آخری یه جورایی بود.
یه سری بازی دیگه رو هم میخوام امتحان کنم چون لیست Compatibility یا سازگاری سایت اصلی دلفین به هیچ وجه آپدیت نیست و اتفاقا یه سری از بازیهایی که به عنوان بازیهایی که اجرای کامل ندارن به راحتی اجرا میشن!!!! نمونه بارزش:
کاش یه قسمت مجزا یا در همین بخش در مورد تنظیمات خیلی ظریف که دلفین رو سازگارتر می کنند صحبتهایی میشد مثل خیلی از سایتهای شبیه سازی و البته انگلیسی!
ممکنه سیستم من نکشه :((
اقا اگه ویندوز رو ویستا کنم بهتره یا سون 64 بیت بهتره یا 32 یه کمکی کنید تغییر ویندوز تاثیر روی بازی های پلی دو داره :confused::love::love: من خیلی ممنون هستم که بچه ها میان کمک می کنن راستی
highlight همون که خودت گفتی دانلود کردم ورژن پاینه که گفتی بهتره مالهمن بعضی جا ها تا 33 میاد برای همه اینجوری هست یا برای منه بد بخت:biggrin1:

ممکنه سیستم من نکشه :((
اقا اگه ویندوز رو ویستا کنم بهتره یا سون 64 بیت بهتره یا 32 یه کمکی کنید تغییر ویندوز تاثیر روی بازی های پلی دو داره :confused::love::love: من خیلی ممنون هستم که بچه ها میان کمک می کنن راستی
highlight همون که خودت گفتی دانلود کردم ورژن پاینه که گفتی بهتره مالهمن بعضی جا ها تا 33 میاد برای همه اینجوری هست یا برای منه بد بخت:biggrin1:

ببین از لحاظ CPU که میگی 4 هسته ای داری مثل خودم و گرافیکت هم که از من بالاتر! رم من هم 2 گیگ با باس 1066.
ویندوز ویستا که ولش کن!!!!! الکی رم می خوره!! ویندوز 7 بهتر از ویستا هستش شک نکن. اما من خودم فعلا دو ویندوزه (یکی ایکس پی سرویس پک 2 32 بیتی و یکی هم ویندوز هفت 64 بیتی). کلا تفاوت چشگیری ندارند ولی Win7 به نظر یه چند فریمی بالاتر میاد.
توی امولاتور PS2 به خاطر بهره گیری از DirectX بالاتر تفاوت محسوستره حتی توی بازی تکن مشکلات سایه ها و نورهای اضافی تقریبا حل میشه با Win7. آره برای PS2 گزینه های بالاتری از کاربرد گرافیکی پیدا می کنی.
در مورد ورژن دلفین هم از Dolphin-r4582 با ایکس پی استفاده می کنم که اون مشکل نبود کاراکتر رزیدنت0 رو حل کرده و فریم ریتش هم از قدیمی ها بهتره. توی win7 از Dolphin-x64-r4586 استفاده می کنم که این هم عالیه.
فریم ریت رزیدنت0 همینه. زیاد نگرانش نباش. ولی فکر کنم با این ورژن آخریها سرعت بیشتری داشته باشی.فعلا به نظر میرسه که این گروه بیشتر داره روی سازگاری بیشتر دلفین فعالیت میکنه.
یه چیز جالب اما خارج از بحث اجرای بازیهای Dreamcast با امولاتور Chankast هستش که الان با این سیستم فعلی من اونقدر فریم ریت بالاست و بازی سریعه که سرگیجه می گیری!!!!!!!!!!! البته چاره کار در استفاده از NullDC بود که پلاگین های پورت شده Chankast رو هم داره!
از رزیدنت0 خسته شدی برو سراغ Dreamcast!!!!!

آقا من سیستمم کاملا به راهه و از نظر کامپیوتر مشکلی ندارم.ویندوزم هم ویستای 64 بیته.
من 4525 را دانلود کردم.ولی هر بازی ای میذارم ارور میده که پلاکین wiimote نداری.توی تنظیمات هم گزینه ای برای انتخاب پلاگین wiimote نداره و سفیده.اگه کسی بذاره ممنون میشم.
راستی برای بازی کردن باید دسته ی مخصوص Wii رو خرید؟
مرسی

آقا من سیستمم کاملا به راهه و از نظر کامپیوتر مشکلی ندارم.ویندوزم هم ویستای 64 بیته.
من 4525 را دانلود کردم.ولی هر بازی ای میذارم ارور میده که پلاکین wiimote نداری.توی تنظیمات هم گزینه ای برای انتخاب پلاگین wiimote نداره و سفیده.اگه کسی بذاره ممنون میشم.
راستی برای بازی کردن باید دسته ی مخصوص Wii رو خرید؟
مرسی

بفرماييد خدمت شما :

Download Plugin_Wiimote.dll

البته قبل از دانلود يه چك بكن ببين توي پوشه Plugin اين پلاگين رو داري يا نه. اگه داشته باشي اشكال از اين نيست از آپديت نبودن DirectX هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or