DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا مرحله 20 چطوري رد ميشه اين پسره وقتي داره خونش تموم ميشه يكي مثل خودش درست ميكنه نميزاره بزنيش اصلا نميميره چطوري بايد ردش كرد
دفعه اول اون آبی را می زنی تا از بین بره دوباره فقط Virgil آست توی بازی و Dante با هم درگیر می شید تا Health Virgil برسه به آخر میشینه زمین و به شمشیرش تکیه می ده حالا شما Devil Trigger می کنید (تبدیل به Devil میشی) و یک ضربه بزنی بهش بازی تمام میشه.

و 1000 تا اچیومنتش گرفته شد!:d

خیلی با این شماره حال کردم ... یکش که قصش جداس ولی این خدایی از بقه شماره ها بهتر بود. یه جورایی با شماره 3 برابر بود ولی توی تنوع محیطا و دشمناش یه سر و گردن بالاتر بود. مخصوصا که بنظر من روون ترین کنترل تمام شماره هاشو داشت.

تنها ایراداش دانته جدیده بود ... :d مشکلش اصلیشم این بود که به زور هی one-liner میچپوند تو دیالوگاش. اینش بدجوری رو اعصاب بود.:|

میدونم با توجه به اینکه صفحه 47 برای پیشنهاد کردن دیره ... ولی اگه هنوزم بازی نکردین حتما بگیرینش ... حیفه از دست بدینش!

عادت کردن به کنترلش یه خرده زمان می بره!
کسی میتونه راجع به تکنیک های پیچیده تر بازی مثل Super Jump Canceling توضیح بده؟ چطوری زده میشن اینا؟

عادت کردن به کنترلش یه خرده زمان می بره!
کسی میتونه راجع به تکنیک های پیچیده تر بازی مثل Super Jump Canceling توضیح بده؟ چطوری زده میشن اینا؟

Super Jump Canceling ؟! اولین باره دارم همچین چیزی میشنوم.

شاید منظورت ترکیب JC های مختلف با همدیگه است ؟ برای خود JC که باید توی هوا بعد زدن ضربه سریعا دکمه پرش رو بزنی (باید ضربه به دشمن بخوره بعد بپری و باید خیلی سریع باشی در غیر این صورت بجای JC در واقع Enemy Step رو انجام میدی)

کسایی که میخوان JC کردن رو شروع کنند به نظرم بهتره اول با Rake یا Helm's Breaker اینکار رو انجام بدن تا دستشون راه بیوفته بعد برن سروقت JC های سختتر مثل Showdown

خب.:d بالاخره بازی رو Dante must Die هم تموم کردم و اچیوشو گرفتم و با این حساب فقط دو تا اچیومنت HaH و همونی که باید 5000تا دیمن بکشی می‌مونه. بازی هم که در نوع خودش خیلی قشنگه و یه مقدمه‌ی فوق‌العاده واسه سال 2013 هستش. در ضمن اچیومنتای بازیم برخلاف اون چه که در نگاه اول به نظر میاد سخت نیستن و فقط وقت‌گیرن و کلشونو میشه توی 30-40 ساعت گرفت.:-"

این بازی عجب داره حال میده ، اصلا فکر نمیکردم اینجوری باشه ولی خیلی جذابه .
من فعلا به مرحله ششم رسیدم .

کسی میتونه بگه بازی چند مرحله داره ؟

Super Jump Canceling ؟! اولین باره دارم همچین چیزی میشنوم.
اشتباه شد! SJC یکی از تکنیک های Street Fighter هست.
DmC شاید از لحاظ کومبو زدن و Stylish Action از شماره های قبلی بهتر نباشه ولی بدترم نیست! بخش Training Mode هم که داره:دی
Everything that I needed :دی

من تموم کردم و الان دارم Son of Sparda میرم به امید اینکه تمومش کنم اگه همشو بریم اچیومنت میده؟
ولی خوب من اینی که تموم کردم فک نکنم دیگه بازی کنم...

من تموم کردم و الان دارم Son of Sparda میرم به امید اینکه تمومش کنم اگه همشو بریم اچیومنت میده؟
ولی خوب من اینی که تموم کردم فک نکنم دیگه بازی کنم...
SOS Achievment خودش را داره اما برای کامل کردن Achievment باید همه Difficulty های بازی را تمام کنید به نظر من سخت ترینش Dante Must Die است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or