DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کلا من نمیدونم چرا این ژاپنی ها از رو نمیرن آخه بابا بازی اصلا کپی برابر اصل ninja gaiden2 هست که در گرافیکش دست کاری کردن همه چیز بغیر از این مسئله شباهت عجیببی به هم داره از جمله سازنده بازی!!

حالا کار نداریم ولی داستان بازی خیلی سنگین به نظر میاد

کلا من نمیدونم چرا این ژاپنی ها از رو نمیرن آخه بابا بازی اصلا کپی برابر اصل ninja gaiden2 هست که در گرافیکش دست کاری کردن همه چیز بغیر از این مسئله شباهت عجیببی به هم داره از جمله سازنده بازی!!

کی ممیگه کپی برابر اصل Ninja Gaiden 2 هست ؟ زمین تا آسمون فرق داره چه از نظر داستان چه از نظر گرافیکی بعدشم فن های Ninja بیشتر از این هست همچینین کمبو های اون بیشتر میشد زد ...
این تخیلی هست و ماله اون کمی واقعی هم بود ...
گیم پلی این یکم به نظرم معتاد کننده هست ولی گیم پلی اون یکم سخت تر از این است کسی که حرفه ای نباشه تو اون گیر میکنه همون درجه اولیش چه برسه دومی ولی تو این نه Human رو به راحتی میتونه تموم کنه بدون هیچ مشکلی ...
داستان بازی آره شده مثل Bayonetta که با مرور زمان میفهیدیم اینم مثل اون شده ...
خیلی جالب بود فکر نمیکردم اینطوری بشه بازی ...

کلا من نمیدونم چرا این ژاپنی ها از رو نمیرن آخه بابا بازی اصلا کپی برابر اصل ninja gaiden2 هست
:shocked:
تا حالا اسم این بازی به گوشتون خورده ؟ :-/
250px-Devil_May_Cry_3_boxshot.jpg

همه چیز بغیر از این مسئله شباهت عجیببی به هم داره از جمله سازنده بازی!!
Team Ninja = TN = Ninja Gaiden Series
Ninja Theory = NT = Enslaved , Heavenly Sword , DmC

داداش حالت خوبه؟:-o
اين دو تا بازي كوچكترين شباهتي به هم ندارن مثل اينه كه بگيم forza و nfs شبيه همن
در ضمن موتور دو بازي با هم فرق داره همچنين سازنده بازي ژاپني نيست.در مورد اسم سازنده ها هم كه ديگه هر جور صلاح ميدوني حالا چون جفتشون نينجا دارن يعني مثل همن؟

این استاد تو ng2 یه داس رو کرد تو dante inferno و dmc ازش کپی زدن..:d

گرافیک ورژن قبلی رو بیشتر دوست داشتم.

بازی خیلی تنوع پذیره و اصلا قابل پیشبینی نیست.

اون اول بازیم که حریم دانته یه تیکه پیتزا بود :d

بچه ها بچه ها چقدر شما زود قضاوت میکنین آخه
دوتا بازی رو به فاصله چند ساعت بازی کنین متوجه میشین
اصلا تم منو بین بازی شکل upgrade بازی مخصوصا و مخصوصا رسیدن به چک پوینت ها و خرید و فروش با فرشته ( تو ninja gaiden 2 اون پیری بود) کپه بازیه که من میگم
ولی من که نگفتم کلا شیبه هستن خیلی هم فرق دارن مثلا کمبو ها تو DMC کاربردی تر شده گرافیک خیلی بالا تره داستان و و و و خیلی خیلی بهتره من هم بازی رو دوست دارم اما این رو نمیشه پنهان کرد

بچه ها بچه ها چقدر شما زود قضاوت میکنین آخه
دوتا بازی رو به فاصله چند ساعت بازی کنین متوجه میشین خوب که چی؟
اصلا تم منو بین بازی شکل upgrade بازی مخصوصا و مخصوصا رسیدن به چک پوینت ها و خرید و فروش با فرشته ( تو ninja gaiden 2 اون پیری بود) کپه بازیه که من میگم خوب پس میشه بگی با Bayonetta هم میشه همسان کرد ... پس میشه گفت که با هزار تا بازی که آپگرید داره بگی شبیه هم هستن
ولی من که نگفتم کلا شیبه هستن نه جان من بیا شبیه هم هستنا...خیلی هم فرق دارن مثلا کمبو ها تو DMC کاربردی تر شده گرافیک خیلی بالا تره داستان و و و و خیلی خیلی بهتره من هم بازی رو دوست دارم اما این رو نمیشه پنهان کرد چیزی پنهان نیست گلم...:-*

آخرین ویرایش:

دوست عزیز این شماره 5 از این بازیه

کسایی که تمومش کردند لطففففففففففففففففففففا کمک کنند نخونید اسپویل میشه !
اخرش که با ورجیل مبارزه میکنم هیچ جوره نمیمیره ! اخر خونش اون یارو بنفشه میاد اونو میکشی خون ورجیل تا نصفه پر شده دوباره میزنی خونش تموم میشه باز دوباره پر میشه و مبارزه ادامه داره تا دوباره بنفشه بیاد :| کار خاصی باید بکنم اینجا ؟

با دورد
یه تعداد جا و مکان واسه Cheap Death وجود داره که ای کاش نداشت!. از هر نظر عالی این بازی. شخصت پردازی های بینظر.
این رکورد Epic رو ام همین الان بجا گذاشتم که دوستان داخل فرندلیست میتونن به رکورد بنده مراجعه کنن بقیه هم در فایل پیوست ببین برن فضا :دی

Attachments

• IMG_20130201_213311.jpg
    IMG_20130201_213311.jpg
    96.3 KB · مشاهده: 75
اخرش که با ورجیل مبارزه میکنم هیچ جوره نمیمیره ! اخر خونش اون یارو بنفشه میاد اونو میکشی خون ورجیل تا نصفه پر شده دوباره میزنی خونش تموم میشه باز دوباره پر میشه و مبارزه ادامه داره تا دوباره بنفشه بیاد :| کار خاصی باید بکنم اینجا ؟
DT رو فعال کن

R و L رو باهم بگیر بعدا بزنش ...

با سلام
این بازی آیا 2 تا dvd داره و برای بازی آفلاین به هر دو dvd نیاز هست یا نه ؟
ممنون
دوست عزیز شما بهتر بود تو تاپیک بازی های موجود در بازار در مورد تمام عناوینی که از دیشب تا حال سوال پرسیدی به صورت یکجا سوالت رو مطرح میکردی.
این بازی هم یک DVD هست.

این لعنتی ها آخر هم نتونستن از پس باس فایت ها بربیان:|.این جو و اتمسفر جدید هم بنظرم زیادی از مجموعه اصلی فاصله گرفته.خیلی چیپ ایوا و اسپاردا رو به تصویر کشیدن.هر ماموریت هم در بدترین شرایط و کلی وقت تلف کردن و آخرین درجه سختی در 35 مین تموم میشه که خوب خیلی کمه.بحث درجه سختی شد،فکر کنم این بازی یکی از ساده ترین بازی های نسله!
در هر حال مجموعه کلی قابل قبوله و میتونیم منتظر نسخه های بهتر باشیم.

بازی رو تموم کردم از نظر گیم پلی، گرافیک هنری و بصری به نظرم خوب کار شده ، داستان بازی هم خوب بود. یکی از بیشترین مواردی که باعث اذیت میشد رنگ بندی بازی و کوتاهی مراحل بود!!

نمره من به این بازی 8 از 10 :d

اچیومت های بازی هم خیلی زمان بره!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or