DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرحله اول رو تموم کردم بازیش بامزه هست دیالوگ ها خیلی جذابن دانته هم شخصیت جالبی داره و شوخ طبع هست من دانته قبلی رو نمیشناسم ولی این دانته هم شخصیتش خیلی دوست داشتنی و باحاله
صحنه های سینمایی بازی هم فوق العاده و میخکوب کننده اند و بعضا خیلی خنده دار (مثه لباس پوشیدن دانته)
گرافیک تکنیکی خوبه و گرافیک هنری عالیه که از بازی ای که ساخت نینجا تئوری هست غیر از این انتظار نمیره ولی انیمیشن ها یکم ضعیف هستن مخصوصا انیمیشن پرش که واقعا خشکه کلا انیمشن نقطه ضعف این استدیو هست ولی خب انیمیشن ضربات و کمبو ها نسبتا خوب هستن
اتمسفر بازی هم عالی و در گیر کننده هست. داستانش هم بد بنظر نمیاد حالا باید بیشتر بازی کنم ببینم چی از اب در میاد
در کل مهمترین نگرانی من گیم پلی هست که باید دید در ادامه افت میکنه یا نه البته بازی نوید باس فایت های خیلی جذابی رو میده در حد باس فایت های No more heroes !

سلام خسته نباشید چند تا سوال داشتم من لایو بازی میکنم کی باید بازی کنم تا بن نشم؟راهی اطمینانی هست که قبل از عرضه بازی کنم؟این دی ال سی جدید کسی ازش اطلاع داره کی میاد ایا پوینت میخواد یا فیری هست ممنون میشم جواب بدین

مرحله اول رو تموم کردم بازیش بامزه هست دیالوگ ها خیلی جذابن دانته هم شخصیت جالبی داره و شوخ طبع هست من دانته قبلی رو نمیشناسم ولی این دانته هم شخصیتش خیلی دوست داشتنی و باحاله
صحنه های سینمایی بازی هم فوق العاده و میخکوب کننده اند و بعضا خیلی خنده دار (مثه لباس پوشیدن دانته)
گرافیک تکنیکی خوبه و گرافیک هنری عالیه که از بازی ای که ساخت نینجا تئوری هست غیر از این انتظار نمیره ولی انیمیشن ها یکم ضعیف هستن مخصوصا انیمیشن پرش که واقعا خشکه کلا انیمشن نقطه ضعف این استدیو هست ولی خب انیمیشن ضربات و کمبو ها نسبتا خوب هستن
اتمسفر بازی هم عالی و در گیر کننده هست. داستانش هم بد بنظر نمیاد حالا باید بیشتر بازی کنم ببینم چی از اب در میاد
در کل مهمترین نگرانی من گیم پلی هست که باید دید در ادامه افت میکنه یا نه البته بازی نوید باس فایت های خیلی جذابی رو میده در حد باس فایت های No more heroes !
مرتضی تکسچر ها چطورن؟!
بعد Save بازی چجوری ـه؟!
هر مرحله تموم می‌شه بهت نمره می‌ده و بعد Save می‌کنی و می‌ری مرحله بعد یا عوض شده؟!

مرتضی تکسچر ها چطورن؟!
بعد Save بازی چجوری ـه؟!
هر مرحله تموم می‌شه بهت نمره می‌ده و بعد Save می‌کنی و می‌ری مرحله بعد یا عوض شده؟!

سیستم ذخیره همینجوری هست که میگی
در مورد بافت ها خیلی دقیق نشدم (کلا نیم ساعت بازی کردم) دمو رو هم نگرفتم که با اون مقایسه اش کنم ولی اون چیزی که یادم میاد اینه که خیلی بافت های عالی ای نداره در حد متوسط ولی نور پردازی بازی شاهکاره

مرتضی جواب من رو هم بده.:d

خب یه علامت سوال میذاشتی ادم میفهمید داری سوال میکنی نه خبر رسانی:d
من برنر مکس گرفتم:p
یه چیز هم بگم این که المانهای نقش افرینی بازی و اپگرید تا اینجا که خیلی اساسی بودن و حسابی میشه شخصیت رو ارتقاء داد
به دو صورت میشه این کار رو کرد یکی در طول مراحل بعضی جاها یه مجسمه های خاصی قرار داره که میرین و اپگرید فنون سلاح و ... رو انجام میدین به علاوه خرید ایتم های مختلف.
قبل از اغاز هر مرحله هم میتونید اپگرید و خریدهاتون رو انجام بدین

در شروع بازی (در ادامه رو نمیدونم) صحنه های ... هم زیاد داره (البته نه با شدت:d) پس برای جلو گیری از فاجعه موقع بازی تنها باشید

آخرین ویرایش:
خب یه علامت سوال میذاشتی ادم میفهمید داری سوال میکنی نه خبر رسانی:d
من برنر مکس گرفتم:p
یه چیز هم بگم این که المانهای نقش افرینی بازی و اپگرید تا اینجا که خیلی اساسی بودن و حسابی میشه شخصیت رو ارتقاء داد
به دو صورت میشه این کار رو کرد یکی در طول مراحل بعضی جاها یه مجسمه های خاصی قرار داره که میرین و اپگرید فنون سلاح و ... رو انجام میدین به علاوه خرید ایتم های مختلف.
قبل از اغاز هر مرحله هم میتونید اپگرید و خریدهاتون رو انجام بدین

در شروع بازی (در ادامه رو نمیدونم) صحنه های ... هم زیاد داره (البته نه با شدت:d) پس برای جلو گیری از فاجعه موقع بازی تنها باشید
این تو تمام DMC ها بود و خدا رو شکر که تو این هم هست:دی
من هم چند دقیقه ابتدایی رو تو تریلر ها دیدم، چیز زیاد خاصی نیست ولی بهتره تنها بازی کنید:دی

این تو تمام DMC ها بود و خدا رو شکر که تو این هم هست:دی
من هم چند دقیقه ابتدایی رو تو تریلر ها دیدم، چیز زیاد خاصی نیست ولی بهتره تنها بازی کنید:دی

در هر حال شرمنده که من توضیحات ابتدایی رو هم میگم:dچون هیچیک از نسخه هاش رو تا حالا بازی نکرده بودم:d

ویرایش: خب با پیشروی در مراحل خیالم از گیم پلی راحت شد:dداستان هم واقعا جالب شده
فقط تنها مشکلی که داره دوربینش هست که گاهی اوقات یکم اذیت میکنه

آخرین ویرایش:
منم بازي رو گرفتم
بازي براي نصب 6.7 GB نياز داره
با روش پخش موزيك هم از رو هارد اجرا ميشه(ديسك من ٩٧٪ )
لودينگ هاي بازي هم جالب و ممرموز
شروع بازي هم جالبه

دوستان بازی اومده ؟

شما بازیهاتونو از کجا تهیه میکنید ؟! لطف میکنید یه جای معتبر رو بهم معرفی کنید ؟! (چه سایت باشه و چه آدرس )​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or