DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خودش سيو ميكنه و نياز به كاري نيست

---------- نوشته در 03:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:33 PM ارسال شده بود ----------

الان كشتمش متاسفانه خيلي آسون بود حتي يك ضربه هم به من نزد.فكر كنم اين درجه سختي دويل هانتر تا آخر بازي سختيش زياد نشه:(
منظورت اولین باس بازی هست؟

اسپویل بازی

دوستان توجه کردین تو مرحله یک رو سر دانته یه کلاه گیس مو سفید افتاد خودشو تو آینه نگاه کرد گفت 1000 ساله سیاه نمیخوام این شکلی بشم خیلی این حرکت معنی دار بود از طرف سازنده ها :d

بازی رو گرفتم، انصافا عالی ـه و NT هیچ چیزی کم نزاشته!
فقط برخی موارد که تو DMC ها بود و توی DmC نیست یا عوض شده یه کم تو ذوق می‌زنه!
مثلا به جای اون شیر که می‌رفتیم پیشش برای آپگرید، یه زنه اومده یا Save بازی خودکار شده و مثل قبل نیست!
ولی برخی از این تغییرات مثبته! مثلا Upgrade های بازی فوق العاده زیاد و جذاب به نظر میان! برای هر اسلحه یک نوع آپدیت در نظر گرفته شده!
متاسفانه من صدای باندم قطع شده بود و نتونستم از موسیقیش لذت ببرم برای همین هم فعلا گزاشتمش کنار تا فردا با صدا بازی کنم:دی
داستان بازی رو با خوندن زیر نویس متوجه شدم و به نظرم بسیار جالب و زیباس:x
یه اتفاقی هم تو همون مرحله اول میوفته که خیلی خوشحال و ذوق زده می‌شید ولی بعدش دانته یه چیزی می‌گه و یه حرکتی می‌کنه که اعصابتون خورد می‌شه:|
گیم پلی، پلتفرمینگ، انیمیشن ها، طراحی مراحل، فیزیک، گرافیک هنری، گرافیک تکنیکی و همه و همه چیز عالی ـه!
نشون دادن خونسردی همیشگی دانته توی این نسخه هم واقعا زیباست:x
در کل عالی عالی عالی:دی
من تاحالا 2تا دیسک 97% امتحان کردم تو مرحله اول ارور میده میاد بیرون (-_-) دیگه واقعا داره اعصابم خورد میشه ! بچه ها همه برنرمکسین ؟ :|
همین الان با دیسک 97% مرحله اول رو تموم کردم بدون هیچ مشکلی!

واقعا افتضاح آسونن.تا الان ٤ تا شونو كشتم واقعا اسون بودن.دريغ از يك ضربه.اين باسي هم كه تو مرحله ١٤ از همه بدتر اشاره حتي بهت نميكنه.خود بازي تقريبا داره سخت ميشه ولي اين باسا بر عكس ميشن:|

واقعا افتضاح آسونن.تا الان ٤ تا شونو كشتم واقعا اسون بودن.دريغ از يك ضربه.اين باسي هم كه تو مرحله ١٤ از همه بدتر اشاره حتي بهت نميكنه.خود بازي تقريبا داره سخت ميشه ولي اين باسا بر عكس ميشن:|

باس هاش تقریبا اسونن ولی خیلی جذاب و متفاوتن خیلی با باسهاش حال کردم

اره خيلي جذابن:d ولي خوب ديگه بيش از حدم آسونن:( أميد وارم تو درجه هاي سختي بالاتر يك حركتي بكنن و يكم دشوارشن
درجه ها به Human، Devil Hunter و Nephilim ختم نمی‌شه و شامل درجات زیر هم می‌شه:
Son of Sparda: دشمنان بیشتر و قویتر و به صورت گروهی
Dante Must Die: قوی ترین دشمنان و دمج های بسیار زیاد
Heaven or Hell: همه چیز و همه کس بعد از یک ضربه از بین می‌رن! حتی خود دانته!
Hell and Hell: مثل مورد بالایی، ولی این بار فقط دانته بعد از یک ضربه می‌میره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or