am3
کاربر سایت
دمت گرمPPPPPishrOOOOO که به سوال های من حقیر جواب می دی...
یه سوال دیگه چرا 9؟ می شه نقطه ضعف هاشم بگی...:d
یه سوال دیگه چرا 9؟ می شه نقطه ضعف هاشم بگی...:d
بازي كه فردا عرضه ميشه خطر بن هم كه نميدونم ريسكيه ديگهبابا قبولت داریم گفتیم یکم بخندیم دور هم دیگه نباید توقع 20 30 ساعت گیم پلی داشت ولی درجه سختی هم مهمه تو بازی شما یا کسی به لایو وصل شده خطر بن که نداره؟این کی که قرار بود بیاد کی میاد؟
اون كه تو stats همهچيرو حساب ميكنه ديگه ولي با توجه به اين كه براي Xbox بازي H&S خيلي كمه ارزش داره كه بگيريش .بازيهم ارزش تكرار خيلي زيادي داره.در كل بازم بازيه خوبيه
نه فقط درجه سختي son of sparta باز ميشه با يك skin براي danteبهرام جان New Game+ هم داره؟!
اوه اوه پس دهنمون **** میشه کهنه فقط درجه سختي son of sparta باز ميشه با يك skin براي dante
ترکوندیا، فکر کنم اولین نفری هستی که تو ایران بازی رو تموم کردی، خوب بگو ببینم دفعه اول که تموم کردی چقدر اچیو داد، آخه میدونی که یکم اچیو زیاد دوست دارم:dنه فقط درجه سختي son of sparta باز ميشه با يك skin براي dante
به ایشون 340G داده!ترکوندیا، فکر کنم اولین نفری هستی که تو ایران بازی رو تموم کردی، خوب بگو ببینم دفعه اول که تموم کردی چقدر اچیو داد، آخه میدونی که یکم اچیو زیاد دوست دارم:d
دارم دوباره ميرم البته:dبه ایشون 340G داده!
با همین مقدار هم 50% رو گرفتن
یعنی اون مقدار باقی مونده (660G) تعداد اچیو های داره ولی سخت ـه و Gamerscore زیادی داره!
البته اون آپگريد هايي كه دفع اول بخري تو دفع هاي بعدم هستن كه كمك زيادي ميكنن ولي اسمش new game+ نيست تو بازياوه اوه پس دهنمون **** میشه که
فکر کن غیر از این 4 تا درجه سختی دیگه هم هست هر کدوم با اچیومنت! برای باز شدن هر کدوم هم باید قبلیش رو بری! درجه های Heaven Or Hell و Hell And Hell هم اصلا رد شدنی نیست![]()
من خودم داداش با درجه دويل هانتر بازيرو تموم كردم و نسبتا آسون بوداقا بهرام کدوم درجه سختی نه خیلی سخته نه خیلی اسون؟؟
بگو ما از اون شروع کنیم.
اره منم با دویل هانتر دارم میرم . خدایی خیلی بازیش باحاله دانته هم خیلی باحال شده مرحله اولش که من مردم از خندهمن خودم داداش با درجه دويل هانتر بازيرو تموم كردم و نسبتا آسون بود
يك بار بايزرو تموم كني موي سفيد دانته باز ميشه.نيازي به لايو هم نيست.من هم دیشب تقریبا نصف بازی رو رفتم ...اونقدر گیم پلی گیرا و جذاب شده که نمیتونی از پیشش پاشی و انصافا حیفم اومدش بیشتر برم ....بخاطر اینکه کمی بیشتر حال کرده باشم مراحل اول رو دوباره رفتم با امکانات جدید (که توی مراحل بعدیش به دست اورم) ...بازی هم شاید کوتاه باشه ولی هم ارزش تکرار داره و هم ماموریتهای مخفی که خودتون باید پیدا کنید و هم بعد از انتشار بازی یه dlc اگه اشتباه نکنم به نام اتاق خونی میاد که مجانی هست ....سیستم امتیاز دهی ضربات هم بهتر شده ...sssاخرش هست
راستی شندیم میشه موهای دانته رو سفید کردش ...کجا دقیقا ؟؟ کسی کرده ؟....توی منوش میشه لباس هم عوض کردش ولی نیاز به اتصال به لایو داره !!
اره منم با دویل هانتر دارم میرم . خدایی خیلی بازیش باحاله دانته هم خیلی باحال شده مرحله اولش که من مردم از خنده