DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا قبولت داریم گفتیم یکم بخندیم دور هم دیگه نباید توقع 20 30 ساعت گیم پلی داشت ولی درجه سختی هم مهمه تو بازی شما یا کسی به لایو وصل شده خطر بن که نداره؟این کی که قرار بود بیاد کی میاد؟
بازي كه فردا عرضه ميشه خطر بن هم كه نميدونم ريسكيه ديگه

---------- نوشته در 10:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:54 PM ارسال شده بود ----------

به نظر من از لحاظ ساعت گیم پلی ارزش بازی کردن نداره(نظر شخصی)،چون تا گیمر بخواد درگیر داستان و گیم پلی و هیجان بازی بشه،بازی تموم میشه.اینجوری که دوستمون Bahram B فرمودند منوها هم جز گیم پلی هست!!!!
اون كه تو stats همهچيرو حساب ميكنه ديگه ولي با توجه به اين كه براي Xbox بازي H&S خيلي كمه ارزش داره كه بگيريش .بازيهم ارزش تكرار خيلي زيادي داره.در كل بازم بازيه خوبيه

آخرین ویرایش:
نه فقط درجه سختي son of sparta باز ميشه با يك skin براي dante
اوه اوه پس دهنمون **** می‌شه که:دی
فکر کن غیر از این 4 تا درجه سختی دیگه هم هست هر کدوم با اچیومنت! برای باز شدن هر کدوم هم باید قبلیش رو بری! درجه های Heaven Or Hell و Hell And Hell هم اصلا رد شدنی نیست:دی

نه فقط درجه سختي son of sparta باز ميشه با يك skin براي dante
ترکوندیا، فکر کنم اولین نفری هستی که تو ایران بازی رو تموم کردی، خوب بگو ببینم دفعه اول که تموم کردی چقدر اچیو داد، آخه میدونی که یکم اچیو زیاد دوست دارم:d

ترکوندیا، فکر کنم اولین نفری هستی که تو ایران بازی رو تموم کردی، خوب بگو ببینم دفعه اول که تموم کردی چقدر اچیو داد، آخه میدونی که یکم اچیو زیاد دوست دارم:d
به ایشون 340G داده!
با همین مقدار هم 50% رو گرفتن:دی
یعنی اون مقدار باقی مونده (660G) تعداد اچیو های داره ولی سخت ـه و Gamerscore زیادی داره!

به ایشون 340G داده!
با همین مقدار هم 50% رو گرفتن:دی
یعنی اون مقدار باقی مونده (660G) تعداد اچیو های داره ولی سخت ـه و Gamerscore زیادی داره!
دارم دوباره ميرم البته:d

---------- نوشته در 09:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:59 AM ارسال شده بود ----------

اوه اوه پس دهنمون **** می‌شه که:دی
فکر کن غیر از این 4 تا درجه سختی دیگه هم هست هر کدوم با اچیومنت! برای باز شدن هر کدوم هم باید قبلیش رو بری! درجه های Heaven Or Hell و Hell And Hell هم اصلا رد شدنی نیست:دی
البته اون آپگريد هايي كه دفع اول بخري تو دفع هاي بعدم هستن كه كمك زيادي ميكنن ولي اسمش new game+ نيست تو بازي

من هم دیشب تقریبا نصف بازی رو رفتم ...اونقدر گیم پلی گیرا و جذاب شده که نمیتونی از پیشش پاشی و انصافا حیفم اومدش بیشتر برم ....بخاطر اینکه کمی بیشتر حال کرده باشم مراحل اول رو دوباره رفتم با امکانات جدید (که توی مراحل بعدیش به دست اورم) ...بازی هم شاید کوتاه باشه ولی هم ارزش تکرار داره و هم ماموریتهای مخفی که خودتون باید پیدا کنید و هم بعد از انتشار بازی یه dlc اگه اشتباه نکنم به نام اتاق خونی میاد که مجانی هست ....سیستم امتیاز دهی ضربات هم بهتر شده ...sssاخرش هست
راستی شندیم میشه موهای دانته رو سفید کردش ...کجا دقیقا ؟؟ کسی کرده ؟....توی منوش میشه لباس هم عوض کردش ولی نیاز به اتصال به لایو داره !!

من هم دیشب تقریبا نصف بازی رو رفتم ...اونقدر گیم پلی گیرا و جذاب شده که نمیتونی از پیشش پاشی و انصافا حیفم اومدش بیشتر برم ....بخاطر اینکه کمی بیشتر حال کرده باشم مراحل اول رو دوباره رفتم با امکانات جدید (که توی مراحل بعدیش به دست اورم) ...بازی هم شاید کوتاه باشه ولی هم ارزش تکرار داره و هم ماموریتهای مخفی که خودتون باید پیدا کنید و هم بعد از انتشار بازی یه dlc اگه اشتباه نکنم به نام اتاق خونی میاد که مجانی هست ....سیستم امتیاز دهی ضربات هم بهتر شده ...sssاخرش هست
راستی شندیم میشه موهای دانته رو سفید کردش ...کجا دقیقا ؟؟ کسی کرده ؟....توی منوش میشه لباس هم عوض کردش ولی نیاز به اتصال به لایو داره !!
يك بار بايزرو تموم كني موي سفيد دانته باز ميشه.نيازي به لايو هم نيست.
جاي دقيقش:وقتي يك مأموريتو تموم كردي برو قسمت skins/perks بعد اوليش مربوط به موهاي دانتست

آخرین ویرایش:
اره منم با دویل هانتر دارم میرم . خدایی خیلی بازیش باحاله دانته هم خیلی باحال شده مرحله اولش که من مردم از خنده

فعلا تا خو گرفتن با گیم پلی همین درجه سختی کافیه ....دانته رو رسما ادم عیاشی نشون دادن ..(کلا مثل اینکه نینجا تیوری از با حالی دانته فقط این عیاشی فهمیده) به شخصه دانته اگر روال اوایل بازی رو ادامه میداد برام یکی از منفورترین شخصیت ها میشد ولی خدا رو شکر با دیدن اون دختره ظاهرا قصد برقراری رابطه ی سالم با cati داره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or