DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قابلیت آنلاین داره؟مدهاش شامل چیا میشه؟
مد آنلاين كه نداره ولي ليدر بورد داره و وقتي هم بازيرو تموم كني يك مد باز ميشه كه تو شماره هاي قبل بود اسمشو يادم نيست تو اون بايد تو هر مرحله در مقابل موج دشمنان بجنگي

مد آنلاين كه نداره ولي ليدر بورد داره و وقتي هم بازيرو تموم كني يك مد باز ميشه كه تو شماره هاي قبل بود اسمشو يادم نيست تو اون بايد تو هر مرحله در مقابل موج دشمنان بجنگي
اسم اون مد، Bloody Palace هست و بیش از صد مرحله داره.
در بازی هم نیست متاسفانه و چند وقت دیگه به صورت Title Update میاد,,,

خوب 1 ساعتی بازی کردیم بسیار فان و سینمایی هست بازی تنها بدی که بازی داره خیلی آسونه ... جز این مورد تا اینجا که مشکلی نبوده

خوب 1 ساعتی بازی کردیم بسیار فان و سینمایی هست بازی تنها بدی که بازی داره خیلی آسونه ... جز این مورد تا اینجا که مشکلی نبوده
Capcom گفته اول بازی آسون و پله پله سخت می‌شه!
این کار رو برای جذب طرفدار کردن...

يك نكته كه الان فهميدم 1000 كردن اچيومنت هاي بازي خيلي وقت گير و سخته بايد 5 باري بازيرو روي درجه سختي هاي مختلف تموم كرد;)

Capcom گفته اول بازی آسون و پله پله سخت می‌شه!
این کار رو برای جذب طرفدار کردن...

خوب خدارو شکر
برعکس خیلی ها که خوششون نمیومد از بازی ما که داریم کلی لذت میبریم مراحل واقعآ فانه و تکراری نیست مشکلی که تو DMC4 اعصاب مارو خورد کرده بود که هر قسمتو باید 100 بار میرفتی ...

منم بازی گرفتم حدود 2 ساعتی بازی کردم گرافیک بازی بد نیست گیم پلی تا الان متوسط بوده البته باید رفت جلو ببینیم چی میشه فقط مسئله ای که خوشم نیومد این زاویه دوربین بازی هست که درست جور در نمیاد راحت نیستم

به عنوانی مثله هیتمن میرسه؟
خوب زمين تا آسمون فرق دارن مثل اينه كه بخوايم ماريو با كالاف مقايسه كنيم.
كلا با هم فرق دارن ولي از لحاظ ارزشي بازي خوبيه.برو چند تا تريلر از بازي ببين احتمالا خوشت مياد

طریقه ی سیو کردن بازی چه جوریه؟واسه ی من وقتی مرحله تموم میشه گزینه ای برای سیو کردن نمیده.
خودش سيو ميكنه و نياز به كاري نيست

---------- نوشته در 03:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:33 PM ارسال شده بود ----------

الان كشتمش متاسفانه خيلي آسون بود حتي يك ضربه هم به من نزد.فكر كنم اين درجه سختي دويل هانتر تا آخر بازي سختيش زياد نشه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or