DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم هم امروز دمو رو بازی کردم.. فقط توی یک کامه عالی بود..
من خودم از فنهای ایم بازی هستم یادمه زمانی که بازی معرفی شد و چهره جدید دانته رو دیدم بدجوری فحش نثاره روح کپ کام کردم ولی بازم به کار نینجا تئوری اطمینان داشتم و میدونستم بازی خوبی از آب در میاد که خوشبختانه همینطور هم شد.. دمو این بود فک کنم نسخه نهایی فوق العاده باشه.. چهره دانته عوض شده ولی رفتارش نه همون حس شوخ طبعی که موقع رسیدم به باس ها داشت رو داره و حرکاتش هم عالی بود.. از گیم پلی قوی بازی هم نمیشه گذشت، گرافیک هم که خوب و راضی کننده بود
من یکی که دیگه طاقت ندارم صبر کنم واسه بازی :|

عالی بود آقا عالی . واقعا لذت بردم . 3 بار بازی کردم دمو رو فوق العادست . گیم پلی درگیر کننده و سریع و جذاب . گرافیک خوب . کمبوها فوق العاده عالی ( اونی که موقع لودینگ نشون میده چقدر خفنه لعنتی :d ) . باس فایت لذتبخش . طراحیش خیلی عالیه . دیالوگ های بین دانته و اون یارو هم خیلی جالبه
بعد جالبه وقتی میای بیرون بعد دوباره میری داخل دمو هرچیزی که گرفته باشی دیگه تو مَپ نمیاد . یه جورایی انگار سیو داره بازی . بعد اون Red Orbها هم میمونن
کلا بدجوری حال کردم با بازی . منتظریم به شدت

@ محمد

قبول دارم گیم پلی بازی بالانس نیست و بعد از یه مدت بازی به شدت آسون میشه ، امیدوارم NT توی نسخه نهایی این مشکل رو حل بکنه ! البته توی پیش نمایش IGN میگفت که چند ماموریت اول بازی آسونه و بعدش بازی سخت میشه که امیدوارم این حرفشون حقیقت داشته باشه ( این ماموریت توی دمو به احتمال زیاد مرحله 5 ـه )
======================
دوستانی که میخوان خیلی بالا برن و توی ارتفاعات کمبو بزنند میتونند از Rake و ترکیب اون با Jump Cancel استفاده کنند. اگه تایمینگتون خوب باشه میتونید تا بالاترین حد ممکنه برید و اونجا کمبو بزنید

پ.ن : خوشحالم که میبینم اکثر دوستان از دمو و سیستم مبارزات بازی خوششون اومده ، من خودم بی صبرانه منتظرم نسخه نهایی بیاد تا ببینم داستانش چطوره ! اون یه تیکه که از Sparda و Eva نشون دادن خیلی جذبم کرد

آخرین ویرایش:
هر بار که بازی میکنم بیشتر ازش خوشم میاد. تازه چندتا کمبوی مشتی ردیف کردم و امروز دوبار SS گرفتم :دی. درود به روح پرفتوح اعضای ninja theory با این اثر زیباشون.
گرافیکش که فــــــــــوق العاده ست. Unreal Engine پا رو فراتر از محدودیتهای خودش گذاشته. باورم نمیشه این رو با UE ساختن !!.

Aquila هم معرفی شد ! یه سلاح کاملا یونیک و فوق العاده سریع که از همین الان تبدیل شده به سلاح محبوبم توی این نسخه !

این یه تیکه از Stream دیروز کاپکامه که براتون آپلودش کردم ، Aquila توی این بخش فوق العادست .

Download Capcom Unity DmC Devil May Cry Dante Must Die mode comparison flv

آخرش موفق شدم استریم کاپکام روی درجه سختی Dante Must Die رو ببینم ! این Greg که توی متن میگم یکی از کارکنان کاپکامه که میشه گفت یکی از حرفه ایی ترین DmC پلیرها در آمریکا هم حساب میشه :
خب الان تونستم بخش دوم Stream رو هم ببینم :biggrin1: موندم به Greg بخندم یا برای آینده خودمون گریه کنم =)) عجب سخت بود !!! Greg شش بار مرد آخرش هم وقت استریم تموم شد و حتی نتونست Under Watch رو تموم کنه =))

دشمن ها توی هر بخش دسته دسته ایی حمله میکنند ، مثلا دسته اول تشکیل شده از 8 تا شیطونه وقتی 5 تا رو میکشی 3 تای آخری میرن DT که کشتنشون سخت تر میشه ! تازه بعد که اینا رو کشتی میبینی یه دسته دیگه با شیطون های مختلف دوباره ظاهر میشن ( مثلا 3 تا شیطون عادی ، 2 تا سپری ، 2 تا اره ایی و 2 تا هم اون کوچولو های پروازی :biggrin1: )

بدترین نوع دشمن توی این بخش هم به نظرم این اره ایی ها بودن که Greg رو داغون کردن =)) درسته به سختی DMC3 نیست ولی خیلی Difficulty سختیه و مطمئنم کلی بازی کردنش حال میده >:d<

Greg وسط استریم داشت از کسایی که توی چت بودن راهنمایی میگرفت شاید بتونه مرحله رو تموم کنه =)) یکی میگفت از تبر استفاده کن ، یکی دیگه میگفت برو رو هوا و .... همشون رو امتحان کرد ولی نتیجه نداد :biggrin1: وقتی این اره ایی ها بهش حمله میکردن از ترس مثل چی در میرفت =))

دوستانی که دمو رو بازی کردن:
گرافیک بازی در چه حدی ـه؟!:دی
از GOW III پایین تره یا بالاتر؟!

گرافیک بازی برای یه عنوان HnS خیلی خوبه ولی به هیچ عنوان در حد GOW III نیست :دی GOW یه عنوان انحصاریه که با انجین مخصوص خودش برای یه کنسول طراحی شده ولی DmC یه بازی مولتیه که داره از نسخه Modify شده Unreal Engine 3 استفاده میکنه و نباید ازش توقع گرافیک فوق العاده بالایی داشت (مخصوصا که محیط هاش هم داینامیک و متغییره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or