DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ورجیل چرا دنبال قدرت بود ؟!
اين كه واضحه!!! به همون دليل كه همه دنبال قدرتن.يه چيز كليشه اي.
جان من شما اول تکلیف ما رو روشن کن من الان "دوست محترم"ام یا "تو" ؟!
خب معلومه,تو.
آشپز قرار نیست دوتا بشه ، قراره یه آشپز دیگه غذا رو از اول درست کنه
نه,خيلي وقته دوتا شده.هر چند هم كه اشپز اولي دستي تو داستان نداشته باشه و نقشش كم باشه.بالاخره تاثير خودشو ميذاره.
ولی شما تکلیف مارو روشن کن ببینیم کدوم طرفی هستیم ؟!
هر طرف كه باد بياد:d
درنهايت ميخوام چند تا چيز بهت بگم:
1.اول از همه به خاطر تند روي هايي كه كردم ازت عذر خواهي ميكنم.
2.همون اولش فهميدم كه ادم منطقي هستي و خواستم بدونم تا چه حد پيش ميري و مجبور شدم يه ذره تند برم كه خوشبختانه بهم ثابت شد كه در موردتون اشتباه فكر ميكردم.(در مورد اينكه ادم بي منطقي هستين)
اخرين سوال اينه كه:
ايا واقعا به داستان پردازي NT ايمان دارين يا نه؟
ميتونه DMC رو به روزهاي شكوهمندش برگردونه؟
اگر جوابتون مثبته پس با هم منتظرش ميمونيم.
اگرم جواب منفيه , پس با روزهاي خوش گذشته به زندگي ادامه ميديم
(من به شما اعتماد دارم)
اگه قراره دوستانه بحث کنیم من هیچ مشکلی ندارم و خیلی هم خوشحال میشم اگه بتونیم بحث صمیمانه ایی رو داشته باشیم و به اطلاعات هر دوتامون اضافه بشه
نگران نباش.هنوز با هم دوستيم.البته اگر هنوز منو دوست خودت بدوني.
الان هم به من ثابت شد كه واقعا سري DMC رو دوست داري.
موفق باشي!!!

---------- نوشته در 03:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:20 PM ارسال شده بود ----------

پ.ن : از بحث كردن باهات بينهايت لذت بردم.

این رفیقمون رو نمی دونم,ولی شما یه دور "بردگی" رو بازی کن,خودت مستقیم به توانایی داستان پردازیه NT ایماد پیدا می کنی...
چیزی که توی DMC مهم هست ، گیم پلیه ، داستان ؟ بله من با شما موافقم که نینجا تئوری داستان پرداز خوبیه ، اما این داستان پردازیشون به درد سری DMC که اتفاقا داستان خیلی خوبی هم داره نمیخوره ... چون اینا گیم پلی بازیهاشون مزخرف هست بنظرم .

• Like
Reactions: Soheil
آین رفیقمون رو نمی دونم,ولی شما یه دور "بردگی" رو بازی کن,خودت مستقیم به توانایی داستان پردازیه NT ایماد پیدا می کنی...
دوست عزيز و محترم,اگر امكانش بود,اين بازي رو كه شما ميگين و مطمئنا بازي خوبي بايد باشه رو حتما بازي ميكردم ولي مشكل اينجاست كه كنسول ندارم.
اشكال نداره,من به شما ايمان دارم و وقتي ميگين كه عاليه,پس مطئمنا همينطوره.

چیزی که توی DMC مهم هست ، گیم پلیه ، داستان ؟ بله من با شما موافقم که نینجا تئوری داستان پرداز خوبیه ، اما این داستان پردازیشون به درد سری DMC که اتفاقا داستان خیلی خوبی هم داره نمیخوره ... چون اینا گیم پلی بازیهاشون مزخرف هست بنظرم .
کیوان نمیدونم دو تا تریلری که از گیم پلی بازی لیک شده رو دیدی یا نه ، ولی توی اون دوتا ویدئو هنوز اکشن بازی سریع بود و حرکات دانته هم خوب بود ، البته هنوز خیلی راه داره تا بتونه به استاندارد های DMC برسه ( مثلا فینیشر های مسخره و سیستم DT کلا باید تغییر کنه و دوربین هم خیلی جای کار داره ) ولی با درنظر گرفتن این موضوع که هنوز یکسال تا عرضه بازی مونده ، میتونه گیم پلیش خیلی پیشرفت بکنه ، علاوه بر این کاپکام هم داره توی ساخت بازی ( مخصوصا کمبو ها و گیم پلی بازی ) به NT کمک میکنه

در مورد داستان بازی هم درست میگی ما هممون از داستان بازی خوشمون میومده و هنوز هم خوشمون میاد ولی همونطوری که من و سهراب گفتیم داستان بازی هرچی جلوتر رفت پسرفت کرد و الان به جایی رسیده که دیگه نمیشه ادامه اش داد ، درسته گیم پلی توی DMC حرف اول رو میزنه ولی مطمئنن هیچکس بدش نمیاد بازی مورد علاقه اش از لحاظ داستانی هم فوق العاده باشه

نگران افت فریم نباش ، چون NT گفته بازی روی 30 فریم قفل شده و مثل HS و Enslaved افت فریم نخواهد داشت

ايا واقعا به داستان پردازي NT ايمان دارين يا نه؟
ميتونه DMC رو به روزهاي شكوهمندش برگردونه؟
مطمئنم از لحاظ داستانی با یه شاهکار طرفیم و همونطوری که کیوان گفت مسئله ایی که الان بیشتر طرفدارا رو نگران کرده گیم پلی بازیه که اونم بالاتر توضیح دادم

کاملا تایید میشه
اصل DMC گیم پلیش اون هم مبارزات فوق العاده هیجان انگیز و روان چیزی که Enslaved واقعا توش لنگ میزد. من خودم فقط به خاطر داستان و محیطش بازیش کردم

بابا عجب بحثی داشتین این دو روزه که من نبودم؟!!! :d
من پرسیدم به نظرتون چرا دانته تو تیمارستانه ؟! اونوقت بحث به کجاها کشید.......
ولی من همه ی پستتانون رو خوندم و کلا به این نتیجه رسیدم که خوب شد که بازی ریبوت شده اصلا اون DMC قبلی چی بود همه ش سوال سوال سوال ، از اول شروع می کنن با یه قیافه ی جدید ، با یه صدا گذار جدید و با یه داستان جدید ....
اتفقا خیلی خیلی عالیه این کار ، دانته ی مو سیاه هم بهتره! دیگه اونطوری افسانه ای نیست و یه ذره جوش سینمایی تر شده ، گفتم که فیلمش که سال 2013 بیاد داستانش براساس همین دویل جدیده س !

^ جواب کدوم سوالت رو تو چهارگانه DMC نگرفتی ؟:دی
فعلا اینا رو جواب بده تا بعدا بقیه رو برات بزارم :دی
ورجیل و دانته چطوری به شمشیر هاشون رسیدن اونم وقتی که موقع مرگ مادرشون تنها 8 سال داشتن ؟! چه اتفاقی بینشون افتاد که باعث شد با همدیگه بد بشن ؟! چه بلایی سر اسپاردا اومده و این همه سال کجا بوده ؟! چطور توی نسخه 3 وسط شهر یه برج بزرگ در اومد ولی نه ارتش و نه مردم هیچ واکنشی بهش نشون ندادن ؟! ورجیل این همه قدرت رو برای چی میخواست ؟! چه بلایی سره ورجیل ( نلو آنجلو ) توی نسخه یک اومد ؟! نرو کیه ؟! دستش چطوری شیطونی شده ؟! چرا وقتی مرد دوباره زنده شد و حرف های ورجیل رو زد ؟! چرا یاماتو شکسته بود ؟! چرا اسپاردا علیه شیطونا بلند شد ؟! دانته چند سالشه ( 40 سال یا 2000 سال ) ؟!

ببین اینا که سوال نیست ! داری میپرسی چرا خون قرمزه ؟! یا میپرسی چرا خوب ، خوبه ؟ ایناهاش :
- ورجیل این همه قدرت رو برای چی میخواست ؟!
- نرو کیه ؟!
. . .
کلا بهت پیشنهاد میکنم علی جان انقدر یه سری چیزا رو بیهوده سخت نگیری . مثلا تو سه گانه شنهای زمان چرا توی قصر این همه تله وجود داره ؟! مگه قصر نیست ؟!
تو متال گیر چطور یه پیر مرد که رو ویلچر(!) نشسته تو 2 ثانیه 120 130 متر رو گز میکنه پشت سرت ظاهر میشه ؟!
اصلا اینا ولش کن ، چرا اسنیک سبیل داره ؟:دیلول !
===
ما یه سری سوال داریم که جوابش میتونه داده بشه ، یسری هم نه . مثلا تو میپرسی چرا ویرژیل انقدر قدرت دوس داره ؟! خُ کی نداره ؟!:دی
یا :
چطور توی نسخه 3 وسط شهر یه برج بزرگ در اومد ولی نه ارتش و نه مردم هیچ واکنشی بهش نشون ندادن ؟!
وسط نیویورک که در نیومده :دی تو شهر رو تصور کن تو چه شرایطی بوده ! کی توش زندگی میکرده ؟ متروپلیس نبوده که عزیز دلم :دی !
نرو کیه ؟!
U all hear it here 1st :دی نرو برادر دانته و ویرژیل هست ، از پدری مشترک :دی

اینا سوالای الکی (بیهوده) بودن کیوان ؟!!! خداییش داری میپیچونی ( یا به قول امروزیا سفسته میکنی :دی )

من به هیچ عنوان نمیتونم قبول کنم ورجیل دنبال قدرت بود چون قدرت دوست داره ( علاوه بر اینکه خیلی کلیشه اییه اصلا با شخصیت ورجیل جور درنمیاد ) ، اگه فقط میخواست قوی بشه دلیلی نداشت موقع کشتن دانته این حرف رو بزنه : Might Controls Every Thing And Without Strength, You Can not Protect Anything

علاوه بر این پرسیدن اینکه سرنوشت دوتا از شخصیت های اصلی بازی(اسپاردا،ورجیل) چی شده هم الکیه ؟!!

اینکه بدونی چه بلایی سر ورجیل اومده یا چا یاماتو شکسته بود هم هیچی ؟! یا مثلا نرو چرا حرف های ورجیل رو تکرار کرد ، روح ورجیل رفت توی بدنش یا چون ورجیل پدرش بود ( درسته ورجیل پدرش بود نه برادرش ) این حرف ها رو تکرار کرد ؟!

کیوان تمام اون سوال های بالایی که پرسیدم سوالات نسبتا مهمی بود ولی جوابی براشون نداری و اصلا موضوع عجیبی نیست (اگه جوابی براشون داشتی اونوقت اوضاع عجیب میشد :دی ) ، چون داستان سری خیلی اشکال داره و کاپکام هم توی هر نسخه بجای جواب دادن به سوالا اومد فقط سوال های بیشتری بهش اضافه کرد که باعث شد سری اصلی DMC از لحاظ داستانی به بن بست بخوره و مجبور بشه بازی رو ریبوت کنه

الکی از کاپکام دفاع نکن کیوان :دی خودت میدونی من عاشق سری DMC هستم ولی منکر اشکالات زیاد داستانیش نمیشم و به نظرم برای نجات سری DMC یا باید کاپکام نسخه 5 رو میساخت اونم با داستانی فوق العاده که بتونه به همه سوالات جواب بده یا اینکه باید بازی رو ریبوت میکرد ، از اونجایی که نوشتن داستان DMC5 و جواب دادن به سوالات واقعا کار سختی بود کاپکام ترجیح داد بازی رو ریبوت کنه ، که امیدوارم از سری قبلی درس عبرت گرفته باشه و قبل از ایجاد کردن سوال های الکی اول جوابی براشون در نظر بگیره ( البته در کل NT باید اینکار رو بکنه که به نظرم توی این زمینه موفق هم میشه )

این بازی هم مانند سری های دویل گولاخه و اینکه برادر من این سوالارو اگه می خوای من از هر بازی واست در میارم اینکخ چرا اتزیو آخر بازی رفت تو این مهفل جی شد اتزیو اینجوری شد چرا به دختر حمله کرد چرا چرا چرا !!!..!!! همچیز جواب نداره همیشه از بازی سعی کن لذت ببری نه اینکه دنبال نقطه ضعف باشی

این بازی هم مانند سری های دویل گولاخه و اینکه برادر من این سوالارو اگه می خوای من از هر بازی واست در میارم اینکخ چرا اتزیو آخر بازی رفت تو این مهفل جی شد اتزیو اینجوری شد چرا به دختر حمله کرد چرا چرا چرا !!!..!!! همچیز جواب نداره همیشه از بازی سعی کن لذت ببری نه اینکه دنبال نقطه ضعف باشی
شما صبر کن Revelations و AC III بیاد ، اونوقت اگه به این سوالا جواب ندادن حق داری با سوالای من مقایسه شون کنی ، هنوز نسخه جدید AC نیومده و UBI قول داده توی نسخه بعدی جواب سوالات رو بده

این سوال هایی که من از سری DMC نوشتم مربوط به بخش اصلی داستان وسرنوشت کارکتر های اونه و باید بهش پرداخته بشه ، من که نیومدم بگم چرا دانته و ورجیل هرچی با شمشیر به همدیگه میزنن پیراهنشون پاره نمیشه ، یا اینکه چرا رنگ چشمای دانته توی هر نسخه فرق کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or