DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشتم كه!!! به من چه!!!
تو هم كه هميشه ساز مخالف ميزني!!!
پس يه داستان ابكي رو در پيش رو داريم.چون داستان پردازي فقط از عهده خود كپكام بر مياد.
يه سوال داشتم:
كي پلتفرم هاي بازيارو مشخص ميكنه؟ استوديوي سازنده يا ناشر؟
نه بابا!NT تو داستان پردازی بیسته.Ensleaved(آخر سر املاش یادم نموند)تو داستان یکی از شاهکارهای نسل بود

نه بابا!NT تو داستان پردازی بیسته.Ensleaved(آخر سر املاش یادم نموند)تو داستان یکی از شاهکارهای نسل بود
شايد باشه ولي به پاي كپكام نميرسه.
هزارتا مجهول تو بازياش هست.نمونش resident evil.
همين DMC هم پر از مجهولات هست.
nero كيه؟ چه رابطه اي با dante داره؟ دستش چرا اينجوري شده؟ اون روحه پشت سرش كيه؟ چرا ميتونه از yamato استفاده كنه؟
هزارتا ديگه هم هست.ولي خداييش هيچكس مثل كپكام داستان سرا نيست

nero كيه؟ چه رابطه اي با dante داره؟ دستش چرا اينجوري شده؟ اون روحه پشت سرش كيه؟ چرا ميتونه از yamato استفاده كنه؟
با اینکه از کپکام بدم میاد ولی با این حرفت موافقم!:d

هر چقدر هم که بتونم همه جوانب این بازی رو تحمل کنم گرافیکش رو نمیتونم تحمل کنم(طبق اخرین تریلر های منتشر شده)حتی از DMC 4 هم ضعیفتر هست.موسیقی بازی هم اصلا قابل مقایسه با عناوین قبلی به خصوص DMC 3 نیست.ای کاش platinumgames این رو میساخت تا با شاهکاری مثل BAYONETA(از نظر گیم پلی)شاهد بودیم.

هر چقدر هم که بتونم همه جوانب این بازی رو تحمل کنم گرافیکش رو نمیتونم تحمل کنم(طبق اخرین تریلر های منتشر شده)حتی از DMC 4 هم ضعیفتر هست.موسیقی بازی هم اصلا قابل مقایسه با عناوین قبلی به خصوص DMC 3 نیست.ای کاش platinumgames این رو میساخت تا با شاهکاری مثل BAYONETA(از نظر گیم پلی)شاهد بودیم.
کی گفته گرافیک بازی از dvm4 کمتره نه می خام بدونم؟

آخرین ویرایش:
اگر تريلراشو ديده باشي ميبيني كه اولش مينويسه:
work in progress gameplay.
درسته كه نوشته گيم پلي ولي مطمئنا فقط رو گيم پلي كار نميكنه.گرافيكش هم مطمئنا قوي تره.
بازي رو هنوز دارن ميسازن.چه توقعي داري؟صبر كن بياد اونوقت گرافيكش رو تحمل نكن.

---------- نوشته در 11:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:07 PM ارسال شده بود ----------

ميگم اين شهر همون شهر دانته-س يا نه؟
شهرش كه مثل سايلنت هيل تغيير ميكرد.
در ضمن دوستان تو صفحات قبل گفتن كه قيافه-ش همون قيافه دانته-س. اخه كجاي اين به دانته ميخوره؟ چرا به خودتون تلقين ميكنين كه قيافش همون هست؟خداييش تريلرو خوب نگاه كنين.بعدش يه چيزي بگين.
در ضمن لينك اين عكس بچگي هاي ورجيل و دانته رو بزاريد

---------- نوشته در 11:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 PM ارسال شده بود ----------

راستي اينو هم اضافه كنم كه صداشم اصلا اون صداي قبلي نبود!!!
فعلا خوش باشين.

---------- نوشته در 11:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------

اتوسا خانوم شما كه ميگيد DMC4 رنگارنگ بود,پس به اين يكي چي بايد بگي؟
نكنه ميخواي بگي سياه و سفيده؟
قيافه دانته شبيه ميمونه وقتي بالا رو نگاه ميكنه.
اخه خدا اين چرا يه ذره شباهت به ادميزاد نميده؟
هر چي من دارم زور ميزنم يه شباهت پيدا كنم,كمتر موفق ميشم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: arash gh
اگر تريلراشو ديده باشي ميبيني كه اولش مينويسه:
work in progress gameplay.
درسته كه نوشته گيم پلي ولي مطمئنا فقط رو گيم پلي كار نميكنه.گرافيكش هم مطمئنا قوي تره.
بازي رو هنوز دارن ميسازن.چه توقعي داري؟صبر كن بياد اونوقت گرافيكش رو تحمل نكن.

---------- نوشته در 11:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:07 PM ارسال شده بود ----------

ميگم اين شهر همون شهر دانته-س يا نه؟
شهرش كه مثل سايلنت هيل تغيير ميكرد.
در ضمن دوستان تو صفحات قبل گفتن كه قيافه-ش همون قيافه دانته-س. اخه كجاي اين به دانته ميخوره؟ چرا به خودتون تلقين ميكنين كه قيافش همون هست؟خداييش تريلرو خوب نگاه كنين.بعدش يه چيزي بگين.
در ضمن لينك اين عكس بچگي هاي ورجيل و دانته رو بزاريد

---------- نوشته در 11:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 PM ارسال شده بود ----------

راستي اينو هم اضافه كنم كه صداشم اصلا اون صداي قبلي نبود!!!
فعلا خوش باشين.

---------- نوشته در 11:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------

اتوسا خانوم شما كه ميگيد DMC4 رنگارنگ بود,پس به اين يكي چي بايد بگي؟
نكنه ميخواي بگي سياه و سفيده؟
قيافه دانته شبيه ميمونه وقتي بالا رو نگاه ميكنه.
اخه خدا اين چرا يه ذره شباهت به ادميزاد نميده؟
هر چي من دارم زور ميزنم يه شباهت پيدا كنم,كمتر موفق ميشم.
اصلا قرار نیست شبیه دانته قبلی باشه.ریبوت یعنی ریبوت.یعنی تغییراتی داره که لازم نیست براش دلیلی بیارن.انگار قبلا رو انکار کنند.
پ.ن:البته یه ریبوت دیگه داریم که کلا می زنه همه چیز رو عوض میک نه.مثل ریبوت شاهزاده ی ایرانی که سال 2008 انجام شد

داستان های کاپکام شاهکاره ؟! غیر از RE کدوم بازی کاپکام داستان خوبی داشته ؟! نکنه داستان Dark Void خوب بود از نظر شما ؟! یا شایدم شاهکار هایی مثل Lost Planet و Bionic Commando منظورته ؟!

حتی سری DMC داستان خیلی غنی ایی نداشت و از نسخه 1 به بعد همش افتاد توی تکرار و فقط بلد بود سوال ایجاد کنه و هیچ جوابی هم براشون نداشت به یه همچین داستانی نمیگن فوق العاده میگن پر از اشکال ، میخوای برات لیست سوال های نا تموم سری DMC رو بزارم : ورجیل و دانته چطوری به شمشیر هاشون رسیدن اونم وقتی که موقع مرگ مادرشون تنها 8 سال داشتن ؟! چه اتفاقی بینشون افتاد که باعث شد با همدیگه بد بشن ؟! چه بلایی سر اسپاردا اومده و این همه سال کجا بوده ؟! چطور توی نسخه 3 وسط شهر یه برج بزرگ در اومد ولی نه ارتش و نه مردم هیچ واکنشی بهش نشون ندادن ؟! ورجیل این همه قدرت رو برای چی میخواست ؟! چه بلایی سره ورجیل ( نلو آنجلو ) توی نسخه یک اومد ؟! نرو کیه ؟! دستش چطوری شیطونی شده ؟! چرا وقتی مرد دوباره زنده شد و حرف های ورجیل رو زد ؟! چرا یاماتو شکسته بود ؟! چرا اسپاردا علیه شیطونا بلند شد ؟! دانته چند سالشه ( 40 سال یا 2000 سال ) ؟!

همینا کافیه یا بازم بگم ؟!

در ضمن NT توی هر چی اشکال داشته باشه داستان نویسی و Story Telling ـش حرف نداره ، هر دو بازیش داستان فوق العاده ایی داشتن و خود کاپکام هم گفته دلیل اصلی همکاریشون با NT خلق کردن یه داستان غنی و فوق العاده برای DmC ـه

طراحی صورت دانته توی هر نسخه فرق کرده میخوای تا عکساش رو بزارم ، شخصیت دانته هم همینطور

Devil May Cry 1 : دانته جدی که در مواقع خاص و بخصوصی شوخی میکنه و به دشمناش تیکه میندازه
Devil May Cry 2 : دانته کم حرف و جدی
Devil May Cry 3 : دانته شوخ طبع که هیچوقت جدی نیست و همیشه در حال شوخی کردنه
Devil May Cry 4 : دانته = دلقک
DmC Devil May Cry :................

پس خواهشا این همه نگید قیافه و شخصیت دانته عوض شده چون توی هر نسخه دانته به کل تغییر کرده و DmC هم از این قائده مستثنا نیست

در ضمن خواهشا اگه جنبه بحث کردن ندارین بهتره موضوعی رو توی تاپیک مطرح نکنید ، وقتی حرفتون اشتباهه من یا کاربر دیگه ایی مجبوریم حرفتون تصحیح کنیم تا بقیه اشتباه برداشت نکنند ، وقتی داستان نسخه DmC به عهده NT ـه نمیتونم بگم کاپکام داره داستان بازی رو مینویسه تا شما خوشحال بشی ، خواهشا یه ذره جنبه داشته باشید

جان؟!!!!!!!!
با این که از DMC 4 خوشم نمیاد خیلی و بعد از 2 از همه ضعیف تر هست ، اما دانتش حرف نداشت :دی !
این جدیده هم آشغاله بی چون و چرا :دی
کیوون تو چی میدونه دانته کیه ؟! :دی تو برو با همون مرتیکه معتاد ( اسنیک :دی ) حال کن :دی
ولی خارج از شوخی ، کیوان خدایی دانته DMC4 داغون بود ، مبارزه اش با اگنوس رو یادت میاد ؟! یا بعد از گرفتن Lucifer شروع کرد به رقصیدن ... :-&

دانته شماره 4 ، کپی دانته شماره اول بود ... اخلاق ، رفتار ، میمیک ، ...
اسنیک هم خداست :|:دی!
کیوان مطمئنی حالت خوبه ؟! :دی دانته شماره 4 کپی دانته شماره یک بود ؟! یعنی منظورت اینه که دانته توی شماره یک هم میرقصید و کاغذ رنگی میریخت روی سر خودش ؟! کیوان یا شماره 4 رو بازی نکردی یا دانته شماره یک رو یادت رفته ؟!

فکر کنم دانته رو با اسنیک اشتباه گرفتی :دی بگیر بخواب صبح هم پاشو اگه نسخه یک رو داری یه بار دیگه بازیش کن اگر هم نداری دوتا Cut Scene نسخه اول رو از یوفیلتیوب ببین متوجه میشی چی میگم :دی

یاد دانته ی شماره ی 3 بخیر
الان این جدیده رو میبینم پیشه خودم میگم خدایا رو چه حسابی این شکلی شد؟
تریلی از رو صورتش رد شد؟نه
اعتیاد شدید به کراک؟نه گمون نکنم
اخر به این نتیجه رسیدم که این از کرمای نینجا تئوریه.قبولم نمیکنن قیافش ضایع شده:d

یاد دانته ی شماره ی 3 بخیر
الان این جدیده رو میبینم پیشه خودم میگم خدایا رو چه حسابی این شکلی شد؟
تریلی از رو صورتش رد شد؟نه
اعتیاد شدید به کراک؟نه گمون نکنم
اخر به این نتیجه رسیدم که این از کرمای نینجا تئوریه.قبولم نمیکنن قیافش ضایع شده:d

نیما قبول داری شخصیتش به من خیلی نزدیک شده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or