DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بودم :دی
این رو توی فروم NT خوندم ، گویا توی یکی از مصاحبه هاشون تایید کردن که ورجیل هم حضور داره و شایعه شده با همون لباس سبز رنگش ( این لباس مربوط میشه به قبل از اتفاقات DMC 3 و توی کمیک های DMC این لباس تنش بوده و مال زمانیه که داشته خودش رو قایم میکرده ) قراره توی بازی حضور داشته باشه

لباسه سبز ؟!!!!!!! :-o
ولی اخ جوووووون اگه ورجیل هم باشه بازی خدا میشه وووووای یعنی چه شکلی میشه :x؟!8->

---------- نوشته در 12:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:06 AM ارسال شده بود ----------

ها داداش علی من اونو دیدم اما عکسش فیکه ! کاپکوم که تایید نکرده خو

چه خوب که DMC جدید بدآموزی نداره و تازه نکات اخلاقی هم نشون میده مثلا بچه ها بچه ها سیگار کشیدن بده اگه یه وقتی رفتین طرفه سیگار این شکلی میشین ها !!! :d
از كي تا حالا DMC نكات اخلاقي نشون ميده؟؟؟
سيگار بده,اخه,جيزه.
دست به سيگار نزنين ها مثل اون شيطونا ميشين.

لباسه سبز ؟!!!!!!! :-o
ولی اخ جوووووون اگه ورجیل هم باشه بازی خدا میشه وووووای یعنی چه شکلی میشه :x؟!8->

---------- نوشته در 12:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:06 AM ارسال شده بود ----------

ها داداش علی من اونو دیدم اما عکسش فیکه ! کاپکوم که تایید نکرده خو
اگه اشتباه نکنم یکی از ART Work های بازی بود برای همین در واقع تایید شدست و رسمیه
سيگار بده,اخه,جيزه.
دست به سيگار نزنين ها مثل اون شيطونا ميشين.
اگه اینطور باشه پس الان Snake باید خود ابلیس باشه :دی

آخه این بازی ها که واسه ی 15 به بالا می سازن باید یه ذره حواسشون به نکات اخلاقیش هم باشه مثلا یه کودک 14 سال و نیمه رو در نظر بگیرین (ماشالاه تو بازی سنتر هم کم نیستن) دانته رو می بینه سیگار گوشه ی لبش ، خیلی پر قدرت گردنه شیطونه رو گرفته داره فشار می ده بعدش خیلی حرفه ای میره می پره رو سره اون یکی شیطونه و...
خوب بچه یاد می گیره پس فردا تو مدرسه حس دانته بهش دست می ده می پره رو سر و کول بچه ها و یه وقت خدایی ناکرده زبونم رو گاز می گیرم یه سیگار هم گوشه لبش که چی ، منم قهرمانم ! :d
خوده من شخصا شدیدا با بازی هایی که برای سنین بالای 15 می زنن و صحنه های زننده توش نشون میدن مخالفم یعنی چی که اینطوری شده زمونه؟!!! :|
اما خوب خدا رو شکر کاپکوم به این مسئله توجه کرده و خبری از سیگار و دخانیات تو بازی نیست :d

حالا مگه سیگار چه اشگالی داره؟:d
من سیگار میکشیدم و قهرمانه پرورش اندام هم شدم
البته الان نمیکشم و توصیه هم نمیکنم کسی بکشه چون چیزه آشغالیه ولی تو تهران اگر زندگی میکنید روزی یه پاکت رو از هوا دارید میکشید
نا خود آگاه ، حالا چند نخ هم روش >:)

حالا مگه سیگار چه اشگالی داره؟:d
من سیگار میکشیدم و قهرمانه پرورش اندام هم شدم
البته الان نمیکشم و توصیه هم نمیکنم کسی بکشه چون چیزه آشغالیه ولی تو تهران اگر زندگی میکنید روزی یه پاکت رو از هوا دارید میکشید
نا خود آگاه ، حالا چند نخ هم روش >:)
چه تبليغي ميكني از سيگار!!!
منم يه بار يه نخ سيگار كشيدم (قابل توجه!!! فقط يه بار و براي اولين و اخرين بار) ميخواستم بدونم چه جوريه .ولي خداييش هيچي نداره.
شايد دانته هم به همين نتيجه رسيده.:d

آخه این بازی ها که واسه ی 15 به بالا می سازن باید یه ذره حواسشون به نکات اخلاقیش هم باشه مثلا یه کودک 14 سال و نیمه رو در نظر بگیرین (ماشالاه تو بازی سنتر هم کم نیستن) دانته رو می بینه سیگار گوشه ی لبش ، خیلی پر قدرت گردنه شیطونه رو گرفته داره فشار می ده بعدش خیلی حرفه ای میره می پره رو سره اون یکی شیطونه و...
خوب بچه یاد می گیره پس فردا تو مدرسه حس دانته بهش دست می ده می پره رو سر و کول بچه ها و یه وقت خدایی ناکرده زبونم رو گاز می گیرم یه سیگار هم گوشه لبش که چی ، منم قهرمانم ! :d
خوده من شخصا شدیدا با بازی هایی که برای سنین بالای 15 می زنن و صحنه های زننده توش نشون میدن مخالفم یعنی چی که اینطوری شده زمونه؟!!! :|
اما خوب خدا رو شکر کاپکوم به این مسئله توجه کرده و خبری از سیگار و دخانیات تو بازی نیست :d
بازی +18 ساله برای همین از این لحاظ مشکلی نداره

دوستان لطفا از بحث اصلی تاپیک منحرف نشن

1- عکس بچگی دانته رو شما از کجا دیدین؟! :-/
2- آره تو تریلرهای بعدی خبری از سیگار نبود و تازه چهره ی دانته هم شکنجه شده نبود ، تو تریلر اول انگار کتک خورده بود !
3- چه خوب که DMC جدید بدآموزی نداره و تازه نکات اخلاقی هم نشون میده مثلا بچه ها بچه ها سیگار کشیدن بده اگه یه وقتی رفتین طرفه سیگار این شکلی میشین ها !!! :d
عکس بچگی دانته ه<دن و ورجیل تو گهواره هستند و ایوا و اسپاردا(پدر و مادرشون)کنارش واستادن.موهاشون هم سفیده.ولی همونطر که دوستمون گفتن,بازی ریبوت شده و تغییراتی در داستان و روند بازی پیش میاد که لازم نیست دلیلی براش بیارن.انگار قبلا رو انکار کنند.
البته یه چیزی هست,تریلر اول بازی CG بود که دست دانته سیگار بود,تو بقیه همشون گیم پلی بود که خب تو گیم پلی در حال مبارزه که سیگار نمی کشه!

چه تبليغي ميكني از سيگار!!!
منم يه بار يه نخ سيگار كشيدم (قابل توجه!!! فقط يه بار و براي اولين و اخرين بار) ميخواستم بدونم چه جوريه .ولي خداييش هيچي نداره.
شايد دانته هم به همين نتيجه رسيده.:d

داداش من چون کاهدود کردی میگی هیچی نداره ;)

عکس بچگی دانته ه<دن و ورجیل تو گهواره هستند و ایوا و اسپاردا(پدر و مادرشون)کنارش واستادن.موهاشون هم سفیده.ولی همونطر که دوستمون گفتن,بازی ریبوت شده و تغییراتی در داستان و روند بازی پیش میاد که لازم نیست دلیلی براش بیارن.انگار قبلا رو انکار کنند.
البته یه چیزی هست,تریلر اول بازی CG بود که دست دانته سیگار بود,تو بقیه همشون گیم پلی بود که خب تو گیم پلی در حال مبارزه که سیگار نمی کشه!
البته سهراب جان توی همون تریلر هم دانته حتی موقع مبارزاتش هم سیگار توی دهنش بود ولی در صورتی که توی تریلر های بعدی موقع مبارزات اثری از سیگار نبود ، البته امکانش هم وجود داره که فعلا چیزی نشون نمیدن تا هوادارا اعتراض نکنند و شاید توی نسخه اصلی وجود داشته باشه

اون عکسه خیلی آخه حالت نقاشی داره من دیدم اصلا اسپاردا یه قیافه ای داره تازه اوا هم اصلا شکله تریش نیست دانته و ورجیل هم که (وووای فکر کن دانته و ورجیل یه زمانی نی نی بودن چه ناز! :x) تو گهوارن موهاشون زیاد پیدا نیست اما خووووب حالا که می گین ریبوته پس یعنی قبل رو نقض کردن البته زیاد هم مسئله ی مهمی نبوده !
حالا امیدوارم تو همین چند روزه آینده ی لااقل یه تریلر داستانی ازش نشون بدن !
به نظر شما دانته تو تیمارستان چیکار می کنی ؟ چرا دارن ازش بازجویی می کنن ؟! :-/

به نظر شما دانته تو تیمارستان چیکار می کنی ؟ چرا دارن ازش بازجویی می کنن ؟! :-/
خوب معلومه!!! چون زياد سيگار كشيده ديوونه شده و بردنش تيمارستان:d
حالا هم دارن ازش ميپرسن كه چند نخ سيگار كشيدي ها؟زود باش بگو!!!:d
جدا از شوخي,هيچي نميشه گفت چون اين استعداد كپكام در داستان پردازي مانع حدس زدن داستان ميشه.
اصلا به من چه!!!

خوب معلومه!!! چون زياد سيگار كشيده ديوونه شده و بردنش تيمارستان:d
حالا هم دارن ازش ميپرسن كه چند نخ سيگار كشيدي ها؟زود باش بگو!!!:d
جدا از شوخي,هيچي نميشه گفت چون اين استعداد كپكام در داستان پردازي مانع حدس زدن داستان ميشه.
اصلا به من چه!!!
البته سازنده نسخه جدید NT و داستان هم کاملا در اختیار NT هست و کاپکام دخالتی در داستان نداره ( کاپکام بیشتره توی گیم پلی بازی و شخصیت پردازی دانته داره با NT مشارکت میکنه )

آخرین ویرایش:
البته سازنده نسخه جدید NT و داستان هم کاملا در اختیار NT هست و کاپکام دخالتی در داستان نداره ( کاپکام بیشتره توی گیم پلی بازی و شخصیت دانته داره با NT مشارکت میکنه )
نوشتم كه!!! به من چه!!!
تو هم كه هميشه ساز مخالف ميزني!!!
پس يه داستان ابكي رو در پيش رو داريم.چون داستان پردازي فقط از عهده خود كپكام بر مياد.
يه سوال داشتم:
كي پلتفرم هاي بازيارو مشخص ميكنه؟ استوديوي سازنده يا ناشر؟

شما ظاهرا پديده اي به نام Shadow of Damned و كلا بازيهاي Suda 51 رو بازي نكريدن اين اخيرا چون رسما اين بازي به لحاظ محتوايي زشت و +18 رسما جوك هستش در مقايسه با اون بازيها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or