DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شاید اونی که توی تیمارستانه ورجیله ؟! :دی
بی خیال داداش علی ، یارو ازش می پرسه اسمت چیه می گم من دانته م ، خو اگه ورجیل بود که مرض نداشت بگه دانته م :d
البته شاید هم شما راست بگی :-b یعنی ورجیل انقدر که عشقه قدرت بوده آخرش دیوونه شده !!! :d

ولی دور از شوخی جدی چرا تو تیمارستانه ؟ هیچ حدسی هم نمی زنین ؟!!

بی خیال داداش علی ، یارو ازش می پرسه اسمت چیه می گم من دانته م ، خو اگه ورجیل بود که مرض نداشت بگه دانته م :d
البته شاید هم شما راست بگی :-b یعنی ورجیل انقدر که عشقه قدرت بوده آخرش دیوونه شده !!! :d

ولی دور از شوخی جدی چرا تو تیمارستانه ؟ هیچ حدسی هم نمی زنین ؟!!
خب معلومه دیگه :دی از اونجایی که دیدیم اون دوربین ها چشم های شیطونی هستن ، پس شیطونا دانته رو میبینند و دستگیرش میکنند و شکنجه اش میدن ( به نظرم اونجا اتاق بازجویی بود نه تیمارستان )

تو این شماره میاد بکول از جونی دانته گفته میشه و چجوری شمشیرشو پیدا میکنه قست نویسنده از این قسمت درست کردن 1 راه واسه شناختن نرو ورجیل دانته است بدم یک راه برای داستان جدید میزاره این دقیقا مثل X-Men: First Class این فیلم ولی فرقش این که این بازی و شخصیت این فردی که می بینید دانته اس نه ورجیل ولی اینو میدونم که با بازی کردنش لذت میبرم

---------- نوشته در 04:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:27 AM ارسال شده بود ----------

اینم راستی عکس آواتارم وال جدید دویل ولی من نفهمیدم دانته بین این فرشته ها چی می خواد !!! ولی حتما یکاری داره!!!

خب معلومه دیگه :دی از اونجایی که دیدیم اون دوربین ها چشم های شیطونی هستن ، پس شیطونا دانته رو میبینند و دستگیرش میکنند و شکنجه اش میدن ( به نظرم اونجا اتاق بازجویی بود نه تیمارستان )
باو برو یه باره دیگه تریلرو ببین می گه : subject 69-pycho.... داره می گه بیمار نمی دونم شماره 69 ، روانی !!!!! دانته رسما یه بیمار روانیه تو این بازی !! که فرار کرده ، می دونی حدس من چیه من فکر می کنم دانته در مورد شیطان و قدرت نیمه شیطونی خودش فهمیده بعد واسه بقیه مردم هم تعریف کرده مردم هم کف کردن حرفاش رو باور نمی کردن !! :-b

باو برو یه باره دیگه تریلرو ببین می گه : subject 69-pycho.... داره می گه بیمار نمی دونم شماره 69 ، روانی !!!!! دانته رسما یه بیمار روانیه تو این بازی !! که فرار کرده ، می دونی حدس من چیه من فکر می کنم دانته در مورد شیطان و قدرت نیمه شیطونی خودش فهمیده بعد واسه بقیه مردم هم تعریف کرده مردم هم کف کردن حرفاش رو باور نمی کردن !! :-b
اینم میشه :دی
اگه NT یه تریلر داستانی میداد بیرون الان این همه سردرگم نبودیم ، متاسفانه نزدیکترین زمانی که امکان داره DmC رو دوباره توش نشون بدن 7 ماه دیگه است :(

راستی بازی نسبت به تریلر اولی که ازش منتشر شد خیلی فرق کرده مثلا دانته دیگه سیگار نمیکشه ، بخشی از موهاش سفید نیست ، شهر مثل تریلر اولی ساکن نیست و جابه جا میشه تا دانته رو بکشه . من که تعجب نمیکنم اگه توی نسخه نهایی اصلا تیمارستان وجود نداشته باشه

اگه وقت کنه ، بیچاره اینطور که پیداس دانته تو این بازی فقط در حاله فراره !!!!!
من دلیل دیوونه شدن دانته رو فهمیدم ، شاید یه روز داشته واسه خودش قدم می زده یه نفر بهش می رسه می گه ( ا من تو رو می شناسم تو پسر اسپاردا شیطان افسانه ای هستی و مادرت اوا هم یه فرشته س بعد بهش یه عکس نشون می ده ) خوب شما فکر کنین هر کسه دیگه ای بود هم قاطی می کرد:d

اگه وقت کنه ، بیچاره اینطور که پیداس دانته تو این بازی فقط در حاله فراره !!!!!
من دلیل دیوونه شدن دانته رو فهمیدم ، شاید یه روز داشته واسه خودش قدم می زده یه نفر بهش می رسه می گه ( ا من تو رو می شناسم تو پسر اسپاردا شیطان افسانه ای هستی و مادرت اوا هم یه فرشته س بعد بهش یه عکس نشون می ده ) خوب شما فکر کنین هر کسه دیگه ای بود هم قاطی می کرد:d
حالا کی گفته دانته دیوونه شده :دی اون تیمارستان زیر نظر شیطوناست ( خود دانته میگه : توی کل دنیا و در تمام سطوح جامعه شیاطین حضور دارن ) برای همین دانته رو گرفتن و دارن ازش حرف میکشن

حالا کی گفته دانته دیوونه شده :biggrin1: اون تیمارستان زیر نظر شیطوناست ( خود دانته میگه : توی کل دنیا و در تمام سطوح جامعه شیاطین حضور دارن ) برای همین دانته رو گرفتن و دارن ازش حرف میکشن
هــِــم! شیاطین خوش صدا؟
بیخیال بابا گیم پلی جدیدرو دیدی؟ افتضاح اقا افتضاح
خیلی بعییده ولی ظاهرا داره رو 30 فریم اجرا میشه یعنی HnS رو 30 از 100 تا Fu***k ـه به پدر و مادر بدتره شماها دارین رو داستانش بحث میکنین
داستان چه اهمیتی داره وقتی دانته معلوم نیست چه گینییه! وقتی دانته اصلی نیست
انصافا NT در زمینه گیم پلی دارای مدرک بیشعوره ـه:biggrin1:

هــِــم! شیاطین خوش صدا؟
خیلی بعییده ولی ظاهرا داره رو 30 فریم اجرا میشه یعنی HnS رو 30 از 100 تا Fu***k ـه به پدر و مادر بدتره شماها دارین رو داستانش بحث میکنین
انصافا NT در زمینه گیم پلی دارای مدرک بیشعوری ـه:biggrin1:
Indeed ...

هــِــم! شیاطین خوش صدا؟
انصافا NT در زمینه گیم پلی دارای مدرک بیشعوره ـه:biggrin1:

Indeed ...
دوباره شروع شد :دی دانته اصلی و فرعی ندارم مهراد :دی ، این همون دانته خودمونه که جوونتر شده ( میدونم ریبوته ولی شخصیت پردازیش و طراحی شخصیتش به عهده Capcom ـه )
علاوه بر اون خیلی وقته که تایید شده بازی روی 30 فریم قفل شده و احتیاجی نیست از روی تریلر به این موضوع پی ببریم :دی

بزار سوال هایی که برای دوستان پیش میاد رو جلوتر جواب بدم تا الکی تاپیک جلو نره ;) :

چرا بازی روی 30 فریم قفل شده و چرا مثل نسخه های قبلی 60 فریم نیست ؟! خب خیلی طبیعیه بازی داره با موتور Unreal ساخته میشه و نمیتونه با سرعت بالا و روی 60 فریم اجرا بشه
چرا بازی رو با موتور قبلی یعنی همون MT نمیسازن ؟! دوتا دلیل داره : 1. سیاست کاپکام اینه که موتور MT رو به سازنده های خارجی نمیده 2. موتور کاملا به زبان ژاپنی نوشته شده و برای سازنده های خارجی قابل استفاده نیست
با این اوصاف گیم پلی بازی چی میشه ؟! میتونه مثل قبل سریع باشه و حال و هوای نسخه های قبلی رو به هوادارا القا کنه ؟! بله ، کاپکام توی طراحی و ساخت گیم پلی داره به NT کمک میکنه و افرادی رو که قبلا روی نسخه های قبلی بازی کار کردن رو پیششون میبره تا مطئن بشن بازی همون حس و حال نسخه های اصلی رو حفظ میکنه ( معروفترین اونها Itsuno-San کارگردان نسخه های 2,3,4 ) ، علاوه بر اون کاپکام قول داده که 30 فریم DmC همون حس و حال 60 فریم رو به گیمر منتقل میکنه

من تریلر جدیدش بالاخره دیدم البته خیلی وقت بود میخواستم ببینم ولی روزای اولین اصلا امیدی بهش نداشتم ولی این تریلر آخریه خیلی به دلم نشست جنگ هاش جالب کار شده بود کم کم دارم به بازی علاقه مند میشم
این نسخه قبلا 4 نسخه قبلی برمیگرده درسته؟یعنی خیلی قبل تر از نسخه اول منظورمه
من که حتی یک نسخه DMC بازی نکردم از داستانش سر در میارم؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or