DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آره درست میگی فرخ جان ( درست گفتم ؟:دی ) Limbo در واقع پشت پرده دنیای خودمونه که از اونجا شیطون ها دارن دنیای ما رو کنترل میکنند

راستی کسی تریلر داستانی بازی رو دیده ؟! توی Special Stage بازی توی TGS کامل تریلر داستانی رو نشون دادن ولی برای گزارش اینترنتی ایی که از Special Stage گذاشتن فقط یک دقیقه اش رو پخش کردن که اگه وقت شد آپلودش میکنم

اولش دانته میگه : There Are Demons Every Where ... In Every Level Of Society In Every Part Of The World

البته همونطوری که گفتم تریلر کامل نیست و فقط یک دقیقه است و وسطش قطع میشه اگه یکی از دوستان یه FLV کانورتر معرفی کنه ( ترجیحا لینک بده ) میتونم براتون آپلودش کنم
نه بابا فرخ یکی دیگست من سهراب هستم!
تو خود بازی Limbo,لیمبو به عنوان جایی که کودکان گناهکار می رن شناخته می شه.توی inception لیمبو رو جایی عمیقا در ذهن که وقتی ادم توش سقوط می کنه,چیزای جقیقی و مجازی رو قاطی می کنه معرفی شد.در کل,به نظرم اینجا لیمبو یه بعد دیگه از دنیا هست,که demon ها توش هستن و فقط کسی که خون شیطانی داشته باشه می تونه اونو ببینه...

آخرین ویرایش:
آره درست میگی فرخ جان ( درست گفتم ؟:دی ) Limbo در واقع پشت پرده دنیای خودمونه که از اونجا شیطون ها دارن دنیای ما رو کنترل میکنند

راستی کسی تریلر داستانی بازی رو دیده ؟! توی Special Stage بازی توی TGS کامل تریلر داستانی رو نشون دادن ولی برای گزارش اینترنتی ایی که از Special Stage گذاشتن فقط یک دقیقه اش رو پخش کردن که اگه وقت شد آپلودش میکنم

اولش دانته میگه : There Are Demons Every Where ... In Every Level Of Society In Every Part Of The World

البته همونطوری که گفتم تریلر کامل نیست و فقط یک دقیقه است و وسطش قطع میشه اگه یکی از دوستان یه FLV کانورتر معرفی کنه ( ترجیحا لینک بده ) میتونم براتون آپلودش کنم
راستی می گی وووای خدای من ! ای ول بزار تو رو خدا این خیلی عالیه ، الانم کلی دارم بالا پایین می پرم پشت pc :d

---------- نوشته در 09:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:42 PM ارسال شده بود ----------

تو خود بازی Limbo,لیمبو به عنوان جایی که کودکانناهکار می رن شناخته می شه.توی inception لیمبو رو جایی عمیقا در ذهن که وقتی ادم توش سقوط می کنه,چیزای جقیقی و مجازی رو قاطی می کنه معرفی شد.در کل,به نظرم اینجا لیمبو یه بعد دیگه ازد نیا هست,که demon ها توش هستن و فقط کسی که خون شیطانی داشته باشه می تونه اونو ببینه...
داستانه جالبیه ، شدیدا امیدوارم به داستان ، چیزه جدیدی داره در دنیای dmc اتفاق می افته ای ول به این میگن خلاقیت !

تو خود بازی Limbo,لیمبو به عنوان جایی که کودکان گناهکار می رن شناخته می شه.توی inception لیمبو رو جایی عمیقا در ذهن که وقتی ادم توش سقوط می کنه,چیزای جقیقی و مجازی رو قاطی می کنه معرفی شد.در کل,به نظرم اینجا لیمبو یه بعد دیگه از دنیا هست,که demon ها توش هستن و فقط کسی که خون شیطانی داشته باشه می تونه اونو ببینه...
آره الان اسمت یادم اومد :دی ( با هم دیگه توی تاپیک Assassin's Creed بحث میکردیم :دی ) ، درست میگی سهراب جان به نظر منم Limbo بعد دیگه ایی از دنیا هست که دانته بخاطر داشتن خون شیطانیش میتونه اون رو ببینه ، راستی دقت کردی توی استیج دمو انسان ها نمیتونستن Limbo رو ببینند ولی دختره که با دانته بود هر دو تا دنیا رو میدید ؟! به نظر من این دختره همون Lady خودمونه ، البته شایعه شده بود که این دختره بلونده و هر کدوم از چشم هاش یک رنگه ( مثل Lady البته اینا شایعه است و نمیشه خیلی روش حساب کرد )
راستی می گی وووای خدای من ! ای ول بزار تو رو خدا این خیلی عالیه ، الانم کلی دارم بالا پایین می پرم پشت pc :d
داستانه جالبیه ، شدیدا امیدوارم به داستان ، چیزه جدیدی داره در دنیای dmc اتفاق می افته ای ول به این میگن خلاقیت !

الان آپلودش کردم اینم لینک دانلودش ، البته همونطوری که گفتم تریلر رو کامل پخش نکردن و احتمال زیاد تا چند وقت دیگه کاملش رو نشون میدن ( البته به اونایی که توی TGS بودن و همونجا حضور داشتن نشون دادن و برای گزارش اینترنتیشون تصمیم گرفتن که تریلر رو نصفه نشون بدن و احتمالا میخوان بعدا سورپرایزمون کنند :دی )

لینک دانلود تریلر : http://www.uploadbaz.com/fo44yrhztgse

نه باو این دختره صداش اصلا شبیه لیدی نبود فکر کردم شاید کایری باشه :d
کاش زودتر تریلر داستانی منتشر بشه کامل!

---------- نوشته در 10:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ----------

الان من مشکل دارم با دانلود این ، چیکار کنم ؟

منم دوست داشتم بازی با MT Framework 2 ساخته باشه ولی متاسفانه این موتور برای بازیسازای خارجی قابل استفاده نیست ( علاوه بر این زبانش هم کاملا ژاپنیه )
اره دوست عزیز حق با شماست اگر من یکم تحقیق میکردم متوجه میشدم که: The game will be powered by Unreal Engine 3 البته من در جریان گسترش MT Framework 2 نیستم بخاطر اینکه کپکام قبلا گفته بود برنامه هایی رو برای گسترش این موتور داره و انصافا هم موتور عالی هست . اگر تریلرها و اخبار Dragon's Dogma رو پیگیر باشید میبینید که این بازی هم با این موتور ساخته میشه حال بگذریم...

این کپکام تا حالا جایی اشاره نکرده که دانته قدیمی تو بازی Unlockable هست ؟ یعنی مثلا با یکبار تموم کردن دانته قدیمی باز بشه یا این جور موارد ؟

نه باو این دختره صداش اصلا شبیه لیدی نبود فکر کردم شاید کایری باشه :d
کاش زودتر تریلر داستانی منتشر بشه کامل!
الان من مشکل دارم با دانلود این ، چیکار کنم ؟

خیلی عجیبه تا الان با Uploadbaz مشکلی نداشتم ، الان براتون توی مدیافایر آپلود کردم اینم لینکش

[url]http://www.mediafire.com/?wu4q3jbo6b2qdxx

[/URL]
اره دوست عزیز حق با شماست اگر من یکم تحقیق میکردم متوجه میشدم که: The game will be powered by Unreal Engine 3 البته من در جریان گسترش MT Framework 2 نیستم بخاطر اینکه کپکام قبلا گفته بود برنامه هایی رو برای گسترش این موتور داره و انصافا هم موتور عالی هست . اگر تریلرها و اخبار Dragon's Dogma رو پیگیر باشید میبینید که این بازی هم با این موتور ساخته میشه حال بگذریم...

این کپکام تا حالا جایی اشاره نکرده که دانته قدیمی تو بازی Unlockable هست ؟ یعنی مثلا با یکبار تموم کردن دانته قدیمی باز بشه یا این جور موارد ؟

تا الان که کاپکام چیزی نگفته ولی احتمالش هست که بعد از تموم کردن بازی دانته قبلی Unlock بشه ، همونطوری که بعد از تموم کردن نسخه اول شخصیت Sparda آنلاک میشد

این رو هم یادم رفت اضافه کنم که شایعه شده ورجیل قراره توی بازی با لباس سبز رنگش ( لباسی که توی Comic های بازی به تن داشته و مربوط به زمانی بوده که سعی میکرده هویت خودش رو مخفی کنه ) حضور داشته باشه

دوستان ( مخصوصا آتوسا خانوم ) اگه مشکلی با MediaFire بود یه آپلود سنتر خوب معرفی کنند تا براشون اونجا آپلود کنم ( البته احتمالا امشب دیگه وقت نمیکنم اینکار رو بکنم و میوفته برای فردا )http://www.mediafire.com/?wu4q3jbo6b2qdxx

نه من بالاخره تونستم دانلود کنم ولی هنوز ندیدم حالا می بینم ، مرسی

---------- نوشته در 11:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:13 PM ارسال شده بود ----------

[SUB]دیدم ، خوب بود ! ولی خیلی کم بود و چیزه خاصی نمی گفت و فقط مطمئنین صداش همون دانته س !!! یعنی اینی که اولش حرف می زنه دانتس ؟!واقعا صداش ماله روبن نیست ! ولی خوووووب اینم بد نیست ! [/SUB]

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط ;<{ALTAIR}>:
در کل,به نظرم اینجا لیمبو یه بعد دیگه از دنیا هست,که demon ها توش هستن و فقط کسی که خون شیطانی داشته باشه می تونه اونو ببینه...
در واقع میشد گفت یه چیزی تو مایه های Bayonetta !! :دی

آقا این بازی چرا اینجوری شده ؟ دویل همیشه به خاطر رونیش مشهور بود اما اینجا انگار خیلی بد شده موقع مبارزات . دقیقا مثل مبارزات بازی قبلی نینجا تئوری . مثلا وقتی انیمیشن یه حرکت باید 50 تا باشه اینجا کمتره واسه همین احساس خشکی حرکات به شدت توی زوق میزنه . وقتی با تفنگ شلیک میکنه دیگه افتضاح میشه . صدای صد تا تیر میشنوی اما روی هم رفته انگار دوتا تیر شلیک میشه و برخورد میکنه . خیلی افتضاحه . گرافیک شماره ی 4 رو یادتون هست ؟ این اصلا قابل مقایسه نیست باهاش ! مگه دویل یک زره واقعیت هست توش که گرافیکش بخاد واقع گرایانه باشه ؟
والا اون نینجا گایدن و خشم آسورا خیلی بهتر از اینن . هرچی بیشتر حرکاتش رو نگا میکنم بیشتر یاد Night contract میفتم
حرکات دانته واقعا افتضاحه . طراحی محیط جالبه اما گرافیک اصلا به دویل نمیخوره . ....
خیلی نامید کننده شده ...

نه باو گرافیکش که خوب بود ، گرافیک شماره 4 کارتونی بود اما این بهتر بود فقط بعضی جاهاش مشکل داشت مثلا من هم با شما تو اون کمبوهاش موافقم زیاد خوب نیست اسلحه ش هم افتضاحه اما گرافیکش بهتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or