DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه علی من حرفت رو قبول ندارم البته اولش قبول داشتم اما بعد از دیدن این تریلر نه خداییش خیلی خوب شد که داستان dmc رو یه بار از اول شروع کرد و طوری هم شروع کرد که اصلا انتظارش رو نداشتیم ، شوکه شدیم ، بد و بیراه گفتیم ، اه و اوه کردیم اما آخرش که چی ؟! بازی رو هر کی x360 یا ps3 داره بازی می کنه و من مطمئنم به احتمال 99 در صد هم لذت می برن ، ببین یه جورایی بازی سبکش تغییر کرده نمی دونم دیگه احساس کارتونی و غیر واقعی بودن تو این بازی به هم دست نمیده ، فقط یه داستان فوق العاده می خواد که اونم به عهده ی نینجا جون کاش فقط حداقلش نویسنده رو معرفی می کردن
خب من به نظراتون احترام میذارم و دیگه هیچی نمیگم.هر کسی نظر و اعتقاد خودشو داره و اگر جایی توهین کردم عذر خواهی میکنم.
فقط امیدوارم اونقدر خوب باشه(از نظر داستان) که بهم ثابت بشه که اشتباه میکردم

نظر شما محترمه اما خواهشا بدون تامل و از روی غرض حرف نزنین آخه شما که هنوز بازی نکردین که بفهمین آشغاله یا نه ؟! سره همون دویل 4 هم ما همین بحثا رو داشتیم آخرش چی شد ؟ خیلی ها دوست داشتن بازی رو اونایی هم که دوست نداشتن فکر کنم فقط واسه این بود که بخوان متفاوت باشن و یه چیزی گفته باشن ( یکیش خوده من :d)
بعدشم دویل که اصلا نه کاراکتراش و نه فضاش ژاپنیه ، همون بهتر که یکباره غربیش کردن رفت این طوری بیشتر بهش میاد ، البته هنوز هم ازون پرچم بریتانیا که روی کت دانته س ...:-&
من میگم آشغاله بگو چشم!
تازه دانته خیلیم ژاپنی بود! حداقل از این که بیشتر بود!
در کل اگه متاش 100 شه و خودمم بگیرم و بازیش کنم و خوشمم بیاد، بازم میگم آشغاله چون با قیافش حال نکردم! دیگه قیافش که عوض نمیشه تو طول بازی!

خب من به نظراتون احترام میذارم و دیگه هیچی نمیگم.هر کسی نظر و اعتقاد خودشو داره و اگر جایی توهین کردم عذر خواهی میکنم.
فقط امیدوارم اونقدر خوب باشه(از نظر داستان) که بهم ثابت بشه که اشتباه میکردم
نه جانم اتفاقا خوبی بحث این بود که در عین حال که همه نظراتشون رو می گفتن توهینی هم فکر نکنم به شخص خاصی شده باشه ;) خیالت راحت
من هم مثه شما امیدوارم که کاپکوم ناامیدمون نکنه ، هر چند باز هم مثه شما دوست دارم که یه بازی دیگه با عنوان dmc 5 بیاد که ماجرای نیرو رو تکمیل کنه

درسته که کپکام به تازگی داره مسیر اشتباهی رو طی میکنه (امیدوارم به شما طرفداران NEW DMC توهین نشه) اما به کپکام به خاطر داستان پردازی فوق العاده قویش ایمان دارم.تنها چیزی که کپکام هنوز از دست نداده همین هست
امیدوارم باز هم بتونه طرفداراشو خوشحال کنه.
خود من هم که به شخصه از DMC3 وDMC 4 به عنوان عناوینی افسانه ای یاد میکنم

درسته که کپکام به تازگی داره مسیر اشتباهی رو طی میکنه (امیدوارم به شما طرفداران NEW DMC توهین نشه) اما به کپکام به خاطر داستان پردازی فوق العاده قویش ایمان دارم.تنها چیزی که کپکام هنوز از دست نداده همین هست
امیدوارم باز هم بتونه طرفداراشو خوشحال کنه.
خود من هم که به شخصه از DMC3 وDMC 4 به عنوان عناوینی افسانه ای یاد میکنم
حق باشماست دویل 3 واقعا بازی عالی بود به تبعیت از اون دویل 4 هم خوب بود اما به نظر من حالا زمان یه ریسک بزرگه که کاپکوم باید از پسش خوب بربیاد یه جهش بلند و مفید که همه ی هوادارا رو خوشحال کنه:)

حق باشماست دویل 3 واقعا بازی عالی بود به تبعیت از اون دویل 4 هم خوب بود اما به نظر من حالا زمان یه ریسک بزرگه که کاپکوم باید از پسش خوب بربیاد یه جهش بلند و مفید که همه ی هوادارا رو خوشحال کنه:)
یکی از کارایی که باعث تفاوت کپکام با سایر شرکت ها میشه همین ریسک کردن هاش هستش.فقط کاش خود کپکام این بازیو میساخت و به دست شرکت دیگه ای نمیداد,چون الان DMC تو دستای کپکامه و فقط خودش میتونه اونو هر جور که میخواد شکل بده.چن معمولا کپکام هر وقت با شرکتای دیگه هماری کرده,سر یه چیزی باهاشون بحثش شده.
من فقط انتظار یه داستان قوی دارمو بس

ای کاش حداقل دانته جدید این شکلی بود! :d
x75g8np4gt899sqe8vv.jpg

نه این اون نیست، یه شخصیتی از یه انیم دیگه هستش
شبیه ش هست، منم برای همین گفتم :d
میدونم یکی دیگه س ولی خیلی شبیه 17-18 سالگی های دانته هست.
اصلا میتونین تصور کنین که دانته یه زمانی 17-18 سال داشته؟
من که نمیتونم:d

خب علی جان همونطوری که گفتم کاپکام بازی رو بیخیال نشده و داره به صورت نزدیک توی ساختش با نینجا تئوری همکاری میکنه و از تیم سازنده DMC های قبلی هم ماهی چند بار به پروژه سر میزنند تا مطمئن بشن بازی اصالت خودش رو از دست نمیده و به قول خود کاپکام هنوز DNA دویل می کرای توی نسخه جدید وجود داره و همونطوری که Tameem توی مصاحبه اش گفت سیستم مبارزات کاپکام رو قراره با داستان سرایی و شخصیت پردازی نینجا تئوری ترکیب کنند که باعث میشه این نسخه یکی از بهترین نسخه های سری بشه

من میگم آشغاله بگو چشم!
تازه دانته خیلیم ژاپنی بود! حداقل از این که بیشتر بود!
در کل اگه متاش 100 شه و خودمم بگیرم و بازیش کنم و خوشمم بیاد، بازم میگم آشغاله چون با قیافش حال نکردم! دیگه قیافش که عوض نمیشه تو طول بازی!

محسن جان منم تا چند وقت پیش نظرم همین بود ولی بعد از خوندن پیش نمایشی که توی سایت VG247 قرار گرفته بود و تک تک نگرانی های هوادارا رو جواب داده بود خیلی به بازی امیدوار شدم ( اگه اشتباه نکنم اسم مطلبش این بود یه نگاهی بهش بکن کلا نظرت رو نسبت به بازی تغییر میده Capcom : The Great DmC Defense Starts NOW )
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همونطوری که گفتم این طراحی جدید دانته خیلی به دانته قدیمی شباهت داره ( مخصوصا نسخه 3 ) فقط کافیه موهاش رو سفید و بلندتر بکنه تا تبدیل بشه به همون دانته خودمون

در ضمن دانته توی هر نسخه یه قیافه جدید داشت پس تغییر کردن قیافه دانته چیز عجیبی نیست
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در جواب آتوسا :
وقتی میگی علی خب مشخص کن با کدوم علی هستی :دی اول فکر کردم با نظر من مخالفی بعدش دیدم با من نیستی :دی

تیم نویسنده داستان به احتمال خیلی زیاد ( تقریبا همون 95% ) همون تیم Enslaved و Heavenly Sword هستن که یکی از نویسنده ها خود Tameem هست

آخرین ویرایش:
همونطوری که گفتم کاپکام بازی رو بیخیال نشده و داره به صورت نزدیک توی ساختش با نینجا تئوری همکاری میکنه و از تیم سازنده DMC های قبلی هم ماهی چند بار به پروژه سر میزنند تا مطمئن بشن بازی اصالت خودش رو از دست نمیده و به قول خود کاپکام هنوز DNA دویل می کرای توی نسخه جدید وجود داره و همونطوری که Tameem توی مصاحبه اش گفت سیستم مبارزات کاپکام رو قراره با داستان سرایی و شخصیت پردازی نینجا تئوری ترکیب کنند که باعث میشه این نسخه یکی از بهترین نسخه های سری بشه
من هیچ وقت نسبت به داستان پردازی کپکام شکی نداشتم و اگر اینی که شما میگید درست باشه,پس نگرانی های من در مورد این شماره ی جدید بی معنی و بی مورده.
فقط کاش روی PC هم تایید بشه,هر چند که امیدی بهش ندارم.
شما بازی کنید و برای ما تعریف کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or