DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
First Of All There Is No New Or Old , OK ?! All Of Them Are THE DANTE That we know and love (they have the same personalty and almost same background)

are you blind ?! did you see the new trailer ?! his sense of humor is still there and he is still carefree and cool in that matter

back on topic AND PERSIAN

آخرین ویرایش:
متوجه شدید که چهره دانته شدیدا برگشته نسبت به اولین آرت ها و تریلر؟!
یعنی واقعا ترسیدن از هوادارا.توی این استیج دمو ها هم اول از همه خوشحال شدم که دانته شبیه گذشته شده.دوم اینکه بنظر میرسه بازی داستان خوبی داشته باشه.خیلی روی این شهر دروغین و اینجور صحبتا کلید کردن تو این چند تا تریلر آخر.شدیدا منتظر تریلر داستانی هستم.
با این اسلوموشن هم خیلی خیلی مخالفم.تو همون اینسلِیوِد هم زیاد دلچسب نبود چه برسه به این بازی که کلا جلوی سرعت گیم پلی رو میگیره.
در مورد کند بودن هم من فک میکنم چون بازی 30 فریم هَس دوستان فک میکنن گیم پلی کندِ.این نظرات من بود.امیدوارم با یه بازی بی نقص روبرو باشیم.

First Of All There Is No New Or Old , OK ?! All Of Them Are THE DANTE That we know and love (they have the same personalty and almost same background)

are you blind ?! did you see the new trailer ?! he's sense of humor is still there and he is still carefree and cool in that matter

back on topic AND PERSIAN
oh come on.don`t do anything that show you as a fool.we all know this is capcom`s new politic.it did this because of money not for its fans.it don`t really care about us..
what is important is money, always was.
i don`t know anything.
yet,i`m still waiting for DMC 5

---------- نوشته در 03:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:15 PM ارسال شده بود ----------

ninja theory is a piece of shit with a new production named DMC.
and capcom must go to hell for this dirty work

شرمنده مداخله می کنم، ولی
Dante جان
he's sense of humor
his* sense of humor درسته
safe جان
it don`t really care about u
it doesn't* really care about us درسته
خُب به تمرینتون برای تقویت زبان ادامه بدید!
سوالی هم داشتید خجالت نکشید میتونید بپرسید! :))

it doesn't* really care about us درسته
خُب به تمرینتون برای تقویت زبان ادامه بدید!
سوالی هم داشتید خجالت نکشید میتونید بپرسید! :))
what do you want?
we just enjoyed our discussion and you came and you destroyed it.

---------- نوشته در 04:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------

that was just a little problem in writing.
please forgive me and forget it

کلاس زبان راه انداختین اینجا!!؟ زبان رسمی فروم فارسی هست.میخواین زبان فوق العادتون رو نشون بدین،برین اینجا.لطفا رعایت کنین.
=========
ویدئوهای گیم پلیش رو دیدم.از نظر لول دیزاین که شباهت آشکاری با بایونتا داره که هم خوشحال کنندست،چون لول دیزاین بایونتا عالی بود و هم ناراحت کننده که بازی که خودش منبع الهام بود،الان داره از یه بازی دیگه الهام میگیره!
گیم پلی رو من حال نکردم!مبارزه هاش یه جوری کند بود و حرکات دانته و مخصوصا دشمنا روون نبود که احتمالا برطرف میشه.
کیفیت ویدئو که زیاد جالب نبود،پس در مورد گرافیک نمیشه صحبت کرد.
میمونه خوده دانته،که شخصا هنوز حالم ازش بهم میخوره:|

من کاملا با dante موافقم به چند دلیل:
1- همون طور که ایشون گفتن دانته ی قدیم و جدیدی وجود نداره و این دانته همون دانته ی خودمونه
2- بعضی ها کلا مخالفا حالا اگه باز هم همون دانته ی 4 رو میزاشتن اینا ایراد می گرفتن ( کلا کارشون گرفتن ایراده ! :d
3- دانته حس شوخ طبعیش رو گم نکرده اگه تریلر آخری رو دیده باشین ابن حس هنوز تو شخصیتش پنهانه و حتی بعضی جاها هم مزه می پرونه :d
4- واقعا reuben جا دانته حرف نمی زنه؟!!! اِ اِ اِ مگه میشه؟!!! چرا پَ ؟ خو طوری نیست این صدا خیلی شبیه به صدای روبن هست من که خیلی دوسش داشتم
5- داشتم راجع به مخالفان حرف می زدم گفتم این رو هم بگم که البته نظرات همه محترمه اما خداییش بیاین یه بار دیگه تریلر رو با دقت و بدون غرض نگاه کنین خداییش این دانته همون دانته س ، چهره ، صدا ، شخصیت و...
امیدوارم به زودی تریلر از داستان بازی که حدس می زنم فوق العاده باشه بیرون بیاد !
راستی اینکه از حالت بچگونه و کارتونی هم خارج شده عالیه >:d

oh come on.don`t do anything that show you as a fool.we all know this is capcom`s new politic.it did this because of money not for its fans.it don`t really care about us..what is important is money, always was.i don`t know anything.yet,i`m still waiting for DMC 5---------- نوشته در 03:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:15 PM ارسال شده بود ----------ninja theory is a piece of shit with a new production named DMC.and capcom must go to hell for this dirty work

اولا تمامی سازنده ها بخاطر پول بازی میسازن پس نینجا تئوری و کاپکام هم از این قائده مستثنا نیستن ، ثانیا مطمئن باش خود Capcom هم بدش نمیومد یه نسخه دیگه با همون انجین MT و همون تیم داخلیشون توی ژاپن بسازه و این همه دردسر همکاری با NT ، اعتراض هودارا ، مشکل گیم پلی و ... رو نداشته باشه ، اما متاسفانه داستان DMC از همون اول طوری طراحی شده بود که خیلی اشکال داشت ( Pilot Hole ) و کار رو برای اومدن نسخه های بعدی مشکل تر میکرد ، یکی از مشکلات که اساسی ترین مشکل سری DMC هم هست قدرت بیش از حد دانته است ( کاپکام توی نسخه اول یه سوپرمن ساخت ولی یادش رفت براش کریپتونات طراحی کنه ) توی هیچ کدوم از نسخه ها تا الان دانته از تمام قدرت خودش استفاده نکرده و همیشه داره با شیاطین بازی میکنه ( میدونم این جزئی از شخصیت دانته است ولی بعد از اومدن 4 نسخه دیگه واقعا داره تکراری میشه )

کاپکام میدونست اگه همینطوری بخواد ادامه بده سری به بن بست میخوره ، از طرفی NT هر دو بازی قبلیش داستان غنی و فوق العاده ایی داشته و میتونه داستان DMC رو از اول و به صورت معقولانه تر و با پتانسیل بیشتر بازگو کنه ( با کمی تغییر ) ،

در ضمن من نمیدونم چرا هوادارا اینقدر از دست NT ناراحتن در صورتی ایده Reboot شدن رو خود کاپکام میده ، کاپکامه که میاد پیش NT و میگه میخواد بازی رو ریبوت کنه ، یادتون باشه که طرح اولیه NT خیلی شبیه به دانته اصلی بوده ولی دوباره این Capcom ـه که با این طرح موافقت نمیکنه و تغییرات بیشترمیخواد ( البته من همین الان از این طرح دانته راضیم و به نظرم خیلی به دانته اصلی شباهت داره ، هم از لحاظ شخصیت پردازی هم از لحاظ ظاهری )

سینا خداییش این دانته ایی که توی Stage Demo دیدیم رو با اون معتاد سیگاری مقایسه کن تا ببینی چقدر تغییر کرده

Edit : اگه دقت کنید توی مصاحبه gamescom که با Tameem انجام دادن میگه که همکاری نزدیکی با Capcom دارن مخصوصا توی بخش گیم پلی و Itsuno (کارگردان نسخه های 2 ، 3 و 4 ) داره توی شخصیت پردازی دانته و مخصوصا طراحی گیم پلی بهشون کمک میکنه

آخرین ویرایش:
من تازه تونستم اولین تریلری رو که از dmc منتشر شد پارسال ببینم به معنای واقعیه کلمه تغییر کرده یعنی منظورم اینه که این تریلر جدیده خیلی خیلی بهتر بود و شخصیت دانته ی خودمون رو نشون می داد ، اون اولی افتضاح بود ( هر چند وجود دانته تو تیمارستان و شکنجه دادنش یه جورایی جالبه ....:-? یعنی اینکه داستانش جدیده ، خوشم میاد ببینم دانته اول کار ضعیف باشه و تحت آزار و اذیت بعد قوی بشه به تدریج و انتقام بگیره ، به نظرم ایده ی جالی میاد)
اما همونطوری که گفتم /گفتن توی این تریلر جدید کمی تا حدودی شخصیت دانته رو نشون داد که خیلی خوب بود و خودش بود احساس می کنم داستان این شماره از dmc عالی باشه از اونجایی که داستان همین شماره هم برای ساخت فیلم انتخاب شده ;)

اولا تمامی سازنده ها بخاطر پول بازی میسازن پس نینجا تئوری و کاپکام هم از این قائده مستثنا نیستن ، ثانیا مطمئن باش خود Capcom هم بدش نمیومد یه نسخه دیگه با همون انجین MT و همون تیم داخلیشون توی ژاپن بسازه و این همه دردسر همکاری با NT ، اعتراض هودارا ، مشکل گیم پلی و ... رو نداشته باشه ، اما متاسفانه داستان DMC از همون اول طوری طراحی شده بود که خیلی اشکال داشت ( Pilot Hole ) و کار رو برای اومدن نسخه های بعدی مشکل تر میکرد ، یکی از مشکلات که اساسی ترین مشکل سری DMC هم هست قدرت بیش از حد دانته است ( کاپکام توی نسخه اول یه سوپرمن ساخت ولی یادش رفت براش کریپتونات طراحی کنه ) توی هیچ کدوم از نسخه ها تا الان دانته از تمام قدرت خودش استفاده نکرده و همیشه داره با شیاطین بازی میکنه ( میدونم این جزئی از شخصیت دانته است ولی بعد از اومدن 4 نسخه دیگه واقعا داره تکراری میشه )

کاپکام میدونست اگه همینطوری بخواد ادامه بده سری به بن بست میخوره ، از طرفی NT هر دو بازی قبلیش داستان غنی و فوق العاده ایی داشته و میتونه داستان DMC رو از اول و به صورت معقولانه تر و با پتانسیل بیشتر بازگو کنه ( با کمی تغییر ) ،

در ضمن من نمیدونم چرا هوادارا اینقدر از دست NT ناراحتن در صورتی ایده Reboot شدن رو خود کاپکام میده ، کاپکامه که میاد پیش NT و میگه میخواد بازی رو ریبوت کنه ، یادتون طرح اولیه NT خیلی شبیه به دانته اصلی بوده ولی دوباره این Capcom ـه که با این طرح موافقت نمیکنه و تغییرات بیشترمیخواد ( البته من همین الان از این طرح دانته راضیم و به نظرم خیلی به دانته اصلی شباهت داره ، هم از لحاظ شخصیت پردازی هم از لحاظ ظاهری )
در این که شکی نیست داستان پر از حفره هست,ولی این سبک بازی سازی کپکام هستش که داستان بازیاش اینجوری باشن.RESIDENT EVIL هم همینجوری هست
کپکام خودش فهمید که شخصیت دانته قدیمی شده,رفت شخصیت NERO رو وارد داستان کرد.
میتونست همون رو ادامه بده پس چرا ادامه نداد؟هنوزم داستان DMC4 پر از ابهامه.متاسفانه قبلا بازی هایی میساختن که برای تموم شدنشون التماس میکردیم ولی الان برای تموم نشدنشون التماس میکنیم
(از نظر زمان بازی).
خود کپکام گفته این بازی رو مبزنم تا با مزاج غربی ها بیشتر جور در بیاد.پس تکلیف بقیه چی میشه که برای این بازی سالها دارن خودشون رو به اب و اتش میزنن و برای شماره جدیدش لحظه شماری میکنند؟
این سیاست های کپکام به درد خودش میخوره و متاسفانه داره باعث نابودیش میشه.

نه علی من حرفت رو قبول ندارم البته اولش قبول داشتم اما بعد از دیدن این تریلر نه خداییش خیلی خوب شد که داستان dmc رو یه بار از اول شروع کرد و طوری هم شروع کرد که اصلا انتظارش رو نداشتیم ، شوکه شدیم ، بد و بیراه گفتیم ، اه و اوه کردیم اما آخرش که چی ؟! بازی رو هر کی x360 یا ps3 داره بازی می کنه و من مطمئنم به احتمال 99 در صد هم لذت می برن ، ببین یه جورایی بازی سبکش تغییر کرده نمی دونم دیگه احساس کارتونی و غیر واقعی بودن تو این بازی به هم دست نمیده ، فقط یه داستان فوق العاده می خواد که اونم به عهده ی نینجا جون کاش فقط حداقلش نویسنده رو معرفی می کردن

---------- نوشته در 10:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:07 PM ارسال شده بود ----------

چرا اینقدر بحث می کنید!
این دویل آشغالی بیش نیست همین! :d
متاش هم 100 بشه چون دیگه حال و هوای ژاپنی نداره آشغاله! :d

نظر شما محترمه اما خواهشا بدون تامل و از روی غرض حرف نزنین آخه شما که هنوز بازی نکردین که بفهمین آشغاله یا نه ؟! سره همون دویل 4 هم ما همین بحثا رو داشتیم آخرش چی شد ؟ خیلی ها دوست داشتن بازی رو اونایی هم که دوست نداشتن فکر کنم فقط واسه این بود که بخوان متفاوت باشن و یه چیزی گفته باشن ( یکیش خوده من :d)
بعدشم دویل که اصلا نه کاراکتراش و نه فضاش ژاپنیه ، همون بهتر که یکباره غربیش کردن رفت این طوری بیشتر بهش میاد ، البته هنوز هم ازون پرچم بریتانیا که روی کت دانته س ...:-&

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or