اگر توجه کنی میبینی که توی هر نسخه یه سری تغییرات توی چهره دانته اعمال میشد . اگر این شماره هم قرار بود مثله قبلیهاش باشه مطمئن باش یه تغییر کوچیک داشت ! بعدم ملت 20 ساله از قیافه ماریو خسته نشدن ! این بنده خدا که 9 سالشهمطمئن باش اگه این نسخه هم عین نسخه های قبل بود قیافش کمی از جذابیت کم می شد!!!
به نظرم خیلی قیافش خشن و باحال شده!
اتفاقا برعکس.دانته تو شماره ی چهارم تازه یه چهره ی جا اُفتاده و شخصیت پخته تر نسبت به قبل پیدا کرده بود که خیلی جذابیتش رو بیشتر کرده بود.مطمئن باش اگه این نسخه هم عین نسخه های قبل بود قیافش کمی از جذابیت کم می شد!!!
کاملا موافقم اگه میخواست مثل قبلی باشه فقط فنای بازی رو خوشحال میکرد ولی الان تمام نگاها به سوی این بازیه(از جمله خود من)مطمئن باش اگه این نسخه هم عین نسخه های قبل بود قیافش کمی از جذابیت کم می شد!!!
چون فن ـه این بازی نبودی و نیستی نمیتونی مارو درک کنی ! که شخصیتی که اون همه سال محبوب همه ی ماها بوده یهو این شه ! فرض کن Master Chief یهو یه افغانی شه ! اونوقت چه حسی دارین ؟!کاملا موافقم اگه میخواست مثل قبلی باشه فقط فنای بازی رو خوشحال میکرد ولی الان تمام نگاها به سوی این بازیه(از جمله خود من)
منم خیلی خوشحال شدم که بازی حال و هوای غربیش بیشتر شده چون با اونا بیشتر حال میکنم
کپکام کار عاقلانه ای کرده
بعدش من نمیدونم چرا بعضی ها هر چی از دهنشون درمیاد بار این بدبخت میکنن اصلا شاید روحیاتش و حرف زدنش و رفتارش خیلی بهتر از دانته قبلیه باشه

راست میگی ، بی ربط به تاپیک ولی با مزه بود:dزیر ماسک مستر چیف رو دیدی مگه ؟ شاید همین الانشم افغانی باشه![]()