DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در این حد ؟! این تحول نبود ! کـُنفَیَکون بود ! تحول هم موقع مرگ لازمه . سری DMC مشکل خاصی نداشت که بخواد تحول توش ایجاد شه ...

مطمئن باش اگه این نسخه هم عین نسخه های قبل بود قیافش کمی از جذابیت کم می شد!!!

به نظرم خیلی قیافش خشن و باحال شده!

اگر توجه کنی میبینی که توی هر نسخه یه سری تغییرات توی چهره دانته اعمال میشد . اگر این شماره هم قرار بود مثله قبلیهاش باشه مطمئن باش یه تغییر کوچیک داشت ! بعدم ملت 20 ساله از قیافه ماریو خسته نشدن ! این بنده خدا که 9 سالشه :دی ...

اتفاقا برعکس.دانته تو شماره ی چهارم تازه یه چهره ی جا اُفتاده و شخصیت پخته تر نسبت به قبل پیدا کرده بود که خیلی جذابیتش رو بیشتر کرده بود.
..............
یه چیز دیگه اینکه هی میبینم دوستان تو ترد های مختلف به خودشون الکی اُمید میدن که این دانته نیست و دارن به زور بهش میقبولونن که دانته هست و آزمایش دارن میکنن و از این حرفا!!!کپکام یه حماقت بزرگ کرده و سری رو ریبوت کرده.یعنی دارن همه چی رو از اول میسازن.اصلا ممکنه کلی نکات داستانی بازی نسبت به نسخه های قبلی عوض بشه.شاید اصلا ورجیلی درکار نباشه و... منظور اینه که هرچی از نسخه های قبلی میدونین بریزین دور.این یه DMC دیگست!!!

کاملا موافقم اگه میخواست مثل قبلی باشه فقط فنای بازی رو خوشحال میکرد ولی الان تمام نگاها به سوی این بازیه(از جمله خود من)
منم خیلی خوشحال شدم که بازی حال و هوای غربیش بیشتر شده چون با اونا بیشتر حال میکنم
کپکام کار عاقلانه ای کرده
بعدش من نمیدونم چرا بعضی ها هر چی از دهنشون درمیاد بار این بدبخت میکنن اصلا شاید روحیاتش و حرف زدنش و رفتارش خیلی بهتر از دانته قبلیه باشه

کاملا موافقم اگه میخواست مثل قبلی باشه فقط فنای بازی رو خوشحال میکرد ولی الان تمام نگاها به سوی این بازیه(از جمله خود من)
منم خیلی خوشحال شدم که بازی حال و هوای غربیش بیشتر شده چون با اونا بیشتر حال میکنم
کپکام کار عاقلانه ای کرده
بعدش من نمیدونم چرا بعضی ها هر چی از دهنشون درمیاد بار این بدبخت میکنن اصلا شاید روحیاتش و حرف زدنش و رفتارش خیلی بهتر از دانته قبلیه باشه
چون فن ـه این بازی نبودی و نیستی نمیتونی مارو درک کنی ! که شخصیتی که اون همه سال محبوب همه ی ماها بوده یهو این شه ! فرض کن Master Chief یهو یه افغانی شه ! اونوقت چه حسی دارین ؟!

من که از شماره اولش بازی کردم...ولی از قیافه ی این دانته ی جدید هم خوشم اومد...
یه گردنبندی هم تو مایه های گردنبند ورجیل و دانته داره...فکر کنم یا پسر عموشونو یا اسپاردا تجدید فراش کرده.
دیگه این سیگار کشیش خیلی ضایع بود...
خیلی هم شبیه این گرگ نما ها شده...

ولی بازم این دشمناشو درست نکرد...آخه اینا چی هستن!!!اه...نه شبیه شیطان هستن نه شبیه هیچ جنبنده ی دیگه ای...
شماره 3 خیلی دشمناش باحال بودن...

بیچاره ها خیلی فکر کردن درباره ی بازی هرچی از مخشون ریخته بیرون رو اجرا کردن...
ولی یه حسی میگه بازی باحالی میشه...

آخرین ویرایش:
من هم با اینکه یکی ازفنهای دول می کرای هستم اولش که این یارو رو دیدم خیلی خیلی عصبانی شدم ولی حالا که فکر می کنم بدم نیست ولی کاش فقط اسمش دانته نبود و ای کاش که DMC رو ادامه نمیدادن اصلا کاش بی خیال میشدن و نمی ساختنش:(
اما به هر حال من حتما منتظر ریلیز شدنش هستم به نظر میاد گرافیک بالایی داشته باشه;)

به عنوان كسي كه هر 4 تا نسخه قبلي رو بازي كرده از تريلر TGS بينهايت لذت بردم .
با سياه شدن موهاي دانته هم ميشه كنار اومد . (حد اقل شنل تنشه :d) مسلما بازي همون جو و سبك و سياق قديم رو داره .اميدوارم ورجيل و نرو هم قابل بازي باشن .
به اميد موفقيت اين بازي .

به نظرم هیچ چیز قابل پیش بینی نیست از الان.شاید با پیشروی توی بازی قیافه دانته به همون دانته واقعی که میشناسیم و خیلی از این خشگل تره تبدیل بشه...

زیر ماسک مستر چیف رو دیدی مگه ؟ شاید همین الانشم افغانی باشه :))
راست میگی ، بی ربط به تاپیک ولی با مزه بود:d

دانته فقط دانته قبلی ، این جدیده بیشتر شکله جانی دپ شده
البته هنوز خیلی زوده برای قضاوت
باید صبر کردو دید چی میشه

اخیشششششش................!!!
بالاخره اینترنتمو شارژ کردمو و کنکورمم رو هم دادم و خلاص!!

حالا وقتشه بریزیم سره دانته!

تازه داره میشه دویل می کرای!داستان عجیب!:x
تنها چیزه جالب برای من این بود که چرا دانته اینقدر زخمیه؟؟؟؟!!!:-o
نرو شمشیرشو تا دسته کرد وسط سینه دانته...اومد پایین و بسیار خونسرد شمشیر رو از بدنش در اورد و....
حالا چرا اینقدر زخمیه خدا میدونه!!!

شخصیت پردازی ش مثل همیشه عالی و زیباست! از اون شخصیت پردازی هایی هست که چندین سال تو ذهن ادم میمونه!!:)

خدا کنه گیم پلی ش خراب نشه!

داستان موهاش هم باید جالب باشه!دانته و ورجیل از وقتی به دنیا اومدن موهاشون سفید بود!در جوانی موهاش مشکی میشه و بعد هم باز سفید!

40266534554e4a4a9f3f.jpg

فکر کنم این یکی دیگه کل شماره یک رو هم بشکونه!!!:d

دوتا احتمال وجود داره:
*اینکه این یارو اصلا دانته نباشه!
*دانته بعد از فرار از دسته موندس برا خودش ول گشت!شاید موهاشو رنگ کرده که نشناسنش!
اونی هم که داره ازش بازجویی میکنه احتمالا از افراد موندس هست!چون موندس هر کی رو که شبیه دانته بود رو بازجوی میکرد تا جایی که مجبور شد جاسوس حرفه ایش یعنی تریش رو وارد صحنه کنه!!

خدا کنه خوب باشه!امیدوارم مثل 4 داستان مبهم و عجیب و غریبی نداشته باشه!!

• Like
Reactions: amirf
یه چیز یادم رفت بگم::::::
*دویل می کرای شدیدا خوب بود غوغا هم کرد ولی 2 گند زد!چه طور جمعش کردن؟؟!بله فلش بک!....چهار هم گند زد تقریبا!حالا چه کار کردن؟؟!!فلش بک....
پس امید اینکه این یکی کمی قابل قبول تر باشه بیشتره!

>:d<به امید اینکه ورجیل هم باشه!:x

بحث سره بد بودن بازی نیست، بحث سره قیافه دانته اس. درسته که بد نیست ولی بازم اون حالت cool دانته و نداره!!!!
آقا همین یه فرضیه به ذهنم رسید!!!!!!!! فقط تو رو خدا نخندین..... شاید این دانته حاصل یک آزمایش باشه که کلون دانته و ساخته باشن!!!!! نظرتون چیه؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or